Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίσια και καλή εβδομάδα! 

Προς μεγάλη μου έκπληξη, αδιαθέτησα σήμερα! Είχα την εντύπωση ότι θα αργήσει να έρθει και δεν το περίμενα τόσο γρήγορα, εξεπλάγην ευχάριστα έχω να πω! Με έχει κόψει στα δύο βέβαια από τον πόνο, συνήθως δε με πονάει, αλλά who cares, θα χτυπήσω ντεπονάκι.

Μίλησα με τον γιατρό, μου είπε να με δει όταν καθαρίσω για υπέρηχο, οπότε ξεκινάμε!!!
      Κι επειδή δεν έχω ιδέα τι θα κάνει αυτή τη φορά η περίοδος  και πόσες μέρες θα κρατήσει, μιας και μετά την οωληψία έχει γίνει γης μαδιάμ ο κύκλος μου, λέω να κλείσω ένα ραντεβουδάκι προς Πέμπτη - Παρασκευή.. Είχα χρόνια να χαρώ που βλέπω περίοδο, χαχα!

• Ευχή 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Πολυ βαρια πατηματα!!!!!!!!Αρκουδαααααααααας!!!!!!!!!!!χαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

σε πειραζω μποτσακι μου εννοειται!!!! :tongue::tongue: ειστε γλυκουλες εγκυουλες ολες!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα κανεις και κυνηγας τις προσφορες...

Ο ελομας ειναι ομιλος που αποτελειται απο 5 αλυσιδες σουπερ μαρκετ, η μια εκ των πεντε ειναι δραμινη. Δεν παραγονται εδω απλα ο ενας εκ των 5 εκπροσωπων της ειναι δραμινη εταιρεια...που με τη σειρα της προμηθευει μερη ανα την ελλαδα...

Από ότι ειδα στην ιστοσελιδα τους, εχει και στο Κιατο/Ξυλοκαστρο προϊοντα ΕΛΟΜΑΣ...οπότε κουμπάρα, να τις έχεις υπόψιν σου για τον μπεμπαρο σου!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καλα ειναι η νυφουλα σου.....κοιμηθηκε....!!!!!!!

Οχι πανες δεν πηρα γιατι ειχε εδω μονο τα λιγα κιλα σε προσφορα αλλα πηρα ενα σωρο μωρομαντηλα που επισης τα ειχε σε ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ....!!!!!!

Εστειλα τον ανδρουλη μου στα lidl αλλα ειχε μονο τις dry σε προσφορα απο 12.37? σε 9.37?.

Αυριο θα τον στειλω στο μασουτη γιατι εχει την καρτα μου και αν βολεψει θα παρει απο εκει....αλλα libero.

Αναμενεται προσφορα και στις πανες ελομας...εκει πεφτουν πολυ χαμηλα οι τιμες.........!!!!!!!!!!

υπαρχουν πανες που λενε simply dry αλλες λενε baby dry Κ αλλες λενε active fit ποια η διαφορα?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Από ότι ειδα στην ιστοσελιδα τους, εχει και στο Κιατο/Ξυλοκαστρο προϊοντα ΕΛΟΜΑΣ...οπότε κουμπάρα, να τις έχεις υπόψιν σου για τον μπεμπαρο σου!!!

Ναι καλεεεεεεεεε??????Που να μπω?

1sh1p2.png

Τι χρωμα εχει η συσκευασια που εχει το μαρκετ σας.......????

αν θυμαμαι καλα ειναι ασπρη με ενα μωρακι απεξω και γραφει ELO-diapers και οι πανες ειναι πολυ πολυχρωμες με κυριαρχο χρωμα το μωβ! ψαρακια για την ακριβεια νομιζω!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

υπαρχουν πανες που λενε simply dry αλλες λενε baby dry Κ αλλες λενε active fit ποια η διαφορα?

οι active fit ειναι για ανεση κυριως ενω οι dry για απορροφητικοτητα εξτρα με καλυμα αυτοκολλητα κλπ.....

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Πατουσιτσα μου!!! κοιταξες στη βιοκαρπετ για χαλια που εχει πολυ καλες προσφορες?? εγω απο εκει πηρα του Μητσου μου!

αγορομαμμυ μου,καλησπερα!!!!!!καλα εισαι μαναρι μου?????οχι δεν κοιταξα....για να δω....!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

αν θυμαμαι καλα ειναι ασπρη με ενα μωρακι απεξω και γραφει ELO-diapers και οι πανες ειναι πολυ πολυχρωμες με κυριαρχο χρωμα το μωβ! ψαρακια για την ακριβεια νομιζω!

Αυτες δοκιμασες εσυ στο μωρο......??????

Δλδ δεν ειναι αναλογα με τα κιλα μωβ συσκευασια πρασινη συσκευασια και μπλε συσκευασια.....???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου θα σας αφησω εγω γιατι ειμαι κουρασμενη, παω να ξαπλαρω να δω τηλεοραση!! φιλακια πολλα σε ολες και καληνυχτα!!! ααα καλε η Ριτσα δε φανηκε ε? θα μιλησε αραγε με τον γιατρο της? θα εμφανιστει πιστευω μεχρι αυριο!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια μου θα σας αφησω εγω γιατι ειμαι κουρασμενη, παω να ξαπλαρω να δω τηλεοραση!! φιλακια πολλα σε ολες και καληνυχτα!!! ααα καλε η Ριτσα δε φανηκε ε? θα μιλησε αραγε με τον γιατρο της? θα εμφανιστει πιστευω μεχρι αυριο!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Καληνυχτααααααααα, φιλακιααααααα........

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αυτες δοκιμασες εσυ στο μωρο......??????

Δλδ δεν ειναι αναλογα με τα κιλα μωβ συσκευασια πρασινη συσκευασια και μπλε συσκευασια.....???????

οχι δεν ειχα προσεξει, για τα κιλα του που πηρα ηταν αυτη η συσκευασια συμπεθερα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...