Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Εμένα ειχε ουρεοπλασμα πριν 5 χρόνια, ίσως και λιγο περισσότερο, μαζί πάντα με σταφυλόκοκκο ή κάποιο άλλο κόκκο.. ο,τι αντιβιωση και να επαίρνε δεν εφευγε, κάποια στιγμη τα παρατήσαμε γιατι θα εμπαινε φαντάρος, οπότε ετσι κι αλλιώς τότε δεν μπορούσαμε να κανουμε κατι. Αργότερα γυρισε και ειχε κάνει καλλιεργεια σε ενα συνοικιακο διαγνωστικο, ειχε βγει στειρα, παρα το γεγονός ότι ειχε ενοχλήσεις. Περασαν κάποιοι μηνες, πήγαμε σε εξειδικευμενο εργαστηριο και βρηκαμε χλαμυδια και πάλι κόκκο (δε θυμαμαι αν ηταν σταφυλόκοκκος ή εντερόκκος). Αντιβιωσεις κι εκει τέλος Αυγουστου επιτελους στειρα καλλιέργεια! Στο καπάκι βρισκουμε την υδροσαλπιγγα, κανω χειρουργειο και αρχές του '25 καλλιεργεια ξανα ο άντρας μου, εγώ είχα ήδη ξεκινησει την πρώτη διεγερση. Ε εκει βρηκαμε staphylococcus aureus, πάααλι αντιβιωση και στον επανελεχγο e. coli. Είναι το πιο light συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα, στην αρχη το αφησαμε χωρις, μετά πήρε αντιβιωση για εκανα εγώ δεύτερη διεγερση και γονιμοποιήσαμε το ένα μου καλο ωάριι, αλλά 4η μέρα σταμάτησε η αναπτυξη.. Μας ειπαν πως έφταιγε το σπέρμα γιατι οι συνεχείς λοιμώξεις ανα τα χρονια μας έφτασαν ακομα και στο 0% τυπικές μορφές μετά τα χλαμυδια, 2 % το Γενάρη και 1% τον Απρίλιο. Όπως καταλαβες τον πόνο μου λέω.. τέλος του μήνα εχουμε ραντεβού και σε γνωστό ουρολογο, γιατι αυτός που πήγαμε περσυ πεταγε χαρταετο! Τουλάχιστον αν δεν ειχαμε μικροβια θα προσπαθουσαμε και μόνοι μας, χανουμε τοσους μηνες..

Εύχομαι να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αυτή τη φορά! Εγώ κάνω μακρυ πρωτοκολλο, για να δουμε μπας και.. 

Καλημέρα! Αυτά τα μικρόβια είναι δύσκολα να αντιμετωπιστούν σταφυλόκοκκος πχ κάνουν εύκολα ανθεκτικές μορφές και επιμένουν. Τα εντεροβακτηρίδια μπροστά σε αυτά είναι εντελώς ασήμαντα. Ο δικός μου με εντεροκοκκο και τώρα με ecoli μια χαρά ανέβηκαν οι τιμές στο σπερμα. Αντε πες ίσως λίγο στην ταχεία κινητικότητα να επηρεάζουν αλλά στην μικρογονιμοποίηση δεν μας νοιάζει αν κινούνται. Εγώ αυτό που έχω καταλάβει από τον ανδρολογο που πάει είναι ότι αν υπάρχει ποσότητα και ένα μικρό ποσοστό από το σπερμα να είναι οκ στην εξωσωματική μας φτάνει. Το θέμα είναι το dfi να μην επηρεαστεί γιατί εκεί μιλάμε για βλάβες στο dna που παίζουν ρόλο στις διαιρέσεις και στην ανάπτυξη των εμβρύων. Εννοείται πως πριν την γονιμοποίηση το θέλουμε στην καλύτερη του κατάσταση και κατά προτίμηση χωρίς μικρόβια γι αυτό και οι αντιβιώσεις πριν την διέγερση. DFI έχετε κάνει; 
      Σου εύχομαι να σου ταιριάξει καλύτερα το μακρύ και να πάρεις κάτι καλύτερο από ωάρια. Πόσο είναι η ΑΜΗ σου; Αν θυμάμαι καλά είχες πει είναι χαμηλή. 

