Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Anastasia14 είπε:

Dfi δεν έχουμε κάνει, ο ουρολόγος δε ζήτησε ποτέ και ο γυναικολόγος μου λέει πως και να κάνουμε δε θα δούμε καλό αποτέλεσμα εφόσον έχουμε μικρόβιο και 1-2% τυπικές μορφές. Όσο για βελτίωση πέρα απο αντιβιοτικά όποτε κρινει ο γιατρος, παίρνει ούτως ή άλλως συστηματικά προβιοτικα vi....xx και συμπληρώματα, οπότε δε νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε και κατι παραπανω.    Πιστεύω όμως ότι ο καινούριος ουρολόγος ίσως μας ζητήσει. Η amh μου ήταν το Νοέμβριο 0.38 😅 γελάω για να μην κλαίω. Σ' ευχαριστώ πολύ!

Κι εμείς όμως τώρα με μικρόβιο το dfi 10% βγήκε με πολύ μεγάλη βελτίωση και κάτι που θυμήθηκα χθες και δεν το αναφέραμε σε κανέναν, πέρασε ίωση πριν 1,5 μήνα με 39 πυρετό. Τελοσπαντων οι άνδρες έχουν μεταβλητότητα, ποτέ μην λες ποτέ, σταδιακά θα αρχίσει να βελτιώνεται εφόσον έφυγαν τα σοβαρά μικρόβια. Απλα θέλει χρόνο και εκσπερματώσεις τακτικές. Αυτο που μας είπε και ο ανδρολόγος και ο γυναικολόγος είναι να μην αφήνει μεγάλα διαστήματα χωρίς, να ανανεώνεται το σπερμα τακτικά. 
      Κάτι άσχετο που θυμήθηκα με την χαμηλή σου ΑΜΗ, παρακολουθώ στο YouTube ένα ζευγάρι από Αμερική, η κοπέλα έχει επίσης πολύ χαμηλή ΑΜΗ και στην πρώτη διέγερση της δεν πήρε σχεδόν τίποτα. Τωρα που κάνει επαναλαμβανόμενες διεγέρσεις για να μαζέψει ωάρια έχει δει τεράστια διαφορά στην ανταπόκριση κι ας έχει χαμηλή ΑΜΗ, αυτό που κάνει διαφορετικό είναι πως κάνει βελονισμό. Και μου έκανε εντύπωση γιατί από 1-2 ωάρια έφτασε να πάρει 7 ή 9 δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν πολλά. Οκ αν εξαιρέσεις τον βελονισμό δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να ανταποκριθείς σωστά στα φάρμακα και να δώσεις έναν καλό κύκλο. Σου εύχομαι να είναι αυτός! 🤞

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΜΑΡΑΚΙ μου, υπομονη, η κορουλα σου ειναι ακομα μικρη και εχει τα δικα της, η γκρινια της ειναι φυσιολογικη, ακομα δεν ξερουν τι θελουν τα μαναρια, συντομα θα ηρεμησει!!

Οσο για την εξεταση, δεν θα την επαναλαβω μαλλον, δε μου πε και κανεις τιποτα. Θα παω την παρασκευη στον ενδοκρινολογο και θα αρχισω και μονη μου να μετριεμαι. Αν μου δωσει διατροφη, θα την ακολουθησω και ελπιζω οτι θα μου βγει σε καλο εντελει.. (για τα κιλα μου)

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια ξεπατωθηκα! Στην κυριολεξία. Στο τέλος που έκανα τις κουβερτουλες με έπιασε ένας πόνος χαμηλά και κατατρομαξα! Έβαλα τον αντρουλη μου να πλύνει τα χέρια του και με βοήθησε.. Χαμηλωσα τη σιδερωστρα και τις τελευταίες 2 κουβερτουλες τις έκανα καθιστή. Τις διπλωσα και μου τις τακτοποίησε στο συρτάρι τους.. Είμαι πολλές ώρες όρθια. Με πονάνε τα πόδια μου και η λεκάνη.. Τώρα ήπια το μαγνήσιο, έφαγα και ξάπλωσα.. Παντός τα τελείωσα όλα! Ακομα και τα δικα μου σιδερωσα και τα τακτοποιησα και αυτά στη βαλίτσα.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ε, ρε Ελλη και συ με ρεγουλο επρεπε να τα σιδερωσεις και καθιστη!!!!! όχι να κοντεψεις να διπλωθείς και μετα να καθησεις να σιδερωσεις 2 κουβερτες!!!

