Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Anastasia14 είπε:

Dfi δεν έχουμε κάνει, ο ουρολόγος δε ζήτησε ποτέ και ο γυναικολόγος μου λέει πως και να κάνουμε δε θα δούμε καλό αποτέλεσμα εφόσον έχουμε μικρόβιο και 1-2% τυπικές μορφές. Όσο για βελτίωση πέρα απο αντιβιοτικά όποτε κρινει ο γιατρος, παίρνει ούτως ή άλλως συστηματικά προβιοτικα vi....xx και συμπληρώματα, οπότε δε νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε και κατι παραπανω.    Πιστεύω όμως ότι ο καινούριος ουρολόγος ίσως μας ζητήσει. Η amh μου ήταν το Νοέμβριο 0.38 😅 γελάω για να μην κλαίω. Σ' ευχαριστώ πολύ!

Κι εμείς όμως τώρα με μικρόβιο το dfi 10% βγήκε με πολύ μεγάλη βελτίωση και κάτι που θυμήθηκα χθες και δεν το αναφέραμε σε κανέναν, πέρασε ίωση πριν 1,5 μήνα με 39 πυρετό. Τελοσπαντων οι άνδρες έχουν μεταβλητότητα, ποτέ μην λες ποτέ, σταδιακά θα αρχίσει να βελτιώνεται εφόσον έφυγαν τα σοβαρά μικρόβια. Απλα θέλει χρόνο και εκσπερματώσεις τακτικές. Αυτο που μας είπε και ο ανδρολόγος και ο γυναικολόγος είναι να μην αφήνει μεγάλα διαστήματα χωρίς, να ανανεώνεται το σπερμα τακτικά. 
      Κάτι άσχετο που θυμήθηκα με την χαμηλή σου ΑΜΗ, παρακολουθώ στο YouTube ένα ζευγάρι από Αμερική, η κοπέλα έχει επίσης πολύ χαμηλή ΑΜΗ και στην πρώτη διέγερση της δεν πήρε σχεδόν τίποτα. Τωρα που κάνει επαναλαμβανόμενες διεγέρσεις για να μαζέψει ωάρια έχει δει τεράστια διαφορά στην ανταπόκριση κι ας έχει χαμηλή ΑΜΗ, αυτό που κάνει διαφορετικό είναι πως κάνει βελονισμό. Και μου έκανε εντύπωση γιατί από 1-2 ωάρια έφτασε να πάρει 7 ή 9 δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν πολλά. Οκ αν εξαιρέσεις τον βελονισμό δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να ανταποκριθείς σωστά στα φάρμακα και να δώσεις έναν καλό κύκλο. Σου εύχομαι να είναι αυτός! 🤞

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσια τσαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Να μαι και εγω, ειχα σημερα εξωτερικες δουλειες, γυρισαμε πριν 20 λεπτά, έβαλα την μικρούλα μου να δει λίγα παιδικά για να την ξεγελάσω επειδή χτύπησε λίγο τον αστραγαλο της, το εγδαρε και μάτωσε και είχαμε κλάματα! Της πήρα χαντζαπλαστ με πριγκίπισσες και κάθεται η τραυματίας μου να ξεκουραστει.

Καθησα κ εγω να μεγειρεψω που με πήρε η ωρα και εχω ανάψει κ το κλιματιστικο στην κουζίνα, γιατί θα με έκαιγε ο φούρνος...

Ρίτσα χτύπησες το πόδι σου και εσύ; Πώς τα κατάφερες; Είπαμε να περιλάβεις τον άντρα σου για τις γόνιμες μέρες, αλλά όχι και να τον πάρεις στο κυνήγι!!!!!!!!;);););):tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αγορομάμμυ, περιμένουμε νέα!!!!!!!!! τικ τακ , τικ τακ!!!!!!!!!!!

Κοαλάκι τί παγωτό έφαγες σήμερα;;;;;;;

Μαράκι σε κόβω να κοιμάσαι τώρα μετα το πρωινο ξύπνημα πουρνό πουρνό!!!!!!!!!!

NGN υπομονή, λίγες ώρες έμειναν για το αυριανό σας ραντεβού!!! Όλα καλά θα πάνε!!!!!!!!!!

Αστα να πανε πανε,δεν το επαθα απο το κυνηγι!!!!!!Το επαθα απο την βολτα στο Ρεθυμνο στο φρουριο ΦΟΡΤΕΤΖΑ,και εφαγα καλη τουμπα Ηλιοβασιλεμα μου.....

