Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Αχού τι ωραία εσείς που έχετε τα πρώτα παιδάκια σας και είστε πιο χαλαρές :) Αλλά πώς μπορείτε αν έχετε συμπτώματα να φροντίζετε και τα παιδάκια σας παράλληλα, μου φαίνεται βουνό!!!!

Γκρρρ εγώ τώρα πήγα στη διεύθυνση προσωπικού και η ιδιωτική ασφάλεια εδώ στη δουλειά δεν καλύπτει τις εξετάσεις θρομβοφιλίας, κυστικής, αυχενικής και doppler, ούτε του συζύγου, καλά δεν το συζητάω για τον ΕΟΠΠΥ... Απαράδεκτο πάντως το ΕΟΠΠΥ να μην καλύπτει τίποτα εκτός από τις αιματολογικές, δηλαδή όλα τα άλλα θεωρούνται προαιρετικά και περιττά ??? Τέλος πάντων, το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι έχουν πέσει τρελά οι τιμές, η αδερφή μου πριν 5 χρόνια πλήρωνε σε όλα τα διπλάσια...

Τα διπλά και περυσι...φετος επεσαν απο οτι εμαθα κι εγω!!Εξετασεις του συζυγου;;Εμενα δε ζητησε κατι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχού τι ωραία εσείς που έχετε τα πρώτα παιδάκια σας και είστε πιο χαλαρές :) Αλλά πώς μπορείτε αν έχετε συμπτώματα να φροντίζετε και τα παιδάκια σας παράλληλα, μου φαίνεται βουνό!!!!

Γκρρρ εγώ τώρα πήγα στη διεύθυνση προσωπικού και η ιδιωτική ασφάλεια εδώ στη δουλειά δεν καλύπτει τις εξετάσεις θρομβοφιλίας, κυστικής, αυχενικής και doppler, ούτε του συζύγου, καλά δεν το συζητάω για τον ΕΟΠΠΥ... Απαράδεκτο πάντως το ΕΟΠΠΥ να μην καλύπτει τίποτα εκτός από τις αιματολογικές, δηλαδή όλα τα άλλα θεωρούνται προαιρετικά και περιττά ??? Τέλος πάντων, το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι έχουν πέσει τρελά οι τιμές, η αδερφή μου πριν 5 χρόνια πλήρωνε σε όλα τα διπλάσια...

Αχχχχ μεγάλη πληγή το οικονομικό είχα διαβάσει κάπου οτι μια κοπελα πήρε λεφτά πίσω για την αυχενική...το αστρονομικό ποσο των 8 ευρώ!!!!!τσαμπα ο κόπος κ η κούραση να παει να στηθεί στην ουρά στο ΙΚΑ νομιζω χαχαχαχαχα

Αλλά κι εμείς έχουμε δώσει 200 για κυστική ινωση (το φουλ πακετο)και 300 για πιο εξειδικευμένες εξετάσεις για μεσογειακή (η απλη ηλεκτροφορηση δεν εδειξε ξεκαθαρο αποτελεσμα...)μιλάμε για τραγικά ποσά... Για την θρομβοφιλία δεν ξέρω δεν μου είπε ο γιατρος

Κοριτσια κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω επειδη εχω μπερδευτει λιγο...Την τριτη που πηγα για αυχενικη ημουν 13 εβδομαδων ακριβως και μεχρι εκεινη τη στιγμη απο τους προηγουμενους υπερηχους και με βαση την τελευταια περιοδο που ειχα μου χε πει Πητ ο γιατρος 5/8...στην αυχενικη ομως μου πε οτι το μωρο ειναι πιο μεγαλο για 2 μερες και ειμαι 13 και 2 ημερων και Πητ μου ειπε 3/8...τελικα ποσο ειμαι και πια Πητ ισχυει???(με ολες τις αποριες που ειχα για την αυχενικη ξεχασα να ρωτησω το γιατρο)

Καλημερα :D:D:D

Μαλλον ειμαι η τεμπελα της παρεας!!!

Πριν λιγο ξυπνησα......εφαγα ενα κομματι τσουρεκι τερκενλης καστανο που μου φερε η μανουλα, ηπια το γαλατακι μου και χαζευω tv...

Ακομα δεν εχω συνηδιτοποιησει πως δεν δουλευω... Πως θα περασει ο καιρος απορω!!

Impregnant μπραβο!!

Εγω Δευτερα αυχενικη....

Να μπω κι εγω στο κλαμπ των κοντων?? 1,65 και 62 κιλα με ρουχα/μποτες με ζυγισε η γιατρος μου ζωη να χω!!

bdf4p3.png

Που σαι βρε;;;!!!!εσυ πως πας;;;;πες νεα σου!!!Αν δε θες εδω,στειλε μου πμ.!!

