Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

annisaki πωπω ταλαιπωρία αλλά αφού είναι καλά το μωράκι περαστικό ήταν!

Έχω τσαντιστεί τώρα γιατί είχα μια αναπάντητη κλήση στο κινητό, πήρα πίσω να δω ποιος ήταν και ήταν από τον ΕΟΠΠΥ της περιοχής μου! Το σήκωσε μια βαριεστημένη και μου λέει "δεν ξέρω, δε σας κάλεσα εγώ, κάποιος άλλος" και τέτοια, κι εγώ τώρα θα μείνω με την απορία... Μα σας έχουν πάρει ποτέ τηλέφωνο από το ΙΚΑ ??? Ακόμα δεν έχω πάει για την άδειά μου! :confused::confused::confused:

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

margi25 είναι καινούρια μόδα! ροζ για τα αγοράκια! χεχε

impregnant! σιγά μην ήταν από το ΙΚΑ... κάποιο λάθος θα καναν προφανώς! εκτός αν έχεις κλείσει κάποιο ραντεβού εκεί, αλλά και πάλι, σιγά μην ασχοληθούν να σε πάρουν τηλέφωνο!

RArep3.png?mjfpyDPm

Έχω κλείσει ραντεβού στο Κέντρο Προστασίας Μάνας και Παιδιού την Παρασκευή! Αλλά αυτοί με πήραν από τη Γραμματεία που είναι αλλού... τι να πω! Ελπίζω μόνο να μην ήθελαν να μου πουν ότι ο γιατρός θα κάνει 4ήμερο το 3ήμερο!

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Κανονικά 15/6! Αλλά όλες οι συνάδελφοι εδώ έμεναν παραπάνω για να έχουν πιο πολλές μέρες μετά...άτυπα βέβαια και το κάνει η εταιρεία σαν εξυπηρέτηση δικιά μας (από τα λίγα που κάνει). Τι να πω, θα ΄θελα βέβαια να πάρω και τους 2 μήνες πριν ολόκληρους αλλά είναι δελεαστικό και να έχω μετά χρόνο παραπάνω με την μπέμπα, θα δούμε αν θα αντέξω να κάτσω κανά μήνα παραπάνω!

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ποναει η μεση μου... Δεν μπορω να καταλαβω αν ο πονος ειναι μυικος. Αλλα ποναω. Πολυ.

Ξαπλωνω ανασκελα ποναω. Ξαπλωνω στο πλαι ποναω.

Σας εχει συμβει;; Η να ανησυχισω;;

Ραντεβου εχω αυριο με την γιατρο μου.

bdf4p3.png

Κοριτσια ποναει η μεση μου... Δεν μπορω να καταλαβω αν ο πονος ειναι μυικος. Αλλα ποναω. Πολυ.

Όταν αγγίζεις την κοιλιά σου στα πλάγια προς τη μέση εκεί πονάς;

0WNhp3.png

Όταν αγγίζεις την κοιλιά σου στα πλάγια προς τη μέση εκεί πονάς;

Οχι. Τι εχεις στο νου σου Ελπιδακι?

Η κοιλια μου δεν με ποναει. Μονο η μεση πολυ.

Και ο Κ που πρασπαθησε να μου τριψει λιγο απαλα την μεση τσιριζα.

bdf4p3.png

Κοριτσάκια, πέρδικες αγαπημένες !!

εκανε ο αδερφος μου την αξονικη, όλα καλά, δεν είναι η βαλβίδα βουλωμένη. Βλάβες υπάρχουν καινούργιες, αλλά θα αποφανθεί η νευρολόγος ! Ελπίζουμε και είμαστε αισιόδοξοι !

Χτες, πονούσα. Πονούσα πολύ ! Ήμουν ξάπλα, βαρέθηκα τη ζωή μου. Μάλωσα και με τον καλό μου ! Αμα ρε κορίτσια, δει οτι πονάω ή οτι δεν είμαι καλά, χάνει τον κόσμο.. Έτσι ήταν κι ο πατέρας με τη μάνα μου.. Ε, οι κόρες ψάχνουν έναν πατέρα.. Τι να πω, γελάω για να μη σαλτάρω απο τα νευρα. Θα τον δείρω, να ησυχάσω !!!

Σήμερα, πήγα για πληρώσω λογαριασμούς και λεω ας παω περπατώντας να ξεπιαστώ.. Καλά ξύπνησα, χωρίς πόνο! Όλο στάσεις έκανα σαν τη γρια Μαγδάλω ! Και άρχισα να πονάω πάλι, αλλά λιγότερο. Τελικά γύρισα με το λεωφορείο.

Τώρα είμαι καλά, άπονη ! :D

Χαίρομαι που είστε καλά !

annisaki και εσύ καλά είσαι διαβάζω ! Ευτυχώς !

rinoui ωραίο γούστο έχεις φιλενάδα !! Δε θα βαλεις τα πουλιά ;;; Ουφ, καλύτερα!

papaki καλα αποτελεσματα !!!

mousoudi ξεκουραση και υπνος με τον - τους γιους !! Τέλειο !!!

