Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eirini2025 είπε:

είμαι 43 με ΑΜΗ 0,33 πλέον. Δε μου εδωσαν πολλες ελπιδες η αληθεια ειναι. μου είπε για το βραχυ κι αν δεν έχω ικανοποιητική ανταπόκριση, να δοκιμάσω ή φυσικούς κύκλους ή με δότρια. δεν έχω ιδέα από αυτά. πάω στα τύφλα.. σου εύχομαι να τα καταφέρεις αυτή τη φορά! 🙏

Λογικά μου ακούγονται όσα σου είπε. 

Γενικά, δύσκολος ο δρόμος της εξωσωματικής! Προσπαθεις και δε ξέρεις κι αν θα τα καταφέρεις και ποτε.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσιαααααααααααα!!!!!!!!!!!

Τι κανετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????????

Εμεις ειμαστε καλα,σηκωθηκαμε κατα τις 11 ειχε ερθει η μανουλα μου παλι.Ααααααααααχ δεν τελειωνουν τα πλυντηρια!Ελεος!!!!!!!!!!!!!!

Τελοσπαντων!!!!!!!!

Καλεεεεεεεεεεεε Ελλη εχω χασει κανενα επεισοδιο?Υπαρχει κατποιο θεμα για να γεννησεις απο την 37η η απλα ετσι το αναφερεις?Σε ρωταω επειδη οι γιατροι απ'οσο ξερω δεν το λενε ποτε αυτο απο τοσο νωρις και ειδικα χωρις να υπαρχει λογος.Οπως και να εχει ομως ας κανει καποια την αρχη για να παιρνουμε σειρα!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

Ηλιοβασιλεμα μου πως πει το χερι σου?Μην το ζοριζεις με σιδερο.Προσπαθησε δηλαδη γιατι το εχω παθει και εκανα μετα ενα μηνα να συνελθω.Πατησα ενεση για να με αφησει.Οσο για την κατακρατηση αααααααααααλλο πακετο αυτο!!!!!!!Υπομονη μολις ερθει θα ηρεμησεις!!!!!!

Ιωαννακι μου ολα καλα??????????

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!Ωρε μανα μου κατι υπνους που εριξες!!!!Το ευχαριστηθηκες!!!!!!!!

Αγορομαμυ μου περδικι ο Μητσος μας???

Ριτσακι μου ελπιζω να πανε ολα καλα για σενα,Οπως τα θελεις!!!

Συμπεθεραααααααααααααααααααα ηρθαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααα!!!μαρη συμπεθεραααααααααααα 100 χρονια θα ζησουμεεεεεε!!!!η μια φωναζει την αλλη!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααα!!!!!καλα ειμαστε!!!!εδω βλεπουμε τηλεοραση!!!!!!!!!!!!καλα ειναι ο γαμπρουλης μου????????η νυφουλα σου καλα ειναι!!!!!!!!!!κοιμαται τωρα!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααα!!!μαρη συμπεθεραααααααααααα 100 χρονια θα ζησουμεεεεεε!!!!η μια φωναζει την αλλη!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααα!!!!!καλα ειμαστε!!!!εδω βλεπουμε τηλεοραση!!!!!!!!!!!!καλα ειναι ο γαμπρουλης μου????????η νυφουλα σου καλα ειναι!!!!!!!!!!κοιμαται τωρα!!!!!!!!!!!

χαχαχααχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!!!!!!

Κι εμεις χαζευουμε!!!!!!!!!!!

Κι ο δικος μου πρεπει να κοιμαται.Θα εχουν ραντεβου φαινεται!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχααχαχαχααχαχαχααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κορίτσια ειμαι ετοιμη να εκραγω!!!!!!!!! Χθες τελειωσα τα χαπια που προκαλουν τον ερχομο της περιοδου και ειμαι φουλ στη κατακρατηση...το στηθος μου ποναει....πιστευω μεχρι Τεταρτη θα αδιαθετησω ....με τελευταια περιοδο 18 Σεπτεμβριου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρίτσα καλα αποτελεσματα αυριο και να μεινεις με ανοιχτο στομα, σου ευχομαι!!!!!!!!!! να δεις ενα θετικο αποτελεσμα και να μην το πιστευεις!!!!

