Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως το εμβρυολογικό τους δεν είναι καλό, τόσα παιδιά έχουν κάνει. Αλλά από την άλλη, πόσο δραματικά άλλαξαν τα πράγματα από το Γενάρη που είχα τη τελευταία βλαστοκύστη στο άλλο κέντρο; Δε ξέρω πραγματικά..

Το έχεις συζητήσει αυτό με τον Σφακ; Τι σου λέει γι αυτό; Πως είναι δυνατόν σχεδόν σε κάθε ωοληψία να έπαιρνες ωάρια και μάλιστα βλαστοκύστες μέχρι το Γενάρη και από τον Φεβρουάριο και προς τα εδώ να μην μπορείς να πάρεις ούτε μια κακή έστω να πεις ότι κάτι έγινε. Εκτός αν το εμβρυολογικό τους είναι τόσο πια αυστηρό που τις κακές τις απορρίπτουν ενώ στο άλλο τις θεωρούσαν μέτριες. Τι να πω! 
      Ένα ραντεβού με τον μαστρ ίσως όντως σε βοηθήσει στην απόφαση σου. Να δεις κ αυτός τι θα σου πει από πλευράς του.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερουδια κοριτσακιααααααααα! Τι κανετε? Εμεις καλα, ο μικρος ξυπνησε στις 7 30 ηπιε γαλα επαιξε λιγο και τωρα κοιμαται ακομα!! καλε και εδω υπεεεεροχη λιακαδα!! Πατουσιτσα μου πρωινη σημερα, αλλη χαρη το πρωινο ξυπνημα!!

Συμπεθερουλα μου σε ευχαριστω πολυ!!!!!! δωσε ενα ρουφηχτο φιλακι στη φουρτουνα απο τον γαμπρο ;)

Ηλιοβασιλεμα μου!!!!!!!!!! πηγες τη μαθητριουλα στο κολεγιο??? χιχιχι!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοαλάκι καλημερα!!!!!!!!!!! Τι κάνει η παιχνιδιάρα σου;;; σε ακολουθει οπου πας;

Καλημερα ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ...

ναι οπου παω απο πισω η ουρα μου, χαχα...

Προσπαθει να δει ολο τι κανω, τι πιανω στα χερια μου, να μιμηθει τις κινησεις μου κλπ, ξερεις....!!!!!

Πηγατε σχολειο εσεις......???? τι ωραιο το καφεδακι πρωι πρωι ε.....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Βλέπω κόσμο σήμερα! Χιχιχι! Εγώ περιμένω να στεγνώσει το σφουγγαρισμα.. Δεν είχα πολλά να κάνω γιατί κάθε μερα καθαρίζω και από κάτι! Τρώω ψωμάκι με κασέρι για πρωινό και θα φτιάξω και ένα καφεδάκι.. Τι κάνετε;; Πατουσιτσα μια χαρά ο μπεμπουλης μου.. Κάνει τρελές στη μαμά του!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ναι ναι πήγε στο κολλέγιο η μικρή!!!! Της φορεσα κολαν με μπλουζα και ηθελε και φουστα οποτε πηρε απο συρταρι και μια τζιν φουστιτσα και την φορεσε απο πανω!!!

Χθες ειχαμε συγκεντρωση γονεων με τις δασκαλες...Μας ενημερωσαν λιγο για το τι παιζει μεσα στην σχολική χρονια....Αλλα απο τις αλλες μαναδες καταλαβα οτι πετυχαμε σε δασκαλα λιγο αργων ρυθμων! Δεν ανησυχω ακομη...αλλα θα εχω το νου μου!

Διαφημίσεις

Ναι ναι πήγε στο κολλέγιο η μικρή!!!! Της φορεσα κολαν με μπλουζα και ηθελε και φουστα οποτε πηρε απο συρταρι και μια τζιν φουστιτσα και την φορεσε απο πανω!!!

Χθες ειχαμε συγκεντρωση γονεων με τις δασκαλες...Μας ενημερωσαν λιγο για το τι παιζει μεσα στην σχολική χρονια....Αλλα απο τις αλλες μαναδες καταλαβα οτι πετυχαμε σε δασκαλα λιγο αργων ρυθμων! Δεν ανησυχω ακομη...αλλα θα εχω το νου μου!

