Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 45 λεπτά , Bubble24 είπε:

      Η διαδικασία είναι ήδη αγχωτική. Εννοείται πως δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση, αλλά όταν ανοίγονται τέτοια θέματα δημόσια καλό είναι να είναι σεβαστές όλες οι απόψεις και να μην γίνονται «επιθέσεις». 

      Κι εγώ ακριβώς την άποψη μου εξέφρασα. Με όσο το δυνατόν περισσότερο τακτ λόγω της φύσης του λόγου.

      πρίν από 50 λεπτά , MK2012 είπε:

      Κορίτσια ευχαριστώ ολες σας για το ενδιαφέρον. Βλέπω έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα που θα ήθελα πάρα πολύ να σχολιάσω αλλά πραγματικά δεν έχω το κουράγιο να επιχειρηματολογήσω αυτή τη στιγμή.
      Δυστυχώς ενώ ήταν πολύ καλό το γενετικό υλικό που δόθηκε και από τους 2 μας, δε προχώρησε το έμβρυο. Την 3η ημέρα είχε λέει πολύ καλή εικόνα αλλά σταμάτησε εκεί. Δε ξέρω πως έβγαλα τη μέρα στη δουλειά , αλήθεια. 
      Μίλησα με το γιατρό μου, εξακολουθεί και έχει πίστη στην ηλικία μου και στη διαδικασία. Εγώ απορώ λίγο γιατί βέβαια. Είμαι σε φάση ανασυγκρότησης και απελπισίας. Νιώθω πως ψάχνω ψύλλο στα άχυρα και χάνεται το νόημα. Μου είπε πως είμαι συνεχώς απαισιόδοξη και πρέπει να συνεχίσω τη ζωή μου κανονικά, να το βγάλω από το μυαλό μου και να πηγαίνω πιο μαχητικά κάθε μήνα. Δε ξέρω πόσο πιο μαχητικά θέλει να πηγαίνω, αλήθεια. Μου λέει πως νιώθει πως με σέρνει ψυχολογικά κάθε φορα και πρέπει να αλλάξω νοοτροπία, να ασχοληθώ με το σύντροφο μου, τη δουλειά και την οικογένεια μου και να αφήσω το ιατρικό θέμα στο γιατρό. Απορώ που πηγάζει αυτή η σιγουριά. Κοινώς πρέπει να κάνω ωοληψιες μέχρι να σβήσει ο ήλιος και ιιιιισως κάποια στιγμή βρεθεί κάτι. Ισως εν τελεί είμαι τρελή που δε βλέπω μπροστά μου πως δεν έχει νόημα για εμένα αυτή η διαδικασία πλέον και απλά πρέπει να συνεχίσω τη ζωή μου για να «ζήσω» όπως είπε πολύ σωστά η φίλη μας νωρίτερα. Τελοσπαντων, αυτά από εμένα.  

      Εμένα η μόνη μου απορία είναι πώς γίνονταν στο άλλο κέντρο βλαστοκύστες πάνω από τα μισά κι εδώ όχι. Παίζει να μην έχουν καλό εμβρυολογικο? Σόρι αν λέω βλακείες δεν ξέρω από τα κέντρα της Αθήνας. 

      Ο γιατρός καλά τα λέει αλλά στην πράξη εσύ πρέπει να τα κάνεις, όχι αυτός.

      Αναμένεις κι αποτελέσματα pro εξάλλου.

      Καλή δύναμη. Ξεκουρασου όποτε μπορείς άσε εμάς να ρωτάμε😂

      πρίν από 9 λεπτά , Neverstop είπε:

      Κι εγώ ακριβώς την άποψη μου εξέφρασα. Με όσο το δυνατόν περισσότερο τακτ λόγω της φύσης του λόγου.

      Εμένα η μόνη μου απορία είναι πώς γίνονταν στο άλλο κέντρο βλαστοκύστες πάνω από τα μισά κι εδώ όχι. Παίζει να μην έχουν καλό εμβρυολογικο? Σόρι αν λέω βλακείες δεν ξέρω από τα κέντρα της Αθήνας. 

      Ο γιατρός καλά τα λέει αλλά στην πράξη εσύ πρέπει να τα κάνεις, όχι αυτός.

      Αναμένεις κι αποτελέσματα pro εξάλλου.

      Καλή δύναμη. Ξεκουρασου όποτε μπορείς άσε εμάς να ρωτάμε😂

      @Bubble24 το"δεν μπορώ πραγματικά" πήγαινε στις φράσεις που άκουγα και τις θυμήθηκα με αφορμή αυτό που είπες, δεν ήταν προσωπικό, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Απλά μού φάνηκε κάπως"βαρύ" σάν έκφραση όπως το είπες και σκέφτηκα τα κορίτσια που μπορεί να στεναχωρεθουν λίγο παραπάνω.

Γεννησε η Mariong μας!!!!!!!!!


Recommended Posts


Διαφημίσεις

Μαιρούλα μου να σας ζήσει η κορούλα σας και να ναι υγιής και γρηγορα στην αγκαλίτσα σου!!!!!!! :-) :-) ειναι το πρωτο μωρουλίνι της παρέας μας,οπότε θα την κακομάθουμε λίγο περισσότερο !!!! χίλιες ευχές !!!!!!!!!!


8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Μαίρη να σου ζήσει η κορούλα σου, να είναι γερή και καλότυχη!!! 'Εκανες κσλό ποδαρικό γαι τις μανούλες Απριλίου. Με το καλό τώρα να γυρίσετε σπίτι σας και να γνωρίσει και ο Στεφανάκος σου την αδερφούλα του!!!


eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


813436l58x3rc3ie.gif

να σου ζήσει η μικρούλα. να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη

Link to comment
Share on other sites

Καλέ το πρώτο μωρό από τις μανούλες Απριλίου???????

Να σας ζήσει η κοράκλα κοριτσάρα μου...Πάντα πρωτιές.....

Γερή και δυνατή...

1554906nhxzh59y3z.jpg

2606431c2kd9tald4.jpg

Επεξεργάστηκαν by ΣΤΕΓΙΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...