Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θηλασμος


stefania2013

Recommended Posts

KΑΛΗΣΠΕΡΑ.θΗΛΑΖΩ ΕΔΩ Κ 5 ΜΗΝΕς ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΤΕΡΕΗ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ.μεχρι τωρα αντλουσα γαλα απ το θυλαστρο αλλα ανησυχω μηπως μειωθει η ποσοτητα του γαλακτος τωρα που θα περιοριστει ο θυλασμος..ειχα νοικιασει ενα νοσοκομειακο κ μου εχουν δανεισει ενα απλο..υπαρχει περιπτωσει να κοπει ο θηλασμος τωρα που θα μειωθει?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Δεν ξέρω και πολλά αλλα τον πρώτο καιρό με τις στέρεες εχεις και θηλασμο παράλληλα η απ ότι κατάλαβα εσυ δίνεις το γαλατακι σου με το μπουκάλι. Αυτο μπορει να σου πάρει και μήνα να αντικαταστήσεις πλήρως γεύμα απο γαλα σε Στερεά τροφή.

Με το απλό θηλαστρο εχεις δοκιμάσει να δεις πόσο γαλα βγάζεις. Γιατί τα νοσοκομειακά ειναι πάντα τα καλύτερα. Όταν αντικατασταθούν πλήρως τα γεύματα η παραγωγή του γάλακτος προσαρμόζεται στη ζήτηση του μωρού.

Υπάρχουν τοπικ που αναφέρονται στο θηλασμο για ψάξτε λιγο παραπάνω.

Έχω ένα κοριτσάκι εννιά μηνών που τη θηλαζω ακόμη αλλα τώρα πίνει γαλα μονο πρωί βράδυ. Μπορεις να με ρωτήσεις ότι θέλεις αν μπορώ να σε βοηθήσω κάπως.

Link to comment
Share on other sites

http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=110

To καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις εδώ και να βρεις το κατάλληλο τόπικ για σένα....θα βρεις και βοήθεια από ειδικούς!


Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...