Μαράκι βορινό, όχι δεν πίνω χάπια αδυνατίσματος!!!!! Χάπι που πινουν οι διαβητικοι πινω γιατι εχω συνδρομο πολυκυστικων και αντισταση στην ινσουλινη!!!

Για το σχολείο, θα έχω το νου μου, εννοείται!!!!!!!!! Αν ξαναδω κατι στραβο, θα το αναφέρω ξανά!

Μίλησα με Μαράκι. Κάνει τις τελευταίες τις ετοιμασίες και αυριο απογευματακι την περιμενει η γιατρος της στην κλινικη! Της ευχηθηκα να πανε ολα καλα και ότι την σκεφτόμαστε!

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα!!!!!!!εκανα μια τονοσαλατα να φαω..γεμιστα θα κανω αυριο!ειναι και τεταρτη και μια χαρα!!!!!

may μου,οι δικες μου τιμες:νηστειας 68,μετα απο μια ωρα 164,τριτη αιμοληψια 156 και τεταρτη αιμοληψια 180'δλδ 121

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

κοριτσια καλησπερα!!!!!!!εκανα μια τονοσαλατα να φαω..γεμιστα θα κανω αυριο!ειναι και τεταρτη και μια χαρα!!!!!

may μου,οι δικες μου τιμες:νηστειας 68,μετα απο μια ωρα 164,τριτη αιμοληψια 156 και τεταρτη αιμοληψια 180'δλδ 121

Πατουσίτσα μου γειά σου κούκλα!! Δε μου λες, οι φυσιολογικες τιμες του δικού σου εργαστηριου είναι παρόμοιες με του δικού μου;;

Με βλέπω να "στεγνώνω" κιεγώ σιγά σιγά! Εσύ αγάπη κάνεις διατροφή τώρα ε;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.... τι κάνετε?????

Με χάσατε για μία βδομάδα, γιατί ήμουν νοσοκομείο.... Πριν λίγες ώρες βγήκα.

Το πρωί ενώ οδηγούσα για το γραφείο ένιωσα μια ενόχληση και είδα ότι είχα αίμα... Γύρισα αμέσως σπίτι ... απίστευτα τρομοκρατημένη!!! Ήμουν μόνη στο σπίτι και δεν έβρισκα ούτε τον άνδρα μου ούτε το γιατρό... ουτε και ταξί να πάω στο νοσοκομείο. Τελικά, ο γιατρός με πήρε σε 5 λεπτά και μου είπε να φύγω άμεσα για νοσοκομείο.

Ευτυχώς με βοήθεια από τους γείτονες βρήκα ταξί και με πήγε. Με συνάντησε η μαμά μου εκεί. Ο άνδρας μου το έμαθε αφού ήμουν εκεί και έπαθε σοκ. Στο νοσοκομείο απίστευτα καλοί... ευτυχώς το αίμα είχε σταματήσει... με έβαλαν στον υπέρηχο, μου έκαναν άπειρες εξετάσεις και με ηρέμησαν... Με κράτησαν αρκετές μέρες γιατί είχα και αρκετές συσπάσεις... ακόμα έχω συσπάσεις και από εδώ και πέρα κρεβάτι, ξεκούραση... και ότι μπορώ για να γεμίσω όσο γίνεται περισσότερες εβδομάδες...

Αυτά τα δικά μου νέα....

