Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Πουλάω ένα κουτί g...l 900 κλειστο και στο ψυγειο το οποίο λήγει τον επομενο μήνα. Δεν το χαρίζω γιατί δυστυχως το ειχα πληρώσει κι εγώ σε άλλη κοπέλα και τα οικονομικά μας δεν το επιτρέπουν, το δίνω όμως κάτω από το μισό της αξίας του. Βρίσκομαι Αττική. Αν ενδιαφερεται κάποια ας μου στείλει μήνυμα.

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια έχω και αυτό.....

Για να υπολογίσετε περίπου τι δικαιούστε κάνετε το παρακάτω…

Διαιρείς τα μικτά του Δεκεμβρίου της χρονιάς που πέρασε δηλαδή 2013 με το 25(τον μήνα δηλαδή).Τον μισθό όχι το δώρο.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

Ο μισθός σου είναι π.χ μικτά 1500 /25 ημέρες =60 ? βάσει αυτού του ημερομισθίου ανήκεις σε κάποια ασφαλιστική κλάση. Οι ασφαλιστικές κλάσεις είναι οι εξής:

ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΛΑΣΗ Τ.Η.

Από 0 – 11,75 1η 11,06

11,76 – 13,97 2η 13,30

13,98 – 16,63 3η 15,99

16,64 – 19,54 4η 18,37

19,55 – 22,35 5η 21,24

22,36 – 25,23 6η 24,11

25,24 – 27,93 7η 26,76

27,94 – 30,38 8η 29,39

30,39 – 33,21 9η 32,12

33,22 – 35,63 10η 34,69

35,64 – 39,16 11η 37,13

39,17 – 42,44 12η 40,45

42,45 – 46,18 13η 44,06

46,19 – 49,77 14η 47,82

49,78 – 53,16 15η 51,11

53,17 – 56,55 16η 54,60

56,56 – 59,74 17η 57,83

59,75 – 63,03 18η 61,10

63,04 – 66,44 19η 64,42

66,45 – 69,48 20η 67,53

69,49 – 72,44 21η 70,65

72,45 – 75,68 22η 73,60

75,69 – 79,25 23η 77,07

79,26 – 82,92 24η 80,74

82,93 – 86,52 25η 84,34

86,53 – 90,11 26η 87,93

90,12 – 93,56 27η 91,53

93,57 – 97,29 28η 94,94

Ανήκεις στην 18η άρα 61,10/2=30,55

Για επίδομα κυοφορίας θα πάρεις 30,55 χ 56 = 1710,8

Για επίδομα λοχείας θα πάρεις 30,55 χ 63=1924, 65

Και απο τον εργοδότη πληρωνεσαι τις 25 μερες σαν ασθενεια

Αφού πάρετε τα χρήματα κυοφορία, λοχείας από το ΙΚΑ και ότι δικαιούστε από τον εργοδότη πάτε στον ΟΑΕΔ για να σας δώσει την διαφορά που προκύπτει…. πχ αν εσείς τα χρήματα που θα περνάτε αν δουλεύετε κανονικά αυτούς τους μήνες ήταν 3500 ευρω και αθροιστικά πήρατε 3000 τότε καταθέτετε τα παραπάνω χαρτιά στον ΟΑΕΔ και παίρνετε την διαφορά των 500 ευρώ…

Αυτό είναι άσχετο από το Εξαμηνο..

Ελπίζω να βοήθησα!!!

eNortjKzUjIyNLI0NFKyBlwwFW0Czg,,24.png

eNortjKzUjIyNLU0tVSyBlwwFaQC3A,,32.png

Καλημεεεεεεέρααααααα !!!

Είμαι ευτυχισμένη !!!

Χτες κάναμε την αυχενική και οι φόβοι μου έφυγαν.. Όλα καλά, οι μετρήσεις πολύ καλές, η καρδούλα πολύ καλή, το μωρό μου μια χαρά..

