Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, marion83 είπε:

@dimi.tra όχι δεν πήγαιναμ καθόλου καλά στην διέγερση τα ωοθυλάκια . Δεν μεγάλωναν . Ναι Δήμητρα μου δυστυχως τα έχω δοκιμάσει όλα glucophgae glucofree glucostop και μέχρι κ το σιρόπι το lyscis πήρα κόντεψαν να πεθάνω με αυτό έκανα 20 φορές εμετό κόντεψαν να με πάνε στο νοσοκομείο 

Το σιρόπι δεν θα το έπαιρνα με τίποτα, εδώ με τα glucostop που είναι αναβράζοντα και κάθε φορά μου ερχόταν εμετός και έλεγα κάνε υπομονή είναι για καλό. Τελικά και υπομονή έκανα και αποτυχημένη ήταν η προσπάθεια. Τουλάχιστον τώρα με τα retaform δεν νιώθω άσχημα μου έχουν κάτσει καλά και δεν ζορίζομαι πάρα την μεγάλη δόση. Βέβαια όπως σου είπα και πιο πάνω νερό, πάρα πολύ νερό γιατί αν μια μέρα χαλαρώσω αμέσως αρχίζω και νιώθω άσχημα, με πιάνει πονοκέφαλος και μπορεί και ημικρανία. Δοκίμασε με το νερό να δεις αν σε βοηθάει κάπως και μεγάλη προσοχή στην διατροφή. Αν δεν τα αντέχεις καθόλου ίσως θα πρέπει να δείτε άλλους τρόπους πχ μέτρηση σακχάρου με μηχανάκι και ίσως σε ακραίες περιπτώσεις και ινσουλίνη αν κάνεις μεγάλες υπεργλυκαιμίες.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλως την ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΑΣ!

Ξυπνησατε καλα?Η ΡΙΤΣΑ ΜΑΣ,εκανε χοριακη και περιμενουμε τ'αποτελεσματα στις 1 το μεσημερι!Απλα,εχει προαισθημα πως δεν ειναι το αναμενομενο!

Εν τω μεταξυ,Ριτσακι μου,αυτο το φαγητο εχει και η διπλανη μου!Πωπω,πολυ ωραια!Ααααααα,δε σας ειπαααα!Μπορει να μην χαλασε καποια συσκευη δικη μου,αλλα χαλασε το πλυντηριο της μαμας μου!Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ,ολα οσα αισθανεσαι ειναι μεσα στο προγραμμα!Εγω παλι δεν αισθανομουν ΤΙΠΟΤΑ!Χαχαχαχα!Κρυφομουσιτσα η δικια μου!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ και γω πιστευω πως ειναι συνδρομο καρπιαιου!Οπως ειπες,κλεισε ραντεβου,αλλα οχι σε ορθοπεδικο!Σε νευρολογο,για να κανεις ηλεκτρομυογραφημα!Να δεις,εαν και πιο νευρο/νευρα ειναι πιεσμενο/πιεσμενα!

Περαστικα σου γιαβρι μου!

Οντως για τις ηλεκτρικες συσκευες ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,ίσως εχεις υπόλειμμα γαλακτος!Προσπάθησε ειτε την ωρα που θηλαζεις,ειτε εκτός να πιέσεις το στηθος σου και οτι γρομπολακι πιανεις να το πιέσεις προς τη θηλή!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Εδω και λιγες εβδομαδες αρχισε να με ενοχλει στον ωμο και στο μπρατσο. Δεν του εδωσα σημασια γιατι σκεφτηκα μηπως το πλακωνω οπως κοιμαμαι.....

Ομως εχει τωρα σχεδον 5-6 μερες που με πονεσε πολυ στο δεξι καρπο και κανα 2 δαχτυλα....Σημερα μεχρι στιγμης το νιωθω καλυτερα απο τις προηγουμενες μερες...πριν με πονουσε ακομη και στο αγγιγμα, ουτε να σηκωσω κατσαρολα δεν μπορουσα...σημερα το νιωθω σαν μουδιασμενο...

Παρατηρησα ομως σουβλιες εχω και στο αλλο χερι , πιο αραιες....(ισως ειναι τυχαιο....). Παιζει να ειναι συνδρομο καρπιαιου ή αυχενικο...

