Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Πώς είστε; Εδώ ο καιρός πολύ καλός, αλλά γενικά δεν είμαι στα πάνω μου... Δεν ξέρω γιατί...

Τι γιατί καλέ; Και μόνο το πάρτυ ορμονών που γίνεται μέσα μας είναι αρκετό. Χώρια που επιτέλους άνθρωποι είμαστε, δεν μπορούμε κάθε μέρα να είμαστε μέσα στην καλή χαρά!

Μήπως να πάω να περπατήσω, μπας και φύγει το πλάκωμα;;; :(

Και δεν πας; Εγώ χθες το απόγευμα που ένιωθα κάπως έτσι βγήκα μισή ωρίτσα και στάνιαρα. Με χτύπησε και το αεράκι κι ήρθα στα ίσα μου. Μετά έκανα και ένα ωραιότατο μπανάκι και κοιμήθηκα σα πουλάκι :P

έχω ακριβώς το ίδιο παράπονο! ξαφνικά όλες εξαφανίστηκαν από εδώ!

Α να γεια σου!!! Λέω κι εγώ, ιδέα μου είναι;

και εγώ ακριβώς σε μία εβδομάδα ραντεβού! γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Τρίτη κι εσυ; Ωραία, θα έχουμε πολλά ανακοινωθέντα! Άντε με το καλό και οι δύο :P

Στο μεταξύ σήμερα έχουμε παιδίατρο, αν και δεν έχουμε εμβόλιο, στάνταρ το βλαστάρι μου μόλις δει την παιδίατρο θα αρχίσει τις διαμαρτυρίες, θα κορυφωθεί το δράμα στο ζύγισμα και το μέτρημα και στο τέλος θα την πλακώσει στις αγκαλιές και τα φιλιά....έτσι πάει κάθε φορά το πρόγραμμα :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δυτυχως υερεκτιμουμε τις δυναμεις,εγω ειχα παθει αποκολληση και απο τοτε δεν κανω τιποτα και τωρα επιβλεπω η θα κανω κατι πολυ απλο!

Έτσι είναι....

Εσύ πάντως καλά κάνεις και έχεις αναλάβει την επίβλεψη :P

Κορίτσια μου ήρθε παραγγελία απο ίντερνετ

Πήρα

Την κρέμα της mustela για πρόληψη ραγαδων ...μου έχει μείνει και λάδι της weleda αλλά δεν το αντεχω με αυτό το άρωμα να το βάζω συνέχεια...λενε πρεπει να τα βαζουμε 2 φορες τα προιοντα για ραγαδες ...ε θα βάζω το λαδι μετα το ντους και τη δεύτερη επάλειψη μέσα στη μέρα θα την κάνω με την κρέμα...

Αντιηλιακό βρεφικο της frezyderm προσώπου κ σωματος

Φοβάμαι τώρα με το μωρο στην κοιλια αν βγω στον ήλιο να βάλω τώρα garnier και τα piz buin...ελπίζω να μη με κανει άσπρη σαν κάτι μωρα ωσ την παραλία χαχαχαχα

Ταμπλέτες για κουνούπια της powerhealth fleriana που δεν έχουν χημικα...

Αλλά είμαι στόκος έπρεπε να πάρω το υγρό τώρα είδα δεν ταιριάζουν στις συσκευές που έχω νόμιζα ηταν για ταμπλετες

Καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα. είστε καλά? τα μωράκια μας?

martha86 μου πόσο δίκιο έχεις, αμάν με αυτές τις δουλειές (υπερεκτιμάμε τις δυνάμεις μας), δεν πρέπει να ξεχνιόμαστε όντως!!!!!!!!!! πως είναι το μωράκι? θερμοκοιτίδα ε? γαμώτο!!!!!!!!!!!!!:mad::x:x:x:x:x:x

happy and crazy τι μου κάνεις? τι έγινε με τη δουλειά?

kimonandi ευχαριστούμε για τη πληροφορία για το κατάστημα με το μαξιλάρι θηλασμού

rinoui, πολύ ωραίο το χρώμα του δωματίου!!!!!!!!!!!!!!!!!!και πολύ κομψό!!!!!

chrysa, μου πόσο σε καταλαβαίνω με αυτά τα οικονομικά και εγώ προχτές έκλαιγα όλη μέρα (σκεφτόμουν, σκεφτόμουν, σκεφτόμουν). να μαστε καλά κοριτσάκι μου και εμείς και το μωράκι μας και όλα θα γίνουν. μην στεναχωριέσαι!!!!!!!!!