Την καταλαβα για τα καλα!!!!!!!!

Περαστικα στην Αγγελικουλα σου........

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΡΙΤΣΑ καλώς ήρθες. Μπράβο που γύρισες ανανεωμένη. Σου άρεσε η Κρήτη???? Πού πήγατε???? Πως χτύπησες το πόδι σου καλέ????

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ περαστικά στην Αγγελικούλα μας. Δωσ' της ένα φιλάκι και από μας!!!!

Φιλιά σε όλες!!!

Σε ευχαριστω ngn1980 παρ'ολο που εφαγα την τουμπα,περασα τελεια!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπερα κοριτσιααααααα!!!!!!!!καλα εισαστε?????

αγορομμαμυ μου περιμενουμε νεακια σου!!!!!!!!!!!θα ακουσετε καρδουλα σημερα ε???γιουπιιιιιιιιιι!!!!!!περιμενουμνε νεα!!!!

καλε κοριτσια τι ωρα θα πηγαινε στο γιατρο?????

ριτσα μου καλως ορισες!!!!!!!!!!!!πως τα περασατε????????

κοαλακι μου,καλα εισαι???????τι καλο θα φατε σημερα?????

εγω ετοιμαζω ψαρια στο φουρνο και μαρουλοσαλατα!!!!!!!!θα γινει σφαγη!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλησπερα κοριτσιααααααα!!!!!!!!καλα εισαστε?????

αγορομμαμυ μου περιμενουμε νεακια σου!!!!!!!!!!!θα ακουσετε καρδουλα σημερα ε???γιουπιιιιιιιιιι!!!!!!περιμενουμνε νεα!!!!

καλε κοριτσια τι ωρα θα πηγαινε στο γιατρο?????

ριτσα μου καλως ορισες!!!!!!!!!!!!πως τα περασατε????????

κοαλακι μου,καλα εισαι???????τι καλο θα φατε σημερα?????

εγω ετοιμαζω ψαρια στο φουρνο και μαρουλοσαλατα!!!!!!!!θα γινει σφαγη!!!!!!!!

Καλα ειμαι patoysitsa μου,και τα περασαμε υπεροχα!!!!!!

Εσυ πως εισαι???????

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσιαααααααααααααααααα!!! Ο Μπαρκουληηηηηηηης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλως σας ξαναβρισκω φιλεναδες μου καλες, γυρισαμε χτες βραδυ και σημερα ειμαι στη δουλεια...ανωμαλη προσγειωση!!!! Το σπιτι μου ηταν ενα μπαχαλο χτες, εκανα βασικα πραγματα και εβααλα ενα πληντυριο. Μετα παραγγειλααμε και φαγαμε γιατι δεν ειχαμε ουτε φρυγανια.. Σιγα σιγα θα βρουμε το ρυθμο μας, γιατι οι διακοπες καλες χρυσες, αλλα αμα γυρνας, σου ερχεται καπως!!!

Τα νεα μου ειναι οτι περασαμε ομορφα και ευχαριστηθηκε η κορη μου μαμα και μπαμπα! Την Τεταρτη εχω τη β επιπεδου και η αγωνια μου εχει αρχισει να με κατακλυζει, ν ειναι ολα καλα!!

Τωρα για πειτε μου, τι να πρωτοδιαβασω που ειχα να μπω 3-4 μερες και θα εχετε γραψει καμια 20αρια σελιδες στην καλυτερη??? Θελω καποια να μου κανει ενα ρεζουμε τα highlights της εβδομαδας που περασε!!

Ευχομαι οτι ολες ειστε καλα, και απο εδω και στο εξης θα τα λεμε συχνα κ παλι!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

May καλώς ήρθες και πάλι στη παρέα μας και στην καθημερινότητά σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εδώ, εγώ που δεν πήγα πουθενά και δίνω ρεπό στον εαυτό μου, χιχι, καμιά φορά, έχω πολύ γρήγορα το σπίτι αναστατωμένο, εσείς που λείπατε τόσες μέρες, φυσικό είναι να μην έχετε ούτε γάλα!!!

Η β επιπέδου και για σένα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλά αποτελέσματα!!!!!!!!!

Η αγορομάμυ είναι Αθήνα μερικές μέρες και σήμερα έχει ραντεβού με γιατρό για το τικ τακ!!!!!!!!!!!!!!!!

Το κοαλάκι ακόμη διακοπάρει και τρωει τα απίστευτα παγωτά όλων των γεύσεων!!!!!