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα annisaki! καλα ειναι η μπεμπουλα σου κλωτσα??? impregnant πως εισαι? σε επιασε η κουραση αποτομα? κι εμενα ετσι, ξαφνικα οι δυναμεις μου εξαντλουνται πιο ευκολα!

πωπω κι εγω αρχισα να αγχωνομαι ελαφρως με τις προετοιμασιες! θελω να βγαλω 2 χαλιά που δεν εχω βγαλει ακομα, μετα πρεπει να ξεκαθαρισω τις ντουλαπες για να αδειασω τα συρταρια που προοριζονται για τον μπεμπη.. και φυσικα μετα να πλυνω τα ρουχα,πορτ μπεμπε κλπ. Και δε μου φτανουν ολα αυτα, το καλυτερο ειναι οτι θα εχουμε και γκρεμισματα!!!!!! γρρρρ! θα μετατρεψουμε το τζακι σε ενεργειακο οποτε θα γινει γιαπι το σαλονι!

samina καλως ηρθες!!! με το καλο να ερθει το αυγουστιατικο νινακι σου!! το πρωτο σου ε?

καλημερουδιααα agoromammyyy μου...αν κλωτσα λεειιιι...παρτυ κανει καθε μερα αχχχ αυτο το παιδι οταν βγει με το καλο θα το φαω στις δαγκωσιες...

με τις δουλειες εχω αγχωθει και εγω πολυυυ...και δεν εχω κανεναν εδω...η μαμα δουλευει,τα πεθερικα δεν μενουν εδω ουτε η κουνιαδα..!!!θα τα καταφερουμε ομως εχουμε αρκετο χρονο..!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ZNO2p3.png

αχ, πως θα φτιάξεις τους χοχλιούς? η γιαγιά μου τους έκανε στιφάδο και παίζαμε πόλεμο ποιος θα φάει!!! εγω σήμερα θα κάνω κολοκύθια γεμιστά!:D

Ελα ρε, σου αρέσουν ; Και εμένα !

Τους βάζω να βράσουν 5 λεπτά για να τους καθαρίσω. Μετά κόβω ένα κρεμμύδι ψιλοκομένο και τους τσιγαρίζω με λαδάκι. Τους βγάζω απο την κατσαρόλα και βάζω τα κολοκυθάκια. Αυτά κατεβάζουν υγρα και δε βάζω νερό(αν δεις οτι θέλουν βάλε λίγο). Μετά που θα μαλακώσουν λιγο βάζω τις πατατούλες ψιλοκομένες και τριμένη ντομάτα και λίγο χυμό ντομάτας. Χαμηλώνω το μάτι στο μισό και σκεπάζω τη κατσαρόλα. Ίσως θέλει λίιιιιγο νερό. Προς το τέλος βάζω τους χοχλιούς. Αλάτι , πιπέρι και λίγο κύμινο. Και μετά έχεις γεννήσει !! :D

0WNhp3.png

πολλα αγοράκια τελικά.τι έγινε?

Είναι η χρονιά τους μάλλον !! :tongue:

Ρε κορίτσια, χτες είχα πολύ έντονους πόνους στη μέση, όπως όταν περίμενα περίοδο. Και πονούσε και το πόδι μου. Το οποίο πάντα με πονούσε και στην περίοδο. Αυτό είναι η σύσπαση ; Ή μεγαλώνει η μήτρα ;

0WNhp3.png

Καλημέρα και απο εμας!!!!!

