Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

Μια χαρά είναι κορίτσι μου λίγο υψηλή η ε2 αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Αχ Ριτσα μου,μαλλον κρυωσε!

Την Κυριακη που μας περασε,ψησαμε με τους γειτονες!Κατεβασα την μικρη κατω στην πιλοτη,αλλα φυσουσε λιγακι!Αυτο μαλλον την επηρεασε!

Εγω...μαλλον καλα!Δε ξερω μωρε Ριτσα μου,σημερα απο το απογευμα και μετα η ψυχολογια μου ειναι καπως!Θα μου περασει ομως,που θα μου παει.

Εσυ τι κανεις?

Εγω καλα ειμαι....εσυ τι εχεις μαναρακι μου...για την Δημητρουλα σου στεναχωριεσαι... η' κατι αλλο συμβαινει;;

Αν ειναι για την Δημητρουλα σου μαναρακι μου ,θα συνεθλη μην στεναχωριεσαι Μαρακι μου...θα περασει....:P:p.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου θα σας αφησω να ξαπλωσω!!!!! Σας ευχαριστω πολυ ολες για τη στηριξη!! Θα τα πουμε αυριο κ ελπιζω να εχουμε νεα απο το Μαρακι!!!!! Φιλακια πολλα!!

Καληνυχτα Αγορομαμμυ μου...τα λεμε αυριο...Φιλακια!!

Καλυνυχτα koalaki μου ...τα λεμε ..Αυριο...Φιλακια!!

Θα εχουμε νεα απο το Μαρακι μας....και το νεο μωρακι....τις ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καληνυχτα koalaki και αγορομαμμυ!Καλο ξημερωμα!

Ριτσα μου,η αληθεια ειναι πως η μερα που θα φυγει ο αδερφος μου φτανει!Σημερα μιλησαμε και μου ειπε πως Δευτερα 9 το πρωι πετουν για Γερμανια!Δε ξερω,αλλα νομιζα μεχρι τελευταια στιγμη πως μπορει να αλλαζε γνωμη!Ποτε θα τον ξαναδω αραγε?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια θα διαβασω νεακια σας σε λγακι.......απο το απογευμα κενταω.....το πιασα για τα καλα στα χερια μου!!!!τη μια μαξιλαρωθηκη την τελειωνω σιγα σιγα....!!!!

να φαω κατι και ερχομαι!!!!λυσσαξα απ την πεινα!!!!

ααυριο τελικα θα φτιαξω ρεβυθια!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλημερα! Έχουμε νεα απο τη Μαρία;; Αχ τι να εγινε.. Να γέννησε η όχι ακομα;;

Εγω καλά.. Πονάω λιγο χαμηλα αλλά μαλλον είναι από το έντερο γιατί κάθε φορα που ποναω εκεί ειναι η μερα που επιτελους πάω τουαλετα! Είδα χθες βράδυ ενα όνειρο ξυπνησα και έτρεμα ολοκληρη. Εκεί που δεν.είχα εφιάλτες τώρα τους βλέπω όλους μαζί.. Αχ, σε δύο μήνες πάνω κάτω θα εχω τον μικρουλη μου αγκαλιά.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααα κοριτσακια μου...!!!!!!!!!!

Τι κανετε.....?????? εχει υπεροχο καιρο, πολυ καθαρο και ηλιολουστο...

Εμεις καλαααα, κοιμηθηκαμε εξισου καλα, σηκωθηκαμε και αφου ηπιαμε γαλατακι τωρα παιζουμε κλασικα...μεχρι να τελειωσω τις δουλειτσες και να παμε πρωινη βολτιτσα...

ΜΑΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΑΣ γεννησεεεεεεεεεεεες αραγεεεεεεεεεεεεε......????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε;; Εχω καιρο να γραψω αλλα σας διαβαζω συνεχεια!

Εγω κανω δουλειες σιγα σιγα γιατι σε 10 μερες μπαινω στον ενατο κ δεν θελω να εχω εκκρεμοτητες!εχω ετοιμασει κ ολα τα πραγματα του μωρου κ εχουν μεινει καποια ψωνια για μενα! Βαλιτσα φυσικα δεν εκανα..

Το μωρο μου ευτυχως ειναι πολυ καλα κ μεγαλωνει με γοργους ρυθμους!

