Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Anastasia14 είπε:

Dfi δεν έχουμε κάνει, ο ουρολόγος δε ζήτησε ποτέ και ο γυναικολόγος μου λέει πως και να κάνουμε δε θα δούμε καλό αποτέλεσμα εφόσον έχουμε μικρόβιο και 1-2% τυπικές μορφές. Όσο για βελτίωση πέρα απο αντιβιοτικά όποτε κρινει ο γιατρος, παίρνει ούτως ή άλλως συστηματικά προβιοτικα vi....xx και συμπληρώματα, οπότε δε νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε και κατι παραπανω.    Πιστεύω όμως ότι ο καινούριος ουρολόγος ίσως μας ζητήσει. Η amh μου ήταν το Νοέμβριο 0.38 😅 γελάω για να μην κλαίω. Σ' ευχαριστώ πολύ!

Κι εμείς όμως τώρα με μικρόβιο το dfi 10% βγήκε με πολύ μεγάλη βελτίωση και κάτι που θυμήθηκα χθες και δεν το αναφέραμε σε κανέναν, πέρασε ίωση πριν 1,5 μήνα με 39 πυρετό. Τελοσπαντων οι άνδρες έχουν μεταβλητότητα, ποτέ μην λες ποτέ, σταδιακά θα αρχίσει να βελτιώνεται εφόσον έφυγαν τα σοβαρά μικρόβια. Απλα θέλει χρόνο και εκσπερματώσεις τακτικές. Αυτο που μας είπε και ο ανδρολόγος και ο γυναικολόγος είναι να μην αφήνει μεγάλα διαστήματα χωρίς, να ανανεώνεται το σπερμα τακτικά. 
      Κάτι άσχετο που θυμήθηκα με την χαμηλή σου ΑΜΗ, παρακολουθώ στο YouTube ένα ζευγάρι από Αμερική, η κοπέλα έχει επίσης πολύ χαμηλή ΑΜΗ και στην πρώτη διέγερση της δεν πήρε σχεδόν τίποτα. Τωρα που κάνει επαναλαμβανόμενες διεγέρσεις για να μαζέψει ωάρια έχει δει τεράστια διαφορά στην ανταπόκριση κι ας έχει χαμηλή ΑΜΗ, αυτό που κάνει διαφορετικό είναι πως κάνει βελονισμό. Και μου έκανε εντύπωση γιατί από 1-2 ωάρια έφτασε να πάρει 7 ή 9 δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν πολλά. Οκ αν εξαιρέσεις τον βελονισμό δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να ανταποκριθείς σωστά στα φάρμακα και να δώσεις έναν καλό κύκλο. Σου εύχομαι να είναι αυτός! 🤞

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Καλημέρα!! Βρε κορίτσια μήπως ξέρει καμία πως βγαίνει το τι ποσό θα πάρεις απο τα επιδόματα? Δηλαδή μια φίλη με 500ε μισθό πήρε περίπου 1500ε στο σύνολο, άλλη με 600ε μισθό πήρε σχεδόν 2000ε επιδόματα, εγώ που είχα μόνο 300ε μισθό θα πάρω κάτω απο χιλιάρικο στο σύνολο!?? Εχω κατα αγχωθεί με αυτα τα βρωμοοικονομικά.

tt1d1f0a

event.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααααα τι κανετε??τι εγινε εδω μεσα πολλοι γαμπροι μαζευτηκαμε καμια νυφη??φετος οπου κ να ακουσω η πολυψηφια ειναι αγορακια :P:p:p

παπακι μου γλυκο να ζησετε νασται παντα ευτυχισμενοι κ με το καλο ναρθει ο μπεμπης...

μπριλιαντ μου καλα αποτελεσματα με την αυχενικη ολα καλα θα πανε...

μαργκι μου τελεια τα αποτελεσματα τωρα χαλαρωσε κ απολαυσε την εγκυμοσυνη σου αυτο θα κανω κγω οταν κανω την αυχενικη...

αναστασια μου περαστικουλια...αχ αυτες οι ιωσεις...μην αγχωνεσαι θα βγουν καλα τα αποτελεσματα οπως βγηκε κ η αυχενικη σου...

Καλημερα κοριτσια!! Τι κανουν τα μπεμπακια σας??? Ειμαι πολυ χαρουμενη! Σημερα πηρα τα αποτελεσματα απο την pap-A και ηταν τελεια!! 1/4456. αααα ειχα και εγω ροζ υγρα αλλα ο γιατρος μου ειπε μονο ξεκουραση και δεν μ εδωσε φαρμακα!! Επισης αυριο ταξιδευω για ροδο με τον αντρουλη μ και φοβαμαι με τις ναυτιες..

μαρακι μου τελεια τα νεα σου...ευχομαι καλο ταξιδι καλα να περασετε οσο για την ναυτια ρωτησε τον γιατρο σου μηπως σου δωσει κανα υποθετο...

