Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τον Νοέμβριο είχαμε την διέγερση από τότε ήταν τα έμβρυα. Είχαμε κάνει σπερμοδιάγραμμα και τότε απλά δεν είχαμε κάνει dfi, η διαφορά του τότε με το τώρα είναι από 8% στο 9% η μορφολογία και η κινητικότητα στα ίδια περίπου με μια ελαφριά βελτίωση τώρα. Το τελευταίο dfi ήταν τον Αύγουστο στο 22%. Ετοιμάζομαι για διέγερση αν είναι καλός ο κύκλος μου τον επόμενο μήνα. Περιμέναμε να δούμε το σπερμοδιάγραμμα για να μου γράψει τα φάρμακα να τα πάρω από τον ΕΟΠΠΥ. Ελπίζω να πάει καλύτερα αυτή η διέγερση και η γονιμοποίηση. Θα κάνω και βελονισμό με μπούκωσαν και στις βιταμίνες και ελπίζουμε. 

Το ξέρω είναι η αλήθεια απλά κάποιες φορές με κατακλύζουν οι σκοτεινές σκέψεις. Αν τις βγάλω από μέσα μου θα τις δω και θα πω τι μλκιες σκέφτομαι 😂 Αλλά άνθρωπος είμαι κ εγώ θα σκεφτώ και βλακείες. 

Ε μια χαρά τότε σίγουρα θα έχεις καλά αποτελέσματα! Μπορεί Κ να έτυχε τότε να μην υπήρχε καλη γονιμοποίηση . Οπότε τώρα πατε με καλύτερες προϋποθέσεις 

• Μου αρέσει 2

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μποτσακι μου με τον ιδιο το γιατρο μου δε μιλησα!! Για την ακριβεια με τη μαια μιλησα, και τον ενημερωσε γιατι εκεινος ειχε πολλα ραντεβου και με ξαναπηρε πισω να μου εξηγησει και να μου δωσει οδηγιες. Μου ειπε οτι με την αποξεση δεν αφαιρουνται αυτα τα υπολειμματα στο σημειο που ηταν προφανως, και οτι δεν προκειται να αποβληθουν μονα τους αφου δεν εχουν αποβληθει τοσες μερες. Ειναι απαραοτητο λεει να το κανω γιατι ειμαι και μικρη και θα μο δημιουργησουν προβλημα στο μελλον τα υπολειμματα! Ουφφφφ! Δεν εχει καμια σας γιατρο τις επομενες μερες να ρωτησει καμια γνωμη???

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι μποτσακι μου δε χρειαζεται να ταραζεσαι πολυ! ειναι μικρουλι ακομα και ισως η θεση του δεν ειναι τετοια που να σου επιτρεπει να αισθανεσαι εντονα τον λοξυγκα!! Επισης μπορει το τοιχωμα της κοιλιας σου να ειναι παχυ και να σου ερχεται ο χτυπος με μειωμενη ενταση!

Ειναι ειναι παχυ!!!!!Η αληθεια να λεγεται!!!!!!!!

χαχαχαχαχχαχα!!!

Μην σταναχωριεσαι,ο λογος που πιστευω οτι πρεπει να το κανεις ειναι οτι σε περιπτωση που εχεις υπολειμματα πρεπει να φυγουν το συντομοτερο και να επανελθεις στα φυσιολογικα σου!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσακι μου με τον ιδιο το γιατρο μου δε μιλησα!! Για την ακριβεια με τη μαια μιλησα, και τον ενημερωσε γιατι εκεινος ειχε πολλα ραντεβου και με ξαναπηρε πισω να μου εξηγησει και να μου δωσει οδηγιες. Μου ειπε οτι με την αποξεση δεν αφαιρουνται αυτα τα υπολειμματα στο σημειο που ηταν προφανως, και οτι δεν προκειται να αποβληθουν μονα τους αφου δεν εχουν αποβληθει τοσες μερες. Ειναι απαραοτητο λεει να το κανω γιατι ειμαι και μικρη και θα μο δημιουργησουν προβλημα στο μελλον τα υπολειμματα! Ουφφφφ! Δεν εχει καμια σας γιατρο τις επομενες μερες να ρωτησει καμια γνωμη???