Brilliant πολύ χάρηκα με τον αδερφούλη σου , μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!! όσο για τον άντρα σου υπομονή!!!!!!!!!!

sweetangel πολύ ωραία η συρταριέρα , αχ και εγώ την ίδια θα πάρω μάλλον

mousoudi μου και εγώ το ίδιο λέω για τη ζέστη , όσο πιο πίσω τόσο καλύτερα!!!!!!!!!!!!

papakia30 έτσι τρέλανε κόσμο !!!!!!!!!!!!!!!μπράβο!!!!!!!!!

dafni μου υπομονή κοριτσάκι μου, ελπίζω να περάσουν γρήγορα

marilou,mj lia,latortura, carnation, ioanna, agoromummy, impregnant, ziu zitsu, Κατερίνα Κων και οι λοιπες τι κάνετε

κοριτσάκια μου δεν ξέρω να σας πω για το ίκα

SO9Np3.png

Καλημέρααα! Αν και βρέχει και είναι χάλια σήμερα...και θα πάω και στον δερματολόγο μετά με τη βροχή, όχι τίποτα άλλο δεν ήθελα να βάλω και κλειστό παπούτσι γιατί με τρώει ακόμα το πόδι! Θα του δείξω και μια ελίτσα που έχω στη θηλή, φοβάμαι με το θηλασμό μην ερεθιστεί και μήπως πρέπει να την αφαιρέσω πριν!

Χτες έκανα παρασπονδία και έφαγα pizza το βράδυ :rolleyes: Είχαμε φάει το μεσημέρι μπακαλιάρο με μπρόκολο οπότε καταλαβαίνετε, γύρω στις 20.00 μας έκοψε λόρδα! Είπαμε κι εμείς να δούμε και ταινία, και πάνω που έτρωγα την pizza είχαμε διακοπή ρεύματος :evil:, έκανε 45 λεπτά να έρθει, σα να μου λέει κάποιος...μην τη φας χιχι!

Με το ΙΚΑ θα παλέψω κι εγώ...θα σας ενημερώσω αναλυτικά!

Καρότσι κι εγώ πήρα της αδερφής μου ένα Quinny, το μόνο που μάλλον πρέπει να στείλουμε mail να μας στείλει η εταιρεία εγχειρίδιο χρήσης γιατί έχει 5 εξαρτήματα και 1000 κλακ και η αδερφή μου δεν το βρίσκει το βιβλιαράκι!

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καταρχήν να πω συγνώμη γιατί θα ρωτησω κατι που έχετε πει πολλές φορες αλλα επειδη εγω θα παω για καροτσι την τεταρτη πρέπει επιτελους να αποφασίσω! Οποτε ρωτάω και οι εμπειρες μου απαντάτε. Θα σας πω σε ποια αναμεσα ειμαι και για ποιους λογους για να ξερετε τι λεω.

Μου αρεσει πολυ το inglesina trilogy με 380ε λόγω ομορφιάς και ποιότητας. Το inglesina espresso 200ε λογω τιμης και ποιότητας . Το graco evo 360ε λογω ποιότητας. Και βρηκα και δυο εταιρείας με ωραια σχεδια και τιμες την hunk μαλλον λάθος την λεω και την cangaroo τις οποίες ομως απο οσους ρώτησα δεν τις ξερει κάνεις.

Τα λεω λιγο μπερδεμένα αλλα ελπιζω οσες έχετε παρει καρότσι να βοηθήσετε. Για να ξερετε τι θελω.. θελω ενα καρότσι μεχρι 350 βαρια βαρια για 3σε1 και γυρω στα 200 για σκετο καρότσι. Με βολεύουν και τα απλα γιατι μια φιλη μπορει να μιυ δωσει πορτ μπεμπε για τον πρωτο καιρο.

Το cangaroo ειναι πανακριβο... Κι εμενα μου αρεσε πολυ!απο αυτα το trilogy σιγουρα

com]uiFTp2.png[/url]

Καλημέρα!!! πολύ βροχή και αυτός ο καιρός μου χαλάει τη διάθεση.

zizoulis τα ενδιάμεσα γεύματα είναι πολύ μικρά, ένα φρούτο και ένα κράκερ, η μισο ποτήρι γάλα με φρυγανιά , ένα γιαούρτι κάτι τέτοια. Αλλά και οι μερίδες φαγητού είναι πολύ μικρές. π.χ χθες το κοτόπουλο για μεσημεριανό ήταν μισό στήθος.

martha86 ωχ θέλει πολύ προσοχή με το βάρος...υπερεκτιμούμε τις δυνάμεις μας και δεν φανταζόμαστε ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Πάντως εγώ νομίζω ύπαρχουν φθηνά καρότσια γύρω στα 200 που κάνουν για νεογέννητα. Και εγώ αυτό που πήρα λιγότερο από 200 έκανε και είναι για νεογέννητο.

