Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα!! τι κανετε? δεν προλαβα να μπω γιατι ο μικρος δεν κοιμηθηκε σχεδον καθολου ολη μερα, λιγο κοιμηθηκε κατα τις 7 για μιση ωρα και ξυπνησε με πολυ κλαμα, πανω απο μιση ωρα σπαραζε! αφηστε! μαλλον τον πειραξε η φασολαδα ή ειχε υπερενταση επειδη δεν κοιμηθηκε καλα ολη μερα! ουφ! τωρα προσπαθει να τον κοιμησει ο αντρας μου! παω να διαβασω νεα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Που εισαι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παλι για φαγητα μας λες??????

Ααααααααααααααααααατιμηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!

Εδω ειμαι μαρηηηηηηηηηηηηηηη.....τι κανετε μανα και γιος.......??????

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ευχομαι να κοιμηθει καλα το βραδυ ο γαμπρος.....!!!!!!!

Εφαγε πολυ φασολαδα....?????? αν πηρε καλα το ματι μου εγραψες το πρωι οτι θα του δωσεις 2-3 κουταλιες...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια καλησπερα!! τι κανετε? δεν προλαβα να μπω γιατι ο μικρος δεν κοιμηθηκε σχεδον καθολου ολη μερα, λιγο κοιμηθηκε κατα τις 7 για μιση ωρα και ξυπνησε με πολυ κλαμα, πανω απο μιση ωρα σπαραζε! αφηστε! μαλλον τον πειραξε η φασολαδα ή ειχε υπερενταση επειδη δεν κοιμηθηκε καλα ολη μερα! ουφ! τωρα προσπαθει να τον κοιμησει ο αντρας μου! παω να διαβασω νεα!!!

Αγορμαμυ μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!τι επαθε το παληκαρακι μας καλε?

Πιστευω θα νυσταξει και θα σου ηρεμησει ο καημενος!!!!

1sh1p2.png

Εδω ειμαι μαρηηηηηηηηηηηηηηη.....τι κανετε μανα και γιος.......??????

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ευχομαι να κοιμηθει καλα το βραδυ ο γαμπρος.....!!!!!!!

Εφαγε πολυ φασολαδα....?????? αν πηρε καλα το ματι μου εγραψες το πρωι οτι θα του δωσεις 2-3 κουταλιες...

συμπεθερααααα τι κανει η φουρτουνιτσα?? 2-3 κουταλιες του ειχα δωσει τις υπολοιπες φορες!! τωρα του εδωσα κανονικη μεριδα αλλα ειχα βγαλει τη φλουδα και ειχα αλλαξει και το νερο 2 φορες!! τι να πω, παντως μετα ηρεμησε και επαιζε, το βραδυ θα δειξει τι θα γινει!!

to1Np2.png

KCkop2.png

συμπεθερααααα τι κανει η φουρτουνιτσα?? 2-3 κουταλιες του ειχα δωσει τις υπολοιπες φορες!! τωρα του εδωσα κανονικη μεριδα αλλα ειχα βγαλει τη φλουδα και ειχα αλλαξει και το νερο 2 φορες!! τι να πω, παντως μετα ηρεμησε και επαιζε, το βραδυ θα δειξει τι θα γινει!!

Αααα λαθος διαβασα τοτε γιατι εκανα ανγνωση εν ταχυ καθως ανανεωνα τη σελιδα.....

Δεν νομιζω να τον πειραξε εφοσον εβγαλες φλουδα και αλλαξες νερο απλα μπορει σημερα να μην ηταν στις καλες του την ωρα του φαγητου...

Τις αλλες φορες δυσανασχετουσε παλι με τη φασολαδα....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ουουου! Κοριτσαρες! Τι κάνετε;;Εγώ νυστάζω!

Ηλιοβασίλεμα μου 2 γιατρούς έχει στο νοσοκομείο. Τον διευθυντή της Μαιευτικής και άλλον έναν αλλά είναι καλοί γιατροί..

Μποτσακι μου τους στρώσεις στις δουλειές τους άντρες;; Χαχαχα!

Σοτσαφι μου μην αγχώνεσαι για τον διαβήτη. Βλέπεις εδώ γίνανε εξπέρ τα κοριτσια χωρίς να θέλουν..

