Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 5 λεπτά , Marlina είπε:

      Το έχω κ εγώ αυτό το βάρος εδώ και πολύ καιρό.. και εγώ αυτό νιώθω ότι θα φύγουν 😄 Εχω την εντύπωση πως επιδεινώνεται με το πολύ ξαπλα. Επίσης και εγω το νιώθω πολύ πιο έντονα όταν θέλω τουαλέτα. Προσπαθώ να πηγαίνω αρκετά συχνά τουαλέτα γιατί πέρα από το βάρος μου δημιουργούν και συσπάσεις!

      Επίσης με το μπάνιο και εγώ το ίδιο προτιμώ το πρωί που είμαι καλύτερα!!! 

      ωραία περναμε όλες !αχαχαχχαχα 🤣 μωρέ ας πάνε όλα καλα και θα κάνω 5 φορε σ μπάνιο μετά !

Μαθήματα για ενήλικες στη Λάρισα


fifitsa

Recommended Posts

Γεια σε όλους και σε όλες!

Εδώ και πολύ καρό έψαχνα να βρω κάπου όπου να παραδίδονται μαθήματα ραπτικής για ενηλίκους στη Λάρισα! Όλες οι προσπάθειες μου έπεφταν ξανά και ξανά στο κενό και η απογοήτευση μου ήταν μεγάλη...:( Τυχαία τελικά πριν λίγο καιρό βρήκα τοιχοκολλημένες σε ένα κατάστημα με υφάσματα, τις πληροφορίες που έψαχνα! :eek:

Σκέφτηκα λοιπόν ότι ίσως να ήταν καλό να υπάρχει στο φόρουμ ο τόπος όπου εμείς από τη Λάρισα, θα μπορούμε να δημοσιεύουμε πληροφορίες σχετικές με μαθήματα και χόμπι που μπορεί κανείς ενήλικας να παρακολουθήσει για να βρίσκουμε κι εμείς οι μαμάδες δημιουργικούς τρόπους έκφρασης! ;)

Τα μαθήματα ραπτικής παραδίδονται από κ. Θεοδώρα στην Οδό Μιαούλη στο κέντρο της Λάρισας. Τηλέφωνο για πληροφορίες: 2410 550 413

Παρακαλώ μη μου στέλνετε πμ για πληροφορίες μιας και ΔΕΝ είμαι εγώ που παραδίδω τα μαθήματα! Ίδέες και πληροφορίες για τη ραπτική καλοδεχούμενες!

Όποιος άλλος παρακολουθεί κάποιο χόμπι και έχει πληροφορίες για μαθήματα σε ενηλικους ας το δημοσιεύσει εδώ ώστε όποιος θέλει να επωφεληθεί!

Επίσης μπορούμε να ανταλλάσουμε ιδέες για τα χόμπι μας και να συζητάμε γι'αυτά!

Αν κάτι από αυτά που γράφω είναι αντίθετο σε κάποιο κανόνα του φόρουμ, ζητώ συγνώμη! Η πρόθεση μου είναι απλά να ενημερώσω όποιον ενδιαφέρεται, για το χόμπι μου αλλά και να πάρω πληροφορίες για μέρη όπου μπορεί να βρω κάτι νέο!

Επεξεργάστηκαν by fifitsa
Λάθος!

rXAJp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...