0WNhp3.png

Διαφημίσεις

Έκανες κάποια κινηση;;;κουράστηκες;;;εφόσον ο πόνος δεν είναι ρυθμικός να φεύγει κ να έρχεται μπορεί να είναι το μωρο που έχει βαρύνει και να σε πιεζει...και μένα φίλες μου μετα τον έβδομο παραπονιοντουσαν πολύ για τον πόνο στη μέση...ειδικα οσες είχαν πάρει παραπανω βαρος απο το κανονικό για το μήνα...αλλά δε θυμαμαι νομιζω εσύ δεν εχεις θέμα σωστα;;;

Οχι. Τι εχεις στο νου σου Ελπιδακι?

Η κοιλια μου δεν με ποναει. Μονο η μεση πολυ.

Και ο Κ που πρασπαθησε να μου τριψει λιγο απαλα την μεση τσιριζα.

Μυικός πονος μου μοιάζει.. Και εμενα με πονουσε πολυ και η μεση μου. Σαν να ανοιγε στα 2 ! Πάρε τη Σοφια για καλό και για κακό να τη συμβουλευτείς, αλλά δε νομιζω οτι ειναι κατι ανησυχητικο. Οι κόρες, μας ανοίγουν στα 2 !!!!!

0WNhp3.png

Έκανες κάποια κινηση;;;κουράστηκες;;;εφόσον ο πόνος δεν είναι ρυθμικός να φεύγει κ να έρχεται μπορεί να είναι το μωρο που έχει βαρύνει και να σε πιεζει...και μένα φίλες μου μετα τον έβδομο παραπονιοντουσαν πολύ για τον πόνο στη μέση...ειδικα οσες είχαν πάρει παραπανω βαρος απο το κανονικό για το μήνα...αλλά δε θυμαμαι νομιζω εσύ δεν εχεις θέμα σωστα;;;

Οχι κοριτσακι μου θεμα με το βαρος δεν εχω.. Βεβαια σπιτι δεν ζυγιζομαι αλλα μεχρι την προηγουμενη επισκεψη ημου στα +4-5 κιλα.

Ο πονος ειναι συνεχομενος. Δεν ερχεται και φευγει.

Ισως κ να με ζοριζει το κοριτσι μου. Δεν ξερω. Τις τελευταιες μερες παντως την νιωθω παρα πολυ εντονα.

bdf4p3.png

Μυικός πονος μου μοιάζει.. Και εμενα με πονουσε πολυ και η μεση μου. Σαν να ανοιγε στα 2 ! Πάρε τη Σοφια για καλό και για κακό να τη συμβουλευτείς, αλλά δε νομιζω οτι ειναι κατι ανησυχητικο. Οι κόρες, μας ανοίγουν στα 2 !!!!!

Ελπιδακι μου λεω αν δεν γινει πιο εντονος να μην την ενοχλησω... Εξαλλου αυριο το πρωι θα παμε..

Αν δω τωρα πως ποναω πολυ περισσοτερο ή ποναει κ η κοιλια μου, θα την παρω. Και ας παμε αυριο....

bdf4p3.png

Κοριτσάκια, πέρδικες αγαπημένες !!

εκανε ο αδερφος μου την αξονικη, όλα καλά, δεν είναι η βαλβίδα βουλωμένη. Βλάβες υπάρχουν καινούργιες, αλλά θα αποφανθεί η νευρολόγος ! Ελπίζουμε και είμαστε αισιόδοξοι !

Χτες, πονούσα. Πονούσα πολύ ! Ήμουν ξάπλα, βαρέθηκα τη ζωή μου. Μάλωσα και με τον καλό μου ! Αμα ρε κορίτσια, δει οτι πονάω ή οτι δεν είμαι καλά, χάνει τον κόσμο.. Έτσι ήταν κι ο πατέρας με τη μάνα μου.. Ε, οι κόρες ψάχνουν έναν πατέρα.. Τι να πω, γελάω για να μη σαλτάρω απο τα νευρα. Θα τον δείρω, να ησυχάσω !!!

Σήμερα, πήγα για πληρώσω λογαριασμούς και λεω ας παω περπατώντας να ξεπιαστώ.. Καλά ξύπνησα, χωρίς πόνο! Όλο στάσεις έκανα σαν τη γρια Μαγδάλω ! Και άρχισα να πονάω πάλι, αλλά λιγότερο. Τελικά γύρισα με το λεωφορείο.

Τώρα είμαι καλά, άπονη ! :D

Χαίρομαι που είστε καλά !

annisaki και εσύ καλά είσαι διαβάζω ! Ευτυχώς !

rinoui ωραίο γούστο έχεις φιλενάδα !! Δε θα βαλεις τα πουλιά ;;; Ουφ, καλύτερα!

papaki καλα αποτελεσματα !!!

mousoudi ξεκουραση και υπνος με τον - τους γιους !! Τέλειο !!!

Εχουμε καταντησει γριες! Ανεβαινω μια ανηφορα κ ειμαι ενα βημα πριν την καρδια!!

Ξεκουραση Ελπιδακι.. Ξαπλα κ αγιος ο Θεος!

Μην συγχιζεσαι με την αγαπη σου. Φοβαται ο καημενος.

Για τον αδερφουλη σου ευχομαι τα καλυτεροτερα και τη καλυτερη δυνατη εξεληξη γι αυτον..

bdf4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...