αχου η κοκετα!!! μην ανησυχεις για τη δασκαλα, τουλαχιστον δεν ειναι δημοτικο να της αφησει κενα! απλα να ειναι γλυκια με τα παιδια και να προσεχει μη χτυπανε μεταξυ τους ειναι το σημαντικοτερο! του χρονου στο νηπιο που θα εχουν προετοιμασια για το δημοτικο ειναι ακομα πιο σημαντικη η δασκαλα!

to1Np2.png

KCkop2.png

συμπεθερααααα βαζεις χειμωνιατικες κουρτινες?? πηρα κι εγω υφασμα απο τα πανηγυρια για κουρτινα και περιμενω να μου τη ραψουν, θελω να αλλαξω του υπνοδωματιου μας γιατι ειναι λιγο αποτυχια η προηγουμενη, πολυ σκουρα και βαρυ υφασμα και βαραινει το δωματιο. θα τη βαζω μονο καλοκαιρι επειδη κρυβει πολυ φως!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα σε ολες τις τσουπρες!!!!!!!!!!!!!!καλα εισαστε ολες?

αγορομμαμυ μου,καλο ταξιδι να εχετε και μην φοβασαι πραμα!!!!!!!

ολα θα παμε τελειαααα!!!!!!!!!

κολακι μου,πιαστηκες με της δουλειες σου ε...????

κουμπαρα μου!!!!!!!!!!!καλημερααα!!!!!!!!!σα να νυσταξα....καλα εισαι???????η Αγγελιουλα μας καλα ειναι????????

ngn μου,πως εισαι?????η μπεμπα σου καλα????

Σημερα μπηκε στο μαιευτηριο η Μαρια μας η αυριο μπαινει????????????αντε να ξεκινησουμε και οι υπολοιπες σιγα - σιγα!!!!!

ngn μου,εισαι η επομενη μανουλα!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Πάω να ξεκινήσω με το σιδέρωμα..

Αγορομαμυ καλό ταξίδι να έχεις και μην αγχώνεσαι για τίποτα! Θα σε σκεφτόμαστε όλες!

Φιλάκια κοριτσαρες!

ΥΓ: λιακάδα έχουμε και εμείς!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Πάω να ξεκινήσω με το σιδέρωμα..

Αγορομαμυ καλό ταξίδι να έχεις και μην αγχώνεσαι για τίποτα! Θα σε σκεφτόμαστε όλες!

Φιλάκια κοριτσαρες!

ΥΓ: λιακάδα έχουμε και εμείς!

αντε καλο σιδερωμα!!!!!και γω παω να συνιχισω το παζλ!!!!!

σημερα εχω και κεντημα!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσιαααα!!!καλα εισαστε??????πρωινη πρωινη και σημερα!!!!

κοιμηθηκα νωρις χθες,με πηρε ο υπνος στον καναπε πονουσα και ιγο στην κοιλια και σημερα ειμαι οκ!!!!!!!!φτιαχνω καφεδακι να πιω!!!!

σημερα θα ειμαι ολομοναχη,εχει βαρδια ο συζηγος!!!!σημερα το μενου εχει ΓΕΜΙΣΤΑ!!!!!!!!!!!

Kαλημέρα σε όλες!

Πατουσίτσα έχω κι εγώ πονάκια το βράδυ που ξαπλώνω στον καναπέ μου και αρκετές συσπάσεις προπαρασκευαστικές και με πόνο στιγμιαίο μαζί με το πέτρωμα. Το ίδιο και εσύ; Είμαστε και κοντά και έλεγα μήπως είναι η ηλικία κύησης που φταίει.

dpTCp2.png

62YBp2.png

πατουσιτσα μου αυριο το πρωι μπαινει το Μαρακι! αχ ολα να πανε καλα και να βγει υγιεστατη η πριγκιπισουλα της!! κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ για το κουραγιο που μου δινετε! ειμαι οκ, αποφασισα οτι αφου καθε γνωμη πανω στο θεμα ειναι διαφορετικη προτιμω να ακουσω του γιατρου μου! γιατι αν ακουσω αλλο γιατρο που θα μου πει να μη το κανω και τελικα στο μελλον εχω προβλημα απο κανενα υπολειμμα θα βαραω το κεφαλι μου!! Ας κανει την εξεταση να μην εχω καμια αμφιβολια!!!!! Τσαμπα κολλαει το μυαλο μου! Σας ευχαριστω οοοοολες για τη στηριξη,σας εχω ζαλισει αυτες τις μερες κοριτσια και σας ζητω συγγνωμη, το παρακανα με το αγχος μου. Σας αγαπω τοοοοοοσο πολυ!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

