Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως το εμβρυολογικό τους δεν είναι καλό, τόσα παιδιά έχουν κάνει. Αλλά από την άλλη, πόσο δραματικά άλλαξαν τα πράγματα από το Γενάρη που είχα τη τελευταία βλαστοκύστη στο άλλο κέντρο; Δε ξέρω πραγματικά..

Το έχεις συζητήσει αυτό με τον Σφακ; Τι σου λέει γι αυτό; Πως είναι δυνατόν σχεδόν σε κάθε ωοληψία να έπαιρνες ωάρια και μάλιστα βλαστοκύστες μέχρι το Γενάρη και από τον Φεβρουάριο και προς τα εδώ να μην μπορείς να πάρεις ούτε μια κακή έστω να πεις ότι κάτι έγινε. Εκτός αν το εμβρυολογικό τους είναι τόσο πια αυστηρό που τις κακές τις απορρίπτουν ενώ στο άλλο τις θεωρούσαν μέτριες. Τι να πω! 
      Ένα ραντεβού με τον μαστρ ίσως όντως σε βοηθήσει στην απόφαση σου. Να δεις κ αυτός τι θα σου πει από πλευράς του.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

μποτσακι χαζευα το τικερακι σου, ολο ωραιες ατακες εχει!! χαχαχα, θυμαμαι σε μια φαση που ελεγε οτι οταν γεννηθει, η μαμα του θα πιει μερικες μαργαριτες...:tongue::tongue::tongue:

Ειδες τι πλακα εχει!!!!!χαχαχαχαχχχα!!!!!!!!!!

Λεει διαφορα!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καλα ειναι η νυφουλα σου.....κοιμηθηκε....!!!!!!!

Οχι πανες δεν πηρα γιατι ειχε εδω μονο τα λιγα κιλα σε προσφορα αλλα πηρα ενα σωρο μωρομαντηλα που επισης τα ειχε σε ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ....!!!!!!

Εστειλα τον ανδρουλη μου στα lidl αλλα ειχε μονο τις dry σε προσφορα απο 12.37? σε 9.37?.

Αυριο θα τον στειλω στο μασουτη γιατι εχει την καρτα μου και αν βολεψει θα παρει απο εκει....αλλα libero.

Αναμενεται προσφορα και στις πανες ελομας...εκει πεφτουν πολυ χαμηλα οι τιμες.........!!!!!!!!!!

εμας εδω τις ελομας το σουπερ μαρκετ τις εχει 10 ευρω (γενικα ειναι πανακριβο το σουπερ μαρκετ μας) αλλα και παλι δοκιμασα και δε μας βολεψαν, οποτε ανοιγα την πανα ηταν μουσκεμα ιδρωμενο το δερματακι του! οποτε συνεχιζω με του lidl και εχω και μερικα pampers που ειχα βρει προσφορα! γενικα δεν εχουμε θεμα με τις πανες, μονο οταν ηταν νεογεννητο δε βολευαν καθολου τα pampers και του εβαζα μονο chicco και babylino!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπερα κούκλες!!!

Όλες καλά;; Εμεις έχουμε καρότσι της inglesina, αρκετά ελαφρύ και πολύ εύκολο στο άνοιξε- κλείσε! Εννοειται θα κρατησουμε το ίδιο κ τώρα, άλλωστε η Β δεν ήταν πολύ του καροτσιού και είναι σε πολύ καλή κατάσταση το καροτσάκι μας!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΣ καλορίζικα τα καρότσια! Θα πηγαίνετε βόλτα το ζευγαράκι και θα τα έχετε σετ!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ,,η Αγγελικούλα σου απίθανη!!! Τόσο ελαφρύ πρεπει να ναι το σημερινό μενού;; Πεινάω κ μόνο που το ακούω... Κράτα γερά όμως!!

