Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως το εμβρυολογικό τους δεν είναι καλό, τόσα παιδιά έχουν κάνει. Αλλά από την άλλη, πόσο δραματικά άλλαξαν τα πράγματα από το Γενάρη που είχα τη τελευταία βλαστοκύστη στο άλλο κέντρο; Δε ξέρω πραγματικά..

Το έχεις συζητήσει αυτό με τον Σφακ; Τι σου λέει γι αυτό; Πως είναι δυνατόν σχεδόν σε κάθε ωοληψία να έπαιρνες ωάρια και μάλιστα βλαστοκύστες μέχρι το Γενάρη και από τον Φεβρουάριο και προς τα εδώ να μην μπορείς να πάρεις ούτε μια κακή έστω να πεις ότι κάτι έγινε. Εκτός αν το εμβρυολογικό τους είναι τόσο πια αυστηρό που τις κακές τις απορρίπτουν ενώ στο άλλο τις θεωρούσαν μέτριες. Τι να πω! 
      Ένα ραντεβού με τον μαστρ ίσως όντως σε βοηθήσει στην απόφαση σου. Να δεις κ αυτός τι θα σου πει από πλευράς του.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Γεια σας! Διαβασα τα νεακια σας αλλά δεν ξέρω αν τα θυμάμαι όλα! Χαχα!

Για τις πάνες ξέχασα να σας πω. Πέρασα από το ΑΒ αλλά ήμουν χάλια και δεν θυμάμαι όλες τος τιμές. Θυμάμαι το Νο. 1 (New baby) την μικρή συσκευασία (έχει και μεγαλη;;) από περίπου 5 ευρώ τις είχε 3 και το νούμερο 2 (μικρή πάλι) από 7 ευρώ στα 5. Γενικώς 2 ευρώ περίπου κάτω.. Συγχωρέστε με αλλά τόσες ώρες ταλαιπωρία δεν συγκράτησα πολλα.

Κάποια με ρώτησε αν έμεινα ευχαριστημένη από το γιατρό; Νομίζω η Πατουσιτσα; Με τον γιατρό δεν πολυμιλησα αλλά οι άλλες μου είπαν πως είναι πολύ καλός και σε αναλαμβάνει εξολοκλήρου και δεν ζητάει τίποτα αν θες του δίνεις. Δηλαδή όταν έρθει η ώρα να γεννήσω θα έρθει αυτός.. Το σύστημα είμαι μπουρδελο..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ,

αν με ρωτάς, θα προτιμούσα να τρωω καθε βρσδυ μαρούλι, παρά φρούτα κ γάλα. Είμαι πιο πολύ του αλμυρού εγώ και το μαρούλι, με το ξυδάκι του (μπαλσάμικο κατα προτίμηση), μου κάνει πιό "φαγητό". Αν ετρωγες κανέναν τόνο; Με μπόλικο λεμόνι, προσωπικά τρελαίνομαι!!!

Εμείς μόνο pampers, μέχρι το 4 νούμερο που φτασαμε λόγω χαμηλών κυβικών, μόνο αυτά βολευτηκα και συγκεκριμένα τα baby dry και όχι τα active fit που είναι οι μωβ συσκευασιες. Λίμπερο είχα στην αρχή που μας ειχε κάνει δωρο το μαιευτήριο, αλλά συγκριτικά με τα πάμπερς, τα έβρισκα πιό χοντρά κ δε μου αρεσαν.

ΣΟΤΣΑΦΙ μου και εμένα τις ίδιες τιμες πρό κ μετά θέλει. Kαι τωρα τελευταια, η μετρηση μετά, είναι όλο κοντά στο 115, τρελά οριακά δλδ!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ,

αν με ρωτάς, θα προτιμούσα να τρωω καθε βρσδυ μαρούλι, παρά φρούτα κ γάλα. Είμαι πιο πολύ του αλμυρού εγώ και το μαρούλι, με το ξυδάκι του (μπαλσάμικο κατα προτίμηση), μου κάνει πιό "φαγητό". Αν ετρωγες κανέναν τόνο; Με μπόλικο λεμόνι, προσωπικά τρελαίνομαι!!!

