Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Μα δε νομίζω πως τίθεται θέμα αυστηρότητας γιατί το αν ένα έμβρυο έχει φτάσει σε στάδιο βλαστοκύστης είναι αντικειμενικό! Δλδ δε θα το λέω εγώ βλαστοκύστη κ εσύ μοριδιο! Ετσι δεν είναι; Με το δικό σου background σίγουρα καταλαβαίνεις καλύτερα από εμένα!
      Ο Σφακ πιστεύει πως είναι θέμα τύχης κ όταν του είχα πει πως έκανα πριν βλαστοκυστες μου είπε πως αν θέλω μπορώ να γυρίσω εκεί που ήμουν. Χθες στον υπέρηχο που είδαμε το Β φάσης μου είπε πως το μόνο που έχω να σου πω είναι πως θέλει υπομονή κ είναι θετικό το ότι το έμβρυο προσπάθησε κ έφτασε αυτή τη φορά ένα βήμα παρακάτω. 

Τι φάση, πόση ατυχία μαζεύτηκε το 2025 για να σε πάει έτσι; Δες και τι θα σου πει ο μαστρ στην φάση που είσαι δεν έχεις και τίποτα να χάσεις! Πάρε και το ωάριο της β φάσης μήπως φτάσει αυτό σε βλαστοκύστη και βλέπεις πως θα κινηθείς. Είχες πει αν θυμάμαι καλά μέχρι Ιουνίου θα δώσεις στον Σφακ χρόνο, να έφτασε σχεδόν και ο Ιούνιος. Ώρα για αποφάσεις. 
      Στην τελική απλά γυρνάς στον μαστρ και συνεχίζεις εκεί που το άφησες και έδειχνε να αποδίδει. 🤷🏼‍♀️

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Γιατί αραγε μια φορα την εβδομαδα...;

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου,, μάλλον ο γιατρός σου είναι ο πιο αυστηρός...

Γιατι το μπαλσαμικο εχει ζαχαρη κοριτσακι μου!!!!!!

Ναι ειναι γι'αυτο μου ειπε για ινσουλινη προχθες!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ δεν αγχώνομαι, ειλικρινά δεν αγχώνομαι!! Αποκλειεται να μας δωσει ινσουλίνη, ιδιαιτερα αφού τα νηστειας είναι μια χαρά! Νομίζω οτι όταν απομακρυνθούμε από αυτήν την επικίνδυνη ζώνη (το Πικ, που έλεγα), οι τιμές θα επανέλθουν.. Φυσικά μεχρι το τέλος θα συνεχισουμε, θα φτάσουμε μοντέλα στο μαιευτήριο!!

Γιατι δινουν τοση βαση στα νηστειας?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Να σας πω: δεν ξέρω αν ειχα αναφέρει για τον αιματοκριτη μου αλλά είχα γενικώς ανεβασμένο. Πριν μεινω έγκυος είχα κάνει εξετάσεις (τον.Γενάρη) και είχα 43,8. Όταν εκανα το πτρτο πακετο εξετασεων ειχα 38. Στο δεύτερο πακέτο (αύγουστο) 37,5 χωρίς να τρώω κρέας και ο γιατρός από τον 6ο μου είπε να πίνω δύο σίδηρο την μέρα. Εμένα όμως επειδή με πειράζει πίνω μόνο ένα. Σχετικά με τη διατροφή μου ξερεται πως δεν.τρώω κρέας και παρόλα αυτά τώρα πήγε στο 40,8. Άντε βγάλτε ακρη! Το ασβεστιο παρότι το ξεχνάω πολλές (παρά πολλες ) φορες είναι στα φυσιολογικά.. Το ζαχαρο ενώ το βραδυ είχα φάει πατατες και δεν είχα κλείσει ούτε 10 ώρες νυστικη ήταν 72!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Να σας πω: δεν ξέρω αν ειχα αναφέρει για τον αιματοκριτη μου αλλά είχα γενικώς ανεβασμένο. Πριν μεινω έγκυος είχα κάνει εξετάσεις (τον.Γενάρη) και είχα 43,8. Όταν εκανα το πτρτο πακετο εξετασεων ειχα 38. Στο δεύτερο πακέτο (αύγουστο) 37,5 χωρίς να τρώω κρέας και ο γιατρός από τον 6ο μου είπε να πίνω δύο σίδηρο την μέρα. Εμένα όμως επειδή με πειράζει πίνω μόνο ένα. Σχετικά με τη διατροφή μου ξερεται πως δεν.τρώω κρέας και παρόλα αυτά τώρα πήγε στο 40,8. Άντε βγάλτε ακρη! Το ασβεστιο παρότι το ξεχνάω πολλές (παρά πολλες ) φορες είναι στα φυσιολογικά.. Το ζαχαρο ενώ το βραδυ είχα φάει πατατες και δεν είχα κλείσει ούτε 10 ώρες νυστικη ήταν 72!

Μια χαρα ειναι...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μποτσα-σουζα που ειναι καλε η συμπεθρα σου.......???????

Για χαλι πηγε χαλι εγινε.........!!!!!!!!!!

Θα αγορασω το χαλι του ΑΛΑΝΤΙΝ!!!!!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Οποτε εισαι τελεια!Δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας για τιποτα!

1sh1p2.png

Στο λεύκωμα γράφει ίχνη αλλά είπε αυτό δεν είναι τίποτα μπορεί να φταιει που κρατιομουν πολυ ώρα. (είχα ξεχασει να πάρω ποτηράκι από το φαρμακείο και κρατιομουν από τις 7 παρά μέχρι της 8 παρά που έφτασα στο ιατρείο της.)

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Θα αγορασω το χαλι του ΑΛΑΝΤΙΝ!!!!!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν επαιζα κανενα τζοκερ καλυτερα....???????

Τι κανετε μανα και δεσποινα.....???????

Ειδες χαλια.....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ελλη μια χαρα εισαι!!!!!

Συμπεθεραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!ηρθα!!!!!!!!!!!!

κοαλακι μου!!!!!!!καλα εισαι???????

η Μαριαννα μας καλα ειναι???????????/κοιμηθηκε η περιστερα μας?????????????

d.gif

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχχαχαχαχχαχαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!Και μια σκουπα!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχααχαχχαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ελλη μια χαρα εισαι!!!!!

Συμπεθεραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!ηρθα!!!!!!!!!!!!

κοαλακι μου!!!!!!!καλα εισαι???????

η Μαριαννα μας καλα ειναι???????????/κοιμηθηκε η περιστερα μας?????????????

ελα μαρηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!Που σαι????????

1sh1p2.png

Δεν επαιζα κανενα τζοκερ καλυτερα....???????

Τι κανετε μανα και δεσποινα.....???????

Ειδες χαλια.....?????

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα!!!!!!!!!!

ειδες Κοαλακι μου......?????οταν μιλας για φαι και οταν με ψαχνεις............ΝΑ ΜΑΙ!!!!!!!!!!!!

την επομενη φορα που θα με αναφερεις πες να σου ρθει ουρανοκατεβατα 1 σακι με λιρες!!!!!!!!!!!!!!

Η Δεσποινα μου,καλα ειναι!!!!!!!!χουζουρευει το μαναρακι μου!!!!!!!

τρωμε λιγο σοκολατιτσα.....!!!!γιαμιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...