Καλημέρα!! Βρε κορίτσια μήπως ξέρει καμία πως βγαίνει το τι ποσό θα πάρεις απο τα επιδόματα? Δηλαδή μια φίλη με 500ε μισθό πήρε περίπου 1500ε στο σύνολο, άλλη με 600ε μισθό πήρε σχεδόν 2000ε επιδόματα, εγώ που είχα μόνο 300ε μισθό θα πάρω κάτω απο χιλιάρικο στο σύνολο!?? Εχω κατα αγχωθεί με αυτα τα βρωμοοικονομικά.

καλημερα μαρθα μου αυτο το θεμα ενδιαφερει κ μενα οποια γνωριζει ας μας πει..εγω ειμαι ασφαλισμενη στον συζυγο λογικα παλι παιρνουμε επιστροφη..αν κ τελευταια εχω ακουσει οτι τα εχουν κοψει τα επιδοματα μακαρι να βγω λαθος

μαρακι μου τελεια τα νεα σου...ευχομαι καλο ταξιδι καλα να περασετε οσο για την ναυτια ρωτησε τον γιατρο σου μηπως σου δωσει κανα υποθετο...

καλημερα μαρθα μου αυτο το θεμα ενδιαφερει κ μενα οποια γνωριζει ας μας πει..εγω ειμαι ασφαλισμενη στον συζυγο λογικα παλι παιρνουμε επιστροφη..αν κ τελευταια εχω ακουσει οτι τα εχουν κοψει τα επιδοματα μακαρι να βγω λαθος

Έχουν κόψει το 1 απο τα 3. Αν μπορούμε να τα πάρουμε και απο τους αντρες μας με συμφέρει πιο πολύ! Ασφαλίζεσαι στον άντρα σου όταν δεν έχεις ασφάλεια? γιατι εγω αν και άνεργη έχω ακόμα βιβλιάριο μέχρι του χρόνου.

tt1d1f0a

event.png

Έχουν κόψει το 1 απο τα 3. Αν μπορούμε να τα πάρουμε και απο τους αντρες μας με συμφέρει πιο πολύ! Ασφαλίζεσαι στον άντρα σου όταν δεν έχεις ασφάλεια? γιατι εγω αν και άνεργη έχω ακόμα βιβλιάριο μέχρι του χρόνου.

ειμαι ανεργη εδω κ 2 χρονια ασφαλιζομαι στον συζυγο..βρε κ 500 να παρουμε επιστροφη καλα ειναι...

Διαφημίσεις

Να σας πω κάτι αστείο να γελάσετε??? έκλεισα ραντεβού στο Παπαγεωργίου για εξέταση (για να γεννήσω εκεί) και πότε είχε να κλείσω???? 25/06!!! σε 4 μήνες!! έπρεπε δηλαδή να κλείσω ραντεβού την μέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος για να μου κλείσουν ραντεβού για αυτό τον μήνα που είμαι τώρα.. Αχχχχχ αυτό το σύστημα μας πόσο μπροστά είναι!! Κλείσε ραντεβού και ας μην είσαι έγκυος! Και αν μείνεις?? Διαφήμιση για το ράδιο αρβύλα είναι αυτό!

tt1d1f0a

event.png

Γεια σας κορίτσια!!

Είμαι στη δουλειά κι έχω από το πρωί μια νύστα...με έχει πιάσει πονοκέφαλος! Επίσης έχω αρχίσει να έχω πρόβλημα δυσκοιλιότητας, όχι ότι πονάω αλλά έχουν περάσει 3 μέρες και τίποτα! Τι δημητριακά ολικής, τι γιαούρτια, έχω τουμπανιάσει!

Επιδόματα ποια είναι δηλαδή? Εγώ νόμιζα είναι μόνο ΙΚΑ τα 600 ευρώ για τη γέννα. Υπάρχουν κι άλλα??? Χμμ ότι δώσουν καλά είναι γιατί τα οικονομικά...δράμα! Να 'ναι καλά η αδερφή μου που θα μου δώσει κάποια πράγματα για το bebe να μην αγοράζω...

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Λοιπόν....

Επειδή τα οικονομικά, καίνε όοοοολον τον κόσμο και επειδή και εγώ στο ταμείο ανεργίας είμαι, απο το ΙΚΑ μου είπαν τα εξής..

Δικαιούται κάποιος τα επιδόματα απο τη στιγμή που :

2 χρόνια μέχρι την ΠΗΤ έχει 200 ένσημα.

Απο οτι βλέπω απο το τικεράκι σου, εχεις ΠΗΤ 20/8/14. Αρα 20/8/12- 20/8/14 θα πρέπει να έχεις 200 ένσημα. Ως μισθός υπολογίζεται ο τελευταίος μισθός του προηγούμενου έτους. Δηλαδή για σένα, αν δεν κάνω λάθος υπολογίζεται ο μισθός 7/13. Με επιφύλαξη αυτό.

Και μετά

μισθός μικτά/25= μικτό ημερομίσθιο

μικτό ημερομίσθιο*56= επίδομα κυοφορίας

μισθος μικτά/25= μικτό ημερομίσθιο

μικτό ημερομίσθιο*63= επιδομα λοχίας

Πόσες θα είναι οι κρατήσεις δεν ξέρω...

Επίδομα τοκετού γιοκ !

0WNhp3.png

Λοιπόν....

