Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eirini2025 είπε:

είμαι 43 με ΑΜΗ 0,33 πλέον. Δε μου εδωσαν πολλες ελπιδες η αληθεια ειναι. μου είπε για το βραχυ κι αν δεν έχω ικανοποιητική ανταπόκριση, να δοκιμάσω ή φυσικούς κύκλους ή με δότρια. δεν έχω ιδέα από αυτά. πάω στα τύφλα.. σου εύχομαι να τα καταφέρεις αυτή τη φορά! 🙏

Λογικά μου ακούγονται όσα σου είπε. 

Γενικά, δύσκολος ο δρόμος της εξωσωματικής! Προσπαθεις και δε ξέρεις κι αν θα τα καταφέρεις και ποτε.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ηρθες μαρηηηηηηη......??????

Θα εφευγα για νανακια αλλα μου ηρθε mail για την ανακληση απο το ιατρικο φορουμ και σας ενημερωσα...........και καθησα τελικα, χαχα......!!!!!!!!!!

Ηρθα μαναρακι μου και θα ξαναμπω σε λιγο.Παω να φτιαξω την σουπιτσα μας!

Φιλακιαααααααααααα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΠΟΤΣΑΚΙΙΙ,καλη αδεια καμαρι μου!Να ξεκουραστεις!

Πωπω,τωρα που εβγαλες την αδεια δε σου φαινεται πως εχεις ελαχιστο καιρο μεχρι να γεννησεις?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ και γω καπου διαβασα για τα χαπια!Μηπω το κανουν για να προωθήσουν τα γενοσιμα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Σοτσαφι μου κι εμενα στην αρχη ετσι ηταν συνεχεια.Γι'αυτο το παρακολουθεις για να το τσεκαρεις και να το κρατας χαμηλα!!!!!!!!!!!!

Γι'αυτο κανουμε διτροφη αλλωστε και οχι ενεσεις!

ναι ναι την διατροφή, οτι και να γίνει δεν τη σταματαω!μέχρι να γεννήσω!!ετσι και αλλιως απο την αρχη πανω κάτω κατι τέτοιο έκανα απλά τώρα μου περιόρισε τις ποσότητες ακόμα πιο πολυ!!και δεν έχω καθόλου μα καθόλου γλυκά, ενώ έτρωγα ένα στις 15 μέρες

κοαλάκι τι δουλειά κάνεις????

ευχαριστούμε για την ενημερωση

Ειμαι τεχνικος software Η/Υ.

Καμια σχεση δεν εχω με την ιατρικη επαγγελματικα, αλλα ειναι το παθος μου ασχολουμαι πολυ με τα ιατρικα δεδομενα και ειμαι ενεργο μελος στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ...

Παρακαλω, δεν κανει τιποτα....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου βγαινω και γω!Παω να φαω,ο αντρας μου θ'αργησει να γυρισει και μενα το στομαχι μου κολλησε στην πλατη!

Καλο μεσημερι!Ευχαριστω πολυ για την παρεα!

Θα τα πουμε πρωτα ο Θεος τ'απογευμα,αλλιως αυριο παλι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριιιιιτσια μου ειναι καμια εδωωωωωωω η πηγατε ολες για μαμ και νανι.......???????? γιατι εγω λεω να παω για νανακια, χαχα......!!!!!!!!!

Καλο μεσημερι γλυκες μου, τα λεμε μετα μαλλον.......!!!!!

Σημ: ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ YOUTOPAR................ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ...............!!!!!!!!!!!!!!!!!