Ευχομαι στη Μαρια να της ζησει(αν γεννησε) ή με εναν πονο(αν δεν γεννησε)

Φιλια

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ!! Τι κανετε?? Μαλλον το Μαρακι μας δε γεννησε ακομα, ειπε θα με ειδοποιουσε με μηνυμα, αλλα ακομα τιποτα!! Βεβαια, μπορει και να μην εχει προλαβει το κοριτσι μας!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, τελος καλο, ολα καλα!! Απο εδω και στο εξης δεν εχεις τιποτα να σε ανησυχει κοριτσι μου! Περιπετεια ηταν και περασε!

Εναν πολυποδα στον τραχηλο, εντοπισε και ο δικος μου γιατρος στην αρχη της εγκυμοσυνης και μου ειπε θα τον αφαιρεσουμε ειτε κατα τον τοκετο ειτε αργοτερα καποια στιγμη! Δεν ειναι επικινδυνοι, αλλα καλο ειναι να φευγουν!! Περαστικα κοριτσακι μου!!

ΜΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ τι κανει η Δημητρουλα σου?

Η δικη μου παιδιατρος απαγορευει τα αποχρεμπτικα σιροπια σε αυτην την ηλικια, μετα τα δυο. Αλλα απο οτι καταλαβα δε δινεις τελικα Μαρακι μου.

Οσο για το τσιγαρακι που λεγαμε χτες, καπνιζω απο παλια ναι, αλλα μετα την κορη το ειχα μειωσει σε ενα επιπεδο 6-7 ημερα, αλλα αυτα τα ΗΘΕΛΑ ρε παιδι μου! Τωρα φυσικα το εχω κοψει παλι, αλλα μου λειπειιιιιιιιι το ατιμο!!

Καλημερα σε ολες! Καλη μερα να εχουμε!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε;; Εχω καιρο να γραψω αλλα σας διαβαζω συνεχεια!

Εγω κανω δουλειες σιγα σιγα γιατι σε 10 μερες μπαινω στον ενατο κ δεν θελω να εχω εκκρεμοτητες!εχω ετοιμασει κ ολα τα πραγματα του μωρου κ εχουν μεινει καποια ψωνια για μενα! Βαλιτσα φυσικα δεν εκανα..

Το μωρο μου ευτυχως ειναι πολυ καλα κ μεγαλωνει με γοργους ρυθμους!

Ευχομαι στη Μαρια να της ζησει(αν γεννησε) ή με εναν πονο(αν δεν γεννησε)

Φιλια

Καλημερα Στεφανιανα!! Με το καλο!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όλο το Μαράκι εχω στο μυαλό....Περιμένουμε νεα της!!!

Στεφανιανα που χάθηκες κοριτσάκι;;; Είσαι καλά; Αφού μας διαβάζεις, γράφε μας έστω μια γρήγορη καλημέρα, να βλέπουμε ότι είστε καλά!!!!

Ελλη ξανακοιμάσαι;

May, πώς είστε; η Βασιλική καλά; εσύ στο φαρμακείο φαντάζομαι...

Κοαλάκι καλημέρα!!!!!!! Πού πηγαινετε βολτιτσες με την Μαριανα; σε καμια παιδικη χαρά;

Περιμένω τον ηλεκτρολόγο να ερθει να φτιαξει την πριζα για να βάλω σε λειτουργια τον ψυγειοκαταψυκτη.....και εχω μια κουζινα που δεν χωραμε να περπατησουμε με 2 ψυγεια και ενα επιπλο που βγηκε απο την παλια του θεση και πρεπει να δω που θα το βαλω και το τραπεζι με τις καρεκλες...να το μετακινω για να ανοιξω τα ντουλαπια....Για γελια και για κλάματα!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ καλημερα κοριτσι μου!! Ναι στο φαρμακειο ειμαι και τωρα με πηρε ο μπαμπας μου οτι η Βασιλικη εχει παλι δεκατα... μαλλον περναει ξοφαλτσα καποια ιωση, που αργει να κανει τον κυκλο της!

Μεγεια o ψυγειοκαταψυκτης Ηλιοβασιλεμα μου, ηθελα να στο πω απο χτες και το ξεχναγα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...