Ο γιατρός πολύ επεξηγηματικός και αναλυτικός, έμεινα πολύ ευχαριστημένη. 30 λεπτά κράτησε ο υπέρηχος και το καταευχαριστήθηκα. Είχε πολύ πλάκα κάποια στιγμή που ενοχλούσαμε το μωρό για να αλλάξει θέση που αυτό πετάχτηκε !! Είχε το χεράκι του στο στόμα, αχ τρελαίνομαιαιαιαιαιαι !!! :D

Τον ρωτήσαμε για το φύλο, αλλά δεν φαίνεται μας είπε.. Δεν τον πολυπίστεψα.. Ίσως δεν ήθελε να πει, επειδή δεν ήταν ο γιατρός μου, λεω εγώ τώρα. Αλλά δε με νοιάζει. Φτάνει που είναι καλά το μικρό μου σποράκι !!

Σε 2 μήνες περίπου η Β επιπέδου και σε 3 μέρες θα βγουν τα αποτελέσματα της PPA.

Mένει τώρα το ραντεβού με τον γιατρό μου (και με το μωρό μου) στις 26/2 για να δει τα αποτελέσματα.

ζιου ακόμα πουλάκι μου εμετοί ; Κάνε υπομονή, λογικά θα περάσουν. Φρόντισε να μη χάνεις υγρά και να μη μένεις νηστική.

Σας φιλώ !!!

0WNhp3.png

Καλημεεεεεεέρααααααα !!!

Είμαι ευτυχισμένη !!!

Χτες κάναμε την αυχενική και οι φόβοι μου έφυγαν.. Όλα καλά, οι μετρήσεις πολύ καλές, η καρδούλα πολύ καλή, το μωρό μου μια χαρά..

Ο γιατρός πολύ επεξηγηματικός και αναλυτικός, έμεινα πολύ ευχαριστημένη. 30 λεπτά κράτησε ο υπέρηχος και το καταευχαριστήθηκα. Είχε πολύ πλάκα κάποια στιγμή που ενοχλούσαμε το μωρό για να αλλάξει θέση που αυτό πετάχτηκε !! Είχε το χεράκι του στο στόμα, αχ τρελαίνομαιαιαιαιαιαι !!! :D

Τον ρωτήσαμε για το φύλο, αλλά δεν φαίνεται μας είπε.. Δεν τον πολυπίστεψα.. Ίσως δεν ήθελε να πει, επειδή δεν ήταν ο γιατρός μου, λεω εγώ τώρα. Αλλά δε με νοιάζει. Φτάνει που είναι καλά το μικρό μου σποράκι !!

Σε 2 μήνες περίπου η Β επιπέδου και σε 3 μέρες θα βγουν τα αποτελέσματα της PPA.

Mένει τώρα το ραντεβού με τον γιατρό μου (και με το μωρό μου) στις 26/2 για να δει τα αποτελέσματα.

ζιου ακόμα πουλάκι μου εμετοί ; Κάνε υπομονή, λογικά θα περάσουν. Φρόντισε να μη χάνεις υγρά και να μη μένεις νηστική.

Σας φιλώ !!!

Καλημέρα εγκυούλες μου!!!!

Brilliant μου μπράβο το καταχάρηκα!!!!Συγχαρητήρια!!!!!!! αχ 30 ολοκληρα λεπτά(σε ζηλεύω με τη καλή την ένοια φυσικά)!!!!! τέλεια.

τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνετε?

latortura μου τι κάνεις , είσαι καλά?

chrysa1982 μου πατάς στο link στα δικά μας τικεράκια, βάζεις τις δικές σου ημερομηνίες κλπ , σου βγάζει το δικό σου τικεράκι και πας: προφίλ, επεξεργασία υπογραφής (ή υπογραφή) δεν θυμάμαι ακριβώς και κάνεις copy paste το δικό σου τικεράκι και τσουπ στο εμφανίζει. εγώ έτσι το έκανα , δεν ξέρω αν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος

martha86 μου τι θα κάνεις τώρα? που θα γεννήσεις? α καλά για γέλια είναι το σύστημα ακριβώς όπως και ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ (μην πω τίποτα βαρύτερο)

τα υπόλοιπα κοριτσάκια είστε καλά?

