Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Souri είπε:

Ναι σωστά, αυτό για την ΑΜΗ τώρα μου βγάζει νόημα.

Δεν ξέρω ποια είναι αυτά που πρέπει να ρωτήσω και σε τι να επιμείνω.  Όχι ποτέ δε μέτρησε κάτι. Ούτε τα ωοθηλάκια στους υπερήχους. Τη πρώτη φορά μέτρησε με νούμερα περίπου, τα έβγαλε 5 στη μία άλλα τόσα λέει και η άλλη, οκ μια χαρά είμαστε. Δεν μέτρησε ποτε,  10 δευτερόλεπτα το πολύ ο κάθε υπέρηχος, μου έλεγε όλα ΛΟΥΞ και εγώ κοσμάρα χαρούμενη..  

Επίσης διαβάζω που λέτε για το μικροβίωμα. Δεν ήξερα ότι υπάρχει εξέταση που μπορείς να μετρήσεις μικροβίωμα στη περιοχή. Ευτυχώς αυτό το φρόντιζα από πάντα στη διατροφή μου (φτιάχνω μόνη μου σπιτικό τουρσί, έχω σπόρους κεφίρ πίνω), αλλά πχ μέσα στον Φεβρουάριο έπαθα και μια gardnerella και μου έδωσε κολπική αντιβίωση. Μετά ούτε επανέλεγχος, καμία ενημέρωση.. έπρεπε να επειμείνω, δυστυχώς δε μου έκοψε, είπα αφού δεν έχω συμπτώματα..

Όλα γύρω μου γυρίζουν Σκέψεις λέξεις σχέσεις όλααα 😁

Σχετικά με την κολπίτιδα, εγώ θα περίμενα την περιοδο και μόλις τελειωνε θα έκανα μια καλλιεργεια κολποτραχηλικού, για να εισαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει κάτι. Έχω αλλάξει τρεις γυναικολόγους και πάντα όλοι μου ζητουσαν επανάληψη μετά από την αγωγή (παίζει και το μόνο πράγμα το οποίο είχαν την ίδια αποψη χαχα).

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μποτσακι πατουσιτσα συμπεθερες

Κοαλακι αγορομαμυ συμπεθερες

Μαρακι ngn συμπεθερες

Ελλη

Χρυντιμ

Σοτσαφι

Θαλεια

Ηλιοβασιλεμα

Vick

Νασια

Christina

Ριτσα

Ξεχασα καμια......?????

Ευχαριστώωωωωω!!!!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μποτσακι πατουσιτσα συμπεθερες

Κοαλακι αγορομαμυ συμπεθερες

Μαρακι ngn συμπεθερες

Ελλη

Χρυντιμ

Σοτσαφι

Θαλεια

Ηλιοβασιλεμα

Vick

Νασια

Christina

Ριτσα

Ξεχασα καμια......?????

μποτσακι +πατουσιτσα =Συμπεθερες και αυτες!

Ναι στις 5 το απογευμα κι εχει και η ξαδερφη μου που γεννησε κααι ξαναεμεινε εγκυος μαζι με την αγορομαμυ μας!!!!!Θα παμε μαζι!!!!!!!

Αχ τι καλαααα....!!!! Και που θα πατε να δειτε τα μπεμπε σας και που θα πατε together αλλα και που ξαναεμεινε εγκυος....η ξαδερφη σου....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Τελευταία ενημέρωση 20/8/2013: από Ηλιοβασίλεμα

Όπου ΜΠΛΕ αγορι, ΡΟΖ κορίτσι και ΜΠΛΕ/ΡΟΖ και τα δύο!!!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ by Koalaki :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Vick >>> Να και η μανούλα η τρίτεκνη, έρχεται ο τρίτος της ο γιος πριν τις 21/9!!!

Μαρακι >>> γιο έχει και ετοιμάζει και την μπεμπα τη βιαστικια, τακα τακα... Περίμενε μπέμπα μεχρι στις 6/10!!!!!!

Ngn >>> γιο έχει και ετοιμάζει κορη, ερχεται ο γατοπαρδος...15/10

Stefaniana >>> έρχεται και ο 2ος Λαρισσαίος στις 7/11

Xrydim >>> δουλευτιαρικο κορίτσι θα βγει και αυτο σαν τη μανα του, θα πάρει ρεπό στις 26/11!!!

