Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Πουλάω ένα κουτί g...l 900 κλειστο και στο ψυγειο το οποίο λήγει τον επομενο μήνα. Δεν το χαρίζω γιατί δυστυχως το ειχα πληρώσει κι εγώ σε άλλη κοπέλα και τα οικονομικά μας δεν το επιτρέπουν, το δίνω όμως κάτω από το μισό της αξίας του. Βρίσκομαι Αττική. Αν ενδιαφερεται κάποια ας μου στείλει μήνυμα.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα ΝΑΣΙΑ!!!! Και εγώ σου εύχομαι να είναι όλα φυσιολογικά με το στομαχάκι του μωρού στον υπέρηχο που θα κάνετε!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ο μάστορας είναι και ξάδερφος μου οπότε δεν μπορώ και να τσακωθώ κιόλας...χαχαχα:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Μάλλον η εγκυμοσύνη φταίει γιατί γενικότερα δεν είμαι υστερική με την καθαριότητα. Έχω αποδεχτεί οτι έχω ένα μικρό παιδί και το κάνει μονίμως σκ...α!!!! Ειδικά τον χειμώνα που έχουμε μόνιμα το τζάκι αναμμένο γίνεται της μουρλής. Όλη μέρα σκουπίζω και όλη μέρα σκόνη έχει.

Τελείωσες με τις δουλειές σου??????

Ευχαριστω ngn μου.Εσυ κατα τα αλλα πως εισαι;;;;Λιγες μερες εμειναν ε;;

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστω ngn μου.Εσυ κατα τα αλλα πως εισαι;;;;Λιγες μερες εμειναν ε;;

Καλά είμαι Νάσια μου!!! Τα ίδια!!!! Ναι, λίγες μέρες μένουν. Το πολύ 2-3 εβδ. Σήμερα και επίσημα μπήκα στον μήνα μου!

Αλήθεια εσύ τελικά το είπες στον γιατρό σου οτι θα πας να γεννήσεις Θεσσαλονίκη ή όχι ακόμα???

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλμερα κοριτσιαααααααααα!!!!!καλα εισαστε?????τωρα ξυπνησαμεεεεεε!!!!!εδω σπιτακι μας,ειμαστε και οι 3!!!!

μετα απο αρκετες μερουλες!!!!!τι κανετε????τα μωροκια σας -παιδουλια σας????ολα καλα?????

εγω εκανα να φαω τωρα γαλα με δημητριακα(μια κουταλιτσα δημητριακα ετσι για την ιδεα)

χθες τα περασαμε ομορφα με τον αντρουλη μου,φαγαμε εμεινε και για σημερα βαλαμε και ειδαμε και μια ταινια κωμωδια ειχαμε λιωσει στο γελιο!!!!!!!!!!!!μετα πολλα πολλα κοιμηκαμε στις 3!!!!

Σημερα περιμενω και την κοπελα να μου φερει και τα σεντονακια!!!!!!!στις 4 θα περασει απο το σπιτι μου,και ξεκιναω!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Νασια μου,καλημερααααααααααα!!!!!!ποτε θα πας στο γιατρο τωρα δλδ????

ολα καλα θα ειναι!!!!!!ο μπεμπακος σου ειναι υγιεστατος!!!!αμαν και αυτοι οι γιατροι....αφου περνει βαρος κανονικα ο μπεμπης σου και αναπτυσεται φυσιολογικα!!!!ππππφφφφ....!!!τα ξεψειριζουν ολα!!!!

θα μου πεις τωρα....καλα κανουν και αουτοι.οκ!!!θα συμφωνησω,αλλα ο μπεμπης σου μια χαρουλα ειναι!!!!!!

d.gif

Ngn μου,καλημερααααααααα!!!!!καλα εισαι μαναρα μου??????

οοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!μπηκατε στο μηνα σας Κυουρια μου???????????τελειααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!ντε σε 2 βδομαδουλες θα εχεις την μπρμπουλα σου αγκαλιτσααααααααααααα!!!!!!

να αρχισουμε να γραφουμε τη λιστααααααααααα!!!!!!!!!

την ξεκινησα με πρωτο μωρακι της βικης!!!η οποια χαθηκε μωρε.....δεν πειραζει ομως!!!!!οταν προλαβει θα ξαναμπει!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Νασια μου,καλημερααααααααααα!!!!!!ποτε θα πας στο γιατρο τωρα δλδ????

