Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ζωη μου καλα αποτελεσματα στς εξετασεις! κι εγω δεν εκανα καθε μηνα εξετασεις περα απο καποιες φορες συνεχομενες που εκανα το τοξοπλασμα και το IGM επειδη δεν ειχα αντισωματα.

Μερσί!

Τελικά μάλλον δε θα γιορτάσετε αύριο το μικρούλη, ε;

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νάσια, μπράβο για το μπεμπάκι! Καλό βάρος! Όσο για τις συσπάσεις, κι εγώ έχω, αλλά είπε να μη δίνω σημασία αφού είναι ανώδυνες. Και τα υγρά ελπίζω να είναι αυξημένα κολπικά, λόγω εβδομάδας. Πες μας όταν βγουν οι εξετάσεις, ναι; Και μην κουράζεσαι στο μαγαζί!!

Αγορομάμυ, ναι, αίματος-ούρων, το απόγευμα θα τις πάρω. Μάλιστα μου βάζει κάθε 1,5-2 μήνες - είναι πολύ χαλαρός ο συγκεκριμένος γιατρός, γι'αυτό τον συμπαθώ πολύ. Ελπίζω πάντως να μην κολλήσατε κι εσείς από το μικρούλη.. Να ντύνεστε κι εσείς καλά στο μπαλκόνι, ε; ;)

Ζωη μου ολα καλα εσυ στον γιατρο;;;Ναι μια χαρα ειναι το βαρος του και γενικα ειναι μια χαρα.Κι εγω ελπιζω να ειναι τα κλασικα υγρα αλλα επειδη ειναι πιο "νερουλα" γι'αυτο θα το ελεγξουμε παραπανω...

Και εμενα το απογευμα βγαινουν μετα τις 7....

dev338pr___.png

καλησπερα κοαλακι μου...τελος οι δουλειες απο δω και περα και ξεκουραση....

Λεγοντας απο την οσμη εννοεις οτι δεν πρεπει να μυριζουν καθολου η εχουν μια ιδιαιτερη οσμη;;;;;

Εαν ειναι διαρροη αμνιακου μυριζουν σπερμα.......;)

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μερσί!

Τελικά μάλλον δε θα γιορτάσετε αύριο το μικρούλη, ε;

Ζωη μου μονο οι γονεις μου θα ερχονταν τελικα οποτε ειπα στη μανα μου να φτιαξει μια κατσαρολα μοσχαροσουπα και να ερθουν να γιορτασουμε!!!:tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

καλυτερα η ξαπλα για σιγουρια λοιπον μεχρι να περασουν λιγες μερες!!! η ξεκουραση ειναι το φαρμακο σε αυτες τις περιπτωσεις! δεν επαιρνες μαγνησιο μεχρι τωρα? εμενα μου το ειχε δωσει απο την αυχενικη και μετα παρολο που ακομα δεν ειχα συσπασεις.

Απλα μου φαινοταν περιεργο που ημουν σπιτι και δεν εκανα τιποτα αλλα θα συνηθησω.....:D:D:D:D

Οχι δεν παιρνω μαγνησιο,μονο σιδερο και ασβεστιο και αυτα με το που μπηκα στον 5ο μηνα τα ξεκινησε,πιο νωρις δεν επαιρνα τιποτα....

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Ζωη μου ολα καλα εσυ στον γιατρο;;;Ναι μια χαρα ειναι το βαρος του και γενικα ειναι μια χαρα.Κι εγω ελπιζω να ειναι τα κλασικα υγρα αλλα επειδη ειναι πιο "νερουλα" γι'αυτο θα το ελεγξουμε παραπανω...

Και εμενα το απογευμα βγαινουν μετα τις 7....

Τέλεια! 1825 η μπέμπα και γύρισε, έτσι για να του αποδείξει τι υπάκουο κορίτσι που είναι!!!! Γελούσε η γραμματέας γιατί όταν μπήκα έλεγα "το κωλόπαιδο, από τώρα ανάποδο είναι" κι όταν βγήκα έλεγα "τι καλό παιδάκι έχω εγώ"! :tongue:

Κερδίζω, εμένα βγαίνουν στις 6:30. Άντε, να κάνουμε διαγωνισμό αιματοκρίτη :tongue::tongue:

Όλα καλά εύχομαι να είναι! Θα είσαι και το απόγευμα στο μαγαζί;

p8P6p2.png

Κοριτσια μου βγαινω θα ξυπνησει ο μικρος σε λιγο κ θελω να κανω 2 δουλιτσες στα γρηγορα για να ξεκουραστω μετα γιατι τη νυχτα πρεπει παλι να τον φυλαμε τον μικρο ειπε η παιδιατρος, ειναι η τελευταια επιφοβη νυχτα!! φιλακια πολλα κοριτσακια μου!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ζωη μου μονο οι γονεις μου θα ερχονταν τελικα οποτε ειπα στη μανα μου να φτιαξει μια κατσαρολα μοσχαροσουπα και να ερθουν να γιορτασουμε!!!:tongue::tongue::tongue:

Ε ρε γλέντιααααααα! Να σου πω, μπορείτε να κάνετε και λίγο ρυζόγαλο ;)

p8P6p2.png

Απλα μου φαινοταν περιεργο που ημουν σπιτι και δεν εκανα τιποτα αλλα θα συνηθησω.....:D:D:D:D

Οχι δεν παιρνω μαγνησιο,μονο σιδερο και ασβεστιο και αυτα με το που μπηκα στον 5ο μηνα τα ξεκινησε,πιο νωρις δεν επαιρνα τιποτα....

