Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 29/4/2025 at 9:43 ΜΜ, kate82 είπε:

Συγνώμη για την παρέμβαση ,μήπως σου τα φούσκωσε ο γιατρός σου ?ο εντεροκοκους δεν είναι κάτι σοβαρό,εμάς μας είχε δώσει ζιναντολ και τέλος γιατί σου προκάλεσε τόσο άγχος ?

Καλημέρα,

μάλλον σε εμένα πήγαινε η ερώτηση 🙃!

δεν ξέρω γιατί , και φυσικά με όλα αυτά   νιώθω ότι αυτό ήταν η αιτία της βιοχημικής. εδώ και ένα μήνα προσπαθώ να βρω αυτήν την παλιοαντιβίωση και ο χρόνος κυλάει σαν νεράκι, 45χρ δεν έχω την πολυτέλεια να περιμένω... 3 χρόνια κάναμε τα λάθη μας τα άπειρα , ένα χρόνο σχεδόν περιμέναμε για 3 μοναχικά εμβρυάκια  εξετάσεις ξανά και ξανά ... ! Είμαι ξύπνια από τις 4, εγώ που κοιμάμαι σαν πουλάκι από τις 11 και ξυπνάω φρεσκούλα φρεσκούλα στις 7 χωρίς ξυπνητήρι. δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. παντού πόρτες κλειστές. δεν την έχουν τα φαρμακεία, μόνο σε φαρμακείο του εοπυυ με συνταγή γιατρού και σφραγίδες νοσοκομείου. έχουμε πελαγώσει.  φοβάμαι ακόμα και να ζητήσουμε να γράψει άλλη, μη τυχόν και ξαναπεράσουμε τα ίδια και λέμε ¨να... δεν πήρα σωστή αντιβίωση, πάρτα πάλι τώρα, έχασες άλλο ένα, μείνε με ένα εμβρυάκι¨ . Αλλά και δεν υπάρχει πουθενά, ακόμα και σε Ευρωπαική χώρα (600€!!!!) πάλι με τα ίδια χαρτιά με τον εοπυυ.

υπάρχει καμία μανούλα απο κόρινθο για καφεδάκι;

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Κοριτσαρες ουουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!

Στεγια μου σαραντησες κιολας!!!:PΜπραβο βρε κουκλα......και γω θελω πολυ να σε γνωρισω!!!

Να σε ρωτησω και κατι αλλο......ο Τσιρτσης ποτε θα φυγει απο την Διωνη!!

Να σου πω την αληθεια,πριν απο αυτον ειχα αλλον γιατρο 10 χρονια!!

Εφυγα γιατι δεν ειχε ασχοληθει καθολου με το θεμα μου και αφησε 2 χρονια τζαμπα να περασουν.....αλλα και ενας βασικος λογος ηταν οτι θελω να γεννησω στην Διωνη!Ετσι και ηρθα στον Τσιρτση......

Τωρα με αυτο που ανεφερες πιο πανω...απογοητευτηκα.....

ΠΗΤ μου εχει δωσει 15 Σεπτεμβριου......ξερεις κατι για μεχρι τοτε????

Φιλακια πολλα και στον μικρουλη σου και περιμενω την απαντηση σου....με αγωνια!!!:o

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 668
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσαρες ουουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!

Στεγια μου σαραντησες κιολας!!!:PΜπραβο βρε κουκλα......και γω θελω πολυ να σε γνωρισω!!!

Να σε ρωτησω και κατι αλλο......ο Τσιρτσης ποτε θα φυγει απο την Διωνη!!

Να σου πω την αληθεια,πριν απο αυτον ειχα αλλον γιατρο 10 χρονια!!

Εφυγα γιατι δεν ειχε ασχοληθει καθολου με το θεμα μου και αφησε 2 χρονια τζαμπα να περασουν.....αλλα και ενας βασικος λογος ηταν οτι θελω να γεννησω στην Διωνη!Ετσι και ηρθα στον Τσιρτση......

Τωρα με αυτο που ανεφερες πιο πανω...απογοητευτηκα.....

ΠΗΤ μου εχει δωσει 15 Σεπτεμβριου......ξερεις κατι για μεχρι τοτε????

Φιλακια πολλα και στον μικρουλη σου και περιμενω την απαντηση σου....με αγωνια!!!:o

Γειά σου κοριτσάρα μου!!!

Δε ξέρω πολλές λεπτομέρειες...