ολα καλα θα ειναι!!!!!!ο μπεμπακος σου ειναι υγιεστατος!!!!αμαν και αυτοι οι γιατροι....αφου περνει βαρος κανονικα ο μπεμπης σου και αναπτυσεται φυσιολογικα!!!!ππππφφφφ....!!!τα ξεψειριζουν ολα!!!!

θα μου πεις τωρα....καλα κανουν και αουτοι.οκ!!!θα συμφωνησω,αλλα ο μπεμπης σου μια χαρουλα ειναι!!!!!!

Καλημερα πατουσιτσα μου.Χαιρομαι που εχθες περασατε ωραια.Ποια ταινια ειδατε να την δουμε και εμεις γιατι βλεπουμε αρκετες....

Θα τον παρω τηλ την Δευτερα για να κλεισουμε ραντεβου.Το ξερω οτι ολα φαινονται φυσιολογικα και το βαρος του μωρου με την τελευταια εξεταση ηταν μια χαρα αλλα επειδη εχουμε 3 στα 3 που δεν καταπιε το μωρο το ψαχνουμε παραπανω.Μακαρι να ειναι ολα οκ...

dev338pr___.png

Ngn μου,καλημερααααααααα!!!!!καλα εισαι μαναρα μου??????

οοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!μπηκατε στο μηνα σας Κυουρια μου???????????τελειααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!ντε σε 2 βδομαδουλες θα εχεις την μπρμπουλα σου αγκαλιτσααααααααααααα!!!!!!

να αρχισουμε να γραφουμε τη λιστααααααααααα!!!!!!!!!

την ξεκινησα με πρωτο μωρακι της βικης!!!η οποια χαθηκε μωρε.....δεν πειραζει ομως!!!!!οταν προλαβει θα ξαναμπει!!!!!!!!!!!

Καλημέρα ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ!!!!! Επιτέλους είσαστε και οι 3 μαζί!!!!!! ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Τώρα πότε θα ξαναφύγει??????

Η Βίκυ λογικό είναι να χαθεί. Θα τρέχει και δεν θα φτάνει. Αλλά είναι ωραίο τρέξιμο!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημερα πατουσιτσα μου.Χαιρομαι που εχθες περασατε ωραια.Ποια ταινια ειδατε να την δουμε και εμεις γιατι βλεπουμε αρκετες....

Θα τον παρω τηλ την Δευτερα για να κλεισουμε ραντεβου.Το ξερω οτι ολα φαινονται φυσιολογικα και το βαρος του μωρου με την τελευταια εξεταση ηταν μια χαρα αλλα επειδη εχουμε 3 στα 3 που δεν καταπιε το μωρο το ψαχνουμε παραπανω.Μακαρι να ειναι ολα οκ...

Ναι Νασια μου!!!!μια χαρουλα περασαμε!!!αααχχχχ....δεν θυμαμαι πως τη λενε........θα ρωτησω το συζηγο γιατι της κατεβαζει απο το ινετρνετ...και θα σου πω!!!!!!!!!!

ολα καλα θα ειναι!!!!!!!!!θα το δεις!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

και εμενα στην αυχενικη διαφανεις πηγαν να με τρελανουν...........!!!!!!!!!!!!ειχα φρικαρει..............!!!!!!!!!!!!!!!

''Ρινικο οστο απων...υποπλαστικο!!!!''

εμ ρε βλημα αφου ημουν 11+6!!!!!!!!!!!

φυσικα την β'επιπεου την εκανα αλλου και οχι σε αυτον και ολα μια χαρουλα!!!!!

να σε τρελαινουν ειναι....την τριχα τριχια!!!!!

και με το παραμικρο αμνιο....!!!!

d.gif

Καλημέρα ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ!!!!! Επιτέλους είσαστε και οι 3 μαζί!!!!!! ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Τώρα πότε θα ξαναφύγει??????

Η Βίκυ λογικό είναι να χαθεί. Θα τρέχει και δεν θα φτάνει. Αλλά είναι ωραίο τρέξιμο!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Τελεις δε λες τιποτααααααααααα!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:Dευτυχως πεφτει και σ/κ!!!!!!!!!βαρδια εχει την Δευτερα τωρα.

μμμμμμ...τωρα τα ξιδι δεν ερουν και οι ιδιοι ποτε θα πανε.

και αυτο που πηγανε Κατω...ηταν ξαφνικο!!!!!!!!!δεν ηταν στο προγραμμα τους!!!!!

η Βικυ εχει 4 παιδακια σωστα???????????????