Η Ελλη εχει αναλάβει μόνη της το νοικοκυριο μερικες μερες, γιατι λειπουν τα πεθερικα της και αυριο παντρεύεται με τον πολιτικό γάμο!!!

Το Μαράκι εκτός των συσπάσεων, είχε μερική ρήξυ υγρών και φοβηθήκαμε αλλά προσέχει και μπήκε χθες στην 33η βδομάδα!!! Είναι εκτός των άλλων και κρυωμένη με βήχα κ πυρετό, αλλά σιγά σιγά της περνάει!!!

Η ngn έχει αύριο γιατρό και περιμένουμε νέα για την αδυνατούλα μπεμπούλα της!!!

Η Ρίτσα σήμερα φάνηκε και αυτη, μετά τις διακοπές της στην Κρήτη!!!

Η πατουσίτσα και το μποτσάκι ψάχνουν για τα μπεμπέ τους κούνιες, καρότσια, διακόσμηση δωματίων κλπ !!!

Εγώ τα ίδια, ησυχίες και περιμένω από στιγμή σε στιγμή περίοδο...στην 49η μερα από ΤΗΠ.....πήρα χαπια για να την προκαλεσω επιτέλους...:evil:

Αυτά για πρώτη φάση.............σε ζάλισα!!!!!!!

εξαφανιστηκα εκανα ενα μπανακι και το ευχαρηστηθηκα!

εστειλα τον αντρα μου φαρμακειο για τον βηχα!

μιλησα με την τραπεζα ομφαλοπλακουντιακου αιματος αυτα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Σιγά σιγά ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του :-)... επιστρέφετε από τις διακοπούλες βλέπω... :-) :-)

Εγώ το ΣΚ δεν έκανα απολύτως τίποτα!!! Το Σάββατο ήρθε παρέα στο σπίτι από το μεσημέρι και αράξαμε μέχρι αργά... και εχθές ξύπνησα νωρίς και βγήκα στην αυλή και λιάστηκα... Το μόνο που έκανα είναι ότι μαγείρεψα... και εχθές το βράδυ έβαλα ένα πλυντήριο. Σήμερα δουλειά κανονικά!!!

kPAZp2.png

Koριτσιαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!Ηρθαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Εχω ξυπνησει απο τις 9 για να ανοιξω το μαγαζι της φιλης μου,επειδη ομως παρελασε απο κει η σαρα η μαρα και το κακο συναπαντημα δεν προλαβαινα να γραψω γι'αυτο τωρα ποπυ ηρθα σπιτι εκατσα σαν την τρελη στον υπολογιστη!!!!!!!

Χρηστινακι μου καλα??Σιγα σιγα με τις δουλιτσες!!!!!

Αγορομαμυ μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!Περιμενουμε νεακια απο καρδουλα!Μη μας ξεχασεις!!!!!!!!!!!

Μαυ μου καλως μας ηρθες!!!!Με το καλο για την β' αγαπη μου!!!!!!!!!Τι καλα που γεμισατε μπαταριες!!!!!Μας ελειψες κοριτσακι!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου δεν συναντηθηκαμε το βραδυ και ειμασταν πολυ κοντα!!!!Ελπιζω να ειναι καλυτερα η Αγγελικουλα μας!!!Να μας τη φιλησεις!Ωσπου να παντρευτει θα γιανει!!!!!!!

Μαριααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!Πως εισαι σημερα μαρηηηηηηηη???Τι κανει η κοπελα μας?

Ριτσακι καλως ορισες και περαστικουλια σου κι επισης ευχριστω παρα πολυ για την υποστηριξη στο "γαλιαντρες" και στο "τσουχτρες"γιατι ολες με κοροιδευανε οι καρακαηδονες που τις ελεγα "γαλιαντρες"!!!!!χαχαχαχαχαχαχααχααααααααα!!!!!!!!!!!

Ngn μου καλη μου ολα καλα?Περιμενουμε τα ομορφα νεακια σου αυριο,και μην ανησυχεις για τιποτα,γιατι προχθες μιλησα με μια φιλη που γεννησε προσφατα στην 33η εβδομαδα και το μωρο ηταν 2000γραμμαρια και τωρα ειναι παιδαρος!!!!Σημειωτεον οτι ειχε και διαβητη!!!!!

Θα πανε ολα τελεια με το μικρο μας μοντελακι!!!!!!!!!!

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!Τι θα γινει με εκεινα τα παγωτα καλε?Βλεπω να μην αφηνεις τιποτα.Θα τους τα εξαφανισεις ολα!!!!!!!