καλυτερα που δεν επαιρνες αφου δε χρειαζοταν!! ειναι και εκνευριστικο να πρεπει να χαπακωνεσαι καθε τοσο!! εμενα οι εξετασεις ηταν εξ'αρχης πολυ χαμηλες, ειδικα αιματοκριτης, σιδηρο,φεριτινη κλπ οποτε πηρα τα συμπληρωματακια μου!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου βγαινω θα ξυπνησει ο μικρος σε λιγο κ θελω να κανω 2 δουλιτσες στα γρηγορα για να ξεκουραστω μετα γιατι τη νυχτα πρεπει παλι να τον φυλαμε τον μικρο ειπε η παιδιατρος, ειναι η τελευταια επιφοβη νυχτα!! φιλακια πολλα κοριτσακια μου!

Ολα θα πανε καλα αγοροmummy μου...

Φιλακια πολλα.

dev338pr___.png

Τέλεια! 1825 η μπέμπα και γύρισε, έτσι για να του αποδείξει τι υπάκουο κορίτσι που είναι!!!! Γελούσε η γραμματέας γιατί όταν μπήκα έλεγα "το κωλόπαιδο, από τώρα ανάποδο είναι" κι όταν βγήκα έλεγα "τι καλό παιδάκι έχω εγώ"! :tongue:

Κερδίζω, εμένα βγαίνουν στις 6:30. Άντε, να κάνουμε διαγωνισμό αιματοκρίτη :tongue::tongue:

Όλα καλά εύχομαι να είναι! Θα είσαι και το απόγευμα στο μαγαζί;

Ειδες βρε αμεσως να την κατηγορησεις την μπουμπουκα σου...

Σαν δεν ντρεπεσαι....αχχαχχαχαχαχχαχαχαχ

Ειδες βρε που αγχωνοσουν.ολα μια χαρα και το σημαντικο ειναι οτι γυρισε...

Ναι θα ερθω στο μαγαζι γιατι θα πρεπει να στειλω της εξετασεις με fax στο γιατρο για να μην ξαναπαω Κοζανη.Για να δουμε ποια θα εχει πιο καλο αιματοκριτη;;;;χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ:tongue::tongue::tongue::tongue:

dev338pr___.png

Εννοείτε πως τις έκανα χαλαρά τις δουλειές.. Δεν φτάνει που έχω συσπασουλες να ξεπατωθω κιολας;; Απαπα! Θέλω να τον κρατήσω μέσα προς το παρών.. Πάω για μάσα! Φιλάκια!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε? δεν εχω διαβασει τιποτα!!! εμεις καλυτερα, το βραδυ μιλησα με την παιδιατρο και ακουσε τους βρογχους απο το τηλ και μας ειπε καταρχην να τον βγαλουμε στο μπαλκονι για λιγο πολυ καλα τυλιγμενο με κουβερτες και ελευθερο μονο το προσωπακι (ακουγεται περιεργο κι ομως αυτη ειναι η αντιμετωπιση) να γεμισουμε το μπανιο με ζεστο νερο να εισπνευσει το παιδι υδρατμους και μετα να τον εχουμε ολη νυχτα αγκαλια για να εχει κλιση και να βοηθησουμε να ανοιγει ο λαρυγγας γιατι πηγαινε να φραξει. με τον αερα στο μπαλκονι και τους υδρατμους τρομερη βελτιωση, και ολη τη νυχτα καναμε βαρδιες με τον αντρα μου και τον κρατουσαμε, τον βγαζαμε στο μπαλκονι κλπ. ευτυχως ο μικρος κοιμοταν ξερος!!! μας ειπε η παιδιατρος οτι αν ειναι ενταξει μεχρι τις 4 τα ξημερωματα οκ, να τον παρακολουθησουμε μεχρι τις 5 και να κοιμηθουμε κι εμεις. ευτυχως ολα καλα, αν δεν σταματουσε ο βρογχος θα ερχοταν τα ξημερωματα η γιατρος να του κανει νεφελοποιητη. ευτυχως τα καταφεραμε!! να κανω μια ερωτηση αν γνωριζει καποια? αν ειχαμε κανει νεφελοπποιητη ή μασκα πιθανον μετα να μαθαινε ο οργανισμος και να χρειαζοταν τετοια θεραπεια οποτε αρρωσταινε?? εγω μικρη καθε φορα επρεπε να κανω μασκα, ειναι και κληρονομικα μας ειπε ο δευτερος γιατρος!! συγγνωμη που δεν εχω διαβασει ακομα νεακια σας κοριτσακια μου!!!

Γεια σου Αγορομαμμυ μου....περαστεικα στο Αγορακι σου μαναρακι μου...

Να σε ρωτησω κατι ....αυριο γιορταζη ο γιοκα σου η' κανω λαθος;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...