βλέπω όλοι βάφετε ε? και εγώ προσπάθουσα να πείσω τον άντρα μου, αλλά επειδή το είχαμε βάψει πριν δυο χρόνια και σε λιγότερο από χρόνο θα μετακομίσουμε δεν θέλει

impregnant! εμ πίτσα και εσύ για αυτό και οι διακοπή:D:D

url%5Dcbf47431c9.png

Καλημερα και καλο μηνα Αυγουστομανουλες!!!!

sweetangel καλωσορισες με το καλο η μπεμπα σου. Εμεις του 15αυγουστου μαλλον μονες μας θα ειμαστε στα μαιευτηρια...

ziu μου και παλι να ζήσετε!! για τους πονους κι εγω πιστευω οτι ειναι φυσιολογικοι.

Φοβαμαι απο εγω κι περα θα αισθανομαστε πραγματα που ισως μας αχγωνουν γιατι ειναι για τις περισσοτερες πρωτογνωρα. Ψυχραιμια!

Brilliant ελπιζω να εισαι καλυτερα να μην πονας καθολου και ευχομαι ολα καλα με τον αδερφο σου

impregnant! πιστευω τωρα που θα πας στο δερματολογο θα ανακουφιστεις.

Αναστασια μια απο τα ιδια δουλειες το σκ. Χειμωνιατικα καλοκαιρινα...

happy & crazy τι πακετο ηταν αυτο στην δουλεια?! Δεν γινονται αυατα τα πραγματα... ελπιζω μονο αυτο που λενε και τα κοριτσια να παρεις τον χρονο μετα

Rinui τελεια τα χρωματα. Πριν καμμια εβδομαδα κι η αδερφη μου εβαψε το δωματιο του μεγαλου γκρι ανοιχτο (στον τονο του ασημενιου χωρις να γυαλιζει φυσικα) και στον εναν τοιχο εκανε οριζοντιο χοντρο ριγε. Εγινε απιστευτα ωραιο και πολυ φωτεινο. Επισης τυχαια ακουμπισαν ενα λευκο επιπλο που ειχε λεπτομεριες κιτρινο σκουρο- πορτοκαλι ανοικτο και του πηγαινε φοβερα. Ενα συνδιασμο που δεν θα τον σκεφτομουν με τιποτα...

kateriniw καλα που το ειπες αυτο με την παντα δεν το ηξερα...

Papaki πολυ χαιρομαι για τα νεα σας. Συνεχιζουμε δυναμικα

Αnissaki μια χαρα η μπεμπουλα σου αφου σας εξυπηρετησε η μαια παλι καΛΑ

Mousoudi κι εγω αυτο σκεφτομαι τι τελεια που ειναι η δροσια. Ετσι κι αλλιως εγω δεν ειμαι καθολου του καλοκαιριου και της ζεστης...

chryssa με τα οικονομικα σας υπομονη δεν ειστε μονοι! Αν θελεις μπαινε να ξεδινεις και να μην τα σκεφτεσαι η να τα συζητησεις.

Marilou υπαρχουν ταμπλετες και υγρο fleriana? με ενδιαφερει αν μπορεις πες μου απο που τα πηρες...

Κι εγω την Κυριακη πηγα και εκανα σκουπα στην αδερφη μου καροτσια ρηλαξ καθισματακι κτλ. Τωρα τα κοιταζω και σκεφτομαι πως τα καθαριζουν δεν ειναι βρωμικα αλλα θα ηθελα να τα φρεσκαρω...

Χαιρετω ολα τα κοριτσια

ro0Wp3.png

αααα Martha για το καροτσι αν δεν επαιρνα της αδερφης μου ειχαμε δει αυτο που ηταν πολυ ωραιο οικονομικο και ελαφρυ

http://www.motherbaby.gr/καρότσι-simplicity-dove-grey-p-966.html?sess=34536323c51ea982fa85bd758f6b296f

