Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Πουλάω ένα κουτί g...l 900 κλειστο και στο ψυγειο το οποίο λήγει τον επομενο μήνα. Δεν το χαρίζω γιατί δυστυχως το ειχα πληρώσει κι εγώ σε άλλη κοπέλα και τα οικονομικά μας δεν το επιτρέπουν, το δίνω όμως κάτω από το μισό της αξίας του. Βρίσκομαι Αττική. Αν ενδιαφερεται κάποια ας μου στείλει μήνυμα.

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χρειαζομαι τον αντρα μου για να μου ανεβαζει τις θηκες στην ντουλαπα και τα χαλια στο παταριοποτε στο παιδικο δεν μπαινεις!:-( εκλεισα ραντεβου για dobler στο Λιβανο 23/6!εσυ θα κανεις;24/6-7/7(νομιζω) ειναι σε αδεια.

λογικα δε θα κανω ντοπλερ γιατι ο γιατρος μου κανει ντοπλερ καθε φορα απο τη β'επιπ και μετα. μονο αν θελω να ειμαι καλυμενη και απο εμβρυολογο μου λεει να παω.. την Τριτη που εχω ραντεβου θα μου πει ο ντοκτορ! αντε ευτυχως το ντοπλερ ειναι η μονη πιο "οικονομικη" εξεταση:tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

μα χωρίς εμάς τις κοριτσομανούλες που θα πάνε!?!?!?

ελα ντε???? που να πανε τα δολια τα αγορια χωρις τα κοριτσοπουλα?? θα παρθουνε μεταξυ τους!!:tongue::tongue: εχουμε αναγκη απο νυφες και εσεις αναγκη απο γαμπρους!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

τί καλά αγοροmummy! που έχεις ραντεβού με το γιατρό την τρίτη!! εγώ θα πρέπει να περιμένω μέχρι την μεθεπόμενη τρίτη...

το καλο ειναι οτι λογικα απο τον Ιουνιο θα μας βλεπουν συχνοτερα!!! καθε 2 με 3 εβδομαδες το πολυ. εγω απο οταν μπω στο μηνα μου λογικα θα πηγαινω 2 φορες την εβδομαδα στο γιατρο, τη μια θα με βλεπει εκεινος και την αλλη θα εχω ραντεβου με τη μαια για καρδιοτοκογραφημα! ποσο ανυπομονωωωω!

to1Np2.png

KCkop2.png

λογικα δε θα κανω ντοπλερ γιατι ο γιατρος μου κανει ντοπλερ καθε φορα απο τη β'επιπ και μετα. μονο αν θελω να ειμαι καλυμενη και απο εμβρυολογο μου λεει να παω.. την Τριτη που εχω ραντεβου θα μου πει ο ντοκτορ! αντε ευτυχως το ντοπλερ ειναι η μονη πιο "οικονομικη" εξεταση:tongue::tongue::tongue:

αγχωθηκα με τις ημερομηνιες και να το βολεψω και με τη δουλεια του αντρα μου και ξεχασα να ρωτησω τιμη!χαλαλι του ειναι καλος γιατρος,σχολαστικος και αυτο μου αρκει!(αφου εφαγα την ψυχρολουσια την πρωτη οσα ζητουσε η εμβρυολογος στην πατρα για αμνιο συνολο,αυτος πηρε για τη ληψη μονο :roll::roll::roll::roll::roll::roll:)

latortura αν θες στειλε τη διατροφη σου να ριξω μια ματια,βασικα να δω τι πρεπει να αποφυγω για το ζαχαρο!(το βλεπω στον υπνο μου)

marilouu απο ποια site παρηγγειλες να παρουμε μια αποψη!