SO9Np3.png

Διαφημίσεις

My girl...............ΠΗΤ 05/08 ΑΓΟΡΑΚΙ (βιοκλινική)

Natalia90...........ΠΗΤ 3/8 ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (Έλενα)

Marilouu.............ΠΗΤ 8/8 ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (ρέα)

Αγοροmummy......ΠΗΤ 8/8....................(ρέα)

Impregnant.........ΠΗΤ 10/8 ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (ρέα)

Ziu_zitsu.............ΠΗΤ 14/8.................(βιοκλινική)

Margi25..............ΠΗΤ 18/8 ΑΓΟΡΑΚΙ

Martha86............ΠΗΤ 20/8 ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ)

Linalien...............ΠΗΤ 20/8 ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΚΙ (ΙΑΣΩ)

Anastasiat28.......ΠΗΤ 24/8...................(μητέρα)

Maria93..............ΠΗΤ 25/8...................

Papakia30...........ΠΗΤ 26/8...................(Ιασώ;Αλεξάνδρα)

Latortura............ΠΗΤ 26/8...................

Ampeligi.............ΠΗΤ 28/8...................(Λητώ)

Brilliant...............ΠΗΤ 30/8...................(βενιζελειο)

Ioanna21............ΠΗΤ 31/8....................(ΓΕΝΕΣΙΣ)

Chrysa1982.........ΠΗΤ 8/9......................

Stone...........................

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

κοριτσια θελω να βαλω τικερακι κ δεν μπορω..παω στα τικερακια σας αλλα μετα τι επιλεγω?

Πχ αν πατήσεις το δικό μου:

1. Επιλέγεις Ticker type: Due Date

2. Επιλέγεις Background και πατάς Step Two

3. Επιλέγεις Icon και πατάς Step Three

4. Επιλέγεις Type 1 ή Type 2, ανάλογα αν θες να κάνεις αντίστροφη μέτρηση κλπ, και πατάς Create Ticker

5. Κάνεις copy το κουτάκι κάτω από το "PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode"

6. Πας στο forum στον Πίνακα Ελέγχου

7. Επιλέγεις Επεξεργασία Υπογραφής

8. Κάνεις paste αυτό που έκανες πριν copy στο κουτάκι "Η υπογραφή σας:"

9. Πατάς αν θες πρώτα Προεπισκόπιση να το δεις, και Αποθήκευση Υπογραφής αν σ'αρέσει!

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Brilliant συγχαρητηρια!!!! Α τυχερουλα! Το ειδες το νινακι σου.....και ειναι κ σουπερ καλα!

Εγω δυστυχως στους ιδιους ρυθμους... Χτες ανακατευομουν απο τις 11 τελικα τα βγαλα στις 12:30 και ειχα φαει 5 δαμασκηνα κ κορν φλεικς. Και συνεχιζω να βαζω υποθετα... Για νοσοκομειο θα ημουν χωρις αυτα....

Εν τω μεταξυ μιλησα με την γιατρο μου κ μου ειπε να κανω υπομονη να δω μηπως στρωσει η κατασταση απο Πεμπτη που σταματαω προγεστερονη και μου ανεφερε καποιες σπανιες περιπτωσεις που συνεχιζουν οι εμετοι μεχρι την γεννα... Και κοριτσια κακα τα ψεματα με βλεπω να ειμαι απο αυτες!

