Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ιωαννα μου κοιμαται το καμαρι σου?

Την διατροφη που αναφερεις,γνωριζω πως καλο ειναι να την κανεις στον θηλασμο!Για την εγκυμοσυνη δε γνωριζω!

Εγω στην αρχη του θηλασμου ειχα ξεκινησει να πινω γαλα με μια κουταλια μελι,για να το πιω πιο ευκολα,και την μικρη μου την ειχε ενοχλησει!:rolleyes:

Δηλαδη πατε καλα απο θεμα κολικων?

εγω παντως στο θηλασμο τρωω τα παντα εκτος απο ανψυκτικα

κ απο κει κ περα βλεπεις τι ενοχλει το μωρο.ναι μονο για λιγες μερες ειχε δυνατα πονακια εσενα ειχε?θηλαζεις?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σοτσαφι ετσι μου ειπαν το εφαρμοσα κ ειδα οτι ισχυει.τωρα τι να πω?μπορει να ετυχε κιολας.Μαρακι βορινο κ μενα την πειραξε το γαλα οποτε δεν ξαναπια.κ σε ολη την εγκυμοσυνη δεν επινα γαλα ουτε γιαουρτι ετρωγα μου φερνε αναγουλα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κοριτσακια μου τι κανετε???????????

Εμεις καλα ειμαστε κατεβηκαμε με το μπαμπα μας για περπατημα βρηκαμε μπορντουρα για τον μπομπηρα και του πηραμε κι ενα σετ προικουλα παρα πολυ ωραιο το βρηκαμε 50ευρω ειχε παπλωματακι,κουβερτα,παντα,και σετ σεντονακια!!!!!!!!Μπεζ πολυ ωραιο!!!!!!!!!!!!!

Αλλα τωρα ειμαι λιωμα η μαυρη,Ξαπλωνω μια ωριτσα κι επανερχομαι!!!!!!!!

Σας διαβασα ειστε ολες καλα!!!!!!!!!

Σοτσαφακι μου εσυ εισαι κρυωμενη.Περαστικουλια!!!Βρασε λιγο ευκαλυπτο και κανε εισπνοες και σουπιτσα!!!!!!

Η διατροφη που ξεκινησες ειναι οκ. τομονο που νομιζω ειναι αρκετο ειναι το πρωινο αλλα αυτο θα στο πει η γιατρος σου!!!!!!!!!!

ΣΑς φιλωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!

Θα τα πουμε πιο μετα!

1sh1p2.png

ευχαριστω ελλη!θα παω να παρω και αλλο ενα!ας υπαρχει και αυτο!

Δεν θα παει κανενα χαμένο. Βάλε του θερμου αέρα στο δωματιο της μικρης και το άλλο μπορείς να το.βαλεις στο καθιστικό για οταν θα την περνεις εκεί!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ιωαννα μου,η δικια μου ειχε κολικους απο την πρωτη εβδομαδα!Ταλαιπωρηθηκε αρκετα και μολις σταματησαν,περιπου στο διμηνο αρχισαν τα δοντια!

Μονο 2 μηνες θηλασα!Αν και ηθελα παραπανω,αλλα μου κοπηκε απο τη μια μερα στην αλλη!Ισως να μην το παλεψα και γω οσο επρεπε!Η αληθεια ειναι πως εδινα και συμπληρωμα!Μια μερα ειχα κοψει το ξενο και ζητουσε στηθος ανα μιση με μια ωρα!

Ευχομαι στο επομενο να τα καταφερω γιατι το ηθελα και το θελω πολυ!

Εαν την ενοχλει το γαλα,ενδεχεται να εαν σταματησεις να θηλαζεις(που δεν το ευχομαι),να χρειαστει να παρετε γαλα για μωρα με δυσανεξια στη λακτοζη!Τετοιο πινει η δικια μου!