Αχ βρε κοριτσια σκέφτομαι πόσο καιρό θα κάνει το στομάχι μου να στρώσει για να μπορέσω και εγώ να φάω. Μετά από τόσο καιρό με στομάχι χάλια και εμετούς θα κάνει αρκετό καιρό να συνέλθει.. Να βλέπεται εμένα να παρηγοριεστε! Μπορεί να έχετε διαβήτη αλλα τρώτε από όλα (σχεδόν). Πόσο θα ήθελα και εγώ ένα μπιφτεκακι!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ουουου! Κοριτσαρες! Τι κάνετε;;Εγώ νυστάζω!

Ηλιοβασίλεμα μου 2 γιατρούς έχει στο νοσοκομείο. Τον διευθυντή της Μαιευτικής και άλλον έναν αλλά είναι καλοί γιατροί..

Μποτσακι μου τους στρώσεις στις δουλειές τους άντρες;; Χαχαχα!

Σοτσαφι μου μην αγχώνεσαι για τον διαβήτη. Βλέπεις εδώ γίνανε εξπέρ τα κοριτσια χωρίς να θέλουν..

Αχ βρε κοριτσια σκέφτομαι πόσο καιρό θα κάνει το στομάχι μου να στρώσει για να μπορέσω και εγώ να φάω. Μετά από τόσο καιρό με στομάχι χάλια και εμετούς θα κάνει αρκετό καιρό να συνέλθει.. Να βλέπεται εμένα να παρηγοριεστε! Μπορεί να έχετε διαβήτη αλλα τρώτε από όλα (σχεδόν). Πόσο θα ήθελα και εγώ ένα μπιφτεκακι!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ μπορει να εκπλαγεις ευχαριστα με το στομαχι σου μολις γεννησεις......!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

εγω πιστέυω θα στρώσει το στομάχι σου μετά τη γέννα!δεν νομίζω να ταλαιπωρήσε και τότε!!

Το έχουμε κουβεντιασει και με το γιατρό κάποια στιγμή. Επειδη είμαι έτσι από την αρχή θα κάνει κάμποσο καιρό να στρώσει. Θα τρώω ας πούμε αλλά λίγα πράγματα στην αρχή και θα αυξανω σταδιακά. Σκέψου ότι είσαι άρρωστος 2-3 μέρες και δεν μπορείς να φας καλά σκέψου εγώ τόσους μήνες πως έχει γίνει το στομάχι μου.. Η μάνα μου επίσης ήταν σαν και εμένα. Με την διάφορα ότι αυτήν την πείραξαν οι μυρωδιές ενώ εμένα με πειράζουν όταν τα τρώω. Με τις μυρωδιές μόνο και πάλι όταν 40ντησε δεν είχε ηρεμήσει ακόμα.. Βέβαια ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός όμως εγώ που είχα από πριν πρόβλημα με το στομάχι και με το έντερο νομίζω ότι μπορεί να αργήσω περισσότερο να συνέλθω..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

ΕΛΛΗ ΜΟΥ μπορει να εκπλαγεις ευχαριστα με το στομαχι σου μολις γεννησεις......!!!!!!!!

Μωρέ μακάρι! Αλλά η αλήθεια είναι ότι με μοιάζει μόνο και μόνο γιατί θα εχω θέμα και με την παραγωγή του γάλακτος. Θέλει να τρως όχι να ζεις με σαλάτες! (και επειδή κουράστηκα με τους εμετούς)

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου γεια σας...τι μου κανετε;;

Λοιπον θα σας πω τα νεα μου....

Ο γιατρος μου ελειπε σε τοκετο,και με εξετασε η βοηθος του...

Μου ειπε οτι ειμαι ενταξει και παιζει ρολο το αγχος...οτι εχω κανει ενα χειρουργιο και δεν εχει επανελθει ακομα η μητρα μου...οτι θελει το χρονο τις.

Μου προτεινε να κανω μια Σαλπιγγογραφια γιατι μπορει να ειναι λιγο βουλωμενες οι σαλπιγγες και με την σαλπιγγογραφια να με βοηθειση να μηνω εγκυος.

Τις ειπα και για εξωσωματικη και μου ειπε οτι ειναι καλυτερο για σενα να μην παιδευεσε .

Αλλα αμα δεν διωξεις το αγχος ,καλυτερα να μην κανεις.

