Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τον Νοέμβριο είχαμε την διέγερση από τότε ήταν τα έμβρυα. Είχαμε κάνει σπερμοδιάγραμμα και τότε απλά δεν είχαμε κάνει dfi, η διαφορά του τότε με το τώρα είναι από 8% στο 9% η μορφολογία και η κινητικότητα στα ίδια περίπου με μια ελαφριά βελτίωση τώρα. Το τελευταίο dfi ήταν τον Αύγουστο στο 22%. Ετοιμάζομαι για διέγερση αν είναι καλός ο κύκλος μου τον επόμενο μήνα. Περιμέναμε να δούμε το σπερμοδιάγραμμα για να μου γράψει τα φάρμακα να τα πάρω από τον ΕΟΠΠΥ. Ελπίζω να πάει καλύτερα αυτή η διέγερση και η γονιμοποίηση. Θα κάνω και βελονισμό με μπούκωσαν και στις βιταμίνες και ελπίζουμε. 

Το ξέρω είναι η αλήθεια απλά κάποιες φορές με κατακλύζουν οι σκοτεινές σκέψεις. Αν τις βγάλω από μέσα μου θα τις δω και θα πω τι μλκιες σκέφτομαι 😂 Αλλά άνθρωπος είμαι κ εγώ θα σκεφτώ και βλακείες. 

Ε μια χαρά τότε σίγουρα θα έχεις καλά αποτελέσματα! Μπορεί Κ να έτυχε τότε να μην υπήρχε καλη γονιμοποίηση . Οπότε τώρα πατε με καλύτερες προϋποθέσεις 

• Μου αρέσει 2

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

πιο πολυ ψυχοφθορο ειναι βασικα..........παρα η διαδικασια!!!

ναι ετσι ειναι πατουσιτσα μου, αυτη τη φορα με εχει παρει πολυ απο κατω! πανω που ελεγα οτι θα μπουμε σε μια σειρα να ξαναβαλουμε μπροστα για μωρο τωρα παααλι πισω!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μποτσακι μου να σου γραψω τι να ρωτησεις!!!! Λοιπον εκανα αποξεση στις 30/8 (22 μερες πριν δηλαδη). Στην 5η μερα μετα την αποξεση (4/9) ξεκινησα και αντισυληπτικα για να βοηθησω τον κυκλο μου. Στις 10 μερες απο την αποξεση καθαρισα τελειως απο αιμα! Τις τελευταιες μερες τωρα εχω εμφανισει παλι αιμα οχι πολυ αλλα εχω καθημερινα και μου ειπε ο γιατρος να κανω χοριακη η οποια θελουμε να βγει αρνητικη. Εμενα ηταν θετικη 34 για την ακριβεια. Ειπε οτι εχουν μεινει υπολειμματα που δεν ηταν δυνατον να αφαιρεθουν κατα την αποξεση γιατι δε φαινονταν. Τωρα πρεπει να γινει υστεροσκοπηση γιατι δεν προκειται να αποβληθουν μονα τους. Αν ηταν αρνητικη η χοριακη και ειχα μονο αιμα δε θα καναμε υστεροσκοπηση. Πες του γιατρου σου την ιστορια μου και αν του φαινεται λογικο ολο αυτο ή θα επιβαρυνω τη μητρα μου!

Οκ μεινε ησυχη!!!!!Θα τον ρωτησω!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ναι ετσι ειναι πατουσιτσα μου, αυτη τη φορα με εχει παρει πολυ απο κατω! πανω που ελεγα οτι θα μπουμε σε μια σειρα να ξαναβαλουμε μπροστα για μωρο τωρα παααλι πισω!!!!

Μην αγχεσαι αγοροαμμαμυ μου!!!!αν ηταν κατι επικυνδυνο δεν θα σε εβαζε ο γιατρος παλι σε αυτη την διαδικασια!!!!μη φοβασαι!!!!!!!!!!!!

μια μερα ειναι.θα περασει.....απλα θα σε παει 20 μερουλες πισω παλι!μονο αυτο!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Εχει δικιο η συμπεθερα!20 μερουλες πισω θα πας αλλα δεν θα εχεις προβλημα!

1sh1p2.png

τι να πω βρε κοριτσια μου, καθε εμποδιο για καλο λενε, για να δουμε... σας ευχαριστω πααααααρα πολυ!!! εσεις που κανατε ιστολογικες σε ποσο καιρο βγηκαν? γιατι θα μου κανει αυτη τη φορα.

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

τι να πω βρε κοριτσια μου, καθε εμποδιο για καλο λενε, για να δουμε... σας ευχαριστω πααααααρα πολυ!!! εσεις που κανατε ιστολογικες σε ποσο καιρο βγηκαν? γιατι θα μου κανει αυτη τη φορα.

Εμενα σε δεκα μερες οι ιστολογικες και σε ενα μηνα το καρυωτυπο!!!!!!