Αμα σε ποναει ο ομως μηπως ειναι αθριτυδα γιατι εγω εχω απο 22 χρονων ...το δεξι χερι και απο τοτε δεν μπορω να σηκωσω βαρια αντικειμενα με τιποτα...και οταν αλαζει ο καιρος με παιθενει....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ακουστε να σας εξηγησω κάτι. Όταν ο τοκετός πρόκειται να εξελιχθεί φυσιολογικά δηλαδή το παιδί αποφασισει να βγει από μόνο του τότε μετα τις 37 βδομάδες θεωρειται τελειομηνο. Όταν πρόκειται για καισαρικη το μωρο θεωρείτε τελειομηνο από την 39η βδομάδα και μετά. Αλλά όλοι βάζουν στην 38η βδομάδα γιατί ειναι το.μέσο. Ούτε μεγάλη ούτε μικρη. Το τικερακι έχετε παρατηρήσει τι γράφει; Το δικό μου ας πουμε σήμερα γράφει 37 εβδομάδες και 0 μέρες. Αρα σημερα έχω συμπληρώσει 37 εβδομάδες ολόκληρες. Όταν αυριο θα λέει 37 εβδομαδες και 1 μέρα, αυτή η μια μέρα είναι η πρώτη μερα της 38ης βδομάδας. Άρα απο αυριο διανυω την 38η βδομάδα. Θα συμπληρώσω ακριβώς 38 εβδομάδες οταν θα λέει 38 και 0 μέρες.. Έτσι ξέρω, έτσι μετράει ο γιατρός μου ετσι μετράνε και στη σελιδα του φυσιολογικού τοκετού που είμαι μέλος. Πανελλαδικό δίκτυο υπέρ του φυσιολογικού τοκετού οπου είναι μελοι.και μαιευτηρες - Γυναικολογικοί και μαιες. Αλλά οκ ο κάθε ενας μετράει οπως θεωρεί σωστο. Θα κοιτάξω μήπως βρω κάποια σελιδα να σας βάλω..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Τα λέει απλά. Εβδομάδα 37 το έμβρυο θεωρρειται τελειωμηνο (και αλλά) εβδομάδα 38 εδώ συνήθως γινεται η καισαρική τομή.

http://www.iatronet.gr/ygeia/maieftiki-egkymosyni/article/5701/to-imerologio-tis-egkymosynis.html

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Kαλημερααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Περα για περααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε ωρε παλιοσουσουραδες???????????

Οοοοοοοοοοοοοοοοολες καλα?????????

Εμεις μια χαρα.Ξυπνησαμε κατα τις δεκα με βροχη που ειναι το αγαπημενο μας ξυπνημα και τωρα ετοιμαζομαστε να κατεβουμε για κατι δουλιτσες!!!!!!!!

Κοριτσια οταν βρεχει παιρνω ανασα παιρνω ζωη!!!!!!!!!

Μαρακι μουυυυυυυυυυ αφου μαρηηηηηηηηηη το ειχε πει ο καιρος οτι θα αλαξει!!!!!!!Τα παρακολουθω εγω αυτα γιατι την περιμενω πως και πως την βροχη!!!!!!!!!Οσο για το πλυντηριο σου λεω παιρνει τον κατηφορο.Βρηκα ενα πλυντηριο στεγνωτηριο σε ενα 360 ευρω αλλα μετα τις γιορτες θα το δω!!!!!!!!!!!

Ριτσακι αντε και καλη επιτυχια!!!!!!!Ελπιζω να διωξεις την αρνητιλα απο την ζωη σου.Δεν θα σε βοηθησει πουθενα.Εχεις δικιο αλλα αλλο να μην το σκεφτεσαι καθολου κι οτι γινει κι αλλο να σκεφτεσαι μονο αρνητικα!!!!!!Δεν θα σε βοηθησει πουθενα αυτο!!!!!!!!

Ελλη μαρηηηηηηηηηηηηηηηη θα γεννησεις?????????Τι θα κανεις????????

Μαρη αμα ηταν τα μωρα τελειομηνα στις 37 δεν θα τα γεννουσαν στις 40.Επρεπε κι μενα ο γιατρος ναμου πεις μπες να στο βγαλω να μην ταλαιπωρεισαι αλλο!!!!!!!!!!!χαχχαχαχαχαχαχχαχχα!!!!!!!!!!!!

Ανυπομονεις το ξερω,αλλα θα τα δουμε τα μωρακια μας συντομα!!!!!!!

Ιωαννακι μου τι εχει καλε η μουρμουριτσα μας???Ενταξει πιστευω μεσα στο προγραμα ειναι κι αυτα!

Ηλοβασιλεμα μου ατιμο πραγμα το χερι.Οπως σου ιπα το εχω περασει απο την επαναλαμβανομενη κινηση που κανω στη δουλεια κι αν δεν πηγαινα μετα απο ενα μηνα σε εναν ορθοπαιδικο να μου κανει μια ενεσση στο κοκαλο και να μου περασει ακομα θα ποναουσα!!!!!!!!Αστα!!!!!!

