-
Από την διαχείριση / Admin news
-
2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:
Έχει που κάνει σπερμοδιάγραμματα εδώ και 1,5 χρόνο περίπου. Ξεκίνησε με ουρεοπλασμα και μετά το ουρεοπλασμα έχει συνεχώς κάποιο μικρόβιο της εντερικής μικροχλωρίδας ή εντεροκοκκο ή E.Coli κλπ. Αλλά το σπερμοδιάγραμμα βελτιώνεται και δεν φαίνεται να εχει προστατιτιδα. Μας είχε πει πως αυτά τα μικρόβια δεν είναι ανησυχητικά ιδιαίτερα. Δίνει αντιβίωση για να είναι καθαρός πριν την ετ αλλά δεν φαίνεται να επηρεάζουν κάπου. Πάλι τώρα θα πάει για υπέρηχο και αντιβίωση και αυτή τη φορά θα πάρει και προβιοτικά για συντήρηση μήπως και σταματήσει να βγάζει. Είναι κάποιοι άντρες που λόγω κατασκευής εκεί κάτω ο προστάτης τους φιλοξενεί πάντα κάποιο μικρόβιο που μεταναστεύει από το έντερο. Θα σας πω και την τρίτη που έχει ραντεβού αν μας είπε κάτι άλλο.
Δεν δικαιούμαστε προεμφυτευτικό δυστυχώς. Αλλά είχα και μόνο δύο καλές βλαστοκύστες. Να δω αν αυτή τη φορά θα πάρουμε κάτι καλύτερο. Η αλήθεια είναι πως και ο γυναικολόγος μου που μιλήσαμε χθες μου είπε πως το σπερμα είναι πολύ καλό, πολύ καλύτερο απ ότι ήταν και να πάει στον ανδρολογο να συζητήσουν για το μικρόβιο και να πάμε σε επόμενη διέγερση μόλις μου έρθει περίοδος.
Αν έχουμε μόνο 3-4 καλούς κύκλους το χρόνο καήκαμε! Παρακολουθώ την συζήτηση δεν ξέρω τι να σου πω. Κι εγώ στην θέση σου φουλ μπερδεμένη θα ήμουν, δεν ξέρω τι θα έκανα. Δεν ξέρω ποια θα ήταν η σωστή απόφαση. Αλλά αν είναι όπως τα λέει ο Σφακ κάνεις διάλειμμα; Ρισκάρεις; Έξω από το χορό καλά τα λέμε, όταν το βιώνεις όμως;;; Δύσκολο να πεις θα σταματήσω 1-2 μήνες.
Διάλειμμα δε κάνω. Αυτό είναι ξεκάθαρο στο μυαλό μου. Το θέμα είναι με ποιον γιατρό θα συνεχίσω.
-
ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ ΡΟΥΧΑ 21τεμ.3M-2XΡ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ 18-33♂♀,απο 2ε-10ε Clarks,Mothercare
-
Θέματα
-
- 13.191 απαντήσεις
- 1.337.862 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 158.973 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.293.457 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 523.031 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 160.270 εμφανίσεις
-
-
-
- 13.191 απαντήσεις
- 1.337.862 εμφανίσεις
-
- 84 απαντήσεις
- 4.096 εμφανίσεις
-
- 2.769 απαντήσεις
- 171.951 εμφανίσεις
-
- 93 απαντήσεις
- 4.065 εμφανίσεις
-
- 28.438 απαντήσεις
- 3.687.141 εμφανίσεις
-
- 2.005 απαντήσεις
- 293.982 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 139 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 171 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 158.973 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 316 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα