Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερααααααααααα!!!!!Πέρα για περααααααααα!!!!

Τι κάνετε φιλεναδιτσες μου???

Εμείς σημερα καλα!!Εχθες είχαμε δύσκολη μέρα αλλά τώρα καλα!!!!

Αγορομαμυ μου πως είσαι κοριτσάκι μου?Αναρρωνεις μια χαρά!!!

Μαρία μου περαστικά στη Δημητρούλα!!!Θα περάσει μωρέ!!!!

Ngn μου???Έχει πάρει φορα η μπεμπουλα?Θα την διαταξουμε να μεινει ακομα λίγο!!Θα μας ακουσει εμάς!!!

Καλημέρα Μποτσάκι μου!!!!!!

Τι κάνεις??????? Είσαι καλύτερα σήμερα??????

Εμένα πάλι μου εμφανίστηκαν οι εμετοί. ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα !!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια?????

Εγώ σήμερα είπα να αρχίσω να οργανώνομαι σιγά σιγά... Να φτιάξω λίστα με όλες τις δουλειές που έχω να κάνω από internet ή τηλέφωνο (γιατί κάτι άλλο δεν επιτρέπεται :-)... και λίστα με τις δουλειές που πρέπει να στείλω άλλους να τις κάνουν!!!

kPAZp2.png

Καλημερα μποτσακιιιι!! πρωινη-πρωινη σημερα! καλα ειμαστε, ο μικρος κοιμαται και εγω μαγειρευω, απλωσα μπουγαδα κλπ κλπ.. εσεις πως εισαστε μανα και μποτσακογιος???

Ngn σοβαρα εκανες εμετους?? πωπω... τι πραγμα και αυτο!! οσο για τον τοκετο θα δειτε τελευταια στιγμη πως θα εισαι εσυ και η μπεμπα, ευτυχως τα παντα γινονται στο αψε σβησε αν χρειαστει καισαρικη παλι, σημασια εχει να μην υπαρχει αγχος και να κανεις ο,τι σε κανει να νιωθεις ασφαλης! αν πας στο νοσοκομειο και εχεις προδιαγραφες για φ.τ. και σε ενθαρρυνει ο γιατρος γιατι οχι!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα !!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια?????

Εγώ σήμερα είπα να αρχίσω να οργανώνομαι σιγά σιγά... Να φτιάξω λίστα με όλες τις δουλειές που έχω να κάνω από internet ή τηλέφωνο (γιατί κάτι άλλο δεν επιτρέπεται :-)... και λίστα με τις δουλειές που πρέπει να στείλω άλλους να τις κάνουν!!!

καλημερα Χριστινα!! αντε καλη οργανωση!! ειναι πολυ ωραια η διαδικασια να προετοιμαζεις το εδαφος για τον ερχομο του μπεμπε σου!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κορίτσια ξαναγύρισα...πετάχτηκα να αγοράσω τα ψαράκια μας και στο σουπερ μαρκετ για κανά δυο κλασσικα πράγματα πχ γαλατα , φετα και εννοείται μαρουλια!!!!Αφου με ρωτησε η πωλήτρια αν κανω διαιτα με τοσα μαρουλια που παιρνω!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

NGN και με εμενα με ειχε πιασει εκεινες τις τελευταιες μερες εντονοτατη συχνοουρια και την μερα που μου εσπασαν τα νερά, ενιωθα πονάκια περιόδου από το πρωί και τα μεσάνυχτα τα έκανα μουσκεμα!!! Αχχχχ...ωραίες αναμνήσεις!!!! Και όσο για την απόσταση, μην αγχώνεσαι καθόλου και εγω ειχα ταξίδι απόστασης 40χμ αλλά βεβαια πετύχαμε ωρα ησυχη...μεσα στο βραδυ και δεν ειχε κινηση....

Μποτσάκι ξυπνήσατε καλά; πέρασες δύσκολα χθες; γιατί; μετρησες πίεση;

Αγορομάμυ αδιαθέτησες κιόλας!!! Άντε να μπεις σε σειρά κανονική!!!

Μαράκι βορινό, αστην την Δημητρούλα όσο μπορείς και πήγαινε με τα νερά της...αν μείωσε το γάλα ειναι επειδή είναι αδιάθετη και η όρεξη της μειωθηκε...Ετσι και μενα τοτε η κορη μου δεν ετρωγε τιποτα παρα μονο γαλα και αυτο λιγοτερο απο τα κανονικα της...Μολις συνελθει, θα πιει και θα φαει ολο το φαγητο της!!!!

Διαφημίσεις

Αλήθεια τελικά έχεις πάρει καθόλου κιλά????

Μαρία περαστικά στην μικρή σου!!!

Μποτσάκι πως είσαι σήμερα?

Η Μαρία γέννησε φυσιολογικά ή με καισαρική??? Πόσες μέρες θα μείνει στο νοσοκομείο?

kPAZp2.png

Χριστινάκι καλημέρα!!! πώς είσαι εσυ; εχεις ενοχλησεις καθολου; ΞΑΠΛΑ ετσι; αναγκαστικά , για το καλό του μπεμπε σου!