Καταμτα αλλα εκτος του εμετου εχω κ το θεμα με την τουαλετα, δεν ζοριζομαι, αλλα δεν μου ρχεται, σας εχει συμβει εσας?

bdf4p3.png

Brilliant συγχαρητηρια!!!! Α τυχερουλα! Το ειδες το νινακι σου.....και ειναι κ σουπερ καλα!

Εγω δυστυχως στους ιδιους ρυθμους... Χτες ανακατευομουν απο τις 11 τελικα τα βγαλα στις 12:30 και ειχα φαει 5 δαμασκηνα κ κορν φλεικς. Και συνεχιζω να βαζω υποθετα... Για νοσοκομειο θα ημουν χωρις αυτα....

Εν τω μεταξυ μιλησα με την γιατρο μου κ μου ειπε να κανω υπομονη να δω μηπως στρωσει η κατασταση απο Πεμπτη που σταματαω προγεστερονη και μου ανεφερε καποιες σπανιες περιπτωσεις που συνεχιζουν οι εμετοι μεχρι την γεννα... Και κοριτσια κακα τα ψεματα με βλεπω να ειμαι απο αυτες!

Καταμτα αλλα εκτος του εμετου εχω κ το θεμα με την τουαλετα, δεν ζοριζομαι, αλλα δεν μου ρχεται, σας εχει συμβει εσας?

Καλημερα κ υπομονη ελπιζω να σε σταματησουν γρηγορα δεν παλευεται αλλα τι να κανεις? Ευτυχως ειμαι απο τις τυχερες κ δεν εχω τπτ ουτε ενα συμπτωμα περα του οτι μεγαλωσε η κοιλια μου απο νωρις κ με ζοριζει ελαχιστα κ δεν μπορω να σκυψω ευκολα, αλλα αυτο δεν ειναι τπτ εννοειται....

Δυσκοιλιοτητα πο τον σίδηρο εχεις? Εγω που γενικα ειμαι δυσκοιλθα δεν ξερω τι να πω καθε μερα παρολο που παιρνω κ σίδηρο...φαε ακτινιδια κ δαμασκηνα ξερα, αλλα τα δαμασκηνα βαλτα ε ενα ποτηρι με νερο κ αστα ενα βραδυ την αλλη μερα πιες το νερο κ τα δαμασκηνα...η κουνιαδα μου τα επινε ετσι...κ βοηθησαν πολυ.

καλησπερααααα κοριτσια τι κανετε??

μπριλιαντ μου χαιρομαι που ολα πηγαν καλα...αντε να την κανω κ γω να ηρεμησω....τι τελεια 30 λεπτα εβλεπες το μωρακι σου κ πιπιλιζε καλε το δαχτυλακι του...

κοριτσια ευχαριστω για την βοηθεια με το τικερακι αυτες τις μερες θα ασχοληθω να την κανω κ αν καπου σκονταψω εδω ειμαστε παλι χιιχιχ..

αναστασακι μου υπομονη σε λιγες μερες θα δεις κ συ το μωρακι σου..να πω την αληθεια μου λειψε κ μενα παρα πολυ...

ζουζου δεν θυμαμαι ακριβως το ψευδωνυμο καταλαβατε για ποια μιλαω ασε με τους εμετους κ γω καθε βραδυ κανω εμετο κ φαντασου 1 φορα την μερα κ υποφερω οχι τωρα εσυ που κανεις συναιχεια ευχομαι γρηγορα να σταματησουν οι εμετοι σου..οσο για την δυσκοιλιοτητα κ γω υποφερω εδω κ 1 εβδομαδα παω ανα 2-3 μερες κ που να ξεκινησω κ σιδηρο να παιρνω..

Διαφημίσεις

latortura πραγματικα δεν εχω λογια..........................Είσαι αξια μαμά...!!!!Μην το ξεχάσεις ποτεεεεεεεε!!!

