Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Ελπιδακι μου λεω αν δεν γινει πιο εντονος να μην την ενοχλησω... Εξαλλου αυριο το πρωι θα παμε..

Αν δω τωρα πως ποναω πολυ περισσοτερο ή ποναει κ η κοιλια μου, θα την παρω. Και ας παμε αυριο....

Θα πάθεις πλάκα όταν θα δεις ΠΟΣΟ θα εχει μεγαλώσει !!! Εϊχα να δω τη δικη μου 3 βδομαδες και οταν την ειδα τρελαθηκα !!!

Ολόκληρη κοπέλα !!! :D

0WNhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ziu_zitsu δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πονάς τόσο... ίσως είναι οι αλλαγές στο σώμα, για να πιάσει και άλλο χώρο η μπέμπα!

Brilliant ξεκουράσου και άσε το περπάτημα!

ναι, τα πουλιά δεν βρήκα κάποιον να μου τα ζωγραφίσει!! χεχε

εμένα πάντως ό,τι και να λες μου άρεσε στο ταβάνι η ζωγραφιά! ρομαντικό και διακριτικό ταυτόχρονα!

ελπίζω ο νευρολόγος να έχει ευχάριστα νέα για τον αδερφό σου!

RArep3.png?mjfpyDPm

Οχι κοριτσακι μου θεμα με το βαρος δεν εχω.. Βεβαια σπιτι δεν ζυγιζομαι αλλα μεχρι την προηγουμενη επισκεψη ημου στα +4-5 κιλα.

Ο πονος ειναι συνεχομενος. Δεν ερχεται και φευγει.

Ισως κ να με ζοριζει το κοριτσι μου. Δεν ξερω. Τις τελευταιες μερες παντως την νιωθω παρα πολυ εντονα.

μπορεί τοτε να σου ρίξε καμια γερή κλωτσιτσα εσωτερικα προς τα μέσα!!!δες το πως θα παει αν κ μάλλον είναι σύνηθες φαινομενο αυτο που παραπονιούνται όλες στο τρίτο τρίμηνο...

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια !!!

Χάρηκα πιο πολύ επειδή, μπορεί να μη γινόταν να είμαι και εγώ εκεί, αλλά άκουσα τη μαμά μου τόσο καλά, και τόσο ανακουφισμένη.... Αχ, μανούλα !!

0WNhp3.png

Διαφημίσεις

brilliant εύχομαι όλα καλά για τον αδελφούλη σου! Επίσης, ένα έχω να σου πω...WEB BANKING! Ακούς εκεί να βγαίνεις στη ζέστη για λογαριασμούς (εγώ είμαι χειρότερη από τον καλό σου :tongue:)!

ziu_zitsu φυσιολογικό να σε πονάει η μέση...όλα εκεί πέρα μετακινούνται και βαραίνουν! Ευτυχώς θα πας κι αύριο να σε δει η doctor

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

brilliant πολύ ενθαρρυντικά τα νέα για τον αδερφούλη σου μπράβο!!και να πάνε όλα καλά!!!

ziou και εγώ θα συμφωνήσω με τα κορίτσια ότι μάλλον είναι μυικό και από το μωρό που μεγαλώνει και πιέζει τα πάντα και επειδή μαλακώνουν όλα τα κόκαλα και οι σύνδεσμοι που σιγά σιγά ετοιμάζονται για την γέννα!!!το έχω πάθει και εγώ κυρίως στην μέση (σαν να σε κόβουν στα 2 ξαφνικά όταν ξαπλώνω)αν εννοούμε το ίδιο!!όπως και να έχει αύριο που θα πας στην γιατρό σου ρώτησέ την ή αν δεις ότι χειροτερεύει να την πάρεις άμεσα τηλ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσια ποναει η μεση μου... Δεν μπορω να καταλαβω αν ο πονος ειναι μυικος. Αλλα ποναω. Πολυ.

Ξαπλωνω ανασκελα ποναω. Ξαπλωνω στο πλαι ποναω.

Σας εχει συμβει;; Η να ανησυχισω;;

Ραντεβου εχω αυριο με την γιατρο μου.

Μην ανησυχεις...Υπομονή...Θα περάσει...Τα ιδια ημουν την προηγουμενη βδομαδα...Ανοιγει η λεκανη σου γλυκια μου...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσάκια, πέρδικες αγαπημένες !!

εκανε ο αδερφος μου την αξονικη, όλα καλά, δεν είναι η βαλβίδα βουλωμένη. Βλάβες υπάρχουν καινούργιες, αλλά θα αποφανθεί η νευρολόγος ! Ελπίζουμε και είμαστε αισιόδοξοι !