Για μενα επρεπε οι ιστολογικες να ειχαν γινει απο την πρωτη φορα αλλα ισως να ειχε καποιο λογο που δεν στις εκανε!!!!!!!

1sh1p2.png

αγορομαμμυ μου, μου η δικη μου ιστολογικη ειχε βγει σε 1 μηνα περιπου!!!ολα θα πανε καλα!!!!!!!λιγο παρα πανω υπομονη θα κανεις μαναρι μου και θα περασει και αυτο μαναρι μου!!!και σε κανα μηνα τσουυυυπ!!!!!!!!θα ερθει και το δευτερο μωρακι σας!!!!!και ουτε καν θα το σκεφτεσαι αυτο το συμβαν!!!!!!!!!!

d.gif

σε 3 σειρες ειπα τη λεξη μαναρι μου!!!!!!!!!!!!!!

και οι προτσαση ακυρηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!

που πας κυρα μμου??????????????

d.gif

βασικα με ειχε ρωτησει και του ειπαμε οτι δε θελαμε, προτιμουσαμε να μην ξερουμε επειδη εχουμε ηδη ενα παιδι.. μας ειπε οτι συμφωνουσε και εκεινος και οτι αν δεν ειχαμε αλλο παιδι θα μας εκανε οπωσδηποτε αλλα τωρα ειπε δεν υπηρχε λογος να μπουμε και σε τοσα εξοδα αφου δε θελαμε..

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

σε 3 σειρες ειπα τη λεξη μαναρι μου!!!!!!!!!!!!!!

και οι προτσαση ακυρηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!

που πας κυρα μμου??????????????

χαχαχαχχαχαχχαχχαχαχααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσια μου θα σας αφησω γιατι πρεπει να προσπαθησω να κοιμηθω.. Με ανακουφισατε παρα πολυ και σας ευχαριστω!! Αυριο θα μπω καποια στιγμη, ειναι Κυριακη και θα την περασουμε με τον μπαμπακα μας!!!!!!! Φιλακια πολλα κ καληνυχτα!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

βασικα με ειχε ρωτησει και του ειπαμε οτι δε θελαμε, προτιμουσαμε να μην ξερουμε επειδη εχουμε ηδη ενα παιδι.. μας ειπε οτι συμφωνουσε και εκεινος και οτι αν δεν ειχαμε αλλο παιδι θα μας εκανε οπωσδηποτε αλλα τωρα ειπε δεν υπηρχε λογος να μπουμε και σε τοσα εξοδα αφου δε θελαμε..

Δεν ξερω εμενα για τις ιστολογικες δεν με ρωτησε καν!

Με ρωτησε μονο για το καρυωτυπο!

αυτο δεν σημαινει κατι οτι ειχες παιδι Δημητρουλα δεν θελω να σε αγχωσω!!!!!!

Θυμαμαι οταν με ειχε ρωτησει ο γιατρος για το καρυωτυπο μου ειχε πει οτι τα πιο πολλα ζευγαρια στην πρωτη αποβολη δεν το κανουν γιατι το αφηνουν στην τυχη αν ερθει και δυτερη τοτε το ψαχνουν!!!!Κι το αφησε σε μας,απλα μας ειπε και τις δυο πλευρες!!!!

Και γιατι θα επρεπε δηλαδη εγω να περιμενω την δευτερη ρε παιδια?

Μπορει να ηταν ας πουμε θρομβοφιλια δεν επρεπε να το ξερω?

Λεω!!!!!!!!!Μπορει να κανω και λαθος αλλα αυτο πιστευω!

1sh1p2.png

Κοριτσια μου θα σας αφησω γιατι πρεπει να προσπαθησω να κοιμηθω.. Με ανακουφισατε παρα πολυ και σας ευχαριστω!! Αυριο θα μπω καποια στιγμη, ειναι Κυριακη και θα την περασουμε με τον μπαμπακα μας!!!!!!! Φιλακια πολλα κ καληνυχτα!!!!!!

εγινε κοπελιτσα μου!!!!!!!!!!!!Γι'αυτο ειμαστε εδω για να αλληλοανακουφιζομαστε!!!!!!!!!Καλη σου νυχτα και καλη ξεκουραση κι ολα θα πανε καλα!!!!!!!Ειναι κατι που φτιαχνεται!!!!!!

Φιλακιααααααααααα!!!!!!!!

1sh1p2.png

εγινε αγορομαμμυ μου!!!!!!!!!!!!!καλο ξημερωμα να εχετε και θα τα πουμε αυριο εμεις!!!και μην ευχαριστεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα σε χτυπησωωωωωω!!!!!!!αντε πηγαινε να αγκαλιασεις τον αντρουλη σου και να κοιμηθεις και εσυ!!!!!!μη σκεφτεσαι τιποταααααααα!!!!!!!

ολα θα πανε τελειαααααα λεμεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...