μανουλίτσες/μανούλια καλή σας μέρα!!τι κάνετε σήμερις???ομορφα νεάκια διαβαζω και πολύ χαίρομαι μόνο όμορφα και χαρούμενα απο δω και πέρα!!!!!:P:p:p:p

mj_liaτέλειο το cd που βρήκες με έβαλες σε σκέψεις και εγώ να ψάχνω κάτι ανάλογο με ροκ κομμάτια αλλά να είναι ενορχήστρωση για μωρά αλλά δεν με χαλάει του τα βάζω και αυτούσια!!!!;););)

για την επισκληρίδιο που λέτε αν γεννήσω με τον γιατρό μου με πρόκληση στο ιπποκράτειο θα κάνω αλλά αν σκάσει μύτη ο μπόμπιρας πιο νωρίς ή δεν εφημερεύει το νοσοκομείο και ο γιατρός μου δεν θα κάνω γιατί δεν κάνουν στο δημόσιο!!!!όσο για παιδίατρο έχω 2 στα υπ όψιν στον έναν πήγα και σε σεμινάριο και είναι πολύ καλός και οι 2 είναι σύμβουλοι θηλασμού την άλλην την έχει η φίλη μου και είναι επίσης πολύ καλή!!θα δω λίγο αργότερα που θα καταλήξω αλλά marilouαυτό δεν το σκέφτηκα ότι μπορεί και να είναι διακοπες:confused::confused::confused:

Για στειλε μου ενα μηνυμα να μου πεις ποιους γιατρους ξερεις που ειναι συμβουλοι θυλασμου..

Καλημέρα και απο μένα.....Και γω Αυγουστιατικα περιμένω τον μπέμπη μου...Μόλις έκανα εγγραφη στο forum...Περνάει ο καιρος πολυ γρήγορα πλέον..θα γεννήσω στο Αττικο.. Carnation λες να έχουμε τον ίδιο γιατρό??

Καλως μας ήρθες! !!!

Λοιπον πλεον μπορούμε να αλλάξουμε το ονομα της ομαδας.. αφου τα κορίτσια ειναι τοσο λιγα μπορουμε να λεγομαστε αγορομανουλες Αυγούστου. ...;)

tt1d1f0a

event.png

Διαφημίσεις

αχ σας ευχαριστώ βρε κορίτσια, latortura μου με έβαλες σε σκέψεις, αν μου πει να μην τη κάνω θα του πω εγώ θέλω να την κάνω!!!!!!!!!!

δεν βλέπω να γράφει πουθενά γλυκοζυλιωμένη:confused:

samina καλωσήρθες!!!!!!!το πρώτο σου? καλέ πόσα Αυγουστιάτικα μωράκια!!!!!!!!!!!!!!!!!

SO9Np3.png

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε;

carnation καλως ηρθες στην παρεα μας! :D

papakia περασε ο καιρος!ερχεται ο πριγκιπας!!!:D:D:D:D

anastasia μια χαρα τα αποτελεσματα!ο αιματοκριτης φυσιολογικο ειναι να πεσει!

latortura βρηκες αποχρωση τελικα;

samina καλως ηρθες και εσυ στην παρεα μας!:D

anisaki μεσω ιντερνετ γιατι δεν κοιτας να παραγγειλεις;τα ΗΡΑ ειναι τσιμπημενα

κοριτσια ρωτησα τη γιατρο μου για επισκληρηδιο ή ολικη(ειχα ακουσει για θεματα με μεση μετα απο επισκληρηδιο) και μου ειπε με την ολικη παιρνει ναρκωση και το μωρο καο οτι ειναι μπαρουφες για την επισκληρηδιο αυτα που ακουσα!

Στο θεμα του παιδιατρου ειμαστε αναμεσα σε 2, η μια ειναι 60 χρονων και ηταν χρονια στο Καραμανδανειο(Παιδων Πατρων),αυτη εχει η νυφη μου και η αλλη εεχει τον αντρα της στην Παιδιατρικη του Πανεπιστημιακου (ιστορικο για αυτη δε ξερω ακομα,την προτεινει ο αντρας μου απο συναδελφους του) και μου την προτεινε (μη γελασετε!!!) ο κτηνιατρος μας ο οποιος ψαχνεται πολυ στο θεμα γιατρου!εγω θελω να εχει πειρα και σε μια δυσκολη να μπορει να ανταπεξελθει!εμβολιο ολοι κανουν!

