Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Χριστινάκι καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όλα καλά; είστε τα 2 σας λιγες μερες; το χρειάζεστε άλλωστε, αφού λογω ξάπλας έχεις πάντα μάνα ή πεθερά στο πλάι σου...

Γυρίσαμε και απο σχολειο....Και μας ξεφούρνισε η δασκάλα ότι πήρε απόσπαση και από Τρίτη θα έχουν νέα νηπιαγωγό...Φαινόταν από την αρχή οτι δεν ηθελε τη θεση στο συγκεκριμενο νηπιαγωγειο λογω που ειναι απο γειτονικη πολη και ειχε δρομολογια....Σας είχα πει μια φορά οτι μου φαίνεται κάπως η δασκάλα...σαν να μην έχει όρεξη! Τις προηγούμενες χρονιες έπαιρνε απόσπαση από αρχη σχολικης σεζον...Τωρα θα έχουν αλλαγη τα παιδάκια μας...πάλι νεα δασκάλα...πάλι χρονος προσαρμογης να τα μαθει τα παιδια η νέα δασκάλα....και τσουπ εφτασαν τα Χριστουγεννα!!!

Και το κακό ειναι οτι την Τριτη που θα έρθει η νεα νηπιαγωγος σκοπευαμε να λειπουμε για μερικες μερες...δεν θα την στέλναμε σχολειο....Τωρα σκεφτομαι μηπως δεν ειναι καλη ιδεα για να μαθει την νεα δασκαλα από την αρχή με τους συμμαθητες της...

Κουμπαρααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!Να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου!

Το ειπε το ποιηματακι της?

Μαρη το θυμαμαι που το ειχες πει για την δασκαλα οτι δεν ειχε πολυ ορεξη!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα αγαπη μου εδω.Διαφορες δουλιτσες!

Και εγω σε λιγακι ...μολις φυγει ο αντρουλης μου λεω να κανω καμια δουλειτσα...να σκουπισω ...να σφουγκαρισω....να ανοιξω λιγο τα παραθυρα να αεριστει το σπιτι..αυτα...και αυριο λεω να βαλω κανενα πλυντηριο...ασε η δουλειες δεν τελειωνουν...

x8yip2.png?0gPNKwlL

Δικιο εχεις για το βαψου, ντυσου, στολισου, κουβαλα......:rolleyes:

Εγω ακομα κουβαλαωωωωωωωω..........:roll:

Μαρηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!

Το θυμομαστε!!!!!!!!!!!!

Που πηγες διακοπες με την νταλικα την συρομενη!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Ρίτσα πολλές ευχές για την επέτειό σας!!!!!! Να ζήσετε και να ευτυχίσετε!!!!!!!!!!!!! Και ότι επιθυμείτε, να το πάθετε!!!!!!!!!

Μποτσάκι μου το είπαμε το ποίημα!!!!!!!!!!!! Είδες που τα έλεγα για την δασκάλα τους....Σκέφτομαι τώρα τί να κάνουμε για την επόμενη βδομάδα....

Καλέ αφού είπε θα έρθει το Ηλιοβασίλεμα να μου τα σιδερώσει!!!! Έφτιαξα και βουτήματα για τον καφέ!!! Να σας πω, βρείτε τα καλύτερα μεταξύ σας!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Στειλτα κατω μαρη που δεν τρωω τιποτα να στα σιδερωσω!

Και οικονομικη ειμαι και το σιδερο μου αρεσει και θα περναει η ωρα χωρις να τρωω!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Μαρηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!

Το θυμομαστε!!!!!!!!!!!!

Που πηγες διακοπες με την νταλικα την συρομενη!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τί κουβάλησε η φιλενάδα μας; μόνο τα απαραίτητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε? δεν εχω διαβασει τιποτα!!! εμεις καλυτερα, το βραδυ μιλησα με την παιδιατρο και ακουσε τους βρογχους απο το τηλ και μας ειπε καταρχην να τον βγαλουμε στο μπαλκονι για λιγο πολυ καλα τυλιγμενο με κουβερτες και ελευθερο μονο το προσωπακι (ακουγεται περιεργο κι ομως αυτη ειναι η αντιμετωπιση) να γεμισουμε το μπανιο με ζεστο νερο να εισπνευσει το παιδι υδρατμους και μετα να τον εχουμε ολη νυχτα αγκαλια για να εχει κλιση και να βοηθησουμε να ανοιγει ο λαρυγγας γιατι πηγαινε να φραξει. με τον αερα στο μπαλκονι και τους υδρατμους τρομερη βελτιωση, και ολη τη νυχτα καναμε βαρδιες με τον αντρα μου και τον κρατουσαμε, τον βγαζαμε στο μπαλκονι κλπ. ευτυχως ο μικρος κοιμοταν ξερος!!! μας ειπε η παιδιατρος οτι αν ειναι ενταξει μεχρι τις 4 τα ξημερωματα οκ, να τον παρακολουθησουμε μεχρι τις 5 και να κοιμηθουμε κι εμεις. ευτυχως ολα καλα, αν δεν σταματουσε ο βρογχος θα ερχοταν τα ξημερωματα η γιατρος να του κανει νεφελοποιητη. ευτυχως τα καταφεραμε!! να κανω μια ερωτηση αν γνωριζει καποια? αν ειχαμε κανει νεφελοπποιητη ή μασκα πιθανον μετα να μαθαινε ο οργανισμος και να χρειαζοταν τετοια θεραπεια οποτε αρρωσταινε?? εγω μικρη καθε φορα επρεπε να κανω μασκα, ειναι και κληρονομικα μας ειπε ο δευτερος γιατρος!! συγγνωμη που δεν εχω διαβασει ακομα νεακια σας κοριτσακια μου!!!

