Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το έχεις συζητήσει αυτό με τον Σφακ; Τι σου λέει γι αυτό; Πως είναι δυνατόν σχεδόν σε κάθε ωοληψία να έπαιρνες ωάρια και μάλιστα βλαστοκύστες μέχρι το Γενάρη και από τον Φεβρουάριο και προς τα εδώ να μην μπορείς να πάρεις ούτε μια κακή έστω να πεις ότι κάτι έγινε. Εκτός αν το εμβρυολογικό τους είναι τόσο πια αυστηρό που τις κακές τις απορρίπτουν ενώ στο άλλο τις θεωρούσαν μέτριες. Τι να πω! 
      Ένα ραντεβού με τον μαστρ ίσως όντως σε βοηθήσει στην απόφαση σου. Να δεις κ αυτός τι θα σου πει από πλευράς του.

Μα δε νομίζω πως τίθεται θέμα αυστηρότητας γιατί το αν ένα έμβρυο έχει φτάσει σε στάδιο βλαστοκύστης είναι αντικειμενικό! Δλδ δε θα το λέω εγώ βλαστοκύστη κ εσύ μοριδιο! Ετσι δεν είναι; Με το δικό σου background σίγουρα καταλαβαίνεις καλύτερα από εμένα!
      Ο Σφακ πιστεύει πως είναι θέμα τύχης κ όταν του είχα πει πως έκανα πριν βλαστοκυστες μου είπε πως αν θέλω μπορώ να γυρίσω εκεί που ήμουν. Χθες στον υπέρηχο που είδαμε το Β φάσης μου είπε πως το μόνο που έχω να σου πω είναι πως θέλει υπομονή κ είναι θετικό το ότι το έμβρυο προσπάθησε κ έφτασε αυτή τη φορά ένα βήμα παρακάτω. 

ΒΑΦΤΙΣΙΑ... ΤΕΛΟΣ!

Nikolekaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 62
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχούλες!! Ηρθα σπίτι να κοιμηθώ γιατί έχω να κλείσω το μάτι 3 μέρες και άρχισα να ρετάρω... Ο μπουμπούκος είναι κάπως καλύτερα, αν και το άρπαξε βαρβάτα απ' ότι μας είπαν οι γιατροί, αλλά ανταποκρίνεται ικανοποιητικά. Σήμερα ήταν αρκετά εκτός οξυγόνου αν και κουράζεται... αλλά όπως λέει και η κοριτσάρα η ΤΑRA ξέρω καλά... Αυτά είναι περαστικά... Άντε να δούμε. Πάντως για το πότε θα βγούμε... μούγγα στη στρούγκα...!

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Νικολεκάκι, περαστικά στο μικρούλη σου! Πώς είναι το καυμένακι, έχει διάθεση ή όχι;

Εύχομαι να βγείτε γρήγορα και να είστε τελείως καλά και να βαπτιστείτε.

Και την άλλη φορά ζήτα καλύτερα ένα εκατομμύριο...

rm2dp2.png lgEnp2.png

...πανω απ ολα περαστικα κ γρηγορα να γυρισεται σπιτι σας...

4 μερες πριν τη βαπτιση των δυο μικροτερων παιδιων μου τον περασμενο νοεμβρη εχασα το μπαμπα μου κ απο εγωισμο ( επειδη τα ειχα ολα ετοιμα,αλλα κ επειδη το ειχε ζητησει ο ιδιος) δεν ακυρωσα τη βαπτιση.το αποτελεσμα???δεν εχω καμια αναμνηση,μιας κ εκλαιγα ολη την ωρα.

γυριστε σπιτακι σας σιδερενιοι κι ολα τ αλλα γινονται...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Eυχαριστώ κοριτσάκια μου. Καλύτερα είναι ο μπέμπης, τα επίπεδα οξυγόνου ανεβαίνουν σταθερά, ζωντάνεψε και αρκετά το μανάρι μου. για εξιτήριο εκόμα δεν λένε. Μεθαύριο έχουμε και γεννέθλια, μάλλον πυτζάμα πάρτυ θα κάνουμε. Ας είναι, δεν πειράζει, περαστικά είναι αυτά...

z4cd7f85f5526b.gif

Διαφημίσεις

...χρονια σας πολλα,να τα εκατοστησετε,εστω κ με τις πυτζαμες...

χε,χε,σας ριχνουμε 2 μερες,εμεις χρονισαμε χθες....

κι απ οτι βλεπω κ το μεγαλο σου παιδακι ειναι κοντα με το δικο μου μεγαλο......

να τα χαιρεσαι κ τα δυο...με υγεια πανω απ ολα...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου, κι εσύ να τον χαίρεσαι, χιλιόχρονος να είναι όπως και τα άλλα σου παιδάκια. Πάντα με ΥΓΕΙΑ! Και με το καλό να έρθει και ο φρέσκος μπέμπης!!! Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης και με έναν πόνο!! (Αχ αχ, ζηλεύω, θέλω κι εγώ κι άααλλοοοο... :D)

z4cd7f85f5526b.gif

..κανε ενα ντε.....

ξερεις τη διαδικασια....

εγω ελεγα ενα θελω.....

κ μπορει να βρεθω κ μ ενα 5ο...

(κ η πλακα ειναι οτι ηθελα κοριτσια...)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Α, καλά, κι εμάς όλοι μας εύχονται άντε και στην κόρη, αλλά ο αντρούλης μου τους απαντά "μπααα, το κλείσαμε το μαγαζί...". Χλωμό το βλέπω λοιπόν το 3ο, εκτός αν καταφέρω και κάνω καμιά διάρρηξη. χεχεχε.

z4cd7f85f5526b.gif

...ετσι ελεγε κι ο δικος μου μετα το δευτερο......(μιας κ τα ειχαμε ζευγαρωσει κιολας...).επρεπε να δεις φατσα οταν του εδειξα το 4ο τεστ........

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια τα καταφέραμε! Γεννέθλια στο σπιτάκι μας! Βγήκαμε το πρωί παρέα με το aerolin και την αντιβίωση!! Super!!! :D

z4cd7f85f5526b.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...