Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ek3001 είπε:

Μην πτοείσαι...καταλαβαίνω κι εγω απο 01/2025 ξεκίνησα και ακόμη...είναι λάθοσ μας ότι πιστευουμε ότι θα συμβεί με την πρωτη γιατί έτσι το περνάνε οι γιατροί...υπομονη και πολυ καλή τυχη μας ευχομαι!

Καλέ δεν πιστεύω ότι θα συμβεί με την πρώτη.. Θα πάω ήδη για την πέμπτη μου εμβρυομεταφορά. Στην τρίτη έμεινα έγκυος και έκανα τον γιο μου. Ακολούθησε μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά τον Μάρτιο, μια φυσιολογική σύλληψη τον Μάιο που παλινδρόμησε και έκανα απόξεση, και τώρα ετοιμαζόμασταν ξανά αλλά πήραμε αναβολή. Απλώς στεναχωριέμαι γιατί πέρασε ένας χρόνος πια και ακόμα τίποτα. Ήλπιζα να τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα...

Πρόβλημα εμφάνισης μηνυμάτων

Recommended Posts

Σας έστειλα κάποιο μέιλ για να σας ρωτήσω κάτι, αλλά δεν απαντήθηκε.

Σε ορισμένα θέματα, και όχι σε άλλα, μου βγάζει το μήνυμα "ο λογαριασμός σας δεν έχει ενεργοποιηθεί". Πόσες φορές πρέπει να ενεργοποιήσω το λογαριασμό μου;

Μήπως δε μπορώ να έχω πρόσβαση σε όλα τα θέματα του φόρουμ, αλλά μόνο σε ορισμένα από αυτά;

Επίσης, τα προβλήματα σύνδεσης που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες -αν όχι όλες- κοπέλες, είναι καθαρά προβλήματα του ίντερνετ ή αφορούν και στο ίδιο το φόρουμ;

Πάω να απαντήσω σε ένα θέμα και μέχρι να πατήσω "υποβολή" έχει αποσυνδεθεί ο λογαριασμός μου και, κατα συνέπεια, έχει χαθεί το μήνυμα.

Ευχαριστώ εκ των προταίρων, Λία.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...