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πηρα κι εγω τα αποτελεσματα μου...ΘΕΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!Οι γιατροι δεν το πιστευουν!!!Και οι δυο ειπανε..εσυ θα μας τρελανεις!!!!!!!!!!αχχαχαχαχαχ ειμαι τρελαμενηηηηηηηηη!!Και ναι λοιπον..ειναι αλήθεια....δεν ειναι η πρώτη φορα...!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημερα αυγουστομανουλες τι κανετε??εμεις ειαστε καλα το φασολακι μου υπερκινητικο...

Μπράβο το φασολάκι, αλλά πλέον νομίζω είναι ολόκληρο μωράκι, όχι φασολάκι :P

χτες πηγαμε σε ενα φιλικο ζευγαρι κ μας δωσανε πολλα πραγματα του μωρου...καροτσι χειμωνιατικο -καλοκαιρινο καθισματακι αυτοκινητου καρεκλακι φαγητου παρκοκρεβατο καλαθουνα σελτεδακια ρουχα κουβερτουλες κ διαφορα ρουχαλακια οποτε τα περισσοτερα τα εχουμε μας εμειναν λιγα πραγματα του μωρου...το σαββατο μας ηρθε κ η ντουλαπα τεταρτη θα στηθει...

Μεγειά :P

ζιτσου να ζησετε νασται παντα ευτυχισμενοι με το καλο ναρθει κ το μωρακι σας...

τεταρτη θα κανω την καμπυλη γενικη αιματος κ ουρων μου ευχομαι καλα αποτελεσματα μακαρι να πανε ολα καλα..

Καλά αποτελέσματα σου ευχόμαστε κι εμείς!

κοριτσια συγχωρεστε με δεν πολυμπαινω να διαβασω νεα σας δεν ειμαι κ τοσο καλα ψυχολογικα ..καλα λενε οταν υπαρχει προβλημα οικονομικο υπαρχει κ γκρινια τεσπα ευχομαι ολες να εισται καλα εσεις κ τα μωρακια σας...

Εντάξει, δεν θα το παίξω υπεράνω να πω ότι το οικονομικό δεν είναι σοβαρό θέμα ή ότι μπορούμε να το προσπεράσουμε έτσι εύκολα, αλλά ειδικά αυτήν την περίοδο μην το αφήνεις να σε χαλάει!!!! Το μωρό σας και η υγεία σας πάνω από όλα!!!

αχαχαχαχαχαχαχ mousoudi μου είσαι θεά!!!!στα 12 με βάφτισε οπότε είναι 40-41 χρονών!!

Αααα, μικρή μικρή σε βάφτισε! Ωραία είναι να έχεις νέα νονά κι η δική μου στα 14 με βάφτισε, αλλά λίγο ακόμη και θα έφτανα εγώ 41 μέχρι να πάρω απόφαση να παντρευτώ ;). Η νονά μου πάλι στα 22 είχε και την κόρη της!

Να ζήσουν πάντως κι εσείς να περάσετε τέλεια στο γάμο!!!

αγαπημενες τωρα γυρισα απο το πρωι,πηγα στο νοσοκομειο το πρωι και τελικα ο γιατρος ειχε τοκετους κ μου ειπαν να παω αυριο οποτε λεω να παω στον εξωτερικο να παρω και τη γενικη ουρων,την πηρα ολα οκ...παω στο γιατρο γιοκ...και αυτος ειχε φυγει εκτακτως για τοκετο...την τυχη μουυυυ...ξαναπηγα στο νοσοκομειο και τελικα παρακαλεσα τη μαια του γιατρου μου να με δει...ολα καλα λοιπον μου μετρησε και το τραχηλο κ μου ειπε ειναι ιδανικος και δεν εχει ανοιξει καθολου και οτι οι πονοι προφανως ειναι απο την κουραση..η μπουμπου ηταν καλα και ζυγιζε 1200 κοντα με 170 γρ+-..μου αυξησε και λιγο το μαγνησιο και να προσεχω τη θαλασσα αν παω και τα παγωμενα νερα...

rinouii τελεια ιδεα για το δωματιο,πολυ μου αρεσει...οσο για τους πονους απλα ενιωσα 2 μερες πονους περιοδου...

Κρίμα για την ταλαιπωρία σου, αλλά μια χαρά είναι τα νέα. Ε, τα παγωμένα νερά φυσικά να τα αποφύγεις!

