Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Anastasia14 είπε:

Dfi δεν έχουμε κάνει, ο ουρολόγος δε ζήτησε ποτέ και ο γυναικολόγος μου λέει πως και να κάνουμε δε θα δούμε καλό αποτέλεσμα εφόσον έχουμε μικρόβιο και 1-2% τυπικές μορφές. Όσο για βελτίωση πέρα απο αντιβιοτικά όποτε κρινει ο γιατρος, παίρνει ούτως ή άλλως συστηματικά προβιοτικα vi....xx και συμπληρώματα, οπότε δε νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε και κατι παραπανω.    Πιστεύω όμως ότι ο καινούριος ουρολόγος ίσως μας ζητήσει. Η amh μου ήταν το Νοέμβριο 0.38 😅 γελάω για να μην κλαίω. Σ' ευχαριστώ πολύ!

Κι εμείς όμως τώρα με μικρόβιο το dfi 10% βγήκε με πολύ μεγάλη βελτίωση και κάτι που θυμήθηκα χθες και δεν το αναφέραμε σε κανέναν, πέρασε ίωση πριν 1,5 μήνα με 39 πυρετό. Τελοσπαντων οι άνδρες έχουν μεταβλητότητα, ποτέ μην λες ποτέ, σταδιακά θα αρχίσει να βελτιώνεται εφόσον έφυγαν τα σοβαρά μικρόβια. Απλα θέλει χρόνο και εκσπερματώσεις τακτικές. Αυτο που μας είπε και ο ανδρολόγος και ο γυναικολόγος είναι να μην αφήνει μεγάλα διαστήματα χωρίς, να ανανεώνεται το σπερμα τακτικά. 
      Κάτι άσχετο που θυμήθηκα με την χαμηλή σου ΑΜΗ, παρακολουθώ στο YouTube ένα ζευγάρι από Αμερική, η κοπέλα έχει επίσης πολύ χαμηλή ΑΜΗ και στην πρώτη διέγερση της δεν πήρε σχεδόν τίποτα. Τωρα που κάνει επαναλαμβανόμενες διεγέρσεις για να μαζέψει ωάρια έχει δει τεράστια διαφορά στην ανταπόκριση κι ας έχει χαμηλή ΑΜΗ, αυτό που κάνει διαφορετικό είναι πως κάνει βελονισμό. Και μου έκανε εντύπωση γιατί από 1-2 ωάρια έφτασε να πάρει 7 ή 9 δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν πολλά. Οκ αν εξαιρέσεις τον βελονισμό δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να ανταποκριθείς σωστά στα φάρμακα και να δώσεις έναν καλό κύκλο. Σου εύχομαι να είναι αυτός! 🤞

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

συμπεθερουλα μου,ποτε εχεις ραντεβου τωρα με το γιατρο?????????????

Μου ειπε να κοιταξουμε το προγραμμα του αντρα μου ποτε εχει ρεπω και να υπολογισω 3με 4 εβδομαδες απο τωρα και να τον παρω να κλεισουμε.Ενδιαμεσα θα τον παρω ομως να του πω τα αποτελεσματα της καμπυλης.Βασικα αυτο τον αγχωνει με τα κιλα.Μηπως εχω διαβητη και την κατσαμε.Εσυ?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου φευγω εγώ, νύσταξα πολύ! Καλό βράδυ σε όλεεεεες, καλή ξεκούραση και όνειρα γλυκά!!!

Καληνυχτα καλη μου νεραιδουλα καλη ξεκουραση και σε σενα.Φιλακιαααααααααααα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μου ειπε να κοιταξουμε το προγραμμα του αντρα μου ποτε εχει ρεπω και να υπολογισω 3με 4 εβδομαδες απο τωρα και να τον παρω να κλεισουμε.Ενδιαμεσα θα τον παρω ομως να του πω τα αποτελεσματα της καμπυλης.Βασικα αυτο τον αγχωνει με τα κιλα.Μηπως εχω διαβητη και την κατσαμε.Εσυ?