ro0Wp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια συνεχιζουμε το βαψιμο σημερα.... Καμια σχεση το χρωμα που διαλεξα με αυτο που βγαινει... Κανω την καρδια μου πετρα κ θα το ανεχτω..... Γαλαζιο τελικα. Θελω δε θελω γιατι σε λιγο ο μπαμπας θα μου τα φερει κολαρο τα χρωματα.... Χαχαχαχαχαχα. Σας παρακολουθω να ξερετε .. Το σκ πηγα στο εξοχικο κ παραλια 2 μερες. Δεν βουτηξα βεβαια αλλα λιγο χρωματακι κατω απο την ομπρελα το πηρα! Εκανα κ τρελες παρασπονδιες με τη διαιτα του ζαχαρου... Δεν μετρησα καθολου ποσοτητες.. Με το ματι.. Την πεμπτη εχω γιατρο... Αντεεε ανυπομονω.. Μα τι καιρος ειναι αυτος οντως! Rinoui kimonandi καλα βαψιματα! Marilou κι εγω παρηγγειλα αντιηλιακακια!!!!

com]uiFTp2.png[/url]

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ξέρετε στην περιπτωση μου που είμαι τωρα άνεργη αλλά έχω 200 ενσημα αν χρειάζομαι κάτι άλλο ;;;πχ έχω την καταγγελία της σύμβασης φωτοτυπία απο πέρσι κ φυσικά την κάρτα ανεργίας απο ΟΑΕΔ...

ξέρετε αν θέλουν κάτι άλλο;;;;ευχαριστώ!

Το βιβλιάριο υγείας σου και βγάλε και φωτοτυπια την πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου της Εθνικής Τράπεζας. Και να έχεις και τα ένσημα, θα στα δώσουν απο το ΙΚΑ.

Καλημέρα! Θέλω να σας πω κάτι που εμένα με επηρέασε πολύ! Την παρασκευή στο ιπποκράτειο παρακολούθησα Live καισαρική σε μια κοπέλα αρχές έκτου μήνα! Το μωρό σχεδόν 500gr! Τόσο μικρό πού μόνο που το έβλεπες φοβόμουν! Λεπτομέρειες μην σας λέω και σας στεναχωρώ αλλά το ηθικό δίδαγμα που πήρα και πρέπει να έχουμε όλες στο μυαλό μας είναι να προσέχουμε (ειδικά τώρα που ετοιμάζουμε όλες δωμάτια) γιατί μέσα μας μεγαλώνει μια ζωή! Η κοπέλα σήκωσε βάρος και έφτασε συστολή 7! Οπότε.... Προσέχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πωπω.....!!! Καμιά φορά δε σκεφτόμαστε....

Καλημέρα απο τη Σαχάρα !!! :tongue:

0WNhp3.png

Brilliant έχετε ζεστούλα εσείς? εμείς εδώ βροχή και μουντίλα! ζακέτα και κλειστό παπούτσι σήμερα.

latortura καλό βάψιμο και σε σας! τουλάχιστον βγαίνει γαλάζιο και όχι τίποτα ακραίο... εγώ το αποτέλεσμα από το πρώτο χέρι θα το δω το απόγευμα μόλις γυρίσω σπίτι. και λόγω καιρού αναβάλεται για Πέμπτη η συνέχεια...

όσο με τα της διατροφής σου, πρόσεχεεεεεεεεε! ερώτηση: ποιες ήταν οι τιμές σου στην καμπύλη ζαχάρου, μπορείς να μου τις θυμίσεις?

RArep3.png?mjfpyDPm

και εμένα το καρότσι μου το πήρα από τα kiddo εδώ θεσ/νίκη που είναι αυτής της εταιρίας και από 230 το πήρα 100ε σε προσφορά το τελευταίο και είναι και για νεογέννητο!!

carnation μου εγώ τα καθάρισα με ένα πανάκι βουτηγμένο σε ντετολ μόλις τα πήρα και θα το κάνω πάλι όταν πλησιάζει ο καιρός κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα πλύνεις όμως στην αρχή μπορείς να βάζεις και ένα σεντονάκι ή πανάκι απο κάτω για να αισθάνεσαι εσύ άνετα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εκλεισα και εγώ τελικά ραντεβού , κατάφερα να βρω τη λογίστρια, για μεθαύριο στο κέντρο μάνας και παιδιού. Οπότε πάμε με το βιβλιάριο, το χαρτί του γιατρού, αυχενική και β επιπέδου ε?

Ουφ τελικά μερικές μετρήσεις μου για το σάγχαρο δεν είναι καθόλου καλές και έχω αγχωθεί μην με βάλει και σε ινσουλίνες. Και όσο αγχώνομαι εγώ τόσο ανεβαίνουν οι τιμες:rolleyes:

url%5Dcbf47431c9.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...