Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • κοριτσιααα αύριο εχω γιατρό να δούμε τον τράχηλο και μεθαύριο εχω υπερηχογράφημα καρδιάς του εμβρύου !!! για ποιο να πρώτο αγχωθώ δεν ξέρω! το θετικό είναι ότι σήμερα ξύπνησα 4η μέρα σερί χωρίς πονάκια περιόδου…. δεν έχει ξαναγίνει ! βασικα από την περιδεση κ έπειτα δλδ 12 μέρες με έχουν πιάσει μόνο 2 φορες! λέτε ν γίνεται  δουλίτσα ; 

Στο μπουμπουκάκι μου


Recommended Posts

Λοιπόν μπουμπουκάκι...

Πέρασαν τέσσερα χρόνια,

από τότε που βγήκε ο παιδοχειρουργός και μας είπε ότι τα ευρήματα από την επέμβαση ρουτίνας που σου έκαναν δεν ήταν τα αναμενόμενα. Η κατάστασή σου ήταν κρίσιμη και μας περίμενε ο διευθυντής στο γραφείο του για να μας μιλήσει.

Θυμάμαι μόνο περιγραφές και στο τέλος:"είμαστε αισιόδοξοι".

Και εγώ να σκέφτομαι: "τι έγινε τώρα;" Μετά σε έβαλαν στο δωμάτιό σου με σωληνάκια, αναπνευστήρα, μηχανήματα και οδηγίες. "Τι λέτε γιατρέ;" "Θα δούμε"

Κλάμα, κλάμα μέχρι να ανοίξεις τα μάτια σου και μετά καλό πλύσιμο και πολλά καραγκιοζιλίκια, για να μην καταλάβεις τίποτα.

Έκανες τρεις μέρες να μας πεις μια κουβέντα και να μας χαμογελάσεις. Μεγάλη Εβδομάδα, Ανάσταση, πρώτες καλοκαιρινές μέρες, όλα εκεί.

Οι περισσότεροι καινούριοι φίλοι σου έρχονταν για λίγο κι έφευγαν ευτυχώς μετά από λίγες μέρες.

Οι άλλοι όμως...κοντά σου. Πηγαινέλα ο ένας στο δωμάτιο του άλλου, μοίρασμα παιχνιδιών, βιβλία. Οι μαμάδες να κάνουν εναλλάξ μπέιμπισίτινγκ, για ένα ντουζάκι, τσιγάρο, καφέ.

Και τώρα ψηλώνεις και παίρνεις και βάρος και οι παλιές σου νοσοκόμες βουρκώνουν όταν σε βλέπουν και δεν πιστεύουν στα μάτια τους.

Μπουμπουκάκι, σήμερα δεν εύχομαι μόνο σε σένα να έχεις πάντα την υγεία σου. Εύχομαι στην πολυλογού φίλη σου να σταματήσει να μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο. Στα μωράκια που δεν έχουμε πια νέα τους να είναι καλύτερα. Στα παιδάκια που έχασαν τη μαμά και την αδελφούλα τους σ' εκείνο το τροχαίο να είναι πάντα καλά και να τις θυμούνται με αγάπη. Στις μανούλες όλου του κόσμου και στα παιδιά τους, που το νοσοκομείο έγινε το δεύτερο σπίτι τους, κουράγιο, δύναμη, η Παναγιά να είναι κοντά τους. Ας έχει η καθεμιά τη δική της Ανάσταση φέτος.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια μου,μακαρι να ειναι γερα κι ευτυχισμενα ολα τα παιδακια του κοσμου,γυρω μας γιατι μονο ετσι θα ειναι κι ο κοσμος μας καλυτερος.Τις καλυτερες ευχες μου για γρηγορη αναρρωση και περισσοτερα παιδικα χαμογελα:P:p:p:p


OPYIp3.png

vez3p2.png

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστούμε όλες το μπουμπουκάκι κι εγώ. Να είναι όλα τα παιδιά του κόσμου καλά κι ευτυχισμένα. Ανέφικτο σ' αυτόν τον κόσμο που ζούμε, αλλά δεν κοστίζει τίποτε να το λέμε. Κάποτε θα γίνει πραγματικότητα.

Να χαίρεστε τις οικογένειές σας .

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ!!!!!

Να θυμάστε πάντα εκείνο το Πάσχα....Καλή Ανάσταση...


cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...

Πάντα υγεία ,υγεία και υγεία!!!Όλα τα παιδάκια να είναι καλά!!!!Μόνο χαμόγελα ευτυχίας και αγάπης!!!

Μπουμπουκάκι να σε χαιρέται η μανούλα σου γερό και δυνατό με πολλά παιχνίδια,γελάκια και σκανταλιές!!!!


yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...