Πατουσιτσα μου,πριν λιγο εφαγε η μικρη και της εδωσα και λιγο ντεπον,μηπως και την ηρεμησει απο τους πονους!

Ειλικρινα,σημερα τα νευρα μου ειναι σε αθλια κατασταση!Κλαιει,τσιριζει απο το πρωι.Κοιμαται ελαχιστα και αυτο με το ζορι.Εξαντλειθηκε η υπομονη μου κοριτσια.Εχω να βαλω κ..ο σχεδον 3 βδομαδες.Δεν αντεχω αλλο.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Νασια αν θες αποκλειστικό θηλασμό πρέπει να είσαι προετοιμασμενη για όλα. Η κουνιαδα μου έπαθε μαστιτιδα την δευτερη μερα που γέννησε γιατί την τρομοκρατησαν ότι δεν εχει γάλα και έδωσαν μπουκαλι με αποτέλεσμα το παιδι να χορταίνει και όλο το πρωτογαλα να μενει μέσα στο στήθος. Μέχρι που σηκωσε πυρετό και εμφανίστηκε μια μαία και την εξέτασε και το στηθος της ηταν πέτρα. Άρχισε να φωναζει στις νοσοκόμες και είπε στην κουνιαδα μου: κομμενο το μπουκαλι.

Αυτήν επειδή ο μικρός θηλαζε λίγο και τον έπαιρνε ο ύπνος φοβήθηκε μην πάθει κάτι ο μικρός. Εγώ οταν τους τα έλεγα δεν με άκουγαν. Μετα μου έδωσαν δίκιο. (η κουνιαδα μου και η πεθερά μου)

Διάβασε αυτα

http://goneis-paidia.com/odigies_thilasmou_gia_tis_protes_40meres/

http://www.mothereducation.gr/html/lacta/odigies.htm

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημερα κοπελα μου.Εγω θελω αποκλειστικο θηλασμο αλλα οπως λες τις πρωτες μερες μπορει να μην εχω αρκετο γαλα λογικα δεν του δινουν ξενο μεχρι να εχω γι'αυτο λεω αν πρεπει να εχω μαζι μου μπιμπερο η γαλα σκονη;;;

στο αρεταίειο πάντως δεν χρειάζεσαι ούτε γάλα ούτε μπιμπερο... έχουν κάτι μικρά μπιμπερό μίας χρησης γεμάτα με γάλα... που είναι τέλεια!!!! Απλά επειδή προωθούν το θηλασμό δεν στα δίνουν εύκολα... πρέπει να δουν ότι όντως προσπάθησες και το μωρό δεν χόρτασε!

kPAZp2.png

Νασια διάβασε και αυτό. Καθαρά για το πρωτογαλα. Ποσά ml παράγει το στηθος και οτι είναι αρκετό. Δεν υπάρχει το δεν χόρτασε:

http://www.f-thilasmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=37&Itemid=148

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Γεια σας γλυκιες φιλενάδες!! Τί κάνετε;; Εγώ γενικά καλά, αν εξαιρεσετε τον υπερβολικό πόνο που εχω στον αριστερό μου γοφό από τη Δευτερα.. Μιλάμε υποφερω!! Τελοσπάντων!!

ΠΑΥΟΥΣΙΤΣΑ και η δική μου προίκα pierre είναι!! Τί υπέροχα σχέδια!! Εγώ είχα μία ροζ με ασπρο πλισέ τελείωμα και ένα καφέ αρκούδι. Τώρα θα εχουν βγάλει ακόμα καλύτερες! Όσο για τον υγραντήρα, νομίζω οτι σε υπερκαλυπτει ο υγραντήρας ψυχρού αερα και δε χρειάζεται να παρεις άλλον!