Γεια σας κοριτσια τι κανετε? Πως ειναι τα μωρακια σας?εγω ειμαι καλα σημερα μου ηρθε ρο δωρακι απι backspace.ειναι τελεια ειχε ενα μπιμπερό της nuk 2 πιπιλες αλλα δυστυχως μου τθς στειλανε σε ροζ ενω το μπιμπιρο οκ σε μωβ. Επιθεματα στηθους μια κρεμα για τις θηλες κατι κουπονια κρεμα δειγμα για σιγκαματα κ φυλλαδια δεν νομιζω να ξεχασα κατι...ποκυ Ωραία. Με χαλασε λιγακι που οι πιπιλες ειναι ροζ ενω ειχα πει οτι ειναι αγορι..αλλα οκ δεν πειραζει

Μεγειά τα δωράκια και μην σκας για τα χρώματα. Μπορείς να τα χρησιμοποιείς στο σπίτι όσα δεν σου ταιριάζουν για αγοράκι.

[quote name=impregnant!;2328823

Έχω τσαντιστεί τώρα γιατί είχα μια αναπάντητη κλήση στο κινητό' date=' πήρα πίσω να δω ποιος ήταν και ήταν από τον ΕΟΠΠΥ της περιοχής μου! Το σήκωσε μια βαριεστημένη και μου λέει "δεν ξέρω, δε σας κάλεσα εγώ, κάποιος άλλος" και τέτοια, κι εγώ τώρα θα μείνω με την απορία... Μα σας έχουν πάρει ποτέ τηλέφωνο από το ΙΚΑ ??? Ακόμα δεν έχω πάει για την άδειά μου! :confused::confused::confused:[/quote]

Μπα, από ΔΥ μόνο από την δουλειά μου με παίρνουν...Πάντως μην σκας, αν είναι κάτι σοβαρό θα σε ξαναπάρουν.

Κοριτσια ποναει η μεση μου... Δεν μπορω να καταλαβω αν ο πονος ειναι μυικος. Αλλα ποναω. Πολυ.

Ξαπλωνω ανασκελα ποναω. Ξαπλωνω στο πλαι ποναω.

Σας εχει συμβει;; Η να ανησυχισω;;

Ραντεβου εχω αυριο με την γιατρο μου.

Συμφωνώ με τα κορίτσια, για πόνος που προέρχεται από το μεγάλωμα της μήτρας και του μωρού μου κάνει και μένα. Ειδικά η μέση και τα πλευρά υποφέρουν περισσότερο από όλα, είναι και οστά μην ξεχνάς...

Κοριτσάκια, πέρδικες αγαπημένες !!

εκανε ο αδερφος μου την αξονικη, όλα καλά, δεν είναι η βαλβίδα βουλωμένη.

Μπράβοοοοο!!!!!!!!! Πολύ ωραία νέα :P:p:p

Βλάβες υπάρχουν καινούργιες, αλλά θα αποφανθεί η νευρολόγος ! Ελπίζουμε και είμαστε αισιόδοξοι !

Κι εμείς μαζί σας!!!! Καλή διάγνωση να έχετε και από τη νευρολόγο!!!

Χτες, πονούσα. Πονούσα πολύ ! Ήμουν ξάπλα, βαρέθηκα τη ζωή μου. Μάλωσα και με τον καλό μου ! Αμα ρε κορίτσια, δει οτι πονάω ή οτι δεν είμαι καλά, χάνει τον κόσμο.. Έτσι ήταν κι ο πατέρας με τη μάνα μου.. Ε, οι κόρες ψάχνουν έναν πατέρα.. Τι να πω, γελάω για να μη σαλτάρω απο τα νευρα. Θα τον δείρω, να ησυχάσω !!!

Οι άντρες τελικά ή που θα είναι ντιπ αναίσθητοι ή τελείως φοβιτσιάρηδες....Μη δίνεις σημασία...

Τώρα είμαι καλά, άπονη ! :D

Και έτσι να παραμείνεις!!!

mousoudi ξεκουραση και υπνος με τον - τους γιους !! Τέλειο !!!

Όντως :P

Πηρα κι εγω τα αποτελεσματα μου...ΘΕΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!Οι γιατροι δεν το πιστευουν!!!Και οι δυο ειπανε..εσυ θα μας τρελανεις!!!!!!!!!!αχχαχαχαχαχ ειμαι τρελαμενηηηηηηηηη!!Και ναι λοιπον..ειναι αλήθεια....δεν ειναι η πρώτη φορα...!!

Αυτά είναι νέα!!!! Μπράβο παπάκια μου!!!!! Τρέλανέ τους τους γιατρούς, πάντα τέτοια αποτελέσματα να έχεις!!!

Μανούλες όμορφες καλησπέρα σας....

Διαβάζω τα νέα σας και χαίρομαι που είστε ολες καλά....

Brilliant μου χάρηκα ιδιαίτερα με τα νέα του αδερφούλη σου,να δεις που όλα τέλεια θα πάνε....