Εμείς μόνο pampers, μέχρι το 4 νούμερο που φτασαμε λόγω χαμηλών κυβικών, μόνο αυτά βολευτηκα και συγκεκριμένα τα baby dry και όχι τα active fit που είναι οι μωβ συσκευασιες. Λίμπερο είχα στην αρχή που μας ειχε κάνει δωρο το μαιευτήριο, αλλά συγκριτικά με τα πάμπερς, τα έβρισκα πιό χοντρά κ δε μου αρεσαν.

ΣΟΤΣΑΦΙ μου και εμένα τις ίδιες τιμες πρό κ μετά θέλει. Kαι τωρα τελευταια, η μετρηση μετά, είναι όλο κοντά στο 115, τρελά οριακά δλδ!!

Μαυ μουεγω το μεσημεριανο 98 τωρα το βραδυ θα γελασουμε παλι!Παντως ο γυναικολογος λεει να μην ανησυχω και θα μου πει οταν με δει!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Μαυ μουεγω το μεσημεριανο 98 τωρα το βραδυ θα γελασουμε παλι!Παντως ο γυναικολογος λεει να μην ανησυχω και θα μου πει οταν με δει!

Και πολυ καλα σου ειπε ο ντοκ...

Καλεεεεεεεεεεεε πηρατε καροτσια......?????? ωχ ωχ τωρα το συνειδητοποιησα που τα διαβαζω ολα απο την αρχη αργααα αργαααα και βγαζω νοημα.......

Χαχαχχααχχαχαχχααχαχαχ........

Αντε καλες σουζες.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

μου έδωσε ένα που λέγετε wellion! μου είπε κατω απο 95 νυστίας και κάτω απο 130 μετά το φαγητό!!

Σοτσαφι μου εμενα μου ειπε κατω απο 90 νηστειας κατω απο 120 το μεσημερι και κατω απο 13ο το βραδυ!Κουτος ειναι μωρε?

1sh1p2.png

Το μαρούλι είναι η σαλατα που πρεπει να συνοδευω ολα μου τα γευματα μεσημεριανο ή/και βραδυνο...Οπότε την βαρεθηκα μεσημερι και βραδυ καθημερινα...και γι αυτο τρωω ενναλακτικα κάποια βράδυα φρουτα ή ενα τοστ ολικης με φινα....

Και εμένα μου αρεσει το μπαλσαμικο αλλά η Μαρία μου έχει συστησει να το βαζω 1 φορά την βδομαδα, όχι παραπάνω....

Και πολυ καλα σου ειπε ο ντοκ...

Καλεεεεεεεεεεεε πηρατε καροτσια......?????? ωχ ωχ τωρα το συνειδητοποιησα που τα διαβαζω ολα απο την αρχη αργααα αργαααα και βγαζω νοημα.......

Χαχαχχααχχαχαχχααχαχαχ........

Αντε καλες σουζες.....!!!!!!!!

χαχαχχχαχχαααχχα!!!!!!!!!!Ο Παπα-Σουζας!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν αγχώνομαι, ειλικρινά δεν αγχώνομαι!! Αποκλειεται να μας δωσει ινσουλίνη, ιδιαιτερα αφού τα νηστειας είναι μια χαρά! Νομίζω οτι όταν απομακρυνθούμε από αυτήν την επικίνδυνη ζώνη (το Πικ, που έλεγα), οι τιμές θα επανέλθουν.. Φυσικά μεχρι το τέλος θα συνεχισουμε, θα φτάσουμε μοντέλα στο μαιευτήριο!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσια η Ρίτσα δεν μπήκε ακόμα;; Ήθελα να της πω πως να μην νομίζει πως την πήραν τα χρόνια και αγχώνεται. Σήμερα γνώρισα μια γυναίκα 45 χρόνων έγκυο στο 2ο. Το πρώτο της είναι 2 χρόνων. Ο Θεός είναι μεγάλος κοριτσια μου!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Το μαρούλι είναι η σαλατα που πρεπει να συνοδευω ολα μου τα γευματα μεσημεριανο ή/και βραδυνο...Οπότε την βαρεθηκα μεσημερι και βραδυ καθημερινα...και γι αυτο τρωω ενναλακτικα κάποια βράδυα φρουτα ή ενα τοστ ολικης με φινα....

Και εμένα μου αρεσει το μπαλσαμικο αλλά η Μαρία μου έχει συστησει να το βαζω 1 φορά την βδομαδα, όχι παραπάνω....

Γιατί αραγε μια φορα την εβδομαδα...;

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου,, μάλλον ο γιατρός σου είναι ο πιο αυστηρός...

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...