Πατουσιτσα ωραιο φαγητο εφτιαξες και σημερα!!! ποτε ερχεται η μαμα σου;

Ελλη, μπανιαριστηκες; την βαλιτσα την εχεις ετοιμη στο αυτοκινητο;

Σε ευχαριστω μαναρακι μου ,αλλα δεν νομιζω το νιωθω οτι δεν....

Εσυ μαναρακι μου ειναι να πας στο γιατρο αυριο η κανω λαθος;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

χαχαχααχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!!!!!!

Κι εμεις χαζευουμε!!!!!!!!!!!

Κι ο δικος μου πρεπει να κοιμαται.Θα εχουν ραντεβου φαινεται!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχααχαχαχααχαχαχααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κλαιωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το ζευγαρακι της Αγ.Παρασκευης!!!!!!!!!χαχαχααχχαχαχαχαχαχαχααχααααααααααααα!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλησπερααααααααααααα!!!!αντε ωραια Ριτσα μου!!!!!καλυτερα β'χοριακη!!!!100% σιγουροι!!!!!!!!!!!αντε να εχουμε αυχαριστα νεα αυριο!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου,ακομη ε???????ε που θα παει η ρουφιανα!!!!!!!θα ερθει!!!!!!!!!

κατσε μαρη ελλη να μπεις στην 38η βδομαδα και μετα να γεννησεις!!!!μη βιαζεσαι καλεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!

συμπεθερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!που σαι μαρη????????????

Σε ευχαριστω Patoysitsa μου...η αληθεια θα φανει αυριο μαναρακι μου....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κλαιωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το ζευγαρακι της Αγ.Παρασκευης!!!!!!!!!χαχαχααχχαχαχαχαχαχαχααχααααααααααααα!!!!!!!!!

Τι γελας μαρηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ψεματα ειναι?????????????????

1sh1p2.png

Καλησπερα κοριτσια μου!

Τι κανετε?Εμεις επιστρεψαμε νωρις το απογευμα!Ειστε ολες καλα?

Απ'οτι διαβασα υπαρχει ενδεχόμενο να γεννησει η ΕΛΛΗ ΜΑΣ?

Κοπελα μου,με το καλο!Με εναν πονο!Ποτε μη λες ποτε,οπως σου ειπε κακι ο γιατρος σου!Και γω,δεν περιμενα με τιποτα πως θα γεννουσα,κι ολα εγιναν τοσο ξαφνικα!Ουτε νερα εσπασαν,ουτε τιποτα!Αρχισαν οι πονοι,μετα τα πετρωματα και τσουυυυπ,σε 2 ωρες ειχε ερθει η μικρουλαααα!Τον αντρα σου μονο προετοιμασε,γιατι τον βλεπω,να σε πιανουν οι πονοι,και αυτος να λιποθυμαει!:tongue::tongue:Α ρεεεε συμπεθερεεεε!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,τακτοποιησατε τα πραγματακια του μποτσακογιου?Ειναι ομορφα πολυ,ετσι?

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ,τι κανεις υπναρου μου?Ααααα,και γω σημερα ξυπνησα στις 10!Ξυπνησε η μικρη στις 7 και την πηγα στο κρεβατι των πεθερικων μου,οποτε και μου ειπε η πεθερα να ξανακοιμηθω και θα ασχολιοταν αυτη με την μικρη!Τι καληηηη!:)

