Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 2 ώρες πρίν, Vxatz είπε:

      Κορίτσια καλησπέρα. Πριν 1 βδομάδα ειχα παλλινδρομη κυηση απο δωρεά ωάριων η πρώτη μου. Πριν ειχα αλλες 2 με δικά μου ωαρια. Όλες οι παλλινδρομες την ίδια βδομάδα μεταξύ 6-7 βδομάδα. Στείλαμε το έμβρυο για έλεγχο και περιμένω τα αποτελέσματα. Ο γιατρός θεωρεί τυχαίο γεγονός γιατί απο όλα ήμουν καλυμμένη. Εμένα παρόλα αυτά δεν με καλύπτει η απάντηση του. Τι εξετάσεις μου προτείνετε να κάνω;  Πήγα σε αιματολόγο, σε ενδοκρινολόγο.

      Καλησπέρα και λυπάμαι πάρα πολύ για την απώλεια που βίωσες.. ξέρω πόσο πιο σκληρό είναι όταν έχεις επενδύσει τόσο κόπο και χρήμα.. 

      Δεν ξέρω τι είναι αυτό το "όλα" από τα οποία ήσουν καλυμμένη και τι εξετάσεις έχετε κάνει.. εγώ θα σου πρότεινα να ξεσκονίσετε το σπέρμα πρώτον, να ελέγξετε το περιβάλλον της μήτρας για κανά μικρόβιο ή ενδομητριτιδα πχ (ngs & υστεροσκοπηση δηλαδή) και μετά να πάρεις μια δεύτερη γνώμη από αιματολογο ενδοκρινολόγο και ίσως επίσκεψη σε ρευματολόγο..

      Σε εμένα πχ μετά την παλινδρομη βρέθηκε μικρόβιο και 0% γαλακτοβακιλοι (οπότε αντιβίωση και προβιοτικα!) και εν συνεχεία πήρα δεύτερη γνώμη από αιματολογο όπου στις ίδιες εξετάσεις που δεν έβλεπε τίποτα η πρώτη αιματολογος η δεύτερη είδε υποψία αυτοανοσου όπου και με προέτρεψε σε ρευματολόγο.. πήγα και σε ρευματολόγο κύησης λοιπόν όπου επιβεβαιώθηκε αυτοάνοσο χωρίς να καταφέρουμε ακόμα βέβαια να βρούμε τι ακριβώς έχω αλλά είμαι σε προληπτική αγωγή καταστολής του ανοσοποιητικού πριν την επόμενη ετ για καλό και για κακό γιατί αυτά "ξυπνάνε" στη κύηση..

      Αλλά να ξεσκονίσετε το σπέρμα!! Μη το αφήσετε! Αν δεν το έχετε κάνει ήδη δηλαδή γιατί δεν μας λες και πολλά, έχουμε δει πολλούς γιατρούς να λένε "έλα μωρέ μια χαρά είναι το σπέρμα" και "όλα θα φτιάξουν με τη δωρεά ή στο εργαστήριο.." 

      Τέλος θα σε ρωταγα για τις παλινδρομες.. σταμάτησε το έμβρυο να αναπτύσσεται ή ήταν με αιμορραγίες;; Σε ρωτάω γιατί συνήθως αν σταματάει το έμβρυο μάλλον κάτι υπάρχει στο ίδιο το έμβρυο (που μπορεί να προκύψει από το σπέρμα ή το ωάριο).. αν είναι με αιμορραγίες πιθανόν είναι κάτι οργανικό σε εσένα (πχ μήτρα, αιματολογικό κτλ) δεν στο ρωτάω για να μου το απαντήσεις αλλά για να έχεις και εσύ μια υποψία ως προς το που πρέπει να κινηθείς ανάλογα..

      Και πάλι λυπάμαι πολύ για την απώλεια σας..

Παραμυθάκι για παιδάκια (ανέκδοτο)


Recommended Posts

Freaked_out_cartoon_character.jpg

Γεια σας .

Με λένε Μπέλλα , είμαι πατάτα και έχω μεγάλη μύτη . Είμαι πολύ τυχερή γιατί γεννήθηκα στην Θήβα σε ένα ζεστό χωράφι από μαμά και μπαμπά που με αγαπούσαν πολύ .

