Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχε χαρη που την εχω μακρυαααααααααααα!!!!!ειδαλως θα τηε το ελεγα και αυτοοοοοο!!!!!!!!!χαχαχαχαχααχαχχααχχααχαχχααχχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κλαιωωωωωωωωωω απ τα γελιααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εισαι τζαζλη!!!! σου χρειαζεται ΦΜ σου λεω να σε στρωσει!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

συμπεθερα μου κι εγω προγραμμα εννοειται, αλλιως δε γινεται! θα τρελαινομουν... αλλα μονο και μονο τα βασικα που εχω να κανω το πρωι τα οποια γινονται αναγκαστικα καθε μερα, στρωσιματα κρεβατια, να αερισω δωματια, μαγειρεματα, συμμαζεματα, το μπανιο, γεμιζει η μερα μαζι και με ο,τι αλλη δουλεια υπαρχει στο προγραμμα.. κανονικα Κυριακες δεν κανω τιποτα αλλα εβαλα πολλα πλυντηρια τις προηγουμενες μερες επειδη θα χαλουσε ο καιρος (και το πλυντηριο τελικα χαλασε :tongue::tongue:) οποτε ειχα φουλ σιδερο σημερα! Μαρηηηηηη ΦΜ που μας χρειαζεται σε ολες!! χαχαχχα το κοριτσακι μου, ολα θα της τα δειξω τα μηνυματα σας λεωωωωωω!

Α ναιιιι τα βασικα πρωινα καθημερινα και εγω τα κανω καθε μερα...!!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥΥ αυτο το κοριτσακι που λες αρχισα να το λατρευω και να το αγαπαω με οοοοοοολο το παθος και τη δυναμη μου πλεον σασ λεωωωωωωωωω, οχι οτι πριν δεν το αγαπουσα αλλα ΕΣΥ θα με καταλαβεις πως το εννοω.......;);)

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχε χαρη που την εχω μακρυαααααααααααα!!!!!ειδαλως θα τηε το ελεγα και αυτοοοοοο!!!!!!!!!χαχαχαχαχααχαχχααχχααχαχχααχχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κλαιωωωωωωωωωω απ τα γελιααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη να κρατας το παιδι εσυ να το θηλαζει εκεινη!!!!!!!!χαχαχαχαχααχχαχχχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!

Να μπορεις να κανεις και τις δουλειες σου!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Ναι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη να κρατας το παιδι εσυ να το θηλαζει εκεινη!!!!!!!!χαχαχαχαχααχχαχχχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!

Να μπορεις να κανεις και τις δουλειες σου!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Η ακομα καλυτερα για να συμμετεχει ενεργα στο θηλασμο η ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μπορουν και οι 2 να ειναι με τα βυζια απ εξω και το μωρο να θηλαζει μια απο της μιας το στηθος και μια απο της αλλης.........χαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχχααχχααχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχχαχαχαχααχχααχαχαχαα..............,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Η ακομα καλυτερα για να συμμετεχει ενεργα στο θηλασμο η ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μπορουν και οι 2 να ειναι με τα βυζια απ εξω και το μωρο να θηλαζει μια απο της μιας το στηθος και μια απο της αλλης.........χαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχχααχχααχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχχαχαχαχααχχααχαχαχαα..............,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχααχχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαααχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Α ναιιιι τα βασικα πρωινα καθημερινα και εγω τα κανω καθε μερα...!!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥΥ αυτο το κοριτσακι που λες αρχισα να το λατρευω και να το αγαπαω με οοοοοοολο το παθος και τη δυναμη μου πλεον σασ λεωωωωωωωωω, οχι οτι πριν δεν το αγαπουσα αλλα ΕΣΥ θα με καταλαβεις πως το εννοω.......;);)