τυχερες οι νυφες θα εχουν πολλες επιλογες!:tongue::tongue::tongue:

MiaTp2.png>

64TMp2.png

το καλο ειναι οτι λογικα απο τον Ιουνιο θα μας βλεπουν συχνοτερα!!! καθε 2 με 3 εβδομαδες το πολυ. εγω απο οταν μπω στο μηνα μου λογικα θα πηγαινω 2 φορες την εβδομαδα στο γιατρο, τη μια θα με βλεπει εκεινος και την αλλη θα εχω ραντεβου με τη μαια για καρδιοτοκογραφημα! ποσο ανυπομονωωωω!

Εμένα ήδη μου έχει πει ότι από την επόμενη φορά τα ραντεβού μας θα είναι ανά 2 εβδομάδες! καλό αυτό από τη μία, κούραση για εμάς από την άλλη. ελπίζω ο καλός μου να μπορεί να έρχεται με το πρόγραμμα που έχει, είναι τόσο busy.... και μου είπε κιόλας ότι αρχές ιουλίου και σεπτεμβρίου θα λείπει εξωτερικό! πώς θα μείνω μόνη μουυυυυυυ!?!?!!? πάλι καλά που θα είναι εδώ τον αύγουστο!

εσύ δλδ θα ανεβαίνεις αθήνα τόσο συχνά?

RArep3.png?mjfpyDPm

αγχωθηκα με τις ημερομηνιες και να το βολεψω και με τη δουλεια του αντρα μου και ξεχασα να ρωτησω τιμη!χαλαλι του ειναι καλος γιατρος,σχολαστικος και αυτο μου αρκει!(αφου εφαγα την ψυχρολουσια την πρωτη οσα ζητουσε η εμβρυολογος στην πατρα για αμνιο συνολο,αυτος πηρε για τη ληψη μονο :roll::roll::roll::roll::roll::roll:)

latortura αν θες στειλε τη διατροφη σου να ριξω μια ματια,βασικα να δω τι πρεπει να αποφυγω για το ζαχαρο!(το βλεπω στον υπνο μου)

marilouu απο ποια site παρηγγειλες να παρουμε μια αποψη!

τυχερες οι νυφες θα εχουν πολλες επιλογες!:tongue::tongue::tongue:

προπερσι κοστιζε 100 ευρω το ντοπλερ, τωρα ιδεα δεν εχω αν ισχυει η τιμη γιατι και στην αυχενικη επαιρνε πιο πολλα προπερσι, φετος ομως λιγοτερα.

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εμένα ήδη μου έχει πει ότι από την επόμενη φορά τα ραντεβού μας θα είναι ανά 2 εβδομάδες! καλό αυτό από τη μία, κούραση για εμάς από την άλλη. ελπίζω ο καλός μου να μπορεί να έρχεται με το πρόγραμμα που έχει, είναι τόσο busy.... και μου είπε κιόλας ότι αρχές ιουλίου και σεπτεμβρίου θα λείπει εξωτερικό! πώς θα μείνω μόνη μουυυυυυυ!?!?!!? πάλι καλά που θα είναι εδώ τον αύγουστο!

με τι ασχολειται ο καλος σου;τον "ζηλευω" για τα ταξιδια!παλι καλα που αυγουστο θα ειναι εδω!να εισαι και εσυ ηρεμη!

προπερσι κοστιζε 100 ευρω το ντοπλερ, τωρα ιδεα δεν εχω αν ισχυει η τιμη γιατι και στην αυχενικη επαιρνε πιο πολλα προπερσι, φετος ομως λιγοτερα.

στα ιδια ειναι νομιζω!για β 200 πηρε και τα πηρα με την γραμματεα που ντε και καλα ηθελε να μην κοψει αποδειξη!αυτες τις εξετασεις τις στελνω νοσηλεια και εχω μια επιστροφη αυτη το χαβα της!