συμπεθεραααααα τι κανει η φουρτουνιτσα μας?? καλε εχθες μιλουσα με τη φιλη μου που εκανε 3η εξωσωματικη και μου ελεγε οτι επαιρνε yutopar μεχρι την προηγουμενη εβδομ που εκανε την εμβρυομεταφορα και υπεφερε απο ταραχη και ταχυκαρδιες, κι εγω οταν το επαιρνα τα ιδια παθαινα αλλα μονο το πρωτο διστημα, μετα τα συνηθισα... ισως για τετοιους λογους να αποσυρθηκε!

to1Np2.png

KCkop2.png

Για κάποιο λόγο τα κοριτσάκια δείχνουν μεγάλη συμπάθεια στον άνδρα μου... ακόμα και όταν δεν το ξέρουν... ίσως γιατί έχει πολύ ωραία μάτια (όλα τα μωράκια προσπαθούν να τα ακουμπήσουν με το δακτυλό τους) !!! Η ανηψιά μου ήταν όλο σκέρτσο το καλοκαίρι για να τον κάνει να παίξει μαζί της!!! Και μετά ήθελε αγκαλίτσες και φιλάκια...

Εγώ κάνω πλάκα στη μαμά μου ότι την χρειάζομαι για τις επόμενες 10 εβδομάδες, σε 8 θα γεννήσω και 2 μέτα :-) :-) :-)... και ότι μετά είναι ελεύθερη να φύγει!!!

Αλλά δεν θα γίνει έτσι... θα το χωρίσουν με την πεθερά μου.... ήταν 2 βδομάδες η πεθερά μου... τώρα για 2 βδομάδες η μαμά μου μετά ξανά 2 βδομάδες η πεθερά μου κοκ... ϊσως χρειαστεί να πάω να μείνω και μόνιμα στην μαμα μου ή στην πεθερά μου για να είμαι πιο κοντά στο νοσοκομείο.... εξαρτάται τι θα μας πουν στον υπέρηχο και μετά στο doppler.

όταν θα γεννήσω αρχικά θα έρθει η μαμά μου για καμία βδομάδα... μετά νομίζω ότι θα είμαι ΟΚ μόνη μου!!!

Χριστινακι μου ευτυχως που εχεις βοηθεια... τον πρωτο καιρο με το μωρο καλυτερα η μανουλα σου, ειναι περιεργος ο πρωτος καιρος και χρειαζεσαι ατομο που να μην παρεξηγηθει αν πεις μια κουβεντα παραπανω απο την κουραση! οπως και να 'χει ομως ετοιμασου για πληθωρα "σοφίας" και συμβουλων απο τις παλιες που θα σε πρηξουν!! μεχρι ενα σημειο ειναι λογικο και θεμιτο αλλα καμια φορα καταντα αηδια η ατακα "κι εγω μεγαλωσα παιδια και ξερω" ευτυχως απο τη μαμα μου δε το ειχα ποτε, ειναι μικρη και διαβαζει πολυ στο ιντερνετ (τοσο που νομιζω οτι με εχει εντοπισει εδω στο καφε και διαβαζει τι λεμε χαχαχα) οποτε ενημερωνοταν για ολες τις εξελιξεις πανω στη φροντιδα του μωρου...

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου παλι μπηκα τη "νεκρη ωρα" στο καφε ε?? εφτιαξα εναν καφεδακο και παω να ξαπλωσω να δω τηλεοραση μεχρι να ξυπνησει ο μπομπιρας! φιλακια θα τα πουμε το βραδυ!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΜΠΟΤΣΑΚΙΙΙ,καλη αδεια καμαρι μου!Να ξεκουραστεις!

Πωπω,τωρα που εβγαλες την αδεια δε σου φαινεται πως εχεις ελαχιστο καιρο μεχρι να γεννησεις?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ και γω καπου διαβασα για τα χαπια!Μηπω το κανουν για να προωθήσουν τα γενοσιμα?

Μαρακι μου ευχαριστω αν και εχω αναρρωτικη απο την πρωτη μερα της εγκυμοσυνης μου!!!!!Δουλευω σε μια εταιρια που δεν αφηνουν να δουλεψεις εγκυος στο ποστο μου!Οποτε απολαμαβανω απο την αρχη την εγκυμοσυνη μου!!!!!!!!Βεβαι τωρα που ειναι η αδεια η τελευταια ναι καπως μου φαινεται η αληθεια ειναι!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Φίλες!!!! Είναι καμία εδώ;;;!!! Τί κάνετε;;

Μπαίνουμε με τις ώρες μας γενικά και έχουμε χωριστεί σε ομάδες.. Οι πρωινές, οι μεσημεριανές, οι ξενύχτισσες, αχαχαχαχαχα!!!! Διάβαζα τα νεάκια σας!