ΣΟΤΣΑΦΙ μου, εμένα μου φάνηκε οκ το μενού σου! Προσωπικά βρίσκω πολύ κουραστικά τα μικρά- συχνά γευματα και κυριως γιατί είμαι στη δουλειά κ δε μου είναι εύκολο. Σήμερα από τις 7.30 που είχα πρωινό, θυμήθηκα κ εφαγα ένα μήλο στις 12... Περαστικά και για το κρύωμα..!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ μποέμισσα η κόρη σου!! Τη δική μου μου θυμίζει! Δεν είχα χρόνο να κάνω ΤΙΠΟΤΑ λέμε!! Όχι φόρουμ και τέτοια! Ούτε μπάνιο, ουτε μαγειρέματα, τιπποτα!

ΕΛΛΗ μου, ποτε θα ξαναπας τώρα νοσοκομείο; Δε θυμαμαι να το επγραψες κάπου..

ΖΩΗ, ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!! Ευχομαι με το καλό το κοριτσάκι σου. Κοντά είμαι και γω!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ, καλή βολτούλα και μεγειά η προίκα που βρήκατε!! Σούπερ!!

ΡΙΤΣΑΚΙ, μεγάλη μερα η σημερινή! Περιμένουμε τα νεα σου!

ΚΟΑΛΑΚΙ- ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ τί κάνει το ζευγαράκι;; Χαχσχα!!

Πολλά φιλάκια κορίτσια κ στις άλλες!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

στο αρεταίειο πάντως δεν χρειάζεσαι ούτε γάλα ούτε μπιμπερο... έχουν κάτι μικρά μπιμπερό μίας χρησης γεμάτα με γάλα... που είναι τέλεια!!!! Απλά επειδή προωθούν το θηλασμό δεν στα δίνουν εύκολα... πρέπει να δουν ότι όντως προσπάθησες και το μωρό δεν χόρτασε!

Διάβασε και εσυ αυτό για το πρωτογαλα που έβαλα. Αν η Νασια μου ελεγε πως δεν.σκέφτεται για αποκλειστικο δεν θα συνέχιζα αλλα αν θες και εσύ ψαξ'το λίγο. Οι περισσότερες δεν κατάφεραν να θηλάσουν γιατί έδωσαν μπουκάλι και μετά το παιδί δεν επιανε στηθος..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας γλυκιες φιλενάδες!! Τί κάνετε;; Εγώ γενικά καλά, αν εξαιρεσετε τον υπερβολικό πόνο που εχω στον αριστερό μου γοφό από τη Δευτερα.. Μιλάμε υποφερω!! Τελοσπάντων!!

ΠΑΥΟΥΣΙΤΣΑ και η δική μου προίκα pierre είναι!! Τί υπέροχα σχέδια!! Εγώ είχα μία ροζ με ασπρο πλισέ τελείωμα και ένα καφέ αρκούδι. Τώρα θα εχουν βγάλει ακόμα καλύτερες! Όσο για τον υγραντήρα, νομίζω οτι σε υπερκαλυπτει ο υγραντήρας ψυχρού αερα και δε χρειάζεται να παρεις άλλον!

ΣΟΤΣΑΦΙ μου, εμένα μου φάνηκε οκ το μενού σου! Προσωπικά βρίσκω πολύ κουραστικά τα μικρά- συχνά γευματα και κυριως γιατί είμαι στη δουλειά κ δε μου είναι εύκολο. Σήμερα από τις 7.30 που είχα πρωινό, θυμήθηκα κ εφαγα ένα μήλο στις 12... Περαστικά και για το κρύωμα..!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ μποέμισσα η κόρη σου!! Τη δική μου μου θυμίζει! Δεν είχα χρόνο να κάνω ΤΙΠΟΤΑ λέμε!! Όχι φόρουμ και τέτοια! Ούτε μπάνιο, ουτε μαγειρέματα, τιπποτα!

ΕΛΛΗ μου, ποτε θα ξαναπας τώρα νοσοκομείο; Δε θυμαμαι να το επγραψες κάπου..