χθες ηρθε σπιτι η κολλητη μου με τον μπεμπη 2 μηνων(μεγαλουτσικος) και τον χαζευα!με επιασαν οι ανασφαλειες και το αγχος!μου εφερε κατι φορμακια-ζιπουνακια απο τα παιδια της,τα χαζευα και αυτα αλλα οταν φανταστηκα τον μπεμπη μου μεσα ξενερωσα με το δευτερο χερι!πειτεμε περιεργη αλλα ειπα θα τα αφησω στην ακρη για ωρα αναγκης πχ αν δεν εχω προλαβει να σιδερωσω τα δικα του!απο ετοιμασιες μονο το καροτσι -καθισμα ηρθε στο καταστημα!στο παιδικο γινεται της τρελης μεχρι το Σαββατο πρεπει να το εχω μαζεψει,απο δευτερα ελπιζω να ξεκινησουμε βαψιμο!και μετα σιγα σιγα να παιρνω πραγματα,να δω και την κουνια αν μου κανει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

MiaTp2.png>

64TMp2.png

Kαι μένα ρε Εύη. Και το στήθος πονάει, άσε που χωρίς σουτιέν δεν γίνεται να είμαι, υποφέρω.. Αλλά και τα κόκκαλά μου κάνουν συνέχεια κρακ κράκ, ειδικά όταν πάω να σηκωθώ.

εγώ πιάνομαι στην καρέκλα... θέλω κρεβάτι!!

αχ, πως θα φτιάξεις τους χοχλιούς? η γιαγιά μου τους έκανε στιφάδο και παίζαμε πόλεμο ποιος θα φάει!!! εγω σήμερα θα κάνω κολοκύθια γεμιστά!:D

κάνει να φάμε τέτοιο πράγμα στην εγκυμοσύνη? αν και δε νομίζω να δοκίμαζα καν...

ευτυχώς εγώ δεν έχω μαγείρεμα για 2 μέρες! θα λείπει ο καλός μου :-(

Ευχαριστώ όλες για τα καλωσόρισματα.....Απο σήμερα ξεκίνησε και η αδεια μου,επιτέλους, να χαλάρωςω λίγο...

Εμείς καροτσάκι πήραμε ενα ελαφρύ 7 κιλα για να μην κουράζει... Φυσικά βασικό ειναι να χωράει και στο πορτμπαγκαζ..Τωρα σκεφτόμαστε αν θα πάρουμε λικνο για τους πρώτους μήνες που θα ειναι το μωρακι δίπλα μας η καλαθουνα..any suggestions??

πού δουλεύεις και έχεις από τόσο νωρίς αδειούλα? σε ζηλεύωωωω

Εγω τη βέρα στο σπιτι δεν τη φοράω ποτε, οπως και τιποτα απο κόσμημα - ρολόι, δηλαδή τα βάζω έξω και μετα τα βγάζω... Διαφορα ομως δεν εχω δει ακομα ...

Samina, καλώς μας ήρθες και με το καλο το μωρακι σου!!

εγώ διαφορά στα δάχτυλα είδα και σημαντική! πλεόν δεν πρέπει να μου κάνει κανένα δαχτυλίδι!

RArep3.png?mjfpyDPm

Είναι η χρονιά τους μάλλον !! :tongue:

Ρε κορίτσια, χτες είχα πολύ έντονους πόνους στη μέση, όπως όταν περίμενα περίοδο. Και πονούσε και το πόδι μου. Το οποίο πάντα με πονούσε και στην περίοδο. Αυτό είναι η σύσπαση ; Ή μεγαλώνει η μήτρα ;

Brilliant και εγώ έχω αρχίσει να έχω πονάκια περιόδου στην κοιλιά, όχι μέση.. δεν ξέρω τί είναι, λογικά κάτι στη μήτρα συμβαίνει...