ΣΟΤΣΑΦΙ μου, ποιό μηχανακι σου έδωσε; Μήπως μπορώ να σε βοηθήσω από εδώ να το χρησιμοποιήσεις; Σου είπε πόσο πρεπει να είναι οι τιμες σου για να εισαι οκ;

ΕΛΛΗ μου, ταλαιπωρήθηκες όπως κατάλαβα σήμερα.. Τί να πρωτοκάνουν θα μου πεις και οι εφημερευοντες! Σημασια εχει οτι είναι καλός γιατρός. Στον δικό σου γιατρό δίνεις επίσκεψη όποτε πας; Ξεγενναει μόνο σε ιδιωτικό εκείνος υποθέτω ε;

ΚΟΑΛΑΚΙ ευχαριστούμε για τις προσφορούλες που μας βάζεις! Εχουμε κόψει τα πσμπερ βεβαια, αλλά είναι χρήσιμα να τα ξερουμε!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου θα μπω φεις να δω τη φωτογραφία!!! Γέλασα πολύ με το "Μήτσος"... Αχαχαχαχα

78xyp2.png

RUAmp3.png

εμας εδω τις ελομας το σουπερ μαρκετ τις εχει 10 ευρω (γενικα ειναι πανακριβο το σουπερ μαρκετ μας) αλλα και παλι δοκιμασα και δε μας βολεψαν, οποτε ανοιγα την πανα ηταν μουσκεμα ιδρωμενο το δερματακι του! οποτε συνεχιζω με του lidl και εχω και μερικα pampers που ειχα βρει προσφορα! γενικα δεν εχουμε θεμα με τις πανες, μονο οταν ηταν νεογεννητο δε βολευαν καθολου τα pampers και του εβαζα μονο chicco και babylino!

Τις εχουν εκει ακριβα γιατι ειναι δραμινη εταιρεια οποτε τα πωλουν σε αλλα μερη ακριβοτερα, εδω εχουν 8? αλλα εμας δεν μας δημιουργησαν προβλημα.

Καθε δερματακι διαφορετικο ειναι ομως και πρεπει οτι μας βολευει να παιρνουμε απο αποψη υγειηνης για την αποφυγη προβληματων, οποτε καλα κανεις και παιρνεις του lidl.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

MAY Γενικως το βραδυνο μου είναι πολυ ελαφρυ μενου...

συνηθως μου έχει πει η Μαρία για βραδυ να τρωω μαρούλι με 1 βραστο αυγο ή μαρουλι με φινα κ γαλοπουλα ή φρουτα ή γιαουρτι με βρωμη...Αλλα βαριεμαι το μαρουλι και για βραδυ οποτε το ριχνω σε φρουτα και γαλα....

Τις προάλλες εφαγα για βραδυνο 1 κομ. σπιτικη πιτσα ολικης με ελαχιστα υλικα τυρι και παριζα στο κομματι που μου ετυχε...την ειχε φτιαξει η μανα μου και ζηλεψα...

Μέχρι 7 μηνων παίρναμε παμπερς αν και τις ειχα δοκιμασει και λιμπερο και μπειμπυλινο αλλα της εκαναν ερεθισμο καθε φορα που της αλλαζα μαρκα...Οποτε μειναμε στα παμπερς...Απο 7 μηνων και μετα κυρίως λιντλ και ειχα μεινει πολυ ικανοποιημενη!!!! Και να φανταστειτε τοτε , δεν ειχε τοσο συχνα προσφορες στις μαρκες των πανων και εκανε λογω θηλασμου, καθε φορα σχεδον κακα...ειχαμε ξεφραγκιαστει στα παμπερς....

Τις εχουν εκει ακριβα γιατι ειναι δραμινη εταιρεια οποτε τα πωλουν σε αλλα μερη ακριβοτερα, εδω εχουν 8? αλλα εμας δεν μας δημιουργησαν προβλημα.

Καθε δερματακι διαφορετικο ειναι ομως και πρεπει οτι μας βολευει να παιρνουμε απο αποψη υγειηνης για την αποφυγη προβληματων, οποτε καλα κανεις και παιρνεις του lidl.

τις τελευταιες 3 εβδομαδες βαζουμε pampers,και τωρα που τελειωνουν εχω 2 πακετα lidl,πλεον ο,τι βρισκουμε σε προσφορα γιατι δεν παλευονται, πανακριβα ολα!! η ελομας ειναι απο εσας?? δε το ηξερα! δηλαδη ολα τα προϊοντα που μας ερχονται εδω τα παραγετε εκει?

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπερα κούκλες!!!

Όλες καλά;; Εμεις έχουμε καρότσι της inglesina, αρκετά ελαφρύ και πολύ εύκολο στο άνοιξε- κλείσε! Εννοειται θα κρατησουμε το ίδιο κ τώρα, άλλωστε η Β δεν ήταν πολύ του καροτσιού και είναι σε πολύ καλή κατάσταση το καροτσάκι μας!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΣ καλορίζικα τα καρότσια! Θα πηγαίνετε βόλτα το ζευγαράκι και θα τα έχετε σετ!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ,,η Αγγελικούλα σου απίθανη!!! Τόσο ελαφρύ πρεπει να ναι το σημερινό μενού;; Πεινάω κ μόνο που το ακούω... Κράτα γερά όμως!!