Ειδε τον τραχυλο μου και ειναι ενταξει.

Τις ειπα και για την φαγουρα στο στηθος και με ειδε και μου ειπε να παω να με δει Μαστολογος...μην το αφησω...

Αυριο θα παρω τον Γιατρο μου ...το βραδακι και θα σας πω τι μου ειπε και ο γιατρος μου...

Ποιες τσουπρες ειναι μεσα;

Η Μονη μου μιλαω ε;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Αααα λαθος διαβασα τοτε γιατι εκανα ανγνωση εν ταχυ καθως ανανεωνα τη σελιδα.....

Δεν νομιζω να τον πειραξε εφοσον εβγαλες φλουδα και αλλαξες νερο απλα μπορει σημερα να μην ηταν στις καλες του την ωρα του φαγητου...

Τις αλλες φορες δυσανασχετουσε παλι με τη φασολαδα....?????

οχι καθολου, και σημερα ξετρελαθηκε την εφαγε με κεφι!! το βραδακι τον επιασε η ανησυχια αλλα πιστευω ισως και να γκρινιαξε επειδη κοιμηθηκε πολυ λιγο και δε τον ξαναεβαλα να κοιμηθει επειδη ηταν ακομα 8 παρα 20 και θεωρησα οτι θα ξαγρυπνησει. Οποτε ισως του εφταιγε και αυτο.. Μολις συνηλθε ηταν σα να μη συνεβη τιποτα ευτυχως..

Καλε το Ριτσακι εμφανιστηκε???

to1Np2.png

KCkop2.png

μμμ κατάλαβα!!λογικό αυτό που λες!!ελπίζω να φτιάξει γρήγορα, η αλήθεια έιναι οτι έχεις βασανιστέι πολυ με το στομάχι σου , και είναι πολύ κουραστηκο!!

αλλά εντάξει μετα θα έχεις τον μικρό έρωτα στα χέρια σου και θα ξεχνάς και πείναι και στομάχια και όλα!!

πάντως τι να σου πω τόσο καιρό και με τόσα που έιχες στο κεφάλι σου σε θάυμασα!δυνατό κορίτσι μπράβς σου να μάθεις και το γιο σου να γίνει δυνατός σαν και εσένα

Ρίτσα καλως την!!!!!!! Δεν σε είδε ο γιατρος σου; ελειπε σε τοκετο; κριμα!!!

Σαλπιγγογραφια να κανεις!!!! Δεν είναι τίποτα...Εγω την εκανα σε δημόσιο πανεπιστημιακο νοσοκομειο με μηδενικο κοστος!

Μακρυά το άγχος!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια μου γεια σας...τι μου κανετε;;

Λοιπον θα σας πω τα νεα μου....

Ο γιατρος μου ελειπε σε τοκετο,και με εξετασε η βοηθος του...

Μου ειπε οτι ειμαι ενταξει και παιζει ρολο το αγχος...οτι εχω κανει ενα χειρουργιο και δεν εχει επανελθει ακομα η μητρα μου...οτι θελει το χρονο τις.

Μου προτεινε να κανω μια Σαλπιγγογραφια γιατι μπορει να ειναι λιγο βουλωμενες οι σαλπιγγες και με την σαλπιγγογραφια να με βοηθειση να μηνω εγκυος.

Τις ειπα και για εξωσωματικη και μου ειπε οτι ειναι καλυτερο για σενα να μην παιδευεσε .

Αλλα αμα δεν διωξεις το αγχος ,καλυτερα να μην κανεις.

Ειδε τον τραχυλο μου και ειναι ενταξει.

Τις ειπα και για την φαγουρα στο στηθος και με ειδε και μου ειπε να παω να με δει Μαστολογος...μην το αφησω...

Αυριο θα παρω τον Γιατρο μου ...το βραδακι και θα σας πω τι μου ειπε και ο γιατρος μου...

Ποιες τσουπρες ειναι μεσα;

Η Μονη μου μιλαω ε;;

Ριτσακι μολις ρωτησα για εσενα!!! Αν σου προτεινει και ο γιατρος σαλπιγγογραφια τοτε γιατι οχι?? να τσεκαρεις και αυτο τον παραγοντα και να ενισχυθεις ψυχολογικα οτι εισαι καλα γυναικολογικα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...