Ελπίζω αφού θέλεις να γεννήσεις στη ΔΙΩΝΗ και να μην αλλάξεις γιατρό (όπως έχεις καταλάβει είναι κορυφαίος..)

Παρθενάκι μας ετοιμάζεις εεε?

Πώς είσαι?Πώς πας?

Μπαίνετε συχνότερα βρε εγκυούλες να μαθαίνουμε νέα σας....

Σας κυνηγάω στα καφέ για να μάθουμε νέα σας....

Εμείς σήμερα σαραντίζουμε...Και λέμε να πάμε για καφεδάκι στη NEVERLAND καθώς δε έχει καπνούς....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Στεγια μου,δεν θελω με τιποτα να αλλαξω παλι γιατρο!!!!

Απο αυτον ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη και τον παω με χιλια!!!!Ειναι σουπερ!!!Θα τον ρωτησω παντως....σ ευχαριστω!!!!!:D

Κατα τα αλλα τα νεα μου ειναι οτι μεθαυριο την Τεταρτη εχουμε ραντεβου για την αυχενικη!!!!!Ειμαι πολυ ενθουσιασμενη που θα το δω κανονικα το μωρακι μας.....μπας και καταλαβω επιτελους οτι ειμαι εγκυος!!!:mrgreen:

Απ τους εμετους εχω χασει 4 κιλα και η υποτιθεμενη κοιλιτσα που ειχα εχει πεσει κι αυτη.......και γενικως περισσοτερο εχω νιωσει οτι ειμαι αρρωστη παρα εγκυος!!!!Βεβαια θα μου πεις....θα τα παρω μαζεμενα τα κιλα και θα κανω και μια κοιλια ναααααα....:mrgreen::mrgreen:.....για να δουμε!!!!

Παντως οποτε θελετε,να κανονησουμε και με τα κοριτσια να βρεθουμε!!!!Απο εσας εξαρταται που εχετε τα παιδακια σας και ειναι λιγο δυσκολος ο προγραμματισμος!!!

Φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!

καλημερα καλε κορινθιες:D!

εφη εδω με ενα μικρο 9 μηνων , τον μιχαηλ μου:).

αν κ ειναι λιγο οδυσσεια να μπαινω στο cafe (καποιο μπερδεμα εχει γινει με εγγραφη που δεν εγινε τεσπα!)

θα τα λεμε εδω λοιπον!

καλημερα καλε κορινθιες:D!

εφη εδω με ενα μικρο 9 μηνων , τον μιχαηλ μου:).

αν κ ειναι λιγο οδυσσεια να μπαινω στο cafe (καποιο μπερδεμα εχει γινει με εγγραφη που δεν εγινε τεσπα!)

θα τα λεμε εδω λοιπον!

Καλημερα Εφιτσα!!!!Να χαιρεσαι

το μωρακι σου!!!!!!:D:D

Μεσα απο Κορινθο εισαι???

Διαφημίσεις

Εγω ειμαι απο κεντρο Κορινθο,αλλα εχουμε φτιαξει σπιτι στην Ξυλοκεριζα,οποτε απο τον γαμο μου και μετα μενουμε εκει!!!

Σε ωραια περιοχη παντως μενεις????Βλεπεις και θαλασσα φανταζομαι??

Καλημέρα,καλό μήνα....

Κάτια μου με το καλό να δεις το φασολάκι σου!!!!!

Καλώς όρισες Εφίτσα να χαίρεσαι τον γιόκα σου!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

θαλασσα μπροστα καστρο πισω:D

ωραια ειναι . ουτε οταχυδρομος δεν μας βρισκει:P

αφου κ delivery εχουμε συμβεβλημενα:mrgreen:

χαχαχαχα!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

θαλασσα μπροστα καστρο πισω:D

ωραια ειναι . ουτε οταχυδρομος δεν μας βρισκει:P

αφου κ delivery εχουμε συμβεβλημενα:mrgreen:

χαχαχαχα!!!Καλοοοο......βεβαια κατι μου θυμιζει!!!!

Επειδη και εμας το σπιτι δεν ειναι μεσα στο χωριο,αλλα προς το βουνο(στο γηπεδο εαν ξερετε).....μεχρι να μαθουν που ειναι τα ντελιβερι....καναμε δρομολογια!!!:mrgreen::mrgreen:

Καλημέρα,καλό μήνα....

Κάτια μου με το καλό να δεις το φασολάκι σου!!!!!

Καλώς όρισες Εφίτσα να χαίρεσαι τον γιόκα σου!!!

Στεγια μου καλο μηνα και σ ευχαριστω πολυ!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...