Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Souri είπε:

Δε το συζητώ, το δύσκολο μικρή λέξη να το χωρέσει, και μπράβο σου γι αυτό που πέρασες! 

Εγώ έπαιρνα 6 utrogestan των 100 την ημέρα μαζί με 6 cyclacour, vasclor πρωί & βράδυ και μία ενέσιμη προγεστερόνη το βράδυ. Παράλληλα ενέσιμη αντιπηκτική, κορτιζόνη χάπι και κάτι πολυβιταμίνες.. Είχα έντονη ζαλάδα, ξεκίνησε σιγά σιγά και σταδιακά εγινε μόνιμη, σε φάσεις δε μπορούσα να οδηγήσω.. 

Καλή αρχή σε όλες μας κορίτσια, με επιθυμητά αποτελέσματα! Ρίξτο τη μίρλα στις ορμόνες κι όλα καλά!

Παίρνεις 3 τώρα και σταδιακά αυξάνεις ανάλογα με τον υπέρηχο; Εμένα με πήγε: 2 πρωί για 3ημέρες, μετά 2πρωί+1βράδυ για άλλες 3 και τέλος πριν μπει η προγεστερόνη 2πρωί - 2βράδυ. Μετά την ετ αύξηθηκαν σε 6

παντως 6 ουτρο των 100 ισοδυναμουν με 3 των 200 που δινονται συνηθως στις 99% των περιπτωσεων. δεν θεωρειται μεγαλη δοση. η βασκλορ κι η ενεσιμη δεν φερνουν τετοιες παρενεργειες.

Μαμά απο Ελληνικό

Recommended Posts

Ελα ρε, τι παίχτηκε?

Χαμπάρι!

Καλέ εκείνη την ώρα είμαι πτώμα στο 3ο όνειρο.

Το καλό είναι ότι μένω δίπλαααααααααα, παναγιτσα μου.

σας εχασα!!!!!τι λετε????????????????????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 317
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μόλις άνοιξα το κομπιούτερ και μαθαίνω τα νέα που γράφετε. Τι λέτε τώρα; Πωπω κι εγώ πάω εκεί για ψώνια. Τώρα κι αν ισχύει αυτό που λέγανε παλιά "Σικάγο γίναμε".

Διαφημίσεις

Ουουουουουου ερημιάαααααα

Πάμε καμιά βόλτα τώρα που έφτιαξε ο καιρός γιατί κάπου την άλλη βδομάδα θα κάνει ψόφο πάλι!

Αντεεεεεεεεεεεεεεε

Κούνιες Ιασωνίδου, Δωδώνη, παγκάκι κλπ!!

Ε, εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ελα παραπονιαρααα!!! εδω ειμαι και εγω!!! ειχα παει στο ντοκτορι σημερα οποτε δεν ειχε ουτε κουνιες ουτε παγκακια!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν ειδαμε πολλα πραγματα γιατι ειναι πολυ νωρις ακομα. ειδαμε σακο και τιποτε αλλο!!! θα ξαναπαω σε 2 εβδομαδες να εχει μεγαλωσει το φασολι για να το δουμε!!! ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΛΙ???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τι λετε για καφεδακι την Τεταρτη??? Ντικαφ εννοειται!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Τσα.

Μπήκα για ένα μάτι βραδινό.

Τετάρτη αμέ, μάλλον αμέ, αν δε παίξει κομμωτήριο που έχω να πάω 14 μήνες, θα ξέρω αύριο, ακούς Ρουλάκι κατάντιαααααααααααα???

Σα κάτι να άκουσα ότι θα πέσει 18:o βαθμούς η θερμοκρασία από αύριο??

Θα τα ντύσουμε χιονόμπαλες και θα βγούμε....

Το φασόλι σε 2 βδομάδες θα είναι φασολάρα, μια χαρά θα κολυμπάει εκεί μέσα, ωραία, ωραία, πολύ ωραία.

Ντικάφ τώρα και τσιγαράκι πάπαλα, ακούς? Και συ και η φιλη σου!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ελα παραπονιαρααα!!! εδω ειμαι και εγω!!! ειχα παει στο ντοκτορι σημερα οποτε δεν ειχε ουτε κουνιες ουτε παγκακια!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν ειδαμε πολλα πραγματα γιατι ειναι πολυ νωρις ακομα. ειδαμε σακο και τιποτε αλλο!!! θα ξαναπαω σε 2 εβδομαδες να εχει μεγαλωσει το φασολι για να το δουμε!!! ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΛΙ???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τι λετε για καφεδακι την Τεταρτη??? Ντικαφ εννοειται!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

οχι δεν μας το εχεις πει........που να μας το πεις που εξαφανιστηκες?

οχι δεν μας το εχεις πει........που να μας το πεις που εξαφανιστηκες?

ελα μωρε:-(:-(:-(:-(:-(:-( μη μου φωναζετε...:-(:-(:-(:-(:-( ειμαι χαλια 2 μερες τωρα....αρχισαν οι εμετοι (ΚΙΟΛΑΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!!) και δεν μπορω καθόλου....:-(:-(:-(:-(:-(

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...