ναι ξερωωωωωω! αυτο λεγαμε με τον συμπεθερο πριν! τωρα που συννενοειται ειναι τελειως διαφορετικα! δειχνουν με σαφηνεια τι θελουν και εκφραζονται με τον τροπο τους και χαιρονται τοσο πολυ που επικοινωνουν! μας δειχνουν την προσωπικοτητα τους πλεον! το απογευμα χοροπηδουσε στο κρεβατι μας και κοιτουσε τον εαυτο του στον καθρεφτη και βαραγε παλαμακια και οταν τον ρωτουσα "που ειναι ο Δημητρης μου;;" σηκωνε και τα δυο του χερια, και με τα δαχτυλακια του εδειχνε τον εαυτο του στον καθρεφτη!!!! :-P:-P:-P και μετα γυρνουσε το δαχτυλακι και εδειχνε το προσωπο του σα να μου λεει "να'μαι καλε" χαχαχαχα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ναι ξερωωωωωω! αυτο λεγαμε με τον συμπεθερο πριν! τωρα που συννενοειται ειναι τελειως διαφορετικα! δειχνουν με σαφηνεια τι θελουν και εκφραζονται με τον τροπο τους και χαιρονται τοσο πολυ που επικοινωνουν! μας δειχνουν την προσωπικοτητα τους πλεον! το απογευμα χοροπηδουσε στο κρεβατι μας και κοιτουσε τον εαυτο του στον καθρεφτη και βαραγε παλαμακια και οταν τον ρωτουσα "που ειναι ο Δημητρης μου;;" σηκωνε και τα δυο του χερια, και με τα δαχτυλακια του εδειχνε τον εαυτο του στον καθρεφτη!!!! :-P:-P:-P και μετα γυρνουσε το δαχτυλακι και εδειχνε το προσωπο του σα να μου λεει "να'μαι καλε" χαχαχαχα!!

χαχαχααχαχαχαχχαχαχχαχααχχααχχααχαχαχχχααχαχαχχαχ!!!!!!!!

Μαρη αστερι ειναι και ο Δημητρακης μας!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

χαχαχαχαχα και τα ξεσκατισματα με βαρδιες!!!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

μαρη πατουσιτσα ξερεις τι σκεφτομαι εδω και μερες?? μου εχει λειψει η ατακα "Παω να φαω 2 τοστακια και ερχομαι!!!" και μετα στο επομενο μηνυμα "Εφαγα 2 τοστακια και 2 ροδακινα και ηρθα!"

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσαρες θα σας αφησω γιατι νυσταζω σαν τρελη!!!! εν τω μεταξυ οση ωρα μιλαμε εχει ξυπνησει ο μικρος 3 φορες κλαιγοντας!! να δειτε που θα του τη δινει ο υπνοσακος και τσαμπα χαρηκα οτι τον βολεψε! μπορει ομως να ειναι και κανενα κουνουπι γιατι εμφανιστηκαν πολλα σημερα... παω να ελεγξω... φιλακια σε ολες τρελοκομεια μου!!! καληνυχτα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

απ τα γελια μου ανοιξατε την ορεξη......................(ευκαιρια εγω....χιχιχιχιχιχχιιιιιιιιιιι)για να δω..........τι εχει ψυγειο ντουλαπια................

d.gif

μαρη πατουσιτσα ξερεις τι σκεφτομαι εδω και μερες?? μου εχει λειψει η ατακα "Παω να φαω 2 τοστακια και ερχομαι!!!" και μετα στο επομενο μηνυμα "Εφαγα 2 τοστακια και 2 ροδακινα και ηρθα!"

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ναι ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!και ξερεις ε????????ειχα καιρο να φαω τοστακια!!!!κανα 2 μηνο!!!!και πηρα κατα τυχη χθες!!!!ενα πραγμα θα σου πω............ξυπνησα στις 6,30 τα χαραματα εφτιαξα 2 τοστακια και ηπια και ενα ποτηρι γαλα!!!!!!!!!!μετα ρεψιμοοοο σ το φουλ!!!!!!!!!!μου την εφερε πισοπλατα η μορταδελα!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...