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,πιο γαλα περνετε τωρα?Κοιτα,οσο θα μεγαλωνει,θα λειτουργει καλυτερα και το πεπτικο συστημα της μικρουλας σου!Πως εισαι με το δοντι?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,αυτη η Αγγελικουλα καθε φορα με κανει και γελαω!Παντως,περαν της πλακας,το τι ακουν και βλεπουν τα καημενα,δε λεγετε!Θα σας πω ενα περιστατικο που συναιβει στην κορη μιας συναδελφου μου!Παιδι 5ης δημοτικου!Γυριζει απο το σχολειο και λεει στη μαμα της:''Ο Γιωργακης σημερα εφερε ενα περιοδικο που εδειχνε μια γυναικα γυμνη να εχει στο στομα της το πουλακι ενος αντρα και σε μια αλλη να κατουραει ο αντρας στο στομα της γυναικας''!!!:shock::shock::shock:

Η συναδελφος μου επαθε σοκ!Της απαντησε,οσο πιο ηρεμα μπορουσε,εαν εχει δει ποτε τη μαμα να κανει κατι τετοιο στον μπαμπα,και πως αυτα δεν γινονται σε φυσιολογικους ανθρωπους!Τι να πεις μωρε?Τι ανευθυνοι που ειναι ορισμενοι γονεις?

Για μια ακοημ φορα,συγχαρητηρια στη δασκαλα σας!Ευχομαι και η δικη μου σε λιγα χρονια που θα παει παιδικο να εχει μια δασκαλα ανταξια της δικης σας!Καλεεεε,σημερα ειδα το γλυκο και μου τρεχουν τα σαλιαααααα!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,πως ετσι κανειιιι...:tongue::tongue::tongue::tongue:...αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!Τι πλακουν εχουν,οταν ανακαλυπτουν πραγματα που μπορουν να κανουν!Γυρισε ο αντρας απο την πεθερα σου?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,εαν καταλαβα καλα,περδικι ο μικρος!Κοιτας φωτογραφιες καλο μου?Αχ και γω το κανω,πολλες φορες!Αληθεια που πηγατε ταξιδι του μελιτος?Εμεις Μαυρικιο-Ντουμπαι,ανεπαναλειπτες στιγμες!Ομως για μια και μοναδικη φορα!

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,πως εισαι κουκλα μου?Δεν ειχαμε καμια επισκεψη απο την ακατανομαστη?

Τα υπολοιπα κοριτσια μας τι κανουν?Η Στεφανια μας να γεννησε?

Εχουμε νεα απο την ΜΑΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΧΑΕΛΑ ΜΑΣ?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Σε ευχαριστω Patoysitsa μου...η αληθεια θα φανει αυριο μαναρακι μου....

Ριτσακι μου συγνωμη κιολας αλλα μιας και θα φανει αυριο μην τα προδικαζουμε τα πραγματα ουτε θετικα ουτε αρνητικα.Ας περιμενουμε καλη μου και θα δουμε!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλησπερα κοριτσιαααααααααααα!!!!!!!!!!!

Τι κανετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????????

Εμεις ειμαστε καλα,σηκωθηκαμε κατα τις 11 ειχε ερθει η μανουλα μου παλι.Ααααααααααχ δεν τελειωνουν τα πλυντηρια!Ελεος!!!!!!!!!!!!!!

Τελοσπαντων!!!!!!!!

Καλεεεεεεεεεεεε Ελλη εχω χασει κανενα επεισοδιο?Υπαρχει κατποιο θεμα για να γεννησεις απο την 37η η απλα ετσι το αναφερεις?Σε ρωταω επειδη οι γιατροι απ'οσο ξερω δεν το λενε ποτε αυτο απο τοσο νωρις και ειδικα χωρις να υπαρχει λογος.Οπως και να εχει ομως ας κανει καποια την αρχη για να παιρνουμε σειρα!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

Ηλιοβασιλεμα μου πως πει το χερι σου?Μην το ζοριζεις με σιδερο.Προσπαθησε δηλαδη γιατι το εχω παθει και εκανα μετα ενα μηνα να συνελθω.Πατησα ενεση για να με αφησει.Οσο για την κατακρατηση αααααααααααλλο πακετο αυτο!!!!!!!Υπομονη μολις ερθει θα ηρεμησεις!!!!!!

Ιωαννακι μου ολα καλα??????????