Εχω εγω την Δευτερα!!!Θελεις να ρωτησω?

Αλλα πες μου τι ακριβως να ρωτησουμε και θα το κανω καλη μου!!!!!!

1sh1p2.png

αγορομαμμυ μου,η διαδικασια ειναι αποξεση παλι?σωστα καταλαβα??

αλλα και παλι μην αγχεσαι μια γνωστη μου εκανε τετοιου ιδους.ειχε κανει εξωσωματικη παλινδρομισαν και ξαναεκανε αποξεση γιατι δεν καθαριστηκε καλα!ολα της πηγαν καλα!και εμεινε εγκυος τελικα φυσιολογικα!!!!!!!!!4 μηνων ειναι τωρα και ολα καλα!!!!!!!

θα ξανακανεις μωρακι!!!!!!!!!εννοειτεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

πιο πολυ ψυχοφθορο ειναι βασικα..........παρα η διαδικασια!!!

d.gif

Διαφημίσεις

πατουσιτσα μου υστεροσκοπηση λεγεται και θα με κοιμησουν οπως στην αποξεση. θα μπει με μια πολυ λεπτη καμερα στη μητρα να δει αν υπαρχει κατι, να το αφαιρεσει και να το στειλει για βιοψια-ιστολογικες... Εσυ θα ειχες κανει κολποσκοπηση για τα κονδυλωματα, κι εγω εχω κανει.

to1Np2.png

KCkop2.png

αγορομαμμυ μου,η διαδικασια ειναι αποξεση παλι?σωστα καταλαβα??

αλλα και παλι μην αγχεσαι μια γνωστη μου εκανε τετοιου ιδους.ειχε κανει εξωσωματικη παλινδρομισαν και ξαναεκανε αποξεση γιατι δεν καθαριστηκε καλα!ολα της πηγαν καλα!και εμεινε εγκυος τελικα φυσιολογικα!!!!!!!!!4 μηνων ειναι τωρα και ολα καλα!!!!!!!

θα ξανακανεις μωρακι!!!!!!!!!εννοειτεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υστεροσκοπηση δεν της ειπε ο γιατρος?

1sh1p2.png

πατουσιτσα μου υστεροσκοπηση λεγεται και θα με κοιμησουν οπως στην αποξεση. θα μπει με μια πολυ λεπτη καμερα στη μητρα να δει αν υπαρχει κατι, να το αφαιρεσει και να το στειλει για βιοψια-ιστολογικες... Εσυ θα ειχες κανει κολποσκοπηση για τα κονδυλωματα, κι εγω εχω κανει.

Αη γεια σου!!!!!!!!!!Γι'αυτο μπερδευτηκα!!!!!Κολποσκοπηση ειχα κανει κι εγω!!!!!

1sh1p2.png

Το μωρό σας αρχίζει πραγματικά να μεγαλώνει στη μήτρα σας. Αυτή την εβδομάδα ζυγίζει περίπου μισό κιλό και είναι σχεδόν 37 εκατοστά με τα πόδια του σε διάσταση. Μπορεί πλέον να ανοίγει και να κλείνει τα μάτια του, να κοιμάται και να ξυπνά σε τακτά χρονικά διαστήματα. Μπορεί, επιπλέον, να πιπιλίζει τα δάχτυλά του, και ακόμα κι αν οι πνεύμονες του δεν έχουν ακόμη ωριμάσει, θα μπορούσαν να λειτουργήσουν -με υποστήριξη- αν γεννιόταν πρόωρα. Αποδώστε όλες τις αισθήσεις ρυθμικής κίνησης σε λόξυγκα του μωρού σας, ο οποίος από εδώ και στο εξής μπορεί να εμφανίζεται σιγά. Κάθε επεισόδιο συνήθως διαρκεί για λίγα μόνο λεπτά και δεν είναι ενοχλητικό για το μωρό, γι' αυτό απολαύσετε αυτό το ευχάριστο γαργαλητό. Με τον εγκεφαλικό του ιστό να αναπτύσσεται όλο και περισσότερο, ο εγκέφαλος του μωρού σας είναι πλέον πολύ ενεργός.