Ελλη >>> να το το τρικαλινο στις 02/12

Νάσια >>> Εγκυούλα από Πτολεμαϊδα παρούσα στη παρέα, περιμένει με λαχτάρα τον γιο της στις 05/12

Μποτσάκι >>> γιοκαρος με τα "ουυυυλα" του, θα τα σπασω ολα στις 08/12

Yola >>> κόρη έχει και έρχεται ο γιος να προσέχει την αδερφούλα του, δεν θα περιμένει μέχρι τις 24/12, θέλει ραντεβού ο κύριος κανά 2 βδομάδες νωρίτερα!!!

Σοτσαφι >>> ερχεται το κλωτσοσκουφι στις 15/12, να προλαβει να στολισει με την μαμα και τον μπαμπά το χριστουγενιατικο δέντρο!!!

Neraidoula7 >>> έρχεται και η μικρή νεραϊδα από Κύπρο στις 17/12!!!

Πατουσίτσα >>> Κόρη, Νέα νύφη Κλεισμένη για τον Μποτσακογιό, αναμένουμε στις 21/12

Christina123 >>> Περιμένει το πρώτο της μπεμπέ να της πει τα κάλαντα στις 24/12

May23 >>> κόρη έχει και έρχεται και η δευτερη η Χριστουγεννιάτικη στις 25/12

Maeve >>> να τος και ο πατρινος στις 27/12

Rafailitsa >>> το όνομα είναι έτοιμο, να σιγουρέψουμε και το φύλο και νατο και το 1ο μπεμπέ της παρέας για το 2014!!!

Συμπεθέρα = Αγορομάμμυ>>> γιο εχει και ΝΑΙ ΝΑΙ εσπειρε το σποράκι για το 2014 !!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασίλεμα >>> κορη εχει και στρωνει εδαφος για 2ρο, θα περασει βουνα, λαγκαδια, θαλασσες και ποταμια μα ενα ειναι το σιγουρο "για θιασοοοο την κοβω".

Ρίτσα >>> Θα τα καταφέρει να γίνει μανούλα γιατί το προσπαθεί με όλη της την ψυχή!!!!

Κοαλακι >>> κορη εχει και δεν στρωνει τιποτα, εκλεισε το εργοστασιο, με κανεναν "συμβιβασμο" ισως ξανα ανοιξει.

Θαλεια >>> γιο αστρωτο επισης, εδω θελουμε μαλλον και υπογραφες εκτος απο τον συμβιβασμο.

Αχ τι καλαααα....!!!! Και που θα πατε να δειτε τα μπεμπε σας και που θα πατε together αλλα και που ξαναεμεινε εγκυος....η ξαδερφη σου....!!!!!!!

Ναι σου λεω!!!!!Ακριβως μαζι με την συμπεθερα σου τα κανανε ολα!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια εχθες το βραδυ μολις καταπινα με εκαιγε το λαρυγγι μου!!!!!

Τι ειναι αυτο το πραγμα?Μιλαμε για φλογα!!!!!

Οι καουρες ειναι λογω της κυσης, απλα ειναι τοσο εντονες λογω της μετατοπισης του στομαχου, συνεπως τις αισθανεσαι πιο επανω τις ατιμεεεεεεεεεεες.......!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Οι καουρες ειναι λογω της κυσης, απλα ειναι τοσο εντονες λογω της μετατοπισης του στομαχου, συνεπως τις αισθανεσαι πιο επανω τις ατιμεεεεεεεεεεες.......!!!!!

Καποια στιγμη τρελαθηκα ετσι?Δεν ηξερα τι να κανω?Ενιωσα αυτο που ειχες πει.Λες και ειχα καταπιει μπουκοβο!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καποια στιγμη τρελαθηκα ετσι?Δεν ηξερα τι να κανω?Ενιωσα αυτο που ειχες πει.Λες και ειχα καταπιει μπουκοβο!!!!!!!!!!!!

Ειναι απο την παλλινδρομηση, τα οξεα του στομαχου ανεβαινουν προς τα επανω με αποτελεσμα αυτα τα σκωτσεζικα ντουζ μπουκοβου, χαχα....!!!!

Κρυο γαλατακι, παγωμενο μη σου πω, χυμο μηλο και θα ηρεμεις...!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...