MiaTp2.png>

64TMp2.png

στα ραντεβου που δε θα μπορεις να εχεις παρεουλα τον αντρα σου θα λες σε καμια κολλητη σου!! απο μεσα Ιουλιου περιπου θα μενω Αθηνα με τη μαμα μου και τον μικρο και οταν θα ειμαι κοντα στον τοκετο θα παρει και ο αντρας μου αδεια να ερθει. Δε γινεται να πηγαινοερχομαι τοτε, θα ειναι και κατακαλοκαιρο.. και στο πρωτο ετσι, απο την 37η εβδομ εμενα Αθηνα. εσυ δεν εχεις κανεναν δικο σου κοντα?

to1Np2.png

KCkop2.png

στα ιδια ειναι νομιζω!για β 200 πηρε και τα πηρα με την γραμματεα που ντε και καλα ηθελε να μην κοψει αποδειξη!αυτες τις εξετασεις τις στελνω νοσηλεια και εχω μια επιστροφη αυτη το χαβα της!

σοβαρα μιλας??? ελεος! σε εμας η β'επιπ νομιζω πηγε 180:confused::confused: καλα αφου σου εκανε αμνιο και πηρε ενα σκασμο λεφτα, πηρε τοσα πολλα και για τη β'επιπ? ειναι τραγικο πως εκμεταλλευονται την αγωνια του γονιου!

to1Np2.png

KCkop2.png

με τι ασχολειται ο καλος σου;τον "ζηλευω" για τα ταξιδια!παλι καλα που αυγουστο θα ειναι εδω!να εισαι και εσυ ηρεμη!

αυτός δεν τον ζηλεύει καθόλου! είναι σκότωμα τα ταξίδια...ξεδιοργανώνεσαι τελείως σε όλα τα επίπεδα. από την άλλη βέβαια πηγαίνεις σε μέρη που υπό άλλες συνθήκες δεν θα πήγαινες.

είναι μηχανικός αλλά έχει διευθυντική θέση και επομένως τρέχει παντού! εργοστάσια, συνεργάτες και υπεύθυνους άλλων χωρών.

στα ραντεβου που δε θα μπορεις να εχεις παρεουλα τον αντρα σου θα λες σε καμια κολλητη σου!! απο μεσα Ιουλιου περιπου θα μενω Αθηνα με τη μαμα μου και τον μικρο και οταν θα ειμαι κοντα στον τοκετο θα παρει και ο αντρας μου αδεια να ερθει. Δε γινεται να πηγαινοερχομαι τοτε, θα ειναι και κατακαλοκαιρο.. και στο πρωτο ετσι, απο την 37η εβδομ εμενα Αθηνα. εσυ δεν εχεις κανεναν δικο σου κοντα?

η αδερφή μου και οι γονείς μου θα θέλαν να έρθουν! ναι, μένω κοντά στους γονείς μου (15-20 λεπτά) και στα πεθερικά μου. δυστυχώς η αδερφή μου μένεις νότια...

εσύ έχεις τους γονείς σου Αθήνα? πάλι καλά που θα μείνεις εδώ, να μην ταλαιπωρήσε

RArep3.png?mjfpyDPm

σοβαρα μιλας??? ελεος! σε εμας η β'επιπ νομιζω πηγε 180:confused::confused: καλα αφου σου εκανε αμνιο και πηρε ενα σκασμο λεφτα, πηρε τοσα πολλα και για τη β'επιπ? ειναι τραγικο πως εκμεταλλευονται την αγωνια του γονιου!

βασικα εγω ημουν στον κοσμο μου και μιλουσε ο αντρας μου μαζι της!τα πηρα γιατι πηγα εκει,δε ρωτησα τιμη τιποτα,μου ειπε το συνολο,πηρε τα χρηματα και για την αποδειξη μου ελεγε κουραφεξαλα,ασε για το βιβλιαριο με εσκασε γιατι ειναι της αεροποριας και τα ηξερε ολα λογω αντρα στρατιωτικου!ελεος!ειλικρινα δε με πειραξε το ποσο γιατι ηταν επιλογη μου,με ενοχλησε οτι ειχαμε το αγχος μας για την αμνιο και δεν μπορουσα να βγαλω ακρη με την πολυξεριδου για μια αποδειξη και 2 σφραγιδες!

MiaTp2.png>

64TMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...