Αγορομαμυ μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!

Πω πωππωωπωωπωπω ταλαιπωρια που περασατε!!!!!!!!

Τουλαχιστον ολα πανε καλυτερα!!!

Πωππωπωπω μου θυμιζει μικρη που ειχα κρετακια κι εφραζαν ολα και δεν μπορουσα να αναπνευσω και να κοιμηθω μεχρι που τα εβγαλα!!!

Να σου πω αυτο ακριβως το ειχε η μπεμπα μιας φιλης μου και θυμαμαι που ολη τη νυχτα ειχε ατμους στο δωματιο.Εβραζε νερο αλλα ηταν αλλεργικο.Κατι την πειραζε και το ειχε μεχρι μεγαλη!!!!!

Εσενα ομως ειναι κατι που θα περασει γρηγορα μαναρακι μου.Απλα μωρε ταλάιπωρειται το καημενουλι!!!!!!!

Περαστικουλια ρε κοριτσακι μου!!!!!!!

1sh1p2.png

Αααααααατιμες ηρθαααααα.......!!!!!!!

Τελειωσα με τα μπαλκονια σε ακριβως 1 ωρα, χρονος ρεκορ γιατι βιαζομουνα μη τυχον και ξυπνησει η μαριαννα γιατι παρολο που εχω ενδοεπικοινωνια αυτη ειναι ικανη να πηδηξει απο την κουνια και να κανει τις κουρτινες φορεματα απο τη χαρα της που ξυπνησε.......:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: αν δεν εχω προλαβει να την ξανασκεπασω για να κοιμηθει γιατι κοιμαται κανενα 2-3ωρο για μεσημερι.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα κοπελουδες μου τι κανετε;;;;

Εμεις πηγαμε εχθες στον γιατρο και ειδαμε το αστερακι μας. 2450 το βαρος και ειναι μια χαρα.Εκανα και το doppler ολα ενταξει μονο που η μητρα μου αρχισε και κανει συσπασεις και με ειπε να το παρακολουθω και σε περιπτωση που κανει μεσα σε μια ωρα 3 συσπασεις να τον παρω τηλ για να με δωσει μαγνησιο και επειδη της τελευταιες μερες παρατηρησα οτι εχω υγρα αλλα δεν ειναι σαν τα κλασικα υγρα ειναι πιο "νερουλα" με εδωσε να κανω εξετασεις να δει μηπως εχω καποια λοιμωξη και αναλογως τα αποτελεσματα η θα δωσει αντιβίωση η θα ελεγξει μετα αν χανω υγρα απο τον σακο.Απλα ειπε ξεκουραση ξαπλα και καθολου περπατημα μεχρι νεοτερας.Και τωρα ηρθα για λιγο στο μαγαζι να κανω κατι παραγγελειες.

Αυτα τα νεα μας....

Εσεις τι κανετε;;;

Νασια μου!!!!!!!Τελειαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Παιδαρος ο μπεμπης!!!!!!!!!!!

Μην κουραζεσαι καθολου.Ειμαστε σε δυσκολο μηνα.Με το που θα μπουμε στον 9ο ειναι διαφορετικα τα πραγματα!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ρίτσα πολλές ευχές για την επέτειό σας!!!!!! Να ζήσετε και να ευτυχίσετε!!!!!!!!!!!!! Και ότι επιθυμείτε, να το πάθετε!!!!!!!!!

Μποτσάκι μου το είπαμε το ποίημα!!!!!!!!!!!! Είδες που τα έλεγα για την δασκάλα τους....Σκέφτομαι τώρα τί να κάνουμε για την επόμενη βδομάδα....

Σε ευχαριστω Ηλιοβασιλεμα μου...και εσυ να χαιρεσε την οικογενεια σου και οτι επιθυμεις μαναρακι μου....

Τωρα εφυγε ο αντρουλης μου για την δουλεια...και λεω να κανω καμια δουλειτσα ...θα τα πουμε αργοτερα ...Φιλακια!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου κοιμηθηκε ο μικρος ασθενης και διαβασα τα νεα σας! Περιττο να σας πω οτι τωρα πιανει εμενα και τον αντρα μου ο λαιμος μας αλλα μικρο το κακο και ανευ σημασιας...

Σας ευχαριστω οοοολες για τις ευχες σας για περαστικα στον μικρουλη μου!! Κοριτσια ευχομαι μη σας τυχει!!