Επειδή τα οικονομικά, καίνε όοοοολον τον κόσμο και επειδή και εγώ στο ταμείο ανεργίας είμαι, απο το ΙΚΑ μου είπαν τα εξής..

Δικαιούται κάποιος τα επιδόματα απο τη στιγμή που :

2 χρόνια μέχρι την ΠΗΤ έχει 200 ένσημα.

Απο οτι βλέπω απο το τικεράκι σου, εχεις ΠΗΤ 20/8/14. Αρα 20/8/12- 20/8/14 θα πρέπει να έχεις 200 ένσημα. Ως μισθός υπολογίζεται ο τελευταίος μισθός του προηγούμενου έτους. Δηλαδή για σένα, αν δεν κάνω λάθος υπολογίζεται ο μισθός 7/13. Με επιφύλαξη αυτό.

Και μετά

μισθός μικτά/25= μικτό ημερομίσθιο

μικτό ημερομίσθιο*56= επίδομα κυοφορίας

μισθος μικτά/25= μικτό ημερομίσθιο

μικτό ημερομίσθιο*63= επιδομα λοχίας

Πόσες θα είναι οι κρατήσεις δεν ξέρω...

Επίδομα τοκετού γιοκ !

Ευχαριστώ πολύ! Τα υπολόγισα και θα πάρω το αστρονομικό ποσό τον...... 600ε! Γιουπι!! Και γω έλεγα κανένα χιλιάρικο θα πάρουμε τουλάχιστον.. Αύριο θα πάω στο ικα να ρωτήσω μήπως κάτι παίζει με τους μπαμπάδες. Δηλαδή η να μπω στο βιβλιάριο του η να τα πάρει αυτός για μένα.. Πολλά θέλω??

tt1d1f0a

event.png

Ευχαριστώ πολύ! Τα υπολόγισα και θα πάρω το αστρονομικό ποσό τον...... 600ε! Γιουπι!! Και γω έλεγα κανένα χιλιάρικο θα πάρουμε τουλάχιστον.. Αύριο θα πάω στο ικα να ρωτήσω μήπως κάτι παίζει με τους μπαμπάδες. Δηλαδή η να μπω στο βιβλιάριο του η να τα πάρει αυτός για μένα.. Πολλά θέλω??

Δυστυχώς το επίδομα που έπαιρνα κάποτε οι μπαμπάδες, το έκοψαν..

Πάντως αν πας, θα σου πουν ακριβώς πόσα διακαιούσαι. Κανε τις ερωτήσεις σου επειδή ο Μπουμπούκος μέρα με τη μέρα τα αλλάζει όλα.. Εγώ παρακαλάω μέχρι τον Αυγουστο να μην έχει κόψει και τα υπόλοιπα...

Ο παλιομπιπ και ολο του το σόι !!!!

0WNhp3.png

Διαφημίσεις

ουφφφφ κ γω τσαμπα χαρηκα...η τελευταια δουλεια ηταν το 2011..υπολογιζα καποια χρηματα να τα επαιρνα με την ασφαλεια του αντρα μου αλλα δεν θα το αφησω ετσι τον αλλο μηνα θα ψαχτω ικα κ οαεδ λογω που ειμαι ανεργη που δεν νομιζω αλλα τεσπα

Κοριτσακια μου δεν προλαβα παλι να σας διαβασω.....

Απ τα λιγα που πηρε το ματι μου

Παπακια να ζησετε! Και με το καλο το νινακι σας!!

Μαργκι χαιρομαι που το νινακι ειναι καλα....αγοραρος εεε?

Κοριτσια που λετε για τα επιδοματα κι εγω ξερω αυτο με τα 200 ενσημα 2 χρονια πριν την πητ.

Στα δικα μου κ παω βουρ να σας διαβασω προσεκτικα ολες!!

Εχθες πηρα μια συγχιση με τον μπουμπουκο.... Οπως σας εχω πει τον Δεκεμβριο σταματησα την δουλεια λογω αιμοραγιων που ειχα κ περνουσα καθε μηνα επιτροπη για ασθενεια/επ απειλουμενη αδεια. Ε αυριο ηταν να περασω τριτη φορα ΑΝ δεν ειχε κανει το συστημα υγεια Μπο?ρδ!λο.

Φυσικα δεν υπαρχουν επιτροπες κ κανεις δεν ξερει τιποτα. Οπως καταλαβαινετε το χθεσινο πρωινο το φαγα στα τηλεφωνα.

Κατα τα αλλα εμετος..εμετος.εμετος. Νιωθω εξαντλημενη. Πηρα χτες την γιατρο μου κ μου πε υπομονη κ πως επειδη δεν κανω 10 την μερα δεν ειμαι για νοσοκομειο κ αν νιωθω πως θα με βοηθησουν να παρω πολυβιταμινες.

Σημερα πηγα μονη φαρμακειο με τα ποδια! Μεγαλο κατορθωμα για μενα..πρωτη φορα περπατησα μονη μετα την 1η φορα που ειδα αιμα....

Σεντονι εγραψα παλι! Παω να σας διαβασω! Φιλια!

bdf4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...