ολα καλα! ειμαι στις μανουλες Ιουλιου!! ειμαι στον 4 τωρα και ολα πανε καλα..εκανα και αυχανικη πριν 3 βδομαδες και ολα ηταν τελεια! τωρα περιμενω να δω ποτε θα μου πει η γιατρος να με ξαναδει γιατι απο τοτε δεν ξαναειδα το μικρο! α και μαλλον εχω αγορακι..! εσυ που φτανεις? ελπιζω να μην ενοχλω που μπηκα εδω ετσι..

xfppp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω επειδη εχω μπερδευτει λιγο...Την τριτη που πηγα για αυχενικη ημουν 13 εβδομαδων ακριβως και μεχρι εκεινη τη στιγμη απο τους προηγουμενους υπερηχους και με βαση την τελευταια περιοδο που ειχα μου χε πει Πητ ο γιατρος 5/8...στην αυχενικη ομως μου πε οτι το μωρο ειναι πιο μεγαλο για 2 μερες και ειμαι 13 και 2 ημερων και Πητ μου ειπε 3/8...τελικα ποσο ειμαι και πια Πητ ισχυει???(με ολες τις αποριες που ειχα για την αυχενικη ξεχασα να ρωτησω το γιατρο)

η αυχενικη δειχνει παντα!!!ειναι πιο ακριβης...αν γεννησεις 3/8 θα εχεις το πιο γαματο μωρο....εγω ειμαι γεννημενη 3/8...:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

ολα καλα! ειμαι στις μανουλες Ιουλιου!! ειμαι στον 4 τωρα και ολα πανε καλα..εκανα και αυχανικη πριν 3 βδομαδες και ολα ηταν τελεια! τωρα περιμενω να δω ποτε θα μου πει η γιατρος να με ξαναδει γιατι απο τοτε δεν ξαναειδα το μικρο! α και μαλλον εχω αγορακι..! εσυ που φτανεις? ελπιζω να μην ενοχλω που μπηκα εδω ετσι..

Δεν ενοχλεις καθολου...κατσικοσου εδω...κι εμεις εδω..κλωσάμε..!!!χαχαχαχ

εγω 10 εβδομαδων..αυχενικη 17/2:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

η αυχενικη δειχνει παντα!!!ειναι πιο ακριβης...αν γεννησεις 3/8 θα εχεις το πιο γαματο μωρο....εγω ειμαι γεννημενη 3/8...:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

χαχα να σαι καλα μαρακι μ...οσο γι αυτο σιγουρα,μεσ στην θετικη ενεργεια θα ειναι το παιδι μ)):P

Εμένα ο γιατρός μου είπε οτι όλα τα μωρα μεγαλώνουν με διαφορετικούς ρυθμούς μην εκπλαγείς αν την επόμενη φορά σου ξαναπεί την αρχική ΠΗΤ ...αν δεν εχεις σταθερό κυκλο και αρα σταθερή ωορρηξία είναι πολύ πιθανό να αλλάξει η ΠΗΤ μέχρι να γεννήσεις...και σε μένα το βγήκε λίγο μεγαλυτερο (βέβαια ξέρω ποτε είχα επαφη και ωορρηξία) αλλά ο δικός μου γιατρός το θεωρεί περιττό να αλλάζεις συνέχεια την ΠΗΤ απο τη στιγμη που δε μεγαλώνει σταθερά και με τον ίδιο ρυθμο συνεχεια το μωρο...και ειδικα όταν πρόκειται για λιγες μέρες...θα το δει σιγουρα στον τελευταιο μήνα

Δεν ενοχλεις καθολου...κατσικοσου εδω...κι εμεις εδω..κλωσάμε..!!!χαχαχαχ

εγω 10 εβδομαδων..αυχενικη 17/2:rolleyes:

χαχαχαχαα..ε αντε καλη επιτυχια και σε σενα και σε ολες τις υπολοιπες βεβαια!!!

xfppp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα ο γιατρός μου είπε οτι όλα τα μωρα μεγαλώνουν με διαφορετικούς ρυθμούς μην εκπλαγείς αν την επόμενη φορά σου ξαναπεί την αρχική ΠΗΤ ...αν δεν εχεις σταθερό κυκλο και αρα σταθερή ωορρηξία είναι πολύ πιθανό να αλλάξει η ΠΗΤ μέχρι να γεννήσεις...και σε μένα το βγήκε λίγο μεγαλυτερο (βέβαια ξέρω ποτε είχα επαφη και ωορρηξία) αλλά ο δικός μου γιατρός το θεωρεί περιττό να αλλάζεις συνέχεια την ΠΗΤ απο τη στιγμη που δε μεγαλώνει σταθερά και με τον ίδιο ρυθμο συνεχεια το μωρο...και ειδικα όταν πρόκειται για λιγες μέρες...θα το δει σιγουρα στον τελευταιο μήνα

Σ ευχαριστω πολυ marilou...ειχα σταθερο κυκλο και ξερω ποτε εγινε και η επαφη,αλλα αλλιως τα μετρανε οι γιατροι)εσυ εχεις κανει την αυχενικη?

Εγω σταθερό κυκλο εχω..αλλα επαφες ειχα καθε μερα...χαχαχα

η περιοδος μου δεν ταιριαζει με τους υπερηχους του παιδιου....Αλλα εγω ξερω ποτε εγινε η συλληψη...τσι υποθετω,γιατι το ενιωσα...και θυμαμαι ειχα πει,εχει γουστο...(το εδιωξα βεβαια γρηγορα απο το μυαλο μου)....Και οταν ειπα στο γιατρο την ημερομηνια,απο τη μια γουρλωσε ματι...(23η μερα του ειπα) απο την αλλη ταιριαζει τελεια με τους υπερηχους...χαχαχαχαχαχ

Θα δειξει...!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...