ΣΟΤΣΑΦΙ μου, ποιό μηχανακι σου έδωσε; Μήπως μπορώ να σε βοηθήσω από εδώ να το χρησιμοποιήσεις; Σου είπε πόσο πρεπει να είναι οι τιμες σου για να εισαι οκ;

ΕΛΛΗ μου, ταλαιπωρήθηκες όπως κατάλαβα σήμερα.. Τί να πρωτοκάνουν θα μου πεις και οι εφημερευοντες! Σημασια εχει οτι είναι καλός γιατρός. Στον δικό σου γιατρό δίνεις επίσκεψη όποτε πας; Ξεγενναει μόνο σε ιδιωτικό εκείνος υποθέτω ε;

ΚΟΑΛΑΚΙ ευχαριστούμε για τις προσφορούλες που μας βάζεις! Εχουμε κόψει τα πσμπερ βεβαια, αλλά είναι χρήσιμα να τα ξερουμε!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου θα μπω φεις να δω τη φωτογραφία!!! Γέλασα πολύ με το "Μήτσος"... Αχαχαχαχα

May μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!Ολα καλα?

Ναι ναιθα τα εχουμε σετακι!!!!!!!!!!!!!Θα τα πηγαινουμε βολιδααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ναι ναιθα τα εχουμε σετακι!!!!!!!!!!!!!Θα τα πηγαινουμε βολιδααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

θα κανετε και κοντρες μηπως??? πονταρω στην μποτσακομανα που εχει πιο βαρια πατηματα,χαχαχαχα!!:tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

τις τελευταιες 3 εβδομαδες βαζουμε pampers,και τωρα που τελειωνουν εχω 2 πακετα lidl,πλεον ο,τι βρισκουμε σε προσφορα γιατι δεν παλευονται, πανακριβα ολα!! η ελομας ειναι απο εσας?? δε το ηξερα! δηλαδη ολα τα προϊοντα που μας ερχονται εδω τα παραγετε εκει?

Καλα κανεις και κυνηγας τις προσφορες...

Ο ελομας ειναι ομιλος που αποτελειται απο 5 αλυσιδες σουπερ μαρκετ, η μια εκ των πεντε ειναι δραμινη. Δεν παραγονται εδω απλα ο ενας εκ των 5 εκπροσωπων της ειναι δραμινη εταιρεια...που με τη σειρα της προμηθευει μερη ανα την ελλαδα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

θα κανετε και κοντρες μηπως??? πονταρω στην μποτσακομανα που εχει πιο βαρια πατηματα,χαχαχαχα!!:tongue::tongue::tongue:

Πολυ βαρια πατηματα!!!!!!!!Αρκουδαααααααααας!!!!!!!!!!!χαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλα κανεις και κυνηγας τις προσφορες...

Ο ελομας ειναι ομιλος που αποτελειται απο 5 αλυσιδες σουπερ μαρκετ, η μια εκ των πεντε ειναι δραμινη. Δεν παραγονται εδω απλα ο ενας εκ των 5 εκπροσωπων της ειναι δραμινη εταιρεια...που με τη σειρα της προμηθευει μερη ανα την ελλαδα...

ααα καταλαβα ;) μπηκα απο περιεργεια στο site της ελομας να δω τα προϊοντα της και διαπιστωσα οτι οι πανες που δειχνει δεν ειναι αυτες που φερνουν εδω! μαλλον παιρνει απο αλλον ο δικος μας εδω και εχουν βαλει την επωνυμια ελομας!

to1Np2.png

KCkop2.png

Χαχαχααχαχχαχααχαχαχαχαχχαχα............

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ααα καταλαβα ;) μπηκα απο περιεργεια στο site της ελομας να δω τα προϊοντα της και διαπιστωσα οτι οι πανες που δειχνει δεν ειναι αυτες που φερνουν εδω! μαλλον παιρνει απο αλλον ο δικος μας εδω και εχουν βαλει την επωνυμια ελομας!

Τι χρωμα εχει η συσκευασια που εχει το μαρκετ σας.......????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...