Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Anastasia14 είπε:

Dfi δεν έχουμε κάνει, ο ουρολόγος δε ζήτησε ποτέ και ο γυναικολόγος μου λέει πως και να κάνουμε δε θα δούμε καλό αποτέλεσμα εφόσον έχουμε μικρόβιο και 1-2% τυπικές μορφές. Όσο για βελτίωση πέρα απο αντιβιοτικά όποτε κρινει ο γιατρος, παίρνει ούτως ή άλλως συστηματικά προβιοτικα vi....xx και συμπληρώματα, οπότε δε νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε και κατι παραπανω.    Πιστεύω όμως ότι ο καινούριος ουρολόγος ίσως μας ζητήσει. Η amh μου ήταν το Νοέμβριο 0.38 😅 γελάω για να μην κλαίω. Σ' ευχαριστώ πολύ!

Κι εμείς όμως τώρα με μικρόβιο το dfi 10% βγήκε με πολύ μεγάλη βελτίωση και κάτι που θυμήθηκα χθες και δεν το αναφέραμε σε κανέναν, πέρασε ίωση πριν 1,5 μήνα με 39 πυρετό. Τελοσπαντων οι άνδρες έχουν μεταβλητότητα, ποτέ μην λες ποτέ, σταδιακά θα αρχίσει να βελτιώνεται εφόσον έφυγαν τα σοβαρά μικρόβια. Απλα θέλει χρόνο και εκσπερματώσεις τακτικές. Αυτο που μας είπε και ο ανδρολόγος και ο γυναικολόγος είναι να μην αφήνει μεγάλα διαστήματα χωρίς, να ανανεώνεται το σπερμα τακτικά. 
      Κάτι άσχετο που θυμήθηκα με την χαμηλή σου ΑΜΗ, παρακολουθώ στο YouTube ένα ζευγάρι από Αμερική, η κοπέλα έχει επίσης πολύ χαμηλή ΑΜΗ και στην πρώτη διέγερση της δεν πήρε σχεδόν τίποτα. Τωρα που κάνει επαναλαμβανόμενες διεγέρσεις για να μαζέψει ωάρια έχει δει τεράστια διαφορά στην ανταπόκριση κι ας έχει χαμηλή ΑΜΗ, αυτό που κάνει διαφορετικό είναι πως κάνει βελονισμό. Και μου έκανε εντύπωση γιατί από 1-2 ωάρια έφτασε να πάρει 7 ή 9 δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν πολλά. Οκ αν εξαιρέσεις τον βελονισμό δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να ανταποκριθείς σωστά στα φάρμακα και να δώσεις έναν καλό κύκλο. Σου εύχομαι να είναι αυτός! 🤞

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλώς σας βρήκα ΗΛιοβασίλεμα! Να χαίρεσαι κι εσύ την κορούλα σου, Αγγελικούλα αν θυμάμαι καλά? ΝΑι από Κύπρο είμαι!

Όσο για το μικρό μας θαυματάκι, να σας πω μόνο πως για 5 μήνες είχα αίμα κανονικά, σαν κανονική περίοδο, την ίδια εβδομάδα κάθε μήνα και σχεδόν κανένα απολύτως σύμπτωμα εγκυμοσύνης! Και εννοείται καθόλου κοιλιά! Κι όμως είμαι πολύυυ έγκυος, απλά το μωράκι μου είναι λίγο πιο μικρούλι, κοκέτα ;)

καλα κανεις πλακα ε?

το ειχε η ξαδερφη αλλα μονο το πρωτο τριμηνο!

μετα ειχε καθυστερηση και ανακαλυψε οτι αντι γαι ολιγον εγγυος ειναι πολυ εγγυος!!!

αντε με το καλο να ξερεις δεν εχει να κανει με το μικρο μωρο αλλα καποιες γυναικες δεν κανουν αμεσω κοιλια και την κανουν στο τελος επισςης σιγα και αν εκανες κοιλια θα ελεγες οτι εισια εγγυος αφου ειχες αιμα και δεν ειχες αλλα συμπτωματα!!

αντε με το καλο η νεραιδια σου!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον αφου απαντησα σε ολες πιστευω!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Να χαιρομαι τον αντρουλη μου εχει γενεθλια το μωρο μου!!!

Επισης καλα αποτελεσματα στην συμπεθερουλα μου την Ngn περιμενουμε καλα νεα απο τον καρδιοτοκογραφο της!!!!