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!Ωρε μανα μου κατι υπνους που εριξες!!!!Το ευχαριστηθηκες!!!!!!!!

Αγορομαμυ μου περδικι ο Μητσος μας???

Ριτσακι μου ελπιζω να πανε ολα καλα για σενα,Οπως τα θελεις!!!

Συμπεθεραααααααααααααααααααα ηρθαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????

Μποτσακι μου καλα εισαι μαναρακι μου;;

Σε ευχαριστω...και εσυ με το καλο...να παρεις στην αγκαλιτσα σου τον Μπεμπουλη σου....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπερα κοριτσια μου!

Κοπελα μου,με το καλο!Με εναν πονο!Ποτε μη λες ποτε,οπως σου ειπε κακι ο γιατρος σου!Και γω,δεν περιμενα με τιποτα πως θα γεννουσα,κι ολα εγιναν τοσο ξαφνικα!Ουτε νερα εσπασαν,ουτε τιποτα!Αρχισαν οι πονοι,μετα τα πετρωματα και τσουυυυπ,σε 2 ωρες ειχε ερθει η μικρουλαααα!Τον αντρα σου μονο προετοιμασε,γιατι τον βλεπω,να σε πιανουν οι πονοι,και αυτος να λιποθυμαει!:tongue::tongue:Α ρεεεε συμπεθερεεεε!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,τακτοποιησατε τα πραγματακια του μποτσακογιου?Ειναι ομορφα πολυ,ετσι?

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ,τι κανεις υπναρου μου?Ααααα,και γω σημερα ξυπνησα στις 10!Ξυπνησε η μικρη στις 7 και την πηγα στο κρεβατι των πεθερικων μου,οποτε και μου ειπε η πεθερα να ξανακοιμηθω και θα ασχολιοταν αυτη με την μικρη!Τι καληηηη!:)

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,πιο γαλα περνετε τωρα?Κοιτα,οσο θα μεγαλωνει,θα λειτουργει καλυτερα και το πεπτικο συστημα της μικρουλας σου!Πως εισαι με το δοντι?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,αυτη η Αγγελικουλα καθε φορα με κανει και γελαω!Παντως,περαν της πλακας,το τι ακουν και βλεπουν τα καημενα,δε λεγετε!Θα σας πω ενα περιστατικο που συναιβει στην κορη μιας συναδελφου μου!Παιδι 5ης δημοτικου!Γυριζει απο το σχολειο και λεει στη μαμα της:''Ο Γιωργακης σημερα εφερε ενα περιοδικο που εδειχνε μια γυναικα γυμνη να εχει στο στομα της το πουλακι ενος αντρα και σε μια αλλη να κατουραει ο αντρας στο στομα της γυναικας''!!!:shock::shock::shock:

Η συναδελφος μου επαθε σοκ!Της απαντησε,οσο πιο ηρεμα μπορουσε,εαν εχει δει ποτε τη μαμα να κανει κατι τετοιο στον μπαμπα,και πως αυτα δεν γινονται σε φυσιολογικους ανθρωπους!Τι να πεις μωρε?Τι ανευθυνοι που ειναι ορισμενοι γονεις?

Για μια ακοημ φορα,συγχαρητηρια στη δασκαλα σας!Ευχομαι και η δικη μου σε λιγα χρονια που θα παει παιδικο να εχει μια δασκαλα ανταξια της δικης σας!Καλεεεε,σημερα ειδα το γλυκο και μου τρεχουν τα σαλιαααααα!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,πως ετσι κανειιιι...:tongue::tongue::tongue::tongue:...αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!Τι πλακουν εχουν,οταν ανακαλυπτουν πραγματα που μπορουν να κανουν!Γυρισε ο αντρας απο την πεθερα σου?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,εαν καταλαβα καλα,περδικι ο μικρος!Κοιτας φωτογραφιες καλο μου?Αχ και γω το κανω,πολλες φορες!Αληθεια που πηγατε ταξιδι του μελιτος?Εμεις Μαυρικιο-Ντουμπαι,ανεπαναλειπτες στιγμες!Ομως για μια και μοναδικη φορα!

