Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Εμένα ειχε ουρεοπλασμα πριν 5 χρόνια, ίσως και λιγο περισσότερο, μαζί πάντα με σταφυλόκοκκο ή κάποιο άλλο κόκκο.. ο,τι αντιβιωση και να επαίρνε δεν εφευγε, κάποια στιγμη τα παρατήσαμε γιατι θα εμπαινε φαντάρος, οπότε ετσι κι αλλιώς τότε δεν μπορούσαμε να κανουμε κατι. Αργότερα γυρισε και ειχε κάνει καλλιεργεια σε ενα συνοικιακο διαγνωστικο, ειχε βγει στειρα, παρα το γεγονός ότι ειχε ενοχλήσεις. Περασαν κάποιοι μηνες, πήγαμε σε εξειδικευμενο εργαστηριο και βρηκαμε χλαμυδια και πάλι κόκκο (δε θυμαμαι αν ηταν σταφυλόκοκκος ή εντερόκκος). Αντιβιωσεις κι εκει τέλος Αυγουστου επιτελους στειρα καλλιέργεια! Στο καπάκι βρισκουμε την υδροσαλπιγγα, κανω χειρουργειο και αρχές του '25 καλλιεργεια ξανα ο άντρας μου, εγώ είχα ήδη ξεκινησει την πρώτη διεγερση. Ε εκει βρηκαμε staphylococcus aureus, πάααλι αντιβιωση και στον επανελεχγο e. coli. Είναι το πιο light συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα, στην αρχη το αφησαμε χωρις, μετά πήρε αντιβιωση για εκανα εγώ δεύτερη διεγερση και γονιμοποιήσαμε το ένα μου καλο ωάριι, αλλά 4η μέρα σταμάτησε η αναπτυξη.. Μας ειπαν πως έφταιγε το σπέρμα γιατι οι συνεχείς λοιμώξεις ανα τα χρονια μας έφτασαν ακομα και στο 0% τυπικές μορφές μετά τα χλαμυδια, 2 % το Γενάρη και 1% τον Απρίλιο. Όπως καταλαβες τον πόνο μου λέω.. τέλος του μήνα εχουμε ραντεβού και σε γνωστό ουρολογο, γιατι αυτός που πήγαμε περσυ πεταγε χαρταετο! Τουλάχιστον αν δεν ειχαμε μικροβια θα προσπαθουσαμε και μόνοι μας, χανουμε τοσους μηνες..

Εύχομαι να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αυτή τη φορά! Εγώ κάνω μακρυ πρωτοκολλο, για να δουμε μπας και.. 

Καλημέρα! Αυτά τα μικρόβια είναι δύσκολα να αντιμετωπιστούν σταφυλόκοκκος πχ κάνουν εύκολα ανθεκτικές μορφές και επιμένουν. Τα εντεροβακτηρίδια μπροστά σε αυτά είναι εντελώς ασήμαντα. Ο δικός μου με εντεροκοκκο και τώρα με ecoli μια χαρά ανέβηκαν οι τιμές στο σπερμα. Αντε πες ίσως λίγο στην ταχεία κινητικότητα να επηρεάζουν αλλά στην μικρογονιμοποίηση δεν μας νοιάζει αν κινούνται. Εγώ αυτό που έχω καταλάβει από τον ανδρολογο που πάει είναι ότι αν υπάρχει ποσότητα και ένα μικρό ποσοστό από το σπερμα να είναι οκ στην εξωσωματική μας φτάνει. Το θέμα είναι το dfi να μην επηρεαστεί γιατί εκεί μιλάμε για βλάβες στο dna που παίζουν ρόλο στις διαιρέσεις και στην ανάπτυξη των εμβρύων. Εννοείται πως πριν την γονιμοποίηση το θέλουμε στην καλύτερη του κατάσταση και κατά προτίμηση χωρίς μικρόβια γι αυτό και οι αντιβιώσεις πριν την διέγερση. DFI έχετε κάνει; 
      Σου εύχομαι να σου ταιριάξει καλύτερα το μακρύ και να πάρεις κάτι καλύτερο από ωάρια. Πόσο είναι η ΑΜΗ σου; Αν θυμάμαι καλά είχες πει είναι χαμηλή. 

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Να πω οτι πηγε καλα ειναι αμαρτια , αλλα μετα απο πολυ κυνηγητο για να παρει τη θεση που πρεπει ωστα ναμην υπαρξει υποψια λαθους τα καταφερε η εμβρυολογος. Η μειωση εγινε με μια ενεση στην κοιλια μου στο σημειο που ηταν ακριβώς η καρδούλα του. Εγω κλειστα ματια κ αυτια να σκεφτομαι αλλα. Μας ειπε οτι ηταν αριστη η διαδικασια αν κ δυσκολη περιπτωση .να προσεχω κ ολα θα πανεκαλα.μακαρι.απο αυριο θα αρχισω να χαμογελαω.ο γιος μου το αξιζει.καληνυχτα σας κ σας ευχαριστω

χαίρομαι τόσο πολυ που είναι καλά το μωράκι σου! να προσεχείς και θα δεις όλα καλά θα πάνε!και να χαμογελας γιατί το αξίζει και ο γιοκας σου και ο αντρουλης σου και εσυ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

19.gif19.gif

Μπράβο κοριτσάκι !! Είδες; Όλα καλά και ακόμα καλύτερα θα πάνε.. Πολύ χάρηκα!! Να ακολουθήσεις τις συμβουλές του γιατρού και ξεκούραση !!

Αχ, και εμένα μου λείπει το ζουζουνάκι μου.. Ευτυχώς η Τρίτη είναι κοντά που έχω την αυχενική... Εχω βέβαια άγχος αλλά προσπαθώ να περνάει.. Τι ανυπομονησία είναι αυτή ;!!

Ναιιι και σε ευχαριστώ brilliant για όλα τα καλά λογακια

και γενικά ευχαριστω όλα τα κοριτσια με βοήθησαν πραγματικα!

Αχ ναι δεν περνά και ο καιρός ...εγώ δε δουλευω-βεβαια αυτό για την περιπτωση μου καλό ειναι-και μου φαίνονται οι μέρες μέχρι να το δω αιώνας!

Πάντως και εγω την χειρότερη αναμονή την είχα φαει για την αυχενική είχε κολλήσει το ημερολόγιο χεχεχε!

καλά θα τρελαθείς την τριτη δε μπορείς να φανταστεί για τι λεπτομέρεια μιλάμε εγώ νόμιζα οτι έβλεπα ενα τελειομηνο μωρο!

Ναιιι και σε ευχαριστώ brilliant για όλα τα καλά λογακια

και γενικά ευχαριστω όλα τα κοριτσια με βοήθησαν πραγματικα!

Αχ ναι δεν περνά και ο καιρός ...εγώ δε δουλευω-βεβαια αυτό για την περιπτωση μου καλό ειναι-και μου φαίνονται οι μέρες μέχρι να το δω αιώνας!

Πάντως και εγω την χειρότερη αναμονή την είχα φαει για την αυχενική είχε κολλήσει το ημερολόγιο χεχεχε!

καλά θα τρελαθείς την τριτη δε μπορείς να φανταστεί για τι λεπτομέρεια μιλάμε εγώ νόμιζα οτι έβλεπα ενα τελειομηνο μωρο!

Εσυ να εισαι καλά Μαριλού ! Μπορεί να μη γνωριζόμαστε εδώ μέσα, αλλά το νοιάξιμο είναι νοιάξιμο..

Και εγώ δεν δουλεύω, είχα παραιτηθεί πρίν μείνω έγκυος, αν και βαριέμαι πολύ!! Αλλά προσπαθώ να κάνω πραγματα και να απολαμβάνω τον ύπνοοοοοο ! Πολύς ύπνος σου λεω... Σαν το στρουμφάκι ! Χαχαχα ! Χτες ο άντρας μου μου λεγε να απολαύσω ύπνο, επειδή μετά θα έχω ξενύχτι ! Θα έχουΜΕ του είπα !!!!