9 Σεπτεμβρη μαναρακι!!!!!!!!να κανεις μια εξεταση αιτολογικη για διαβητη...προλιπτικα βασικα....αν και δε νομιζω μωρε!!!!!!!στα ιδια κιλα ειμαστε!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Το έχω αναφέρει παλιότερη φορα (πρόσφατη μετα τον φεβρουαριο και το τελος των αντισυλληπτικων) στον εναν απο τους 2 γιατρους που παω....μου ειχε πει οτι ειναι επομενο λογω μη ωορρηξιας κ χαπιων...Τί να πώ;

Τωρα θα παω στον δευτερο γιατρο κατα την 9η μερα για υπερηχο...και θα του το πω και σε αυτον, αν το θυμηθω!!!

Δηλαδη αν καταλαβα καλα δεν εχεις ωορρεξια?

Και πως εμεινες εγκυος φυσιολογικα στην Αγγελικουλα?

Ηλιοβασιλεμα μου ,συγνωμη αλλα μου φενεται λιγο περιεργο!!!!

Μηπως πρεπει να παρεις και αλλες γνωμες,να το ψαξεις λιγο βρε Ηλιοβασιλεμα μου.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

9 Σεπτεμβρη μαναρακι!!!!!!!!να κανεις μια εξεταση αιτολογικη για διαβητη...προλιπτικα βασικα....αν και δε νομιζω μωρε!!!!!!!στα ιδια κιλα ειμαστε!!!!!!!!!!!!

Την απλη την εχω κανει δυο φορες και δεν εχω.Τωρα θα κανω και την καμπυλη.Δεν νομιζω ομως γιατι απο οτι μου ειπε κι αυτος ο διαβητης ερχεται με τα πολλα γλυκα και τα ζυμαρικα.Κι εγω δεν τρωω τετοια.Πολυ λιγο και τα ζυμαρικα ειναι ολικης και αν φαω γλυκο θα ειναι μαυρη σοκολατα.Αλλα σπανια.Πω πω λες να φτασουμε 30?

Θα μας βαλουνε ροδακια!!!!!!!!!!!!χαχαχαχααααααααααα!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Δηλαδη αν καταλαβα καλα δεν εχεις ωορρεξια?

Και πως εμεινες εγκυος φυσιολογικα στην Αγγελικουλα?

Ηλιοβασιλεμα μου ,συγνωμη αλλα μου φενεται λιγο περιεργο!!!!

Μηπως πρεπει να παρεις και αλλες γνωμες,να το ψαξεις λιγο βρε Ηλιοβασιλεμα μου.....

Παίζει ρόλο και η ηλικία!!! Την κόρη μου την επιασα στα 30,5, σε μια περιοδο καλη της ζωης μου...Και τοτε ειχα ωορρηξια, την καταλάβαινα κ μονη μου χωρις να εχω παει σε γιατρους για παρακολουθηση γονιμοτητας...

Τωρα στα 36, η αλήθεια ειναι οτι δεν εχω καθε μηνα τα υγρα της ωορρηξιας...και δεν ξέρω αν φταινε τα χαπια και τί θα γίνει!!!

Την απλη την εχω κανει δυο φορες και δεν εχω.Τωρα θα κανω και την καμπυλη.Δεν νομιζω ομως γιατι απο οτι μου ειπε κι αυτος ο διαβητης ερχεται με τα πολλα γλυκα και τα ζυμαρικα.Κι εγω δεν τρωω τετοια.Πολυ λιγο και τα ζυμαρικα ειναι ολικης και αν φαω γλυκο θα ειναι μαυρη σοκολατα.Αλλα σπανια.Πω πω λες να φτασουμε 30?

Θα μας βαλουνε ροδακια!!!!!!!!!!!!χαχαχαχααααααααααα!!!!!!!!