ΖΩΗ, ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!! Ευχομαι με το καλό το κοριτσάκι σου. Κοντά είμαι και γω!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ, καλή βολτούλα και μεγειά η προίκα που βρήκατε!! Σούπερ!!

ΡΙΤΣΑΚΙ, μεγάλη μερα η σημερινή! Περιμένουμε τα νεα σου!

ΚΟΑΛΑΚΙ- ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ τί κάνει το ζευγαράκι;; Χαχσχα!!

Πολλά φιλάκια κορίτσια κ στις άλλες!!

Γεια σου! Αυριο το μεσημεράκι! Μας είπαν μετά τις 11:30 με 12:00 για να μην περιμενω πολλές ώρες..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Από προσωπική εμπειρία το τρίτο 24ωρο από τον τοκετό, αρχίζει η παραγωγή γάλακτος. Εάν δεν εχεις σωστή καθοδήγηση ειπναι πολύ εύκολο το γάλα να πετρώσει μες το μαστό και να υποφερει η γυναίκα. Αν το μωρό δεν αντλήσει καλυτερα να χρησιμοποιηθεί θήλαστρο για να βγει το γάλα. Εγώ υπεφερα! Είχα δυο μαιες να μου κάνουν μαλάξεις και άντλησα κ με νοσοκομειακό θήλαστρο για να μπορεσω να σνακουφιστώ.

78xyp2.png

RUAmp3.png

Γεια σου Χριστινάκι! Στα ιδιωτικά μαιευτήρια έχουν μόνο τετοια, δεν αποστειρώνουν μπουκαλια, θηλές κτλ, αυτά είναι ετοιμα γάλατα σκόνης, νομόζω 60-90 μλ και τα εχουν για ευκολία. Τα ειχα δει και γω.

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μαy μου!!!!καλησπερα!!!!!καλα εισαι????????οι ζουζουνες καλα ειναι?????εγω και η μπεμπουλα μου μια χαρουλα!!!!!

λοιπον βρηκα αυτο!

Δοκιμάστε υγραντήρα κρύου αέρα. Ο ξηρός αέρας, ειδικά με τη θέρμανση τους χειμερινούς μήνες, μπορεί να επιδεινώσει το μπούκωμα στη μυτούλα του μωρού σας. Χρησιμοποιήστε τον υγραντήρα κρύου αέρα ενώ κοιμάται για να αποτρέψετε την αποπνικτική ατμόσφαιρα. - See more at: http://www.happyparenting.gr/mvro/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/ygeia-mvro/1251-%CE%9A%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CE%B1%CF%82.html#sthash.svd622QI.dpuf

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&ved=0CEwQFjAD&url=http%3A%2F%2Fwww.happyparenting.gr%2Fmvro%2F%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B7%25CE%25B3%25CE%25BF%25CF%2581%25CE%25AF%25CE%25B5%25CF%2582%2Fygeia-mvro%2F1251-%25CE%259A%25CE%25B1%25CE%25B8%25CE%25B1%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B5-%25CF%2584%25CE%25B7-%25CE%25BC%25CF%2585%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%258D%25CE%25BB%25CE%25B1-%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2585-%25CE%25BC%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%258D-%25CF%2583%25CE%25B1%25CF%2582.html&ei=Qk9VUtuzKYLrswae6YDIDg&usg=AFQjCNGMdqijtUUiLRIhsvhLYqVOXEsqAQ&bvm=bv.53760139,d.Yms

και ναι!μια χαρα ειναι!!!!!!!!!εχχεεχχεχεεχεχεχεχεχ!!!!οποτε δεν περνω αλλο!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

αχ may μου!!!!και εγω εχω θεμα με τον γοφο μου!!!με πιασε και μενα απο χθες...σημερα εχω πιο πολυ πονο!!!!θα περασει!!!που θα παει!!!

και εσυ ενας λογος παρα πανω που δουλευεις κι ολας!!!!ορθοστασια!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...