Όσο για την Τριτη, την περιμένω πως και πως ! Μπορεί να δούμε και φύλο!! Αχ.. να ειναι γερό και ο,τι να'ναι αλλά θα το ήθελα ...ροζακι...!

0WNhp3.png

Να πω οτι πηγε καλα ειναι αμαρτια , αλλα μετα απο πολυ κυνηγητο για να παρει τη θεση που πρεπει ωστα ναμην υπαρξει υποψια λαθους τα καταφερε η εμβρυολογος. Η μειωση εγινε με μια ενεση στην κοιλια μου στο σημειο που ηταν ακριβώς η καρδούλα του. Εγω κλειστα ματια κ αυτια να σκεφτομαι αλλα. Μας ειπε οτι ηταν αριστη η διαδικασια αν κ δυσκολη περιπτωση .να προσεχω κ ολα θα πανεκαλα.μακαρι.απο αυριο θα αρχισω να χαμογελαω.ο γιος μου το αξιζει.καληνυχτα σας κ σας ευχαριστω

Καλημέρα, πως είσαι? σήμερα είναι μία άλλη μέρα, να ξεκουράζεσαι και να χαμογελάς. Το αξίζετε (εσύ, το αγοράκι σου και ο αντρούλης σου). μόνο να χαμογελάς!!!! όλα θα πάνε καλά. ότι θέλεις είμαστε εδώ!!!

μπορεί να μην γνωριζόμαστε εύχομαι κάποια στιγμή να γνωριστούμε όλες μεταξύ μας αλλά έχουμε δεθεί πιστεύω, έτσι νιώθω εγώ τουλάχιστον. σου στέλνω τη πιο θερμή μου αγκαλιά και πολλά πολλά φιλιά.

SO9Np3.png

Με ειδε την Κυριακη 2/2 και 3/2 εκανα αυχενικη κ μιλησαμε κ μου ειπε σε ενα μηνα τωρα αν δεν εχουμε κατι απροοπτο...

Αρα αρχες Μαρτιου. Αλλα πως θα αντεξω ρε κοριτσακι μου μεχρι τοτε;;;

Βεβαια επειδη με ξερει τι ειμαι, αν μου την δωσει πολυ θα την παρω τηλεφωνο να παω κ πιο νωρις...

Μεχρι τωρα πραγματικα εχω παει σιγουρα 10 φορες με οοοολα αυτα τα προβληματα που ειχα...

Και εχω συνηθησει να το βλεπω συχνα.....

Καλημέρα, είστε όλες καλά?

ziu_zitsu άστα και εμένα αρχές Μαρτίου μου είπε - πως θα αντέξουμε?(εφόσον είναι καλά τα αποτελέσματα της pappA στις 18 του μήνα-που σίγουρα θα είναι καλά- θετική σκέψη).

marilouu μου μπράβο κοριτσάκι μου!!! όλα καλά, να ξεκουράζεσαι ε?

Brilliant άντε καλά αποτελέσματα για τη Τρίτη, θα ξετρελαθείς!!!!!!

ελπίζω να μην έχω ξεχάσει καμία!!!! σας φιλώ!!!!!

SO9Np3.png

Διαφημίσεις

Brilliant άντε καλά αποτελέσματα για τη Τρίτη, θα ξετρελαθείς!!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Αναστασία μου !! Και σε σενα καλα αποτελέσματα με την PPA η οποία οπως είπες θα είναι σούπερ !!

0WNhp3.png

Καλημέρα, πως είσαι? σήμερα είναι μία άλλη μέρα, να ξεκουράζεσαι και να χαμογελάς. Το αξίζετε (εσύ, το αγοράκι σου και ο αντρούλης σου). μόνο να χαμογελάς!!!! όλα θα πάνε καλά. ότι θέλεις είμαστε εδώ!!!