αμαννννν!!!και τρωω γλυκα αρκετα...πρεπει να το ελλατωσω...ε σιγα θα τα χασουμε!!!!!!!!!με το που θα γεννησουμε με το καλο θα μας φυγουν 6-7 κιλα στο φτερο!!!!!!!!

μετα θα θηλασουμε θα τρωμε συγκεκριμενα φαγια,και πολλες σουπες για να κατεβαζουμε γαλα, θα χασουμε μεχρι να 40ισουμε αλλα 5 κιλα σιγουρα!!!!και εχουμε συνεχεια μετα.....σουπες θηλασμος και διατροφη!!!!!!!

βρεεεεεε!!!!!!!!θα γινουμε κορμαρες απ οτι ειμασταν πριν!!!!!!!!!!!!!!θα κανουμε και ενα γυμναστηριο αργοτερα και τσουυυυυπ!!!!!!!!!γκομεναρες!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Παίζει ρόλο και η ηλικία!!! Την κόρη μου την επιασα στα 30,5, σε μια περιοδο καλη της ζωης μου...Και τοτε ειχα ωορρηξια, την καταλάβαινα κ μονη μου χωρις να εχω παει σε γιατρους για παρακολουθηση γονιμοτητας...

Τωρα στα 36, η αλήθεια ειναι οτι δεν εχω καθε μηνα τα υγρα της ωορρηξιας...και δεν ξέρω αν φταινε τα χαπια και τί θα γίνει!!!

κουμπαρααααααααα!!!!!!!!!!!!αλλα 10 παιδια θα κανεις!!!!!!!!!!!!;);););););)

αντε καλε!!!!μια χαρα ειναι τα 36!!!!!σουπερ ειναι!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Ηλιοβασιλεμα μου στα ειπα αυτα γιατι εγω την εχω πατησει απο γιατρους,και αργησα πολυ για να βρω τον καταληλο γιατρο και πανω απ'ολα ανθρωπο.

Αλλα ευτηχως τον βρηκα!!!!και δεν τον αλαζω με τιποτα!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Σωστη η patoysitsa !!!μια χαρα ηλικια ειναι βρε Ηλιοβασιλεμα μου και εγω 35 θα παω τωρα στις 14/09!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Καλή μου Ρίτσα, καταλαβαίνω πώς το μου το λες!!! Αλλά η αλήθεια είναι οτι δεν εχω το κουραγιο ή την θέληση να κυνηγησω γιατρους ή μεγαλογιατρους...Θελω να μείνω έγκυος απλά και δίχως αίμα, κόπο και ιδρώτα, παρά μόνο στο κρεβάτι μου (για τα 2 τελευταία););););)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αμαννννν!!!και τρωω γλυκα αρκετα...πρεπει να το ελλατωσω...ε σιγα θα τα χασουμε!!!!!!!!!με το που θα γεννησουμε με το καλο θα μας φυγουν 6-7 κιλα στο φτερο!!!!!!!!

μετα θα θηλασουμε θα τρωμε συγκεκριμενα φαγια,και πολλες σουπες για να κατεβαζουμε γαλα, θα χασουμε μεχρι να 40ισουμε αλλα 5 κιλα σιγουρα!!!!και εχουμε συνεχεια μετα.....σουπες θηλασμος και διατροφη!!!!!!!

βρεεεεεε!!!!!!!!θα γινουμε κορμαρες απ οτι ειμασταν πριν!!!!!!!!!!!!!!θα κανουμε και ενα γυμναστηριο αργοτερα και τσουυυυυπ!!!!!!!!!γκομεναρες!!!!!!!!!!!!!!

Τελειααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Παντως αν θες πηγαινε στον τοιχο μου να δεις την μπαλα στην φωτο που κατεβασα μολις.Ειμαι ακρη ακρη μια ασπρη μπαλααααααααα!!!!!!!!!

χαχαχαχαχχαχααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Δεν ανησυχω.Θα τα καταφερουμε!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ηλιβασιλεμα μου τι χαπια περνεις για να σου ερθει η περιοδος,περνεις αντισυλιπτικα?

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...