Αγορομαμυυυυυυυυυυυυυυυυ μαρηηηηηηηηηηη τι κανει ο Τζιμης?Ξεθαρρεψε????????

Κοαλακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που σαι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη????????????????????

Καλημερα Μποτσακι μου...τι μου κανεις;;;

Δεν νιωθω αρνητικα απλος με τις πολυκυστικες που εχω δεν περιμενω ...καλα αποτελεσματα....και προχωραμε για νεες προσπαθειες ...δεν το βαζω κατω...καποια στιγμη θα γινει το θαυματακι.....:lol::lol::lol:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΕΛΛΗ ΜΟΥ,παρατηρησες κάθε πόση ωρα τα νιώθεις τα πετρώματα?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,ναι,σε νευρολόγο να πας!Ο ορθοπεδικός το πολυ πολύ να σου δώσει αντιφλεγμονώδη,ο νευρολόγος θα ελέγξει το πρόβλημα εις βάθος!

Δεν είναι συχνα τα πετρώματα. Από την ωρα που ξυπνησα 3 - 4 φορες πετρωσε. Αλλά οι οι πονοι γινονται πιο έντονοι. Δεν σκάω! Άλλες παιρνουν και ολο το μηνα με πονους. Το μόνο που ειδα οτι τα υγρα που εχω που στο εσωρουχο γινόταν άσπρα τωρα γυαλιζαν.λίγο και στο σκούπισμα ειδα λίγη βλεννη καθαρή όμως. Χωρις αίμα δλαδη..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ακουστε να σας εξηγησω κάτι. Όταν ο τοκετός πρόκειται να εξελιχθεί φυσιολογικά δηλαδή το παιδί αποφασισει να βγει από μόνο του τότε μετα τις 37 βδομάδες θεωρειται τελειομηνο. Όταν πρόκειται για καισαρικη το μωρο θεωρείτε τελειομηνο από την 39η βδομάδα και μετά. Αλλά όλοι βάζουν στην 38η βδομάδα γιατί ειναι το.μέσο. Ούτε μεγάλη ούτε μικρη. Το τικερακι έχετε παρατηρήσει τι γράφει; Το δικό μου ας πουμε σήμερα γράφει 37 εβδομάδες και 0 μέρες. Αρα σημερα έχω συμπληρώσει 37 εβδομάδες ολόκληρες. Όταν αυριο θα λέει 37 εβδομαδες και 1 μέρα, αυτή η μια μέρα είναι η πρώτη μερα της 38ης βδομάδας. Άρα απο αυριο διανυω την 38η βδομάδα. Θα συμπληρώσω ακριβώς 38 εβδομάδες οταν θα λέει 38 και 0 μέρες.. Έτσι ξέρω, έτσι μετράει ο γιατρός μου ετσι μετράνε και στη σελιδα του φυσιολογικού τοκετού που είμαι μέλος. Πανελλαδικό δίκτυο υπέρ του φυσιολογικού τοκετού οπου είναι μελοι.και μαιευτηρες - Γυναικολογικοί και μαιες. Αλλά οκ ο κάθε ενας μετράει οπως θεωρεί σωστο. Θα κοιτάξω μήπως βρω κάποια σελιδα να σας βάλω..

μαρηηηη τον Βεγγο μου θυμισες στο εργο "θα σε κανω βασιλισσα" που μετρουσε και ξαναμετρουσε 3x11, 3x12, x3 15+ 11 ποσο μας κανουν??? χαχαχαχα! ναι μαρη το ξερουμε ποτε ειναι τελειομηνο, απλα σου λεμε χαλαρωωωωσε! θα ερθει ο μπεμπης, αστον εκει μεσα να μεγαλωσει κι αλλο!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Δεν νιωθω αρνητικα απλος με τις πολυκυστικες που εχω δεν περιμενω ...καλα αποτελεσματα....και προχωραμε για νεες προσπαθειες ...δεν το βαζω κατω...καποια στιγμη θα γινει το θαυματακι.....:lol::lol::lol:.

Ριτσακι μου καλα αποτελεσματα να εχουμε! σε μια ωριτσα θα ξερουμε! να βαλει το χερι της η Παναγια!!!

Μαρακι βορινο καλημερα!!!!! παει το πλυντηριο της μανας?? ω ρε μανα μου επιδημια επεσε!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου καλημερουδια!! πολυς πονος ε? να σου πω, παιζει να σε επηρεαζει η αλλαγη του καιρου? εγω τον προηγουμενο μηνα υπεφερα στο γονατο και με το που αλλαξε ο καιρος σα να μη συμβαινει τιποτα.. εχετε κι εσεις υγρασια εκει φανταζομαι ε?