RArep3.png?mjfpyDPm

Εγώ παιδίατρο ρώτησα και μου είπαν για έναν πολύ καλό και μάλιστα έχω βρει στο parents πολύ καλά σχόλια για αυτόν, αλλά...τον Αύγουστο θα είναι??? Μάλλον το κόβω τον πρώτο μήνα να έχω τον παιδίατρο του ΡΕΑ (αν μου γεμίζει το μάτι) και μετά να πάω σε αυτόν.

mj κι εγώ κολοκυθάκια γεμιστά λέω να κάνω, πήρα όμως κιμά γιατί έχω ταράξει το σύζυγο στο λαδερό!

Το στήθος μου βρε παιδιά τίποτα...μόνο στην αρχή της εγκυμοσύνης με ενοχλούσε. Τώρα ενώ έχει βαρύνει λίγο δε βλέπω να έχει μεγαλώσει και πάρα πολύ, ελπίζω να μη σημαίνει κάτι αυτό για το γάλα :confused:

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Διαφημίσεις

Αναστασια μου ναι, ζητα του να την κανεις, το ζαχαρο νηστειας δε λεει τιποτα απο μονο του!! κι εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη επεμενα να την κανω παρολο που μου ειχε κανει και τη γκυκοζυλιωμενη κ ηταν καλη. Τωρα δεν επεμενα καθολου να την κανω..

Annisaki σιγουρα θα τη φας τη μπεμπουλα σου, δεν υπαρχει περιπτωση!!! ειδικα μετα τον πρωτο μηνα που θα αρχισει να ειναι πιο επικοινωνιακη θα ξετρελαθεις!!!! kimonandi μου καλημερα! κι εσυ βομβαρδισμενο τοπιο το παιδικο ε?? εμενα οι ντουλαπες απο μεσα ειναι αθλιες!!! περιμενω να επιστρεψω την αλλη εβδομαδα απο Αθηνα και θα κατσω με τον αντρα μου να ξεσκαρταρουμε! Οσο για τη ναρκωση θα συμφωνησω με το γιατρο σου! ασε που με την ολικη υπαρχει και το θεμα της αναρροφησης κατα την ωρα που ξυπνας! απο εκει και περα ο καθε γιατρος εχει διαφορετικη αποψη για την επισκληριδιο, εγω παντως ειμαι υπερ ειτε προκειται για φ.τ. ειτε για κ.τ. εισαι ξυπνια και βλεπεις το μωρακι σου εκεινη την ωρα!! και σιγουρα αλλο να πεφτεις σε βαθυ υπνο και αλλο απλα να παραλυεις απο τη μεση και κατω!

brilliantaki μου τι κανεις??? βυζοπονος ε? πωπω και που εισαι ακομα!! υπομονη! ουτε εγω μπορω χωρις σουτιεν, δεν κανει κιολας..

samina ναι, πηξαμε στο τσουτσουνι!!! εχεις καλη εγκυμοσυνη?

to1Np2.png

KCkop2.png

impregnant μου εγω παντως με την παιδιατρο του ρεα δεν ειχα ξετρελαθει.. βεβαια δε θα ειχα και τη δυνατοτητα να την εχω μιας και μετα το εξιτηριο φυγαμε για επαρχια..εχε στο μυαλο σου και κανεναν αλλο γιατρο για μετα την εξοδο. Απο οταν επιστρεφεις στο σπιτι πρεπει μετα απο 3 μερες να δει το μωρο παιδιατρος και αν ειναι ολα καλα μετα θα το δει παλι οταν θα κλεινει μηνα περπου.

to1Np2.png

KCkop2.png

Λοιπον πλεον μπορούμε να αλλάξουμε το ονομα της ομαδας.. αφου τα κορίτσια ειναι τοσο λιγα μπορουμε να λεγομαστε αγορομανουλες Αυγούστου. ...;)

Δε θα περάσει η τρομοκρατία των αντρών !!