αχου η κοκετα!!! μην ανησυχεις για τη δασκαλα, τουλαχιστον δεν ειναι δημοτικο να της αφησει κενα! απλα να ειναι γλυκια με τα παιδια και να προσεχει μη χτυπανε μεταξυ τους ειναι το σημαντικοτερο! του χρονου στο νηπιο που θα εχουν προετοιμασια για το δημοτικο ειναι ακομα πιο σημαντικη η δασκαλα!

Αγορομαμυ εδω στο νηπιαγωγειο σε καθε τμημα εχουν αναμικτα παιδακια προνηπιου και νηπιου, οποτε τα μαθηματα της δασκαλας ειναι κοινα προς τις 2 ηλικιες.....Οπότε ακουγα χθες τις μαμαδες των νηπιων να αγχωνονται λιγακι να μαθουν τα παιδια τους τα γραμματα επειδη του χρονου πανε δημοτικο...

Χθες γυρισε στο σπιτι με σχισμενο μανικι στο πουκαμισακι της....Την τραβηξε, μου ειπε, ενα παιδι...Το ανεφερα στη δασκαλα χθες το απογευμα στη δυγκεντρωη, δεν το ειχε παρει ειδηση και το αφησε και ασχολιαστο...

Εγω το παιδι μου το ξερω, δεν κανει χειρονομιες και οταν την σπρωξουν ή της μιλησουν ασχημα αλλα παιδακια, της εχω πει να φευγει μακρυα ή να πηγαινει στη δασκαλα...Αναρωτιεμαι αν το σχισιμο το χθεσινο εγινε τυχαια ή καποιο παιδι την ενοχλουσε....Και δεν με νοιαζουν τα ρουχα αλλα η υγεια της μικρης μου...Θα δειξει!

συμπεθερααααα βαζεις χειμωνιατικες κουρτινες?? πηρα κι εγω υφασμα απο τα πανηγυρια για κουρτινα και περιμενω να μου τη ραψουν, θελω να αλλαξω του υπνοδωματιου μας γιατι ειναι λιγο αποτυχια η προηγουμενη, πολυ σκουρα και βαρυ υφασμα και βαραινει το δωματιο. θα τη βαζω μονο καλοκαιρι επειδη κρυβει πολυ φως!!

Agoromummy μου καλό καθάρισμα για μια νέα αρχή!!! Και καλή ανάρρωση.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Αγορομαμυ εδω στο νηπιαγωγειο σε καθε τμημα εχουν αναμικτα παιδακια προνηπιου και νηπιου, οποτε τα μαθηματα της δασκαλας ειναι κοινα προς τις 2 ηλικιες.....Οπότε ακουγα χθες τις μαμαδες των νηπιων να αγχωνονται λιγακι να μαθουν τα παιδια τους τα γραμματα επειδη του χρονου πανε δημοτικο...

Χθες γυρισε στο σπιτι με σχισμενο μανικι στο πουκαμισακι της....Την τραβηξε, μου ειπε, ενα παιδι...Το ανεφερα στη δασκαλα χθες το απογευμα στη δυγκεντρωη, δεν το ειχε παρει ειδηση και το αφησε και ασχολιαστο...

Εγω το παιδι μου το ξερω, δεν κανει χειρονομιες και οταν την σπρωξουν ή της μιλησουν ασχημα αλλα παιδακια, της εχω πει να φευγει μακρυα ή να πηγαινει στη δασκαλα...Αναρωτιεμαι αν το σχισιμο το χθεσινο εγινε τυχαια ή καποιο παιδι την ενοχλουσε....Και δεν με νοιαζουν τα ρουχα αλλα η υγεια της μικρης μου...Θα δειξει!

αααα τοτε υπαρχει θεμα! αμα χειμωνιασει και τα κλεινουν στην αιθουσα θα γινεται χαμος αμα η δασκαλα ειναι στον κοσμο της!! εχε τα ματια σου 14 Χρυσουλα μου γιατι ειναι κριμα να εχει ασχημη εμπειρια απο την πρωτη της χρονια στο νηπιο η Αγγελικουλα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...