Ελλη μου καλα στεφανα καλε με το καλο!!!!Περιμενουμε νεα απο τον τρικαλινο θα πας και γιατρο καλα δεν θυμαμαι?

Αγορομαμυ μου ολα καλα ειπαμε οποτε παει και αυτο αντε μια μια να ηρεμουμε!

οι υπολοιπες τι κανετε???

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημεραααα....!!!!! Μαρηηηηηηηηηη αστερωωωωω παλι μονη σου μιλας..??????? ηρθα και εγω τωρα να γινουμε πολλες...!!!!!! Αχαχααχχαχχαχαχαχαχαχχαχ.....!!!!!!!!!!!

Τι κανετε κοριτσια μου....?????

Οοοολες καλααα.....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

λοιπον αφου απαντησα σε ολες πιστευω!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Να χαιρομαι τον αντρουλη μου εχει γενεθλια το μωρο μου!!!

Επισης καλα αποτελεσματα στην συμπεθερουλα μου την Ngn περιμενουμε καλα νεα απο τον καρδιοτοκογραφο της!!!!

Ελλη μου καλα στεφανα καλε με το καλο!!!!Περιμενουμε νεα απο τον τρικαλινο θα πας και γιατρο καλα δεν θυμαμαι?

Αγορομαμυ μου ολα καλα ειπαμε οποτε παει και αυτο αντε μια μια να ηρεμουμε!

οι υπολοιπες τι κανετε???

Αααααα να χαιρεσαι τον ανδρουλη σου...!!!! Να εχει οτι επιθυμει, πανω απο ολα υγειααααα...!!!! Με το καλο η νινικουλινα σας.....!!!! Ετσιμλεω τη μαριαννα οταν δεν την λεω φουρτουνα....!!!!!!

Ngn μου καλη επιτυχια....!!!!!! Ολα καλα θα πανε.....!!!!!!

Ελλη μου καλοστεριωτοι....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριιιιτσιαααα καλημερα ειπαααα...???? (ειπα) αλλα ας ξαναπω...!!!! (Και αλλη αστερω μαζευτηκε....) κολλητικο ειναι αυτο....?? χαχαχαχαχα....!!!!!!

Καλημερααααααααααααααααααααα σε οοοοοοοοολες.....!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα αγαπημενες!!! Τι κανετε? Εγω δουλεια, ειπα να μπω να πω μια καλημερα!! Τι κανετε?

ΜΑΡΑΚΙ, ανελαβες βλεπω να φτιαξεις τα τικερακια της τρελοπαρεας! Θα σε βαλουμε σε θεση τεχνικου της σελιδας μας! χαχαχαχα!!

VICK με το καλο το τριτο σου παιδακι!! Ανοιγεις εσυ το χορο για τα γεννητουρια της ομαδας!! Με το καλο!! Οσο για τον τοκετο, οσα γραφεις ειναι πολυ σωστα, μια μανουλα σκεφτεται μονο το καλο των παιδιων της και του εαυτου της και σε καμια περιπτωση δεν παιρνουμε τετοιες αποφασεις απλα για να ικανοποιησουμε δικα μας κολληματα... Οσο για αυτους που υποστηριζουν οτι αν δε γεννησεις φυσιολογικα και αν δε θηλασεις, δεν εισαι επαρκης μανα, προσωπικη μου αποψη, να βαλουν τις ιδεες τους, εκει που φανταζονται...!!:tongue::tongue::tongue:

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, υπεροχα τα νεα απο το γιατρο σου!! Ολα θα εξελιχθουν κατευχην, αλλωστε σε τσο μεγαλο κυκλο οπως λες, ειναι αδυνατον να υπολογισεις ωορρηξιες, συλληψη κτλ, πας βαση του υπερηχου και της χοριακης!

ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ, καλωσηρθες στην παρεα μας!!! με το καλο το μικρο σου θαυματακι!! Απιστευτη και ομως αληθινη η ιστορια σου και ομως εχω περιστατικο γυναικας, που ηταν εγκυος-ειχε αρκετα περισσευουμενα κιλα, ηδη με δυο παιδια εντομεταξυ, με περιοδο οπως λες καθε μηνα στον κυκλο της και καταλαβε την εγκυμοσυνη κοντα στο μηνα της!!! Οσο για το βαρος της μικρης σου, ειναι μια χαρα, απο εδω και στο εξης θα αρχισει να ανεβαινει, θα το δεις!!