Με μεγάλωσαν με τρυφερότητα και Αγάπη . Ο γεωργός μας φρόντιζε και ακούραστα μας πότιζε και μας ταΐζε συνεχώς . Κάποια μέρα μεγαλώσαμε και έπρεπε να φύγουμε από το χωράφι .

Έτσι μια μέρα ο αδελφός μου και εγώ ανεβήκαμε σε ένα μεγάλο καμιόνι και πήγαμε στην Αθήνα σε ένα μεγάλο Super Market για να πουληθούμε .

Μας αγόρασε μια καλή κυρία με δύο παιδάκια όπου μας φύλαξε σε μια στεγνή και σκοτεινή αποθήκη για να μην χαλάσουμε .

Όταν ήρθε η ώρα πήραν τον αδελφό μου και εμένα για να μας κάνουν τηγανητές πατάτες . Ένα παιδάκι πρόσεξε την χοντρή μου μύτη και ζήτησε από την μαμά του να με ζωγραφίσει για να με δείξει στο σχολείο του .

Από τότε είμαι ευτυχισμένη γιατί με θαυμάζουν όλα τα παιδιά.....ιστοριούλα για παιδάκια ...της κόρης μου

*Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Και θα πρέπει να κάνουν ό,τι μπορούν για να παραμείνουν έτσι.

Σε κάθε άνθρωπο έχουν δοθεί δύο ποιότητες: η δύναμη και το ταλέντο. Η δύναμη τον οδηγεί να συναντήσει το πεπρωμένο του, το ταλέντο του τον υποχρεώνει να μοιραστεί με τους άλλους τα καλά του στοιχεία. Ο καθένας πρέπει να γνωρίζει πότε να χρησιμοποιεί το ένα και πότε το άλλο.

Σε κάθε άνθρωπο έχει δοθεί μια αρετή: η ικανότητα να επιλέγει. Για όποιον δεν χρησιμοποιεί αυτή την αρετή, μετατρέπεται σε κατάρα - και οι άλλοι θα επιλέγουν πάντα για λογαριασμό του.

Κάθε άνθρωπος έχει τον Προσωπικό του Μύθο να υλοποιήσει και αυτός είναι ο λόγος που έρχεται στον κόσμο. Ο Προσωπικός Μύθος εκδηλώνεται στον ενθουσιασμό του για όσα κάνει.

Κάθε άνθρωπος πρέπει να γνωρίζει δύο γλώσσες: τη γλώσσα της κοινωνίας και την γλώσσα των οιωνών. Η πρώτη εξυπηρετεί την επικοινωνία με τους άλλους. Η δεύτερη χρησιμοποιείται για να εξηγεί τα μηνύματα από τον Θεό.

Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να αναζητά την απόλαυση - αυτό δηλαδή που δίνει σ' εκείνον χαρά και όχι κατ' ανάγκη στους άλλους.

Κάθε άνθρωπος πρέπει να διατηρεί ζωντανή μέσα του την ιερή φλόγα της τρέλας. Και πρέπει να συμπεριφέρεται σαν κανονικός άνθρωπος.

Τα μόνα σφάλματα που θεωρούνται σοβαρά είναι τα εξής: να μη σέβεσαι τα δικαιώματα του άλλου, να παραλύεις από τον φόβο, να αισθάνεσαι ένοχος, να νομίζεις ότι δεν αξίζεις ό,τι καλό και κακό σου συμβαίνει στη ζωή και να είσαι δειλός. Να αγαπούμε τους εχθρούς μας, αλλά να μην κάνουμε συμμαχίες μαζί τους. Βρίσκονται στον δρόμο μας για να δοκιμάσουν το σπαθί μας και αξίζουν τον σεβασμό της μάχης μας. Εμείς να διαλέγουμε τους εχθρούς μας και όχι αντίστροφα.

Όλες οι θρησκείες οδηγούν στον ίδιο Θεό και όλες αξίζουν τον ίδιο σεβασμό.

Ό,τι κάνουμε στο παρόν επηρεάζει το μέλλον ως συνέπεια και το παρελθόν ως λύτρωση*. (Πάολο Κοέλο) .

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...