μπορεί να μην γνωριζόμαστε εύχομαι κάποια στιγμή να γνωριστούμε όλες μεταξύ μας αλλά έχουμε δεθεί πιστεύω, έτσι νιώθω εγώ τουλάχιστον. σου στέλνω τη πιο θερμή μου αγκαλιά και πολλά πολλά φιλιά.

Κι εγώ θα ήθελα να γνωριστουμε :-) :-) :-) :-) και εχεις δίκιο για το δέσιμο!

Εκεί γύρω στην β επιπέδου να κάνουμε μια συνάντηση (βασικά τοτε για να έχουμε σίγουρα κοιλιτσες ώστε να αναγνωρίσουμε η μια την αλλη χεχεχε!)

:D:D:D

Κι εγώ θα ήθελα να γνωριστουμε :-) :-) :-) :-) και εχεις δίκιο για το δέσιμο!

Εκεί γύρω στην β επιπέδου να κάνουμε μια συνάντηση (βασικά τοτε για να έχουμε σίγουρα κοιλιτσες ώστε να αναγνωρίσουμε η μια την αλλη χεχεχε!)

:D:D:D

Σωστή!!!!!!:D:D:D:D να μαζευτούμε οι κοιλίτσες .

SO9Np3.png

Καλημερα και χρονια πολλααααα σε ολες τις εγκυουλες που γιορταζουν!!!!!))

Αχ ναι!!!! Χρόνια μας πολλά!!!!! δεν τα είπαμε!!! αν και πρέπει να το γιορτάζουμε κάθε μέρα!!!!!!

SO9Np3.png

Διαφημίσεις

Αχ ναι!!!! Χρόνια μας πολλά!!!!! δεν τα είπαμε!!! αν και πρέπει να το γιορτάζουμε κάθε μέρα!!!!!!

εννοειται οτι εμεις οι ερωτευμενοι γιορταζουμε καθε μερα...αλλα ειναι ευκαιρια για ενα ακομα δωρακι απο τον αγαπημενο μας));)

κουκλιτσα μου χαιρομαι που το αγορακι σου ειναι καλα...και το πιστευω οτι θα ειναι μια χαρα κ υγιεστατο που σε λιγους μηνες θα το κρατας στην αγκαλια σου

καλημερα και χρονια μας πολλα..

μαριλου μου πολυ χαρηκα που το μωρακι σου ειναι καλα κ θα ειναι μια χαρα κ ευχομαι να μην την ξαναδεις αυτη την κοκκινομουρα ξουτ μακρια απο μας...

μπριλιαντ μου με το καλο να κανεις την αυχενικη καλα αποτελεσματα που ειμαι σιγουρη πως θαναι ολα καλα...

κακα τα ψεμματα κοριτσια οταν εισαι στην αναμονη για αυχενικη μια αγωνια την εχουμε...

latortura Είσαι πολύ δυνατή!!! Και σε λίγους μήνες θα έχεις αγκαλιά το μωράκι σου και θα περάσουν ΟΛΕΣ οι ανησυχίες σου! Σήμερα ξεκινάς από την αρχή με το γιο σου :)

marilouu Μπράβο! Κι εγώ ανυπομονώ να πάω την Πέμπτη να το δω...

Χτες εμένα επέστρεψαν οι ανακατωσούρες, και 2 φορές εμετό...μάλλον με πείραξε ένας χυμός πορτοκάλι που ήπια, οπότε σήμερα θα προσέξω το φαγητό. Κρίμα, και λέγαμε να πάμε το βράδυ σε κανένα Κινέζικο (λόγω της ημέρας!) αλλά αν ανακατεύομαι ακόμα δεν το βλέπω...

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Γεια σας εγκυούλες!!! ολοκαίνουρια στην παρέα.. ελπίζω να με θέλετε..!!:D Είμαι η Μαρια 21 χρονών και 12,5 εβδομάδων σήμερα!!! Σας διαβάζω αρκετό καιρό και μου φαίνεστε πολύ ωραία παρέα..! Θα ήθελα να μοιραστούμε μαζί τις εγκυμοσύνες μας!! και όπως καταλαβαίνετε απο την ώρα,,πολλές αυπνίες!!:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...