Σημερα περιμενουμε τα νεα της Νgn απο το γιατρο? Ολα θα πανε τελεια!!

και φυσικα!!! ΕΛΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΓΑΜΟΣ ΣΑς!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μαυ μουυυ καλημερα.....!!!! Τι κανουν τα αγγελουδακια σου..????

Και εγω ειμαι υπερ της αποψης οτι ΜΑΝΑ ειναι αυτη που το γενναει, ποναει, ξενυχταει, φροντιζει, μεγαλωνει, στηριζει κλπ, και οχι αυτη που τρελενεται για να το γεννησει φυσιολογικα η παθαινει υστερια αν δεν το θηλασει, ενταξει ειναι οτι εχει ταξει η φυση αλλα δεν μπορεις να πας κοντρα καμια φορα στη φυση και αφηνεσαι στην ιατρικη που κακα τα ψεματα μας βοηθαει πολλεεες φορες στη ΖΩΗ μας....!!!!!

Υπαρχουν πραγματικα "εκει εξω" γυναικες που ειναι υπερμαχες μεχρι υστεριας για το θηλασμο η αλλα εξισου σημαντικα θεματα, αλλα ειπαμε το κατανοουμε αλλα αν δεν ειναι εφικτο απλα συμβιβαζομαστε χωρις τυψεις και ενοχες.....!!!!!!!

Αυταααααα...!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά για τον αντρούλη σου, μεγάλο ήρωα που σε βοηθάει όσο μπορεί, Μαράκι!!!!!!!!!!!!!!!!! Μαζί να χαρείτε κάθε κατόρθωμα των παιδιών σας!!!!!!!

Xrydim, να τα εκατοστήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με το καλό το μωράκι σου!!!!!!!! Να σε χαίρεται ο άντρας σου!!!!!!!!!!!!!!

Έλλη να ζήσετε και να ευτυχίσετε!!!! Περμένουμε πολλά νέα σου σήμερα!!!Το παραγαμπράκι σας, θα σας δώσει τις ευχές του με πολλέεεες κλωτσιές!!!!!!!!!!

May καλημέρα!!!!!!!!!!!

Καλά είμαστε, βάλαμε στο τραυματάκι μας χαντζαπλαστ με πριγκίπισσες και δεν την ποναει...αλλά, ξέρεις, πώς είναι αυτά!!!!χθες κλαψούριζε, πότε θα της περάσει το πόδι και γιατί να το πάθει αυτό το χτύπημα;;;;)

Εγω περιμένω να αδιαθετίσω, μάλλον σήμερα....και άντε να γίνει, γιατί είμαι πρησμένη από τις κατακρατήσεις...

Να σε ρωτήσω, μιας που δουλεύεις σε χώρο υγείας, της ξεκίνησα σίδηρο της μικρής λόγω πολύ χαμηλής φεριττίνης. Τα μαλλάκια της έχουν αραιώσει πολύ. Να της δώσω κ κάτι άλλο εκτος σιδηρου; καμιά πολυβιταμίνη παιδική ή κάτι ενισχυτικό για τα μαλλάκια;

Διαφημίσεις

May καλημέρα!!!!!!!!!!!

Καλά είμαστε, βάλαμε στο τραυματάκι μας χαντζαπλαστ με πριγκίπισσες και δεν την ποναει...αλλά, ξέρεις, πώς είναι αυτά!!!!χθες κλαψούριζε, πότε θα της περάσει το πόδι και γιατί να το πάθει αυτό το χτύπημα;;;;)

Εγω περιμένω να αδιαθετίσω, μάλλον σήμερα....και άντε να γίνει, γιατί είμαι πρησμένη από τις κατακρατήσεις...

Να σε ρωτήσω, μιας που δουλεύεις σε χώρο υγείας, της ξεκίνησα σίδηρο της μικρής λόγω πολύ χαμηλής φεριττίνης. Τα μαλλάκια της έχουν αραιώσει πολύ. Να της δώσω κ κάτι άλλο εκτος σιδηρου; καμιά πολυβιταμίνη παιδική ή κάτι ενισχυτικό για τα μαλλάκια;

o σιδηρος θα την βοηθησει σιγουρα, απλα καθυστερει η αποκατασταση των επιπεδων στον οργανισμο, γιαυτο και βλεπεις πιο αργα τα αποτελεσματα του-γενικα! Μια πολυβιταμινη παιδικη, δε θα ενισχυσει τη δραση του σιδηρου, ομως θα βοηθησει τη μικρη και σε αλλα επιπεδα, οπως στην ενισχυση της αμυνας της, στη συμπληρωση καποιων αλλων βιταμινων που ενδεχομενως λειπουν, κτλ. Εγω ειμαι πολυ υπερ των βιταμινων και σε μεγαλους και σε παιδια!