Συμπεθεραααααααααααααααααα!!!!!!!!!!Ωρε μανα μου ψαρακι στο φουρνο!!!!Δυναμη που θα παρει η νυφουλα μου!!!

Οι αλλες οοοοοοοοοοοοοοοοοοοολες καλα?????

Για να μαζευεστε σιγα σιγα,αρκετα σουρτουκεψατε!!!Ερχεται χειμωνας πρεπει να ετοιμαστουμε!!!!!!!!!!:wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:

1sh1p2.png

Koριτσιαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!Ηρθαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Εχω ξυπνησει απο τις 9 για να ανοιξω το μαγαζι της φιλης μου,επειδη ομως παρελασε απο κει η σαρα η μαρα και το κακο συναπαντημα δεν προλαβαινα να γραψω γι'αυτο τωρα ποπυ ηρθα σπιτι εκατσα σαν την τρελη στον υπολογιστη!!!!!!!

Χρηστινακι μου καλα??Σιγα σιγα με τις δουλιτσες!!!!!

Αγορομαμυ μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!Περιμενουμε νεακια απο καρδουλα!Μη μας ξεχασεις!!!!!!!!!!!

Μαυ μου καλως μας ηρθες!!!!Με το καλο για την β' αγαπη μου!!!!!!!!!Τι καλα που γεμισατε μπαταριες!!!!!Μας ελειψες κοριτσακι!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου δεν συναντηθηκαμε το βραδυ και ειμασταν πολυ κοντα!!!!Ελπιζω να ειναι καλυτερα η Αγγελικουλα μας!!!Να μας τη φιλησεις!Ωσπου να παντρευτει θα γιανει!!!!!!!

Μαριααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!Πως εισαι σημερα μαρηηηηηηηη???Τι κανει η κοπελα μας?

Ριτσακι καλως ορισες και περαστικουλια σου κι επισης ευχριστω παρα πολυ για την υποστηριξη στο "γαλιαντρες" και στο "τσουχτρες"γιατι ολες με κοροιδευανε οι καρακαηδονες που τις ελεγα "γαλιαντρες"!!!!!χαχαχαχαχαχαχααχααααααααα!!!!!!!!!!!

Ngn μου καλη μου ολα καλα?Περιμενουμε τα ομορφα νεακια σου αυριο,και μην ανησυχεις για τιποτα,γιατι προχθες μιλησα με μια φιλη που γεννησε προσφατα στην 33η εβδομαδα και το μωρο ηταν 2000γραμμαρια και τωρα ειναι παιδαρος!!!!Σημειωτεον οτι ειχε και διαβητη!!!!!

Θα πανε ολα τελεια με το μικρο μας μοντελακι!!!!!!!!!!

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!Τι θα γινει με εκεινα τα παγωτα καλε?Βλεπω να μην αφηνεις τιποτα.Θα τους τα εξαφανισεις ολα!!!!!!!

Συμπεθεραααααααααααααααααα!!!!!!!!!!Ωρε μανα μου ψαρακι στο φουρνο!!!!Δυναμη που θα παρει η νυφουλα μου!!!

Οι αλλες οοοοοοοοοοοοοοοοοοοολες καλα?????

Για να μαζευεστε σιγα σιγα,αρκετα σουρτουκεψατε!!!Ερχεται χειμωνας πρεπει να ετοιμαστουμε!!!!!!!!!!:wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:

Μποτσακι μου σε ευχαριστω για το καλωσορισμα και τα περαστικα.....

Βεβαιως θα σε υποστηριζω,γιατι οντως σε αυτη την παρεα ειμαστε ολες ΓΑΛΙΑΝΤΡΕΣ και ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ!!!!χα!!χα!!

Εσυ πως εισαι Μποτσακι μου?

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Η κόρη μου με τον ρυθμο που πάει, θα παντρευτει πολύ γρηηηηγορα!!! Τωρα παίζει στον δωμάτιό της κ την ακούω που λεει συνεχεια:αντρα μου κ αντρα μου, κανοντας διαλόγους!!!!;);););)

Η κόρη μου με τον ρυθμο που πάει, θα παντρευτει πολύ γρηηηηγορα!!! Τωρα παίζει στον δωμάτιό της κ την ακούω που λεει συνεχεια:αντρα μου κ αντρα μου, κανοντας διαλόγους!!!!;);););)

Μπορεί να είναι ήδη παντρεμένη και να μην το ξέρεις!:tongue:

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...