εσείς πείτε μου τα νέα σας γιατί είναι πολλά για να τα διαβάσω.... δεν πιστεύω να είχαμε γεννητούρια?????

kPAZp2.png

Το πρωί ενώ οδηγούσα για το γραφείο ένιωσα μια ενόχληση και είδα ότι είχα αίμα... Γύρισα αμέσως σπίτι ... απίστευτα τρομοκρατημένη!!! Ήμουν μόνη στο σπίτι και δεν έβρισκα ούτε τον άνδρα μου ούτε το γιατρό... ουτε και ταξί να πάω στο νοσοκομείο. Τελικά, ο γιατρός με πήρε σε 5 λεπτά και μου είπε να φύγω άμεσα για νοσοκομείο.

Ευτυχώς με βοήθεια από τους γείτονες βρήκα ταξί και με πήγε. Με συνάντησε η μαμά μου εκεί. Ο άνδρας μου το έμαθε αφού ήμουν εκεί και έπαθε σοκ. Στο νοσοκομείο απίστευτα καλοί... ευτυχώς το αίμα είχε σταματήσει... με έβαλαν στον υπέρηχο, μου έκαναν άπειρες εξετάσεις και με ηρέμησαν... Με κράτησαν αρκετές μέρες γιατί είχα και αρκετές συσπάσεις... ακόμα έχω συσπάσεις και από εδώ και πέρα κρεβάτι, ξεκούραση... και ότι μπορώ για να γεμίσω όσο γίνεται περισσότερες εβδομάδες...

Αυτά τα δικά μου νέα....

εσείς πείτε μου τα νέα σας γιατί είναι πολλά για να τα διαβάσω.... δεν πιστεύω να είχαμε γεννητούρια?????

Καλησπέρα Christina μου!!!!!!!!

Τι περιπέτεια ήταν αυτή που πέρασες????? Και εγώ στην 25η και 27η είδα αίμα αλλά δεν μου είπαν από που προήλθε. Βέβαια από τότε είμαι στο κρεβάτι. Εσένα τι σου είπαν??? Καμιά αποκόλληση είχες?????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Αυτά τα δικά μου νέα....

εσείς πείτε μου τα νέα σας γιατί είναι πολλά για να τα διαβάσω.... δεν πιστεύω να είχαμε γεννητούρια?????[/quote

Πωπω βρε κορίτσι! Αφού τα καταφερατε ξεκούραση τώρα.. Εμείς καλα.. Εγω ξεπατωθηκα σημερα από το πρωί. Σκουπισα ξεσκονισα και σφουγγαρισα το δωμάτιο μου και άρχισα να σιδερωνω τα ρουχα του μπέμη μου που τα ειχα πλεινει την προηγουμενη εβδομάδα . Το μποτσακι και η Πατουσιτσα άρχισαν διατροφή λόγο διαβητη, το Μποτσακι πηγε και στο γιατρο χθες το ίδιο και η NGN και τα μπεμπακια τους μεγαλώνουν. Και με τη διατροφη το Μποτσακι σταθεροποιησε τον μπέμπη που έβγαινε μεγαλύτερο το στοματάκι του.. Και η μπεμπα ρης NGN παίρνει βάρος και δεν αγχωνομαστε πλέον! Η Μαρία αύριο μπαίνει με πρόκληση γιατί σταμάτησαν οι συσπάσεις και ο τράχηλος επτασφράγιστος.. Εκεί που βιαζοταν η μικρή τωρα πισμωσε! Σήμερα πήρε και η May τα αποτελέσματα από την καμπυλη και μαλλον κομμένα τα ζελεδακια! Η Yola παει αύριο για την καμπυλη.. Και αυτά θυμάμαι.. κολλησα!...

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Χριστίνα, πέρασες δυσκολη βδομάδα αλλά τα καταφέρατε!!!!!!!!! Τωρα ξάπλα στο σπίτι και μην κανεις ρούπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα σου κάνουμε παρέα και δεν θα καταλάβεις τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!