78xyp2.png

RUAmp3.png

May ευχαριστώ για την γνώμη σου! Θα κοιτάξω να δω τί υπάρχει κ βλέπω! Σίδηρο τώρα τον ξεκίνησε και σίγουρα θα πιει για αρκετούς μήνες. Εγώ το σκέφτηκα για παράλληλη βοηθητική δράση κάποιο συμπλήρωμα.

o σιδηρος θα την βοηθησει σιγουρα, απλα καθυστερει η αποκατασταση των επιπεδων στον οργανισμο, γιαυτο και βλεπεις πιο αργα τα αποτελεσματα του-γενικα! Μια πολυβιταμινη παιδικη, δε θα ενισχυσει τη δραση του σιδηρου, ομως θα βοηθησει τη μικρη και σε αλλα επιπεδα, οπως στην ενισχυση της αμυνας της, στη συμπληρωση καποιων αλλων βιταμινων που ενδεχομενως λειπουν, κτλ. Εγω ειμαι πολυ υπερ των βιταμινων και σε μεγαλους και σε παιδια!

Καλημερα κοπελια μου τι κανεις?

εγω μολις γυρισα απο παθολογο ειναι λεει ερεθισμενη η τραχεια μου και για αυτο υπαρχει ο βηχας ο οποιος δεν ειναι και παραγωγικος!

δεν μου εδωσε κατι μου ειπε να ξαναπαω οποτε θελω να με δει αν δεν καλυτερευσει!

Να σαι εκμεταλευτουμε εσενα που εισαι και των φαρμακειων!!!

Εγω δινω ανα διαστηματα στον γιο μου Animal parade nature's plus

εχω παρατηρησει οτι για το διαστημα που τα χρησιμοποιουμε εχει καλυτερη αναπτυξη πχ το χρωμα του ειναι καλυτερο ,αναπτυσσεται ποιο γρηγορα!

η παιδιατρος δεν τις θελει τις βιταμινες αλλα εγω ειμα υπερ καλο ειναι να προσπαθεις μεσω διατροφης αλλα δεν ειναι κακο να παιρνεις και ενα συμπληρωμα!

ξερεις καμια αλλη βιταμινη για αυτη την ηλικια?

α του δινω και 2 μηνες το χρονο Ω3 Minami mor dha baby's

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοριιιιτσιαααα καλημερα ειπαααα...???? (ειπα) αλλα ας ξαναπω...!!!! (Και αλλη αστερω μαζευτηκε....) κολλητικο ειναι αυτο....?? χαχαχαχαχα....!!!!!!

Καλημερααααααααααααααααααααα σε οοοοοοοοολες.....!!!!!!!!!!!!!

ειδες που με κοροιδευετε!!!

Χαμενες!!!

Εγω εξαφανιστηκα γιαιτ πηγα σε παθολογο να με δει γιατι βηχω συνεχεια και δεν ειναι καλο γιατι μου προκαλει συσπασεις!

Τελικα δεν μου εκανε κατι γιαιτ ειναι η τραχεια μου ερεθισμενη και δεν βρηκε ακροαστικα ή πτυελα για να μου δωσει καποιο σιροπι !

μου ειπε απλα υπομονη και υγρη ατμοσφαιρα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Αααααα να χαιρεσαι τον ανδρουλη σου...!!!! Να εχει οτι επιθυμει, πανω απο ολα υγειααααα...!!!! Με το καλο η νινικουλινα σας.....!!!! Ετσιμλεω τη μαριαννα οταν δεν την λεω φουρτουνα....!!!!!!

Ngn μου καλη επιτυχια....!!!!!! Ολα καλα θα πανε.....!!!!!!

Ελλη μου καλοστεριωτοι....!!!!!!!!

Ευχαριστω μαναρι μου και εσυ να χαιρεσαι την κουκλα σου!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...