εμ λογικο ειναι να εχει εξαφανιστει!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Κοριτσια τι καλο θα φατε??????????εγω τωρα εφαγα γαλα με δημητριακα....και γιουβαρελακια απο χθες!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Ναι Νασια μου!!!!μια χαρουλα περασαμε!!!αααχχχχ....δεν θυμαμαι πως τη λενε........θα ρωτησω το συζηγο γιατι της κατεβαζει απο το ινετρνετ...και θα σου πω!!!!!!!!!!

ολα καλα θα ειναι!!!!!!!!!θα το δεις!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

και εμενα στην αυχενικη διαφανεις πηγαν να με τρελανουν...........!!!!!!!!!!!!ειχα φρικαρει..............!!!!!!!!!!!!!!!

''Ρινικο οστο απων...υποπλαστικο!!!!''

εμ ρε βλημα αφου ημουν 11+6!!!!!!!!!!!

φυσικα την β'επιπεου την εκανα αλλου και οχι σε αυτον και ολα μια χαρουλα!!!!!

να σε τρελαινουν ειναι....την τριχα τριχια!!!!!

και με το παραμικρο αμνιο....!!!!

Ετσι ηταν η γιατρος που πηγαμε για το β' επιπεδου."να δεν βλεπω το ενα το νεφρο αλλα μαλλον υπαρχει γιατι βλεπω την αρτηρια που πηγαινει σε αυτο αλλα δεν ειναι στο ιδιο υψος με το αλλο και οταν γεννηθει το μωρο θα πρεπει να το κανουμε υπερηχο στα νεφρα να δουμε τι γινεται." Στον επενελεγχο μας λεει " ααα τωρα ολα ενταξει με το νεφρο το βρηκα αλλα η βλαμενη ξεχασε να το γραψει στο πορισμα και τωρα οταν θα γεννηθει το μωρο θα πρεπει να το κανουμε υπερηχο γιατι φαινεται οτι εχει προβλημα στα νεφρα.Και εξαιτιας της εκανα και την αμνιο.

dev338pr___.png

Ετσι ηταν η γιατρος που πηγαμε για το β' επιπεδου."να δεν βλεπω το ενα το νεφρο αλλα μαλλον υπαρχει γιατι βλεπω την αρτηρια που πηγαινει σε αυτο αλλα δεν ειναι στο ιδιο υψος με το αλλο και οταν γεννηθει το μωρο θα πρεπει να το κανουμε υπερηχο στα νεφρα να δουμε τι γινεται." Στον επενελεγχο μας λεει " ααα τωρα ολα ενταξει με το νεφρο το βρηκα αλλα η βλαμενη ξεχασε να το γραψει στο πορισμα και τωρα οταν θα γεννηθει το μωρο θα πρεπει να το κανουμε υπερηχο γιατι φαινεται οτι εχει προβλημα στα νεφρα.Και εξαιτιας της εκανα και την αμνιο.

Μα δεν τα θυμαμαι τι περασες?????????????εδω τα λεγαμε!!!!!!

αμ το μποτσακι???????????δεν θυμασαι???????

αλλα τι να κανεις ακι απο την αλλη...?Το ρισκαρεις να μην την κανεις την αμνιο....?????δεν το ρισκαρεις.....!!!!!

ασε ασε.....ολα καλα θα πανε!!!!μην αγχεσαι!!!!!

μετα εχουμε και το ντοπλερ και μπηκαμε μετα στην τελικη ευθεια!!!!!!

εν τωμεταξυ πονακια εχω σημερα....περιμετρικα στην κοιλια.....ενα βαρος.....σαν τραβηγματακια...καπως ετσι....δεν μπορω να το προσδιορισω ακριβως τι ποναλακια ειναι.............!!!!!!!!

d.gif

Κοριτσια εφτιαξα ενα φραπε...αφου τελειωσα τα πλυσιματα των εξωτερικων χωρων και του χαλιου της Αγγελικης.....μουσκιδια μιλάμε!!!!!!

Πίνω λιγο καφε και ειπα να δω τι γραψατε....και συνεχιζω στο εσωτερικο του σπιτιου....