Papaki τρελανέτε τους όλους!!!!!!!!!!!Να μην εχω κόρη να στην δώσω....

Ζiou θα συμφωνήσω κι εγω με τα κορίτσια οτι πρεπει να ειναι η μπέμπα που σε πιέζει..

Εμείς κορίσια είναι τώρα μια εβδομάδα που εχουν επανέλθει οι εμετοί...το βάσανο...

Σήμερα πέρασα απο τον γιατρό του ΙΚΑ,μου ζήτησε το βιβλιάρειο,την αυχενική διαφάνεια και την βεβαιωση του ιατρού μου που αναφέρει την πητ,μου συμπλήρωσε μια βεβαιωση στην οποια πήρα αριθμό πρωτοκολλου και πρέπει να την στείλω στον εργοδότη μου ο οποίος θα την συμπληρώσει κ θα μου την δώσει πίσω αυτη την βεβαιωση μαζι με το βιβλιαριο,ενσημα (200),φωτοτυπία αστυν.ταυτότητας,φωτοτυπία βιβλιαριου τραπέζης που να φαινεται το iban,φωτοτυπία λογαριασμου δεη ή οτε καθώς και μια υπευθυνη δήλωση οτι δεν εχουμε παρει επίδομα κυοφορίας απο αλλο υποκατάστημα θα τα καταθέσω στο ικα για να ξεκινήσει η πληρωμή.....Αυτααααααα ελπίζω να σας βοήθησα...

GwLYp2.png

καλημέρα κοριτσάκια! καλό μήνα!

το χρώμα που αποφάσισα για το δωμάτιο είναι αυτό:

http://www.benjaminmoore.com/en-us/paint-color/grayowl#ce_s=gray ow

και μια εφαρμογή του (χρωματικοί συνδυασμοί) που πλησιάζει σε αυτό που θέλω να κάνω (χωρίς τα λουλούδια στις κουρτίνες) είναι αυτή:

http://www.pinterest.com/pin/47287864810672928/

Ωραίο το χρωμα!!!

Το ιδιο έχω στο δωμάτιο του γιού μου..

Γκρί ανοιχτό έναν μεγάλο τοιχο που ακουμπάει το κρεβάτι του με λευκό το υπόλοιπο.

Το έχω συνδυάσει με λευκό κρεβάτι και λευκά έπιπλα.. (αυτό είναι το κρεβάτι http://www.saltasepiplo.gr/el/proionta/neaniko-paidiko-dwmatio/item/flower.html?category_id=18 αλλά όπου έχει καφε ύφασμα εγώ το έκανα με γκρί )

είναι πολύ ωραίο!!! το γκρι ειδικά με λίγο ροζ θα είναι πολύ γλυκούτσικο!!!!

eNortjKzUjIyNLI0NFKyBlwwFW0Czg,,24.png

eNortjKzUjIyNLU0tVSyBlwwFaQC3A,,32.png

Μανούλες όμορφες καλησπέρα σας....

Εμείς κορίσια είναι τώρα μια εβδομάδα που εχουν επανέλθει οι εμετοί...το βάσανο...

Σήμερα πέρασα απο τον γιατρό του ΙΚΑ,μου ζήτησε το βιβλιάρειο,την αυχενική διαφάνεια και την βεβαιωση του ιατρού μου που αναφέρει την πητ,μου συμπλήρωσε μια βεβαιωση στην οποια πήρα αριθμό πρωτοκολλου και πρέπει να την στείλω στον εργοδότη μου ο οποίος θα την συμπληρώσει κ θα μου την δώσει πίσω αυτη την βεβαιωση μαζι με το βιβλιαριο,ενσημα (200),φωτοτυπία αστυν.ταυτότητας,φωτοτυπία βιβλιαριου τραπέζης που να φαινεται το iban,φωτοτυπία λογαριασμου δεη ή οτε καθώς και μια υπευθυνη δήλωση οτι δεν εχουμε παρει επίδομα κυοφορίας απο αλλο υποκατάστημα θα τα καταθέσω στο ικα για να ξεκινήσει η πληρωμή.....Αυτααααααα ελπίζω να σας βοήθησα...

Ωχ μωρέ... Ξανά εμετοί ; Βάσανο... Είχες και στην αρχη νομίζω, ε ;

Δηλαδή βρε Δάφνη, πρέπει να περάσουμε απο γιατρό του ΙΚΑ ; Εμένα απο το ΙΚΑ μου είχαν πεί οτι αν ο γιατρός είναι στο δημόσιο δε χρειάζεται... Ή τα έχω μπερδέψει...;

0WNhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...