Το Μαράκι με φυσιολογικο τοκετο πρεπει να γεννησε! Την επαιρνα πριν λιγο αλλα ηταν κατελειμμενη η γραμμη...μιλουσε!

Χριστινάκι καλημέρα!!! πώς είσαι εσυ; εχεις ενοχλησεις καθολου; ΞΑΠΛΑ ετσι; αναγκαστικά , για το καλό του μπεμπε σου!

Το Μαράκι με φυσιολογικο τοκετο πρεπει να γεννησε! Την επαιρνα πριν λιγο αλλα ηταν κατελειμμενη η γραμμη...μιλουσε!

Καλά είμαι... αν και έχω ακόμα συσπάσεις που με αγχώνουν!!

Όμως μέρα με την μέρα με τα χαπάκια μειώνονται. Στο νοσοκομείο είχα πολύ περισσότερες. Τώρα έχω μερικές λίγο πριν πιω το χαπάκι.

:-(

kPAZp2.png

Πήρα μεξινάρια και τα εβαλα στο φουρνο με λιγες ροδελες πατατες, πιπεριά, καρότο, κρεμμύδι και στιφτη ντοματα και μυρωδικα. Τα σκεπασα με λαδόκολλα και εβαλα και ενα κατσαρολακι με νερο και κανελα μεσα στον φουρνο για τις μυρωδιες...Αυτα θα τα φάμε εμείς τα κορίτσια του σπιτιού!

Και του αντρα μου πηρα ενα τονο σε νερο γιατι δεν τρωει καθολου τα ψαρια....να του φτιαξω μια σαλατα με μαρουλι/ τονο και μαγιονεζα....

Εφαγα φακες την Τετάρτη αλλα δεν μας εμειναν για Παρασκευη, παραδόξως...

Διαφημίσεις

Ωχ σημερα????????Γιατι ρε γ@@@@ω???????

Εγω εχθες εφαγα το μσημρι ρυζακι με σα΄λατα και μετριεμαι και ειχα 75 και φοβηθηκα!!Ημουν ατονη και ζαλιζομουνα!!!!!Εφαγα ενα γλυκακι!

Πηγα ξαπλωσα!!!!!!

Το βραδυ η ηλιθια ξαναεφγα ρυζακι και σαλατα και ειχα 150!Τι μαλακια εκανα μου λες?

1sh1p2.png

Καλημερα μποτσακιιιι!! πρωινη-πρωινη σημερα! καλα ειμαστε, ο μικρος κοιμαται και εγω μαγειρευω, απλωσα μπουγαδα κλπ κλπ.. εσεις πως εισαστε μανα και μποτσακογιος???

Ngn σοβαρα εκανες εμετους?? πωπω... τι πραγμα και αυτο!! οσο για τον τοκετο θα δειτε τελευταια στιγμη πως θα εισαι εσυ και η μπεμπα, ευτυχως τα παντα γινονται στο αψε σβησε αν χρειαστει καισαρικη παλι, σημασια εχει να μην υπαρχει αγχος και να κανεις ο,τι σε κανει να νιωθεις ασφαλης! αν πας στο νοσοκομειο και εχεις προδιαγραφες για φ.τ. και σε ενθαρρυνει ο γιατρος γιατι οχι!

Καλημερα ζουζουνιτσα μου!!!!!!!!!σημερα καλα!!!!Εχθες πολυ ζαλαδα και ατονια αλλα σημερα καλα!!!!!!!!

Κι εγω θα κανω ενα μαζεματακι τωρα!

1sh1p2.png

Αλήθεια τελικά έχεις πάρει καθόλου κιλά????

Μαρία περαστικά στην μικρή σου!!!

Μποτσάκι πως είσαι σήμερα?

Η Μαρία γέννησε φυσιολογικά ή με καισαρική??? Πόσες μέρες θα μείνει στο νοσοκομείο?

Καλημέρα!!!!!! Όχι κοριτσάκι μου δεν έχω πάρει κιλά. Είμαι στα -2 από την αρχή της εγκυμοσύνης μου. Μου είχαν σταματήσει οι εμετοί για 2-3 εβδ. αλλά επέστρεψαν σήμερα!!!!!!!! Όλα τα έχω αυτό μου έλειπε!!!!!

Δεν είναι πολύ ωραίο να κανονίζεις τις εκκρεμότητες του μωρού??????? Αν μπορούσαμε να πάμε και στα μαγαζιά εμείς οι κρεβατωμένες θα ήταν τέλειο!!!!! Δεν πειράζει όμως!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημερα ηλιοβασιλεμα μου!!!!!!!!τι κανετε?????

Ναι το Μαρακι με φυσιολογικο γεννησε!!!!!!!Ηταν κομματια!!!!!!!!!!

Φερε μαρη λιγο ψαρακι απο δω,το λιγουρευτηκα ετσι οπως το ειπες!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...