Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,χαχαχα,τοσο καιρο την ελεγα Μαριαννα?Την βαφτισα παλι την καψερη!:-D

Με νευριαζει πολυ το γεγονος,για να σου κανουν μια πολυ καλη προσφορα,η ηδη υπαρχουσα εταιρια,να πρεπει να αλλαζεις εταιρια!Ελεος δηλαδη!Μα για να με κρατησεις βρε ζωον πρεπει να μου κανεις καλη προσφορα πριν αλλαξω!Ηλιθιε!

Εμεις εχουμε forthnet,το προγραμμα της nova(το χριστουγεννιατικο τοτε προγραμμα)με απεριοριστο internet,κλησεις σε σταθερα και 12 ωρες σε κινητα με 20 ευρω το μηνα!Συμφερει,γιατι πλεον δεν χρησιμοποιουμε το κινητο οταν ειμαστε σπιτι,οποτε γλιτωνουμε απο κει!Αλλα τετοιο θεμα εχει ο αντρας μου με το κινητο του!Οταν λιγει η συνδεση και παει ν'αλλαξει εταιρια,με πιο φθηνο παγιο,τσουπ,τον παιρνουν τηλεφωνο και κανουν αντιπροταση!Και καθε φορα το διο τροπαρι''μα αφου σας ειχα τηλεφωνησει και μου ειπατε πως δεν γινετε καλυτερη τιμη''!Ξαφνικα στ'αλλαζουν ολα!Ελεος!Μας κοροιδευουν μες τα μουτρα μας!Αυτοι μας εχουν αναγκη και οχι εμεις αυτους!Δεν το καταλαβαινουν?Αλλα θα ρθει η μερα που θα τ'ακουσει καποιος που θα με παρει τηλεφωνο απο εταιρια!

Εσεις τελικα δε μπορειτε να παρευρεθειτε στη γιορτη?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααααααααααα κοριτσια μουυυυυυ......:D:D:D

Ειστε οοοολες καλα....??????

Εμεις καλα, ξυπνησαμε στις 8, ηπιαμε γαλατακι, πλυθηκαμε, αλλαχθηκαμε και τωρα παιζουμε με την κορδελα της μαμας που φοραω στο κεφαλι μου για τα μαλλια μου...:tongue:

Τις δικες της δεν τις αγγιζει καθοοοοολου, με τη δικη μου εχει κολλημα.....:tongue:

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανεις κοριτσι μου....???? το μπεμπακι σου.....???? οσο για το ονειρο ειναι φυσικο επακολουθο για ενα ατομο που το εζησες τοοοοσα χρονια με τοοοοοοση αγαπη.....!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ τι κανετε μανα και κορη.......?????? ετοιμαζεστε για τη σχολικη γιορτη.....?????? κουκουβαααααααααα.........:tongue::tongue::tongue:

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ να ζησετε, να ευτυχησετε και παντα να ειστε αγαπημενοι και ενωμενοι, καθε σκεψη σας ευχη μας......!!!!!!!!

Παω να κανω καφε και τα λεμε σε λιγο....

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα Κοαλάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ξέρεις, χτένισμα που θα φας από την φουρτούνα σου, ετσι; Εμένα με βαζει κατω και με γεμιζει τσιμπηδια και στολιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμφωνώ για τις εταιρείες, Μαράκι!!!!!!!!!!!!!! Καει εμείς θα κοιτάμε το συμφέρον μας, για αυτο να μας προσεχουν για να μας εχουν!!!!!!!!!!!!!

Ναι, η γιορτη μονο μεταξυ τους στο σχολειο, παιδάκια και νηπιαγωγοι...

Την πηγα στις 8, βγαλαμε 2-3 φωτο απο κινητο και τωρα στις 10 θα σχολασει!!!!! Κουκουβαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Καλως το ΚΟΑΛΑΚΙ μας!Καλο καφε καμαρι μου!

Κοιμαται ακομη η μικρη!

Την κορδελα της μαμας θελει?Εμ,εισαι προτυπο παιδι μου γι αυτην!Κοριτσαρα μου!Γλυκα μου,ειχες πει καποια στιγμη πως εισαι γραμμενη σε καποιο ιατρικο φορουμ!Μπορεις να μου πεις πιο ειναι?Θα μου ηταν και μενα πολυ χρησιμο για τη δουλεια μου!

