Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Καλησπερα Αυγουστιατικες μανουλες! Να μπω και γω στην ωραια παρεουλα σας καθυστερημενη αν και σας διαβαζα αρκετα συχνα... ΠΗΤ 16 Αυγουστου πρωτα ο Θεος περιμενω αγορακι!

Δεν εχω ξαναγραψει σε φορουμ οποτε ελπιζω να μην κανω καμια βλακεια...:oops:

και εγώ 16/8 έχω ΠΗΤ... αλλά περιμένω κοριτσάκι!!:-)

πού θα γεννήσεις?

Ενταξει εισαι δικια μου!!

Εγω θα χεστω ετσι κι αλλιως πανω μου!! Καθε φορα που σκεφτομαι το θεμα "γεννα" τρεμω Απ τον φοβο μου.

Μαλλον ηρθε η ωρα να τα πω κ στην γιατρο μου ολα άυτα εεεεε;;;

όχι καλέ, τί να της πεις... περίμενε να έρθει εκείνη η ώρα να το ζήσει!! χαχα

RArep3.png?mjfpyDPm

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα Αυγουστιατικες μανουλες! Να μπω και γω στην ωραια παρεουλα σας καθυστερημενη αν και σας διαβαζα αρκετα συχνα... ΠΗΤ 16 Αυγουστου πρωτα ο Θεος περιμενω αγορακι!

Καλως ηρθες carnation!!!!

Δεν εχεις κανει καμια βλακεια καλε... Μονο που μας διαβαζες κ δεν εγραψες πιο νωρις...

ΠΗΤ 16/8 εεε; Εγω 14/8 εχω κ γενναω βιοκλινικη Θεσσαλονικης..

Για πες, απο που εισαι; Και που θα γεννησεις;

Με το καλο ο μπεμπουλης σου να ρθει!

bdf4p3.png

Καλησπέρα! ! Καλως μας ήρθες. . Ελπιζω να γινεις ενεργο μελος της παρεας μας. Για πες μας και λεπτομέρειες για σενα και το νινι..

tt1d1f0a

event.png

όχι καλέ, τί να της πεις... περίμενε να έρθει εκείνη η ώρα να το ζήσει!! χαχα

Λες ε;;; Κιντερ εκπληξη;;

Να μην την προετοιμασω λιγο;;;

Αν κ καλη καλη, γλυκεια κ ηρεμη, φοβαμαι μην μου βγει κανας Χιτλερ!!!

bdf4p3.png

Καλώς ήλθες Carnation!!! Aν δε γράψεις πραγματικό όνομα, τηλέφωνο και διεύθυνση δεν κάνεις καμιά βλακεία γράφοντας σε forum :tongue: Για εμάς εδώ το forum είναι...ψυχοθεραπεία, γιατί ποιος άλλος σε καταλαβαίνει καλύτερα από κάποιον που τραβάει τα ίδια με σένα???

Κι άλλο αγοράκι!!!

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Διαφημίσεις

Πολυ χαιρομαι που σας βρηκα κοριτσια!!!

Εγω μενω Αθηνα Rinoui ιδια μερα ναι. Αττικο σκεφτομαι. Ο γιατρος μου ειναι και σε ιδιωτικα αλλα σκεφτομουν δημοσιο. Βεβαια δεν εχω ακουσει γνωμη περα απο μια κοπελα που ειχε γεννησει το 09 που ητραν διαφορετικα τα πραγματα.

Μεσα στην βδομαδα θα κλεισω για την εξεταση Doppler ανω καμπυλη ζαχαρου ο γιατρος μου δεν θεωρησε οτι την χρειαζομαι και ευτυχως την γλιτωσα!!!

Απο κιλα +10 και ειχα και απο πριν αλλα δεν θα σκασω κι ολας το εχω ξεπερασει.

Ααα και ανηκω στις "μεγαλουτσικες" τις παρεας 37 και ειναι το πρωτο μου

ro0Wp3.png

καλωσήρθες carnation, με το καλό ο μπέμπης!!που γεννάς? το πρώτο σου? σε βομβαρδίσαμε? ούτε εγώ είχα ξαναγράψει σε φόρουμ,και όπως λέει η impregnant! όντως είναι σαν ψυχοθεραπεία

mj_lia ασχολίαστο αυτό που έτυχε με αυτό το βλήμα!!!!!!!!! ψηφίζω σουβλάκια και μετά ένα παγωτό για να δροσιστείς κιόλας

SO9Np3.png

Λες ε;;; Κιντερ εκπληξη;;

Να μην την προετοιμασω λιγο;;;

Αν κ καλη καλη, γλυκεια κ ηρεμη, φοβαμαι μην μου βγει κανας Χιτλερ!!!