Ζήτω ο φεμινισμός !!

:tongue::tongue:

0WNhp3.png

Καλημερα κοριτσακια! Διαβασα τωρα τι θυμαμαι ειναι αλλο θεμα! Samina καλωσηρθες πολυ χαιρομαι που βρηκα αλλλον εναν ανθρωπο που ειναι στο αττικο ειχα αρχισει να φοβαμαι... Εμενα ο γιατρος μου ειναι ο κ. Παππας.

Παιδιατρο εχω υποψιν μου αυτη που ειχα εγω οταν ημουν μπεμπε!!! Την εχει και η αδερφη μου συτα παιδια της και δεν την αλλαζουμε με τιποτα. Ειναι και η κορη της παιδιατρος τωρα στο ιατρειο οποτε θα δουμε.

Βεβαια δεν της το εχω πει ακομα και καλα λετε μηπως δεν ειναι εδω 15Αυγουστο. Αυτο το σκεφτομαι γενικα και για το μαιευτηριο μηπως υπολειτουργει λογω ημερων.

Παπακια με το καλο σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου...

Αναστασια ουτε εγω θα κανω καμπυλη και δεν μπαινω στην διαδικασια να το αμφισβητισω.

Marilou καλη ιδεα οι αγορες απο το διαδυκτιο, μπορει να το επιχειρησω γιατι δεν το εχω και πολυ.

Στην Αθηνα στα δημοσια αν εχεις γιατρο που σε παρακολουθει μπορεις να γεννησεις με αυτον εκτος αν επιλεξεις εσυ τον εφημερευοντα.

Τελεια και τα φαγητακκια σας εμεις σημερα μακαρονια με κιμα (το αγαπημενο μου μαζι με το παστιτσιο).

Brilliant δεν ρωτας τον γιατρο καλυτερα. Για συσπασεις δεν ξερω δεν μπορω να καταλαβω πως τις καταλαβαινεις, αλλα απο οτι περιγραψαν τα κοριτσια εδω την προηγουμενη εβδομαδα και που ρωτησα λιγο και τον γιατρο δεν μου φαινεται να ειναι. Μπορει να ειναι αυτα τα προπαρασκευαστικα που λενε...

ro0Wp3.png

kimonandi μου καλημερα! κι εσυ βομβαρδισμενο τοπιο το παιδικο ε?? εμενα οι ντουλαπες απο μεσα ειναι αθλιες!!! περιμενω να επιστρεψω την αλλη εβδομαδα απο Αθηνα και θα κατσω με τον αντρα μου να ξεσκαρταρουμε! Οσο για τη ναρκωση θα συμφωνησω με το γιατρο σου! ασε που με την ολικη υπαρχει και το θεμα της αναρροφησης κατα την ωρα που ξυπνας! απο εκει και περα ο καθε γιατρος εχει διαφορετικη αποψη για την επισκληριδιο, εγω παντως ειμαι υπερ ειτε προκειται για φ.τ. ειτε για κ.τ. εισαι ξυπνια και βλεπεις το μωρακι σου εκεινη την ωρα!! και σιγουρα αλλο να πεφτεις σε βαθυ υπνο και αλλο απλα να παραλυεις απο τη μεση και κατω!

χρειαζομαι τον αντρα μου για να μου ανεβαζει τις θηκες στην ντουλαπα και τα χαλια στο παταριοποτε στο παιδικο δεν μπαινεις!:-( εκλεισα ραντεβου για dobler στο Λιβανο 23/6!εσυ θα κανεις;24/6-7/7(νομιζω) ειναι σε αδεια.

MiaTp2.png>

64TMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...