Καποια ειχε αναφερει πως σε λιγες μερες θα εχει 10ημερο προσφορων,θυμαμαι καλα?Ποτε ξεκιναει?Θελω να παρω ενα φορεμα,το βρηκα 30 ευρω,πολλα αυτη τη στιγμη,οποτε ειπα να περιμενω μεχρι τοτε,εαν ισχυει,μπας και το βρω φθηνοτερο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μπήκα για μία γρήγορη καλημέρα!!

Είμαστε σταθερά με το θέμα της αναπνοής και οι γιατροί χτες πρώτη φορά μας είπαν "πάει μια χαρά η μικρή"!! Κοντέψαμε να κάνουμε παρτυ με τον άντρα μου. Από τη χαρά μας παραγγείλαμε πίτσα όταν γυρίσαμε!!!

Ας ελπίσουμε τα καλά νέα να συνεχιστούν..

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου περαστικά στο αγοράκι σου. Φανταζομαι εδωσες soldesanil, αλλά δεν είχες άλλη λύση. Η γιατρός μου εμένα που είναι πολύ φειδωλή στα φάρμακα, ενα πράγμα μου εχει πει να εχω πάντα! Soldesanil!!

Μή διαβάζεις ιντερνετ για παρενεργειες κορτιζόνης κτλ, καμία σχέση! Η δόση είναι ελάχιστη κ απαραίτητη να την πάρει!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μου, όλα καλά στον γιατρούλη!! Εύγε!!!!! Όμως ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ!!! Ούτε σίδερα, ούτε τίποτα!! Καλεστε για βοήθεια!! Η Δεσποινούλα μας, είναι στη διαδρομή να στρίψει!! Με το καλό!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ, αποψίλωση ε;; Χαχα!! Θα κάνεις τον λαχανί διάκοσμο, μπορντώ;; Σούπερ!! Χειμερινή ατμόσφαιρα!! Τέλεια!!

ΕΛΛΗ, μια χαρά είναι ο μπέμπης σου!! Ασε το πόσες αποκλίσεις έχουν οι μετρήσεις πολλες φορες. Χτες γέννησε η ξαδερφη μου, 2400 της ειχαν πει προχτες στον υπερηχο κ γεννήθηκε 2820!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ, ο γιατρός μου έλεγε δε μας ενδιαφερει η εκατοστιαία θέση πόσο είναι, αρκεί ένα μωρό να είναι πάνω κάτω σταθερό. Δλδ δε θέλουμε από την 60ή ας πούμε να πέσει στη 10η. Αν είναι συνέχεια σχετικά χαμηλά, δε μας πειράζει.. Να μην αγχώνεσαι κ να μην ψάχνεις!!!! Εγώ ορκίστηκα τώρα με τη μικρή οτι δε θα ξαναψάξω γιατί φαντάζεσαι τί διαβαζα για πρόωρα....

ΡΙΤΣΑΚΙ μου, να ζήσετε κ να ευτυχήσετε με τον αντρούλη σου, και με το καλό μια φουσκοκοιλίτσα!! Δε σε ρωτάω αν έκανες τεστ, θετική αύρα σου στέλνω, όποτε νομίζεις, θα κάνεις!!!

Κοαλάκι, ΙωΑννα, ΖΩούλα, Νάσια, Γιόλα, Σοτσάφι- με το καλό ο αντρούλης σου απόψε κιόλας, ποιά ξεχνάω;; Μαράκι Βορινό!!!

Είστε καλά;;!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Μαυ καλως την!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο στην Μιχαέλα μας και πολύ καλά κάνατε και πήρατε πίτσα!!! Μην σας πω και τουρτα απο την χαρά σας!!!!

Και εμεις καλά ειμαστε! Σημερα κανουν εορτη για τις 28 οκτ. και σχολάνε στις 10!

Το soldesanil τί είναι; για τί πράγμα ενδείκνυται;

Μαρακι, εγω το είχα γραψει! 1-9 Νοεμβρη 10ημερο εκπτωσεων! Και εγω περιμενω για τοτε....για την μικρη περισσοτερο!

Χτενισμα εεεεεεε........??????:confused::confused::confused:

Ααααουτς μονο που το σκεφτομαι......!!!!!!!! Χαχχααχαχαχαχαχα.....!!!!!!!!