Μποτσακομαναααα μαρη!! εμεις το χρυσοπληρωσαμε το καινουργιο πλυντηριο γιατι πηραμε απο αυτα τα ορθια γιατι εχουμε στενο μπανιο και θελαμε και καλη μαρκα. Θα το εχουμε την Παρασκευη μαλλον...

to1Np2.png

KCkop2.png

Ριτσακι μου καλα αποτελεσματα να εχουμε! σε μια ωριτσα θα ξερουμε! να βαλει το χερι της η Παναγια!!!

Μαρακι βορινο καλημερα!!!!! παει το πλυντηριο της μανας?? ω ρε μανα μου επιδημια επεσε!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου καλημερουδια!! πολυς πονος ε? να σου πω, παιζει να σε επηρεαζει η αλλαγη του καιρου? εγω τον προηγουμενο μηνα υπεφερα στο γονατο και με το που αλλαξε ο καιρος σα να μη συμβαινει τιποτα.. εχετε κι εσεις υγρασια εκει φανταζομαι ε?

Μποτσακομαναααα μαρη!! εμεις το χρυσοπληρωσαμε το καινουργιο πλυντηριο γιατι πηραμε απο αυτα τα ορθια γιατι εχουμε στενο μπανιο και θελαμε και καλη μαρκα. Θα το εχουμε την Παρασκευη μαλλον...

Μωρ'συ νομιζω αυτο που ειδα ηταν στο Σκρουτζ και ηταν ιντεσιτ νομιζω!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Οκ.Ηρεμησε.Σε μια ωρα το πολυ θα ξερεις αγαπη!

1sh1p2.png

Μαλιστα γιατρε μου!!!!!!!!!!!!!!!Οτι πειτε!!!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηη οποτε θελει το παληκαρακι σου θα βγει.Ηραμησε κι απολαυσε το.Τι να πουμε και καποιες που εχουμε θεματα διαφορα?

1sh1p2.png

Μωρ'συ νομιζω αυτο που ειδα ηταν στο Σκρουτζ και ηταν ιντεσιτ νομιζω!

αυτο που μας χαλασε ηταν ιντεσιτ! αντεξε αρκετα χρονια, πανω απο 10 και εχει φαει και μετακομισεις κλπ. μια χαρα ηταν! εμεις τωρα πηραμε της brandt, πολυ ωραιο, ειναι ηλεκτρονικο και το πηραμε ακριβουτσικο για να μας αντεξει περισσοτερο... υποτιθεται δηλαδη, θα δειξει!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Γεια σου Αγορομαμμυ μου ....τι μου κανεις;;;

Ο Μητσακος σου τι κανει;;;

Σε ευχαριστω Μαναρακι μου...και να μην ειναι προχωραμε για τον στοχο....ενα σπορακι στην κοιλιτσα μας.....

Εσυ μαναρακι μου εχεις ξεκινησει προσπαθειες η οχι ακομα;;

Συγνωμη που σε ρωταω απλος απο εδιαφερων ...μην με παρεξηγησεις ...ε;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΜΑΡΑΚΙ δεν πιανω κανενα γρομπαλακι!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ κ σε ρευματολογο αν πηγαινες ακομα καλυτερα.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ τι κανεις?μεσα στο προγραμμα ειναι αλλα αν δεν εχεις βοηθεια ειναι μεγαλο ζορι.κ ο μπαμπας μας θα ερθει αργα τ απογευμα κ θα ειναι κουρασμενος,αχ μετραω μηνες μεχρι το πασχα να παω στους δικους μου.

α δεν σας ειπα χτες ηρθε η πεθερα να ταισει το σκυλι κ ειδε που γκρινιαζε η μικρη κ ειπε να κατσει λιγο αλλα παιρνει τηλ η κουνιαδα μου κ της λεει η πεθερα μου θα ρθω σε λιγο γιατι ειμαι στην Ιωαννα κ εχει γκρινια η μικρη μετα απο ενα τεταρτο ξαναπαιρνει η κουνιαδα κ λεει η πεθερα σου ειπα θα ρθω σε λιγο δεν καταλαβαινεις?κ μου λεει εμενα θελει η Β να της κανω κεικ κ της ΄λεω αντε σηκω πηγαινε να μην περιμενει το κοριτσι ειρωνικα εγω οχι οτι εκανε τιποτα οσο ηταν εδω αλλα λεμε τωρα.

ΡΙΤΣΑΚΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!55 ΛΕΠΤΑ ΕΜΕΙΝΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...