Και από εδώ, είμαι εγώ, άλλη μία πεθερόπληκτη, αλλά δεν θα το ανοίξω γιατί μετά δε θα μπορέσω να το κλείσω!

ΣΟΤΣΑΦΙ μου,

οι πρωτες μέρες μετά την έναρξη της διατροφής κ των μετρημάτων, και οι δικές μου μετρήσεις ήταν σούπερ! Όλες μέχρι 80 ! Και χωρίς να προσέχω, έφτανα βία 95, στο μετά το φαγητό! (Το νηστείας μου είναι πάντα χαμηλό). Τελευταία, οι μετρήσεις μετά, έχουν αυξηθεί κ κατα μέσο όρο είναι στο 115, με όριο απο τον ενδοκρινολόγο το 125. Θα πρεπει να επικοινωνήσω.. Τελικά ποιό μηχανάκι έχεις;

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μου, τρελαίνομαι για ψαρόσουπα!! Τυχερή Δεσποινούλα θα φαει τέλεια σήμερα!! Εγώ έχω ένα απίστευτο χαλί ροζ/ λιλά, forever friends, διαστάσεις δε θυμάμαι, μεγάλο πάντως, και το έχω παρει από τη Νίκαια.γύρω στα 150 πρεπει να ειχε. Άμα θες να σου πω!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου,

ήπιες το καφεδάκι σου; Η εικόνα με την κατεβασμένη φόρμα, είναι για μας το στάνταρ, ήταν τουλάχθστον όταν η Β ήταν πιό μικρή, καθώς είναι μεγάλος μαμάκιας η κόρη μου!! Τώρα, αποζηταει κ τον μπαμπά της, αλλά με εμένα είναι βδελλωμένη κυριολεκτικά!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, ΙΩΑΝΝΑ τί κάνουν τα κοριτσάκια σας;; Ενεργήθηκε η κόρη σου Ιωάννα μου; Δείχνει να υποφερει το μανάρι; Για κανα υποθετάκι σε βλέπω!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ,

από συσπάσεις τί λεει; Καλύτερα οπωσδήποτε!! Είσαι τυχερή που τα πας καλά με την πεθερά σου, γιατί αλλιώς πως θα τα έβγαζες περα με τη συγκατοίκηση αυτες τις μέρες;; Όσο για της αδερφής σου...... Δέν έχω λόγια!!! Ρε κορίτσια, είναι δυνατόν να πεις μια γυναίκα στείρΑ;;!!!!!!!! Είναι τραγικό!!!

ΜΠΟΤΣΑΚι, ΕΛΛΗ, ΚΟΑΛΑΚΙ;;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Αγάπες μου ήρθα! Τι μου κάνετε;; Είδα λέγατε για πεθερες Ε;; Τελικά δεν είμαστε λίγες! Χαχαχαχα!

Λοιπόν εγώ το πρωι αποφάσισα να βάλω σφραγίδες στις άλλες τις εξετασεις και να βγω να τος κανω έξω. Τσακωθηκα και με έναν παππού. Συνομιλία:

Εγώ (στη γραμματεια χωρίς να πάρω αριθμό): μπορώ να κάνω μια ερώτηση; Τι άλλες σφραγίδες χρειάζομαι για να κάνω εξω τις εξετάσεις;

Γραμματεια: θα σου βάλω εγώ τώρα στρογγυλή.

Εγω: δεν χρειάζομαι αριθμό;

Γραμματεία: σιγά για 2 σφραγίδες; Μόνο που θες κι άλλη σφραγίδα από τον γιατρό.

Παππούς: είπες θα κάνεις μια ερώτηση και έβαλες και σφραγίδες και έπιασες και κουβέντα. (ενώ με εσπρωχνε)

Εγω: συγνωμη αλλά εγώ είμαι η έγκυος εδώ όχι εσείς.