ΜΑΥ ΜΟΥ γλυκιαααααα θα ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ γιατι η κορουλα σας σας δειχνει οτι θελει γρηηηηηηγορα να ερθει κοντα σας, θελει και αυτη στο παρτυ να ειναι.......:D:D:D

Μια χαρα τα νεακια σας, πολυ αισιοδοξα καθως επισης οπωσ αντιλαμβανομαι και οι γιατροι. Να ειστε καλα....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα,

Τι κάνετε????? Εγώ είχα ένα ωραίο βράδυ με τον άνδρα μου εχθές... σήμερα έχει άδεια οπότε θα είμαστε μόνοι μας μέχρι και τη Δευτέρα που θα ξανάρθει η μαμά μου :-)

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ,τι κανεις?Και γω ειμου του τυπου,οτι νιωθω να το ψαξω στο διαδυκτιο!Ειδικα οταν η Δημητρα ηταν πιο βρεφακι,εκανε,για παραδειγμα, ''α'' και γω εμπαινα στο διαδικτυο και εγραφα ''παιδι 2 μηνων εκανε α,γιατι?''!Χαχαχαχα!Τρελα παιδι μου!Οποτε με μετρο οι αναζητησεις!Οπως και συ αντιλαμβανεσαι μονο κακο σου κανουν!Οσο για την πεθερα,ισως ηθελε να σε κανει να νιωσεις καλα,τι να πω!:rolleyes:!Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου!

Ζωη μου εισαι καλα?Βλεπεις πως ολα ειναι πιθανα!Μπορει να γυρισει το μωρο εκει που δεν το περιμενεις!

Νηστεια θα κρατησω μεχρι τα σαραντα του θειου μου,μετα ομως ερχεται και η νηστεια των χριστουγεννων,εκει ομως ειναι πιο αυστηρα!Τωρα δεν τρωω κρεας,εκει ουτε γαλακτοκομικα!

Αυτο με τη σιδερωστραααα,καλεεεε,υπαρχουν γυναικες που κανουν τετοια?Αχαχαχα!Οπως οταν ερχομασταν σε ελευθερες επαφες με το αντρα μου και μου ελεγαν,''να μην σηκωνεσαι κατευθειαν και να σηκωνεις τα ποδια ψηλα''!Χαχαχα!

Η αλήθεια είναι ότι δεν βοηθάει να είσαι συνεχώς σπίτι στο κρεβάτι.... τι άλλο να κάνεις όλη μέρα ????? Αλλά από εδώ και πέρα τέλος οι αναζητήσεις!!! Προς το παρόν το έχω τηρήσει :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πάντως ισχύει αυτό που λένε... βοηθάς λίγο τα κακόμοιρα τα σπερματάκια με την βαρύτητα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Αγορομαμμυ πω πω να βασανίζεται έτσι το παιδάκι σου!!!! Μήπως αν δεν είναι καλύτερα σήμερα θα έπρεπε να το ξαναδει παιδίατρος για ακροαστικά και αν είναι να πάρει και αντιβίωση??? Είναι πολύ υπουλες οι ιώσεις αυτήν την εποχή!!!!

Και εμείς έχουμε την βαφτιστήρα του άνδρα μου στο νοσοκομείο με πνευμονια και δεν κάνει να πάω να το δω καν το κοριτσάκι... ευτυχώς θα βγει μάλλον σήμερα...

kPAZp2.png

Μαυ μπράβο.... τι καλά τα νέα σας !!!! Θα έρθει σύντομα το κοριτσάκι σας στο σπίτι :-). Αχ δεν μπορείς να φανταστείς... σας έχω συνέχεια στο μυαλό μου!!!

Κρατάς καθόλου γάλα προς το παρόν? Σου έχει κατέβει?

Ηλιοβασίλεμα θυμάμαι που το έλεγες ότι είναι κλειστή η γιορτούλα... κρίμα που δεν θα δεις την Αγγελικούλα.

Κοαλάκι ετοιμάσου για χτενίσματα!!! Εγώ δεν το είχα ποτέ αυτό με τα μαλλιά πάντως όταν ήμουν μικρή :-) :-).... Ακόμα και τώρα με το ζόρι φτιάχνω τα δικά μου για να μην δείχνουν εντελώς κατσόμαλλα!!! Αφήστε που έχει φτάσει η ρίζα και τα άσπρα :-)

Ρίτσα ξέχασα να σας ευχηθώ και εγώ!!!! Να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι και γρήγορα να έρθει ένα μωράκι να ολοκληρώσει την ευτυχία σας!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΥ μου,ποσο χαιρομαι που ειστε καλα!Αντε,συντομα να βρεθει,σύσσωμη η οικογενεια!Παντα υγεια!Χαιρομαστε να διαβαζουμε ευχαριστα νεακια κοριτσι μου!Η Βασιλικουλα σου ειναι καλα?