Θα έχουν ζήσει αυτοί τέτοιαααα, ένα σωρό! ούτως ή άλλως οι μαίες είναι την περισσότερη ώρα μέσα όχι οι γιατροί.

RArep3.png?mjfpyDPm

marilouu υπάρχει περίπτωση για καισαρική ή εσύ το σκέφτεσαι?

προς το παρόν εγώ αποκλείω κάθε σκέψη για το συγκεκριμένο θέμα... θα χεστώ από το φόβο μου και στο τέλος θα τους πω να με ναρκώσουν ολόκληρη! χαχα

Πριν μείνω έγκυος τρελενομουν στην ιδέα της καισαρικής γενικά της επέμβασης της ανάρρωσης του καθετήρα...αχχχ...

Τώρα με όλα τα στραβά που μου έχουν τύχει με τις αιμορραγίες τον χαμηλό πλακούντα τον υμενωδη λώρο τις αιμορροιδες έχω αρχίσει να πιστεύω οτι όλα με σπρώχνουν προς τα εκεί...

Σίγουρα θα εξαρτηθεί απο το τι θα πει ο γιατρός ο οποίος αποφεύγει να κανει πρόβλεψη αλλά αν δεν είμαι εγώ ιδανικη περίπτωση καισαρικής τοτε ποια είναι;;;

Πολυ χαιρομαι που σας βρηκα κοριτσια!!!

Εγω μενω Αθηνα Rinoui ιδια μερα ναι. Αττικο σκεφτομαι. Ο γιατρος μου ειναι και σε ιδιωτικα αλλα σκεφτομουν δημοσιο. Βεβαια δεν εχω ακουσει γνωμη περα απο μια κοπελα που ειχε γεννησει το 09 που ητραν διαφορετικα τα πραγματα.

Μεσα στην βδομαδα θα κλεισω για την εξεταση Doppler ανω καμπυλη ζαχαρου ο γιατρος μου δεν θεωρησε οτι την χρειαζομαι και ευτυχως την γλιτωσα!!!

Απο κιλα +10 και ειχα και απο πριν αλλα δεν θα σκασω κι ολας το εχω ξεπερασει.

Ααα και ανηκω στις "μεγαλουτσικες" τις παρεας 37 και ειναι το πρωτο μου

αυτή η εξέταση Doppler, τί είναι? πού την κάνεις και γιατί? εγώ έχω ραντεβού στις 10/6 με τον γιατρό και μέχρι τότε έχω να κάνω τις κλασσικές εξετάσεις αίματος και ούρων.

RArep3.png?mjfpyDPm

Διαφημίσεις

carnation με το καλό!!!!!!!!!!!!!!!μην αγχώνεσαι καλέ με τα κιλά εγώ είμαι +17.

όσο για την ηλικία εγώ 33 (μην πτοείσαι δεν παίζει ρόλο).

δουλεύεις, έχεις βγει σε άδεια ή περιμένεις να βγεις?

marilou μου ας είναι γερά τα μωράκια μας και όπως θέλει ο Θεός. (άσε τρέμω το φυσιολογικό-προσπαθώ να μην το σκέφτομαι).

επισκληρίδιο θα κάνετε όλες? είχα αυτή τη συζήτηση χθες και μου έλεγαν όλες (της πιο μεγάλης ηλικίας απο εμάς) να την αποφύγω (πως γέννησαν οι παλιές κλπ)

SO9Np3.png

marilou μου ας είναι γερά τα μωράκια μας και όπως θέλει ο Θεός. (άσε τρέμω το φυσιολογικό-προσπαθώ να μην το σκέφτομαι).

επισκληρίδιο θα κάνετε όλες? είχα αυτή τη συζήτηση χθες και μου έλεγαν όλες (της πιο μεγάλης ηλικίας απο εμάς) να την αποφύγω (πως γέννησαν οι παλιές κλπ)

Ακριβως!!!αυτό λεω κι εγώ πια...δε με νοιαζει τιποτα και φαντασου και ετρεμα στην ιδέα της καισαρικής!

Απλα με τόσες προϋποθέσεις ίσως η καισαρική να είναι ιδανική λύση για αποφυγη επιπλοκων!!!

Πάντως και με φυσιολογικό να πάω ναι θα κάνω επισκληριδιο επιμηκύνει τη διαρκεια του τοκετού αλλά βοηθά τόσο πολύ δεν έχω ακούσει κάποια που να γέννησε φυσιολογικά και να μη δόξαζε το θεο που υπάρχει η επισκληριδιος!!!

μην τις ακούς! είναι τρελές! δεν μπορώ να ακούω τέτοιου είδους υπερβολές! η ιατρική υπάρχει για να υπηρετεί τον άνθρωπο... λίγο φαρμακάκι για να μην πεθάνουμε στον πόνο δεν κάνει κακό!

RArep3.png?mjfpyDPm

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...