Παππούς: αν είσαι έγκυος να παρεις αριθμό. (ειρωνικά)

Εγώ: και όταν θα γενναω πάλι θα πάρω αριθμό;

Παππούς: μην γεννήσεις.. (με ύφος)

Και με πιάνουν τα νευρα μου ανεβαίνει η πίεση και του λέω: δεν κοιτάς εκεί που κοντεύει να ψοφήσεις γυρνας και λες κουβεντες σε μένα;;

Έχει μείνει με γουρλωμενα μάτια να με κοιταει. Εγώ έφυγα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Όσο για το όνομα της κόρης μου, και εμείς το εχουμε αποφασίσει!! Ήθελα πολύ να βγάλω τον πατέρα μου! Πάρα πολύ! Του έχω τρελή αδυναμία! Όμως το όνομα του δεν υπαρχει σε θηλυκό. Λέγεται Δημοσθένης. Η μαμά μου, έχει ακούσει το όνομα της από την ανιψιά μου- της αδερφής μου. Έτσι αποφάσισα να τιμήσω το μπαμπά μου βγάζοντας την κόρη μου το όνομα του παππού μου, του πατέρα του δλδ, που επίσης δεν άκουσε το όνομά του. Ο παππούς μου δε ζεί φυσικά! Ετσι η κόρη μου η δευτερη ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, θα ονομάζεται Μιχαέλα!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μετά πριν παω να δωσω αίμα πάλι πήγα στον γιατρό μου ο οποιος οταν του τα είπα κόντεψε να πάθει εγκεφαλικο ο ανθρωπος. Άρχισε να φωνάζει μέσα στο γραφείο και να λέει: δεν ξερουν τι τους γίνεται!

Πήγα στη μικροβιολογο μου και μολις με βλέπει λεει αυτές δεν τις κάναμε; Ναι λεω στην αρχή. Δεν τις έδειξες; Αμε! Λέω και έκανε το σταυρό της η γυναίκα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Αγάπες μου ήρθα! Τι μου κάνετε;; Είδα λέγατε για πεθερες Ε;; Τελικά δεν είμαστε λίγες! Χαχαχαχα!

Λοιπόν εγώ το πρωι αποφάσισα να βάλω σφραγίδες στις άλλες τις εξετασεις και να βγω να τος κανω έξω. Τσακωθηκα και με έναν παππού. Συνομιλία:

Εγώ (στη γραμματεια χωρίς να πάρω αριθμό): μπορώ να κάνω μια ερώτηση; Τι άλλες σφραγίδες χρειάζομαι για να κάνω εξω τις εξετάσεις;

Γραμματεια: θα σου βάλω εγώ τώρα στρογγυλή.

Εγω: δεν χρειάζομαι αριθμό;

Γραμματεία: σιγά για 2 σφραγίδες; Μόνο που θες κι άλλη σφραγίδα από τον γιατρό.

Παππούς: είπες θα κάνεις μια ερώτηση και έβαλες και σφραγίδες και έπιασες και κουβέντα. (ενώ με εσπρωχνε)

Εγω: συγνωμη αλλά εγώ είμαι η έγκυος εδώ όχι εσείς.

Παππούς: αν είσαι έγκυος να παρεις αριθμό. (ειρωνικά)

Εγώ: και όταν θα γενναω πάλι θα πάρω αριθμό;

Παππούς: μην γεννήσεις.. (με ύφος)

Και με πιάνουν τα νευρα μου ανεβαίνει η πίεση και του λέω: δεν κοιτάς εκεί που κοντεύει να ψοφήσεις γυρνας και λες κουβεντες σε μένα;;

Έχει μείνει με γουρλωμενα μάτια να με κοιταει. Εγώ έφυγα..

Ο βρε Έλλη!! Τί άνθρωποι υπάρχουν! Δε σε είδε με την κοιλιά στο πάτωμα!! Αν είναι δυνατόν. Βέβαια και σύ του την είπες καλά, εγώ δεν ξερω αν θα μπορούσα να το πω αυτό, αλλά κατάφερες να στρεσαριστείς και να ανεβάσεις την πίεσή σου!! Ψυχραιμία,γιατί οι περισσότεροι δεν πάνε καλά!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...