d.gif

Το μωρό σας αρχίζει πραγματικά να μεγαλώνει στη μήτρα σας. Αυτή την εβδομάδα ζυγίζει περίπου μισό κιλό και είναι σχεδόν 37 εκατοστά με τα πόδια του σε διάσταση. Μπορεί πλέον να ανοίγει και να κλείνει τα μάτια του, να κοιμάται και να ξυπνά σε τακτά χρονικά διαστήματα. Μπορεί, επιπλέον, να πιπιλίζει τα δάχτυλά του, και ακόμα κι αν οι πνεύμονες του δεν έχουν ακόμη ωριμάσει, θα μπορούσαν να λειτουργήσουν -με υποστήριξη- αν γεννιόταν πρόωρα. Αποδώστε όλες τις αισθήσεις ρυθμικής κίνησης σε λόξυγκα του μωρού σας, ο οποίος από εδώ και στο εξής μπορεί να εμφανίζεται σιγά. Κάθε επεισόδιο συνήθως διαρκεί για λίγα μόνο λεπτά και δεν είναι ενοχλητικό για το μωρό, γι' αυτό απολαύσετε αυτό το ευχάριστο γαργαλητό. Με τον εγκεφαλικό του ιστό να αναπτύσσεται όλο και περισσότερο, ο εγκέφαλος του μωρού σας είναι πλέον πολύ ενεργός.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 27Η ΒΔΟΜΑΔΑ!!!!ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Η ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ!!!!!ΟΠΟΤΕ Ο ΛΟΞΥΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!ΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 27Η ΒΔΟΜΑΔΑ!!!!ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Η ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ!!!!!ΟΠΟΤΕ Ο ΛΟΞΥΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!ΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χααχαχαχαχαχχαχχαχαχαχχχααααααα!!!!!!!!!!!!

αυτο θα ειναι μαρηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Αη γεια σου!!!!!!!!!!Γι'αυτο μπερδευτηκα!!!!!Κολποσκοπηση ειχα κανει κι εγω!!!!!

αααααααααααααααα!!!!!!!!!!!ετσι λεγεται!!!!!!!!!!μπερδευτηκααααααααααααααα!!!!!!!!!συγνωμη κοριτσιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

d.gif

Μποτσακι μου να σου γραψω τι να ρωτησεις!!!! Λοιπον εκανα αποξεση στις 30/8 (22 μερες πριν δηλαδη). Στην 5η μερα μετα την αποξεση (4/9) ξεκινησα και αντισυληπτικα για να βοηθησω τον κυκλο μου. Στις 10 μερες απο την αποξεση καθαρισα τελειως απο αιμα! Τις τελευταιες μερες τωρα εχω εμφανισει παλι αιμα οχι πολυ αλλα εχω καθημερινα και μου ειπε ο γιατρος να κανω χοριακη η οποια θελουμε να βγει αρνητικη. Εμενα ηταν θετικη 34 για την ακριβεια. Ειπε οτι εχουν μεινει υπολειμματα που δεν ηταν δυνατον να αφαιρεθουν κατα την αποξεση γιατι δε φαινονταν. Τωρα πρεπει να γινει υστεροσκοπηση γιατι δεν προκειται να αποβληθουν μονα τους. Αν ηταν αρνητικη η χοριακη και ειχα μονο αιμα δε θα καναμε υστεροσκοπηση. Πες του γιατρου σου την ιστορια μου και αν του φαινεται λογικο ολο αυτο ή θα επιβαρυνω τη μητρα μου!

to1Np2.png

KCkop2.png

Συμπεθερααααααααααα!!!πρωτη φορα το αισθανεσαι αυτο????????να ξερω τι θα περιμενω!!!!χιχιχιχιχχιχιχιχ!!!!!!!!!!!!

d.gif

Συμπεθερααααααααααα!!!πρωτη φορα το αισθανεσαι αυτο????????να ξερω τι θα περιμενω!!!!χιχιχιχιχχιχιχιχ!!!!!!!!!!!!

Οχι το αισθανομαι κι αλλες μερες απλα ξεχνουσα ναρωτησω γιατι ηταν παροδικο δεν ηταν μονιμο!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...