Καλημερα Χριστινακι μου!

Κοριτσια μου,σας αφηνω,προς το παρον!Ηρθαν οι γονεις μου!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε?εμεις σημερα ειμαστε μονες με την μπεμπα εχει ο μπαμπας μας υπηρεσια!!!!!!!!!!!!αχ σημερα νοιωθω ενα πονο στη τομη σα τσουξιμο.κοριτσια γενικα χρησιμοποιω pampers στη μικρη αλλα χτες ξεμεινα κ της εβαλα babylino που ειχα απο κατι δειγματα που μου στελναν πολυ καπως ειναι μωρε αυτη η πανα ασε που οταν το εβγαλα το μωρο ηταν βρεγμενο ενω με τις αλλες μπορει να ηταν βαρια η πανα απ τα τσισα αλλα δεν ηταν βρεγμενη.η μπεμπα εχει να κανει κακα της απο την κυριακη!!!!!θα σκασω!!!!!γιατι να ναι δυσκοιλια εγω παω καθε μερα τουαλετα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Χριστινάκι καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όλα καλά; είστε τα 2 σας λιγες μερες; το χρειάζεστε άλλωστε, αφού λογω ξάπλας έχεις πάντα μάνα ή πεθερά στο πλάι σου...

Γυρίσαμε και απο σχολειο....Και μας ξεφούρνισε η δασκάλα ότι πήρε απόσπαση και από Τρίτη θα έχουν νέα νηπιαγωγό...Φαινόταν από την αρχή οτι δεν ηθελε τη θεση στο συγκεκριμενο νηπιαγωγειο λογω που ειναι απο γειτονικη πολη και ειχε δρομολογια....Σας είχα πει μια φορά οτι μου φαίνεται κάπως η δασκάλα...σαν να μην έχει όρεξη! Τις προηγούμενες χρονιες έπαιρνε απόσπαση από αρχη σχολικης σεζον...Τωρα θα έχουν αλλαγη τα παιδάκια μας...πάλι νεα δασκάλα...πάλι χρονος προσαρμογης να τα μαθει τα παιδια η νέα δασκάλα....και τσουπ εφτασαν τα Χριστουγεννα!!!

Και το κακό ειναι οτι την Τριτη που θα έρθει η νεα νηπιαγωγος σκοπευαμε να λειπουμε για μερικες μερες...δεν θα την στέλναμε σχολειο....Τωρα σκεφτομαι μηπως δεν ειναι καλη ιδεα για να μαθει την νεα δασκαλα από την αρχή με τους συμμαθητες της...

Το σολντεσανίλ ειναι σταγόνες κορτιζόνης. Έχουν ένδειξη στα παιδιά κυρίως για λαρυγγίτιδα, αναπνευστικά προβλήματα, αλλά κ για αλλεργική αντίδραση πχ από τσίμπημα κτλ.

Γιορτούλα το κοριτσάκι μας σήμερα ε;;! Τέλεια!!

Πολλες καλημερες σε όλες!! Ευχαριστώ για τις ευχές!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημέρα Ιωάννα!!!!!!!!

Στην τομή βάλε με βαμβάκι μπόλικο bentadin βάμμα!!!! Η φαγούρα και το τσούξιμο θα το έχουμε παροδικα για πάντα!!!! Εμένα μόλις με ενοχλήσει, βάζω βάμμα και ηρεμω....Η μανα μου εχει 22-23 χρονια που έχει κάνει την καισαρική στο 4ο παιδι της και ακομη, την ενοχλει παροδικά!

Η μπέμπα κρίμα που δεν κάνει κακα πιο συχνά για να μην ζορίζεται...Πάντως σε άλλες ο θηλασμος, τα μωρα κανουν καθημερινα κακα και πολλές φορές (όπως σε εμας) και αλλου το αντιθετο...μια φορά στο τοσο!!! Αλλά ετσι κάνετε οικονομία στα παμπερς!:wink::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...