Ηλιοβασιλεμα μου ευχομαι να περασε ωραια στη γιορτουλα το κοριτσακι μας, κριμα να μην εισαι κι εσυ!!

Συμπεθερα μου γλυκια τι κανει η νυφουλα μου?? δωστης ενα ρρρρρρουφηχτο φιλακι!!!

May μου πολυ ομορφα τα νεα σας, τι καλα που βελτιωνεται η μικρουλα σου, συγκινηθηκα!!!! Μολις πας να την δεις ψιθυρισε της στο αυτακι οτι την αγαπαμε κι εμεις πολυ πολυ...Η μεγαλη σου κορουλα τι λεει? οσο για τις σταγονες ναι, αυτες πηρε και παιρνει και ενα σιροπακι πρωι-βραδυ.

Ιωαννα μου η ωρα η καλη για την κουνιαδα!!! Να γινετε κουκλες μανα και κορη και να τους θαμπωσετε ολους ;):) να πεις στην πεθερα να προειδοποιησει τους καλεσμενους αν ηταν κανενας αρρωστος να το αναφερει αλλιως μην πατε! εγω ετσι εκανα οταν ηταν πολυ μικρος!!! καλυτερα να με ελεγαν κακια :P

Μαρακι μου βορινο τι κανετε?? Ειδες τον θειουλη σου? Ειναι πολυ νωπα ολα και ξαφνικα οποτε επηρεαζεσαι... Να 'σαι καλα Μαρακι μου να τον θυμασαι, με τον καιρο θα απαλυνει το τραυμα!

Ζωιτσα τι κανετε?? Καλα αποτελεσματα στις εξετασεις!! Οι τυπικες του μηνα ειναι ε?

Χριστινακι μου πως εισαι? ξαπλα κ παλι ξαπλα ε? οσο για αντιβιωση στον μικρο δεν αποτελει θεραπευτικη μεθοδο παρα μονο αν κανει πυρετο! απο τη μερα που εμφανιστηκε η λαρυγγιτιδα δεν εχουμε πυρετο! και τα λευκα του αιμοσφαιρια ειναι αψογα που σημαινει δε χρειαζεται αντιβιωση!

Ελληηηηη πως εισαι? Πας χαλαρα τις δουλειες ετσι??

Μποτσακι και πατουσιτσα μου τρελοσυμπεθερες!!! ελπιζω να εισαστε καλα, μποτσακι σε σκεφτομουν πριν οτι τωρα θα ασχολεισαι με την αλλαγη διακοσμησης και τις δουλιτσες, πολυ καλο για τη διαθεση μας να κανουμε αλλαγες στο σπιτι καθε τοσο!!

ΡΙΤΣΑΚΙΙΙΙΙ Να ζησετε και να ευτυχισετε και συντομα να αποκτησετε ενα αγγελουδι!! Αναμενουμε νεακια σου ;)

Νασια τι κανεις?? δουλιτσα? ερχεται τριημερο!!!!!!!!! εχεις μειωσει τις ωρες της δουλειας??

Οντως αγορομαμυ μου ειναι πολυ ομορφο να ασχολουμαστε με την αλαγη του σπιτιου.Μου αλαζει τελειως η διαθεση.απλα αν δεν ημουν εγκυος σε 2 μερες θα το ειχα τελειωσει μονη μου!

Αλλα ενταξει.Θα παει λιγο πισω.Δεν πηραζει!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ζωη μου ολα καλα εσυ στον γιατρο;;;Ναι μια χαρα ειναι το βαρος του και γενικα ειναι μια χαρα.Κι εγω ελπιζω να ειναι τα κλασικα υγρα αλλα επειδη ειναι πιο "νερουλα" γι'αυτο θα το ελεγξουμε παραπανω...

Και εμενα το απογευμα βγαινουν μετα τις 7....

Νασουλα μου μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα!

Απο την πρωτη μερα της εγκυμοσυνης μεχρι τωρα εχω απιστευτα υγρα μιλαμε.Δυο φοερες εκανα καλλιεργεια απο μονη μου κι ολα μια χαρα!

Ο γιατρος μου ειχε πειοτι ειναι φυσιολογικα αλλα εγω δεν ησυχαζα αλλιως!!!!!!Μη φοβασαι!

1sh1p2.png

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τί κουβάλησε η φιλενάδα μας; μόνο τα απαραίτητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τιποτα μωρεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!Μονο τα κρεβατια και τους καναπεδες αφησε!!!!!!!!!!χαχαχαχχαχχα!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Καλησπερα κοριτσιαααααααααα!!!!!!!!!!!!καλα εισαστε?????????δεν διαβασα νεακια σας ακομηηηηη!!!!!!!τωρα μπηκα!!!!!!!!!

εγω και η Δεσποινουλα μου,καλα ειμαστε!!!!φαγαμε μοσχαροσουπα και απο σαλατα χορτα βρασταααα!!!!!!!!φοβεραααα!!!!!!!!

τσακισα και ενα ρυζογαλο.....καλη χωνεψη!!!!!

να ετοιμασω και ενα καφεδακι!

παω να διαβασω νεα!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...