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,πως εισαι κουκλα μου?Δεν ειχαμε καμια επισκεψη απο την ακατανομαστη?

Ελα Μαρακι μου!!!!Τι κανει η Δημητρουλα μας?

Μαρηηηηηηηηηη εσυ ξεχασες και τον αρακα.Εκεινο μας ελειπε να παθουμε καμια νυλα!!!!!!!

Ετοιμα ειναι Μαρακι μου ολα.Στα συρταρακια θα τα βαλω το βραδυ!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου!

Γεια σου Μαρακι μου ...καλα ειμαι....

Η ακατανομαστη οχι δεν με εχει επισκευτη....

Εσυ τι νεα μαναρακι μου;;

Η Δημητρουλα σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσακι μου συγνωμη κιολας αλλα μιας και θα φανει αυριο μην τα προδικαζουμε τα πραγματα ουτε θετικα ουτε αρνητικα.Ας περιμενουμε καλη μου και θα δουμε!!!!!!!!!!!!!

Μποτσακι μου συγνωμη αλλα δεν το θελω....μου βγαινει και νιωθω και σιγουρη οτι δεν....Πες το προεσθημα...δεν ξερω Μποτσακι μου....:rolleyes::rolleyes:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Χαχαχαχαχα!ΜΠΟΤΣΑΚΙΙΙΙ,ναι μαρηηηηηηηηηηη!Παει και ο αρακας!Ηταν και παραγωγη του πατερα μουυυυυ!Πφφφφφφφφφ!Αντε,ωραια!Τελειωσες!Εστρωσες τελικα χαλια?

Καλα ειναι η Δημητρουλα μου κοριτσια μου!Την χαρηκαν και τα ξαδερφακια της,και γω τον βαφτισιμιο μου,ο οποιος δεν επαυε να μου χαμογελαει και να φωναζει ''νανααααααααααααα''!Αχχχχχχχ,τι με θες εμενααααα!Να λιωωωωνω!

Ειναι 20 μηνων!Το παλικαρι μου!

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,τι ωρα θα πας αυριο?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,ενω πηρες τα χαπια,για να προκαλεσεις περιοδο,δεν ηρθε?Ποτε θα πας στο γιατρο?Υπαρχει περιπτωση εκγυμοσυνης?Θυμαμαι πως ειχες κανει τεστ και ηταν αρνητικο,σωστα?

Το χαρι σου πως ειναι?

Να παρεις μια μπαλιτσα,non stress,αυτες τις πολυυυ μαλακες μπαλες!Αυτε βοηθουν σε παθησεις που αφορουν τους μυς και τις αρθρωσεις των χεριων!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Χαχαχαχαχα!ΜΠΟΤΣΑΚΙΙΙΙ,ναι μαρηηηηηηηηηηη!Παει και ο αρακας!Ηταν και παραγωγη του πατερα μουυυυυ!Πφφφφφφφφφ!Αντε,ωραια!Τελειωσες!Εστρωσες τελικα χαλια?

Καλα ειναι η Δημητρουλα μου κοριτσια μου!Την χαρηκαν και τα ξαδερφακια της,και γω τον βαφτισιμιο μου,ο οποιος δεν επαυε να μου χαμογελαει και να φωναζει ''νανααααααααααααα''!Αχχχχχχχ,τι με θες εμενααααα!Να λιωωωωνω!

Ειναι 20 μηνων!Το παλικαρι μου!

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,τι ωρα θα πας αυριο?

Μαρακι μου 8 με 8:30 θα παω Μαρακι μου και κατα τις 1,βγαινουν τα αποτελεσματα...

Δηλαδη 1 ηωρα θα ξερουμε..αλλα εγω ξερω οτι δεν...τουλαχιστων να ξερω για να παω να με δει αμα ειναι ο γιατρος μου...

Εσυ τι αλλα νεα μαναρακι μου;;

Να τον χαιρεσε τον βαφτηστικο μαναρακι μου....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...