Το έπαθες λόγω της ιδιαιτερότητάς σου με το διπλό γενν. σύστημα; Εύχομαι φυσικά να μην ξαναγίνει και όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα Christina μου!!!!!!!!

Τι περιπέτεια ήταν αυτή που πέρασες????? Και εγώ στην 25η και 27η είδα αίμα αλλά δεν μου είπαν από που προήλθε. Βέβαια από τότε είμαι στο κρεβάτι. Εσένα τι σου είπαν??? Καμιά αποκόλληση είχες?????

ούτε εμένα βρήκαν γιατί....

αλλά εγώ έχω ούτως η αλλιώς υψηλού κινδύνου εγκυμοσύνη (λόγω χωρητικότητας της μήτρας)...οπότε το μωρό έχει αρχίσει ήδη να ζορίζεται

Πάντως με τις ενέσεις κορτιζόνης που μου έκαναν... έχει συνεχώς λόξιγγα και έχει γίνει υπερκινητικό!!! Μου είπαν ότι είναι πολυ καλό γιατί δείχνει ότι άρχισαν να λετουργούν οι πνεύμονες...

kPAZp2.png

Κοριτσιααααααααααααα!!!!!!!!!!

τι κανετε καλεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

Σηκωθηκα νωρις σημερα αλλα πηγαμε μια βολτα στο χωριο στην πεθερα μου που γιορταζε και πριν απο λιγο γυρισαμε!!!!!!!!!

Τι κανετε ζουζουνες μου?????

May μου οι δικες μου τιμες ειναι

Νηστικη 80.φτ 95

60' 198 170

120' 105 155

180' 149 140

Βρε Μαυ μου απ'οτι ειδα στο ιντερνετ οι φυσιολογικες τιμες της εγκυμοσυνης σε ολα τα μικροβιολογικα αυτες ειναι!Αντε να διαφερουν μια με δυο μοναδες!

Θα δεις τι θα σου πει κι ο ενδοκρινολογος!

Χρηστινακι μου καλε τι περασες κι εσυ στα καλα καθουμενα!!!!!!Ολα καλα τωρα ε???Σου ειπανε τι ηταν αυτο το ρημαδοαιμα?

Ελλη μου με το μαλακο μαναρι μου!!!!!!Μην διαλυθεις!!!!!Στρωσ'τον δεν παθαινουν τιποτα οι αντρες να βοηθανε και λιγο!!!!!!!

Αγορομαμυ μου ευχομαι να πανε ολα καλα κοριτσακι μου!!!!!Κανε αυτο που σου λεει ο γιατρος σου κι ολα θα γινουν τελεια!!!!!!

Καλη επιτυχια και να μας ενημερωσεις!!!

Θα ειμαστε κοντα σου!!!!!!!!

Μαριααααααααααααα!!!!!!!!!!!Με το καλο μαρηηηηηηηηηηη να βγει η κορακλαααααααα!!!!!!!!!!Να μας ενημερωσεις με καποιον τροπο οταν μπορεσεις!!!!!!!!!

Νασια μου λαλα ψωνια για το βλασταρακι σου!!!!!!!

Ngn μου??????Ολα καλα?Μαρη με ποναει το δαχτυλακι μου!

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!Ξεπατωθηκες?Πας εσυ μπροστα καιπισω η ουριτσα?χαχαχαχαχχχαχχαχχχαααααααααααα!!!!!!!!!!

Μαρακι περαστικα στη Δημητρουλα σου!!!!!!Μωρε το μαναρακι μου ταλαιπωρειται ε???

Yola μου καλα αποτελεσματα για αυριο!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου ολα καλα???Μηπως να ερθουμε ομαδικως να περιποιηθουμε την δασκαλα?Οχι αμα θελει πολυ ευχαριστως!!!!!

Συμπεθεραααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηη τι κανει η νυφουλα μουυυυυυυ??????????

Πως πας με το παζλ??????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...