σε ευχαριστω πολυ! μετα απο ολα αυτα καταλαβαινεις απλα τη δυναμη που κρυβεται μεσα μας! Να ζησετε!!!! παντα ευτυχισμενοι κ αγαπημενοι !!!! :D

com]uiFTp2.png[/url]

My girl...............ΠΗΤ 05/08 ΑΓΟΡΑΚΙ (βιοκλινική)

Natalia90...........ΠΗΤ 3/8 ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (Έλενα)

Marilouu.............ΠΗΤ 8/8 ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (ρέα)

Αγοροmummy......ΠΗΤ 8/8....................(ρέα)

Impregnant.........ΠΗΤ 10/8 ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (ρέα)

Ziu_zitsu.............ΠΗΤ 14/8.................(βιοκλινική)

Margi25..............ΠΗΤ 18/8 ΑΓΟΡΑΚΙ

Martha86............ΠΗΤ 20/8 ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ)

Linalien...............ΠΗΤ 20/8 ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΚΙ (ΙΑΣΩ)

Anastasiat28.......ΠΗΤ 24/8...................(μητέρα)

Maria93..............ΠΗΤ 25/8...................

Papakia30...........ΠΗΤ 26/8 ΑΓΟΡΑΚΙ (Ιασώ;Αλεξάνδρα)

Latortura............ΠΗΤ 26/8 ΑΓΟΡΑΚΙ (Ιασω / Ρεα)

Ampeligi.............ΠΗΤ 28/8...................(Λητώ)

Brilliant...............ΠΗΤ 30/8...................(βενιζελειο)

Ioanna21............ΠΗΤ 31/8....................(ΓΕΝΕΣΙΣ)

Chrysa1982.........ΠΗΤ 8/9......................

Stone...........................

com]uiFTp2.png[/url]

Πηγα εχθες στο γιατρο κ μου ειπε οτι ολα ειναι μια χαρα! ξανα σε 10 μερες επειδη το ηθελα εγω... ειμαι καλα τωρα.πρεπει.κι ετσι ειμαι.:) σας ευχαριστω πολυ που με σκεφτεστε! η αγκαλια σας με ανακουφισε..!

com]uiFTp2.png[/url]

latortura Τέτοια να ακούμε!!! Ξέρως πως θα σου φαινόμαστε χαζοχαρούμενες εδώ μέσα, αλλά έτσι πρέπει να 'μαστε... Δυστυχώς κι εγώ έχω δυσάρεστο, ο πατέρας μου είναι στο νοσοκομείο και παλεύει με καρκίνο εδώ και 3 μήνες (φανταστείτε στο δωμάτιό του έμαθα ότι είμαι έγκυος αφού πήγαινε να κάνει εξέταση με ραδιενεργό υλικό κι έκανα το τεστ εκεί!) αλλά είμαι αισιόδοξη και προσπαθώ να σκέφτομαι ότι το καλοκαίρι θα είναι καλά και το νινί και ο παππούς του! Έτσι είναι, η ζωή πάντα σου δίνει χαρές και λύπες μαζί...

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Latortura χαιρομαι που εισαι καλα...ετσι πρεπει!

Impregnant λυπαμαι για τον μπαμπα σου. Ευχομαι να βγει νικητης σ αυτη την μαχη!

Κοριτσια ευχαριστω για την συμπαρασταση... Απλα πρεπει να το παρω αποφαση νομιζω.... Και δεν παιρνω κ συμπληρωματα ακομα.. Θα ξανακανω εξετασεις αρχες του μηνα και βλεπουμε..

Οσο για την δυσκοιλιοτητα και δαμασκηνα τρωω και γενικα πρασινα/σαλατες. Δεν εχω αυτη την αναγκη! Ειναι αστειο. Λεω μαλλον δεν προλαβαινει κατι να φτασει εκει.τα βγαζω ολα απ το στομα.... Και δεν νιωθω κ τουμπανιασμα... Ωραια κουβεντα αρχισα....

Σας φιλω! Παω να ξεραθω στον υπμνο!

bdf4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...