Αχ, κοριτσια ευτυχως αυριο η βαπτιση ειναι στις 13.00 λογω προηγουμενων 2 βαπτισεων στην ίδια εκκλησία και επομενως το πρωι χαλαρα θα πιουμε το καφε μας, θα ερθει μια κοπελα να με χτενισει στις 10 και μετα με την ανεση μας θα ντυθουμε...Υπολογιζω μεχρι τις 12 να ειμαι ετοιμη, γιατι θα ερθουν συγγενεις απο μακρυα και μαζευονται πρωτα στο σπιτι μας, μιας που και η εκκλησια ειναι πολυ κοντα μας.

Πατουσιτσα κουμπαρούλα, χάρηκες που είδες τον αντρούλη σου, ετσι; η μπεμπούλα σας τον κλωτσησε;;;

Καλημέρα! Τι κάνετε;; Εμένα με πονάει το στομάχι μου. Χθες δεν άντεξα και την ώρα που έτρωγε λουκάνικο ο αντρουλης μου δαγκώσω και εγώ λίγο. Μια δαγκωνιτσα μικρή! Με τελείωσε. Εχω καουρα από χθες βράδυ και φούσκωμα.. Πήγαμε βόλτα και στο πανυγηρι. Τελειώνει σήμερα!

Τα νέα μου. Ο ηλεκτρολόγος δεν μπόρεσε να έρθει χθες λόγω ενός προβλήματος που παρουσιάστηκε. Βέβαια μάθαμε στην πορεία γιατί είναι φίλοι με τον πεθερό μου και τον πήραν το βράδυ τηλέφωνο καιτου είπαν αλλά δεν θα σας πω και ζητάω συγνωμη αλλά εχω το λόγο μου..

Το πρωί ξύπνησα αλλά λόγο στομάχου ξανακοιμηθηκα.. Μετά είχαμε επισκέψεις που δεν έφυγαν ακόμα αλλά εγώ πάλι ξάπλωσα γιατί πονάω και εχω καουρα.. Επλυνα και τα φορμακια του μπέμπη μου και στεγνώνουν τώρα! Όσο και να πονάω δεν υπήρχε περίπτωση να μην τα πλύνω! (όχι εγώ! Το πλυντήριο..). Σήμερα είναι ήσυχο το ζουζουνι μου αλλά μάλλον καταλαβαίνει ότι η μανούλα δεν είναι καλά. Δίνει από καμμία κλωτσιτσα που και που μόνο για να μην την αγχώνει..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσια εφτιαξα ενα φραπε...αφου τελειωσα τα πλυσιματα των εξωτερικων χωρων και του χαλιου της Αγγελικης.....μουσκιδια μιλάμε!!!!!!

Πίνω λιγο καφε και ειπα να δω τι γραψατε....και συνεχιζω στο εσωτερικο του σπιτιου....

Αχ, κοριτσια ευτυχως αυριο η βαπτιση ειναι στις 13.00 λογω προηγουμενων 2 βαπτισεων στην ίδια εκκλησία και επομενως το πρωι χαλαρα θα πιουμε το καφε μας, θα ερθει μια κοπελα να με χτενισει στις 10 και μετα με την ανεση μας θα ντυθουμε...Υπολογιζω μεχρι τις 12 να ειμαι ετοιμη, γιατι θα ερθουν συγγενεις απο μακρυα και μαζευονται πρωτα στο σπιτι μας, μιας που και η εκκλησια ειναι πολυ κοντα μας.

Πατουσιτσα κουμπαρούλα, χάρηκες που είδες τον αντρούλη σου, ετσι; η μπεμπούλα σας τον κλωτσησε;;;

Ελα κουμπαρα μου!!!!!!!!!!!!καλα εισαι?????καλο καφεδακι!!!!!

α,εχεται παλι βαφτιση ε????ε,ενταξει χαλαρα και μια χαρουλα ειναι η ωρα!!!!η Αγγελικουλα μας ,καλα ειναι??????????

μου λεει χθες ο καλος μου.....''Μαναρι μου,φουσκωσες''!!!!!!!!!χααχχααχχαχαχαχααχχα!!!!μας εδωσε και απο ενα φιλακι σε μενα και στην κορακλα του!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μπα.......η μπεμπα ακουνιτη ητανε για καμια ωριτσα!!!!!με το που ειδαμε την ταινια και αρχισαμε να γελαμε ξυπνησε!!!!!

''Ωρε τι παθαμε θα ειπε.......ουτε να κοιμηθουμε δεν μπορουμε!!!!!θα σας τακτοποιησω και τους 2 σας οταν γεννηθωωωω!!!!!ματι δεν θα κλεισετεεεεε''!!!!!!!!!!!!!!!!!!χεεχεχεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...