Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr

Πρόσεχε!!!


Recommended Posts

πρόσεχε!! όταν σε προσβάλλει κάποιος δεν προσβάλλει το άτομό σου την προσωπικότητά σου αλλά αυτό που βλέπει μέσω του φόρουμ.

αυτό που βλέπει είναι ένας λογαριασμός χρήστη, ένα ψευδώνυμο και το τι γράφει αυτό το ψευδώνυμο και όχι το τι είσαι στην πραγματικότητα. έχε υπόψη σου ότι ο γραπτός λόγος οδηγεί πάρα πολύ συχνά σε παρεξηγήσεις για αυτό ακριβώς το λόγο.

αυτά που γράφεις μπορεί να μην είναι διατυπωμένα με τρόπο που να μεταφέρουν ακριβώς αυτό που θέλεις να πείς!

μην χάνεις χρόνο και ενέργεια, σε συναισθήματα και σκέψεις με το να στεναχωριέσαι ή να θυμώνεις για διαδικτυακές παρεξηγήσεις ή τσακωμούς. υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στον κόσμο απο ότι μερικές γραπτές προτάσεις οι οποίες δεν έχουν πραγματική υπόσταση.

σιγουρέψου αν οι διαδικτυακοί σου φίλοι είναι πραγματικοί φίλοι πριν ξοδέψεις ενέργεια και συναισθήματα για αυτούς.

θυμήσου ότι αρκετές φορές οι σχέσεις που δημιουργούνται μπορεί να είναι περιστασιακές ή επιφανειακές.

μην εμπιστεύεσαι προσωπικά σου δεδομένα ή καταστάσεις σε άτομα που δεν γνωρίζεις καλά, ή που δεν δίνουν και εκείνα δικά τους δεδομένα.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

δεν έχετε άδικο αλλά ας μην ξεχνάμε και τον ανθρώπινο παράγοντα..δυστυχώς άθελα μας, δημιουργούντε συναισθήματα παρασυρόμενοι από αυτά που διαβάζουμε...

άλλοι ( βάζω και τον εαυτό μου μέσα ) είναι περισσότερο οξύθυμοι και εξωτερικεύουν το θυμό...και ευτό ανθρώπινο είναι

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΠΟΣΑ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΛΛΑ ΔΙΣΤΙΧΟΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΜΙΣΟΥΜΕ – ΣΥΜΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΞΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΡΕΑ Η ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΕΞΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ σου ΦΙΛΑΡΑΚΙ

ΔΙΣΤΙΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΡΟΣ – ΑΧΡΩΜΟΣ – Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ

Και ειλικρινά ναι μεν εδώ μπορεί να λέμε κόπια πράγματα αλλά ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσω τους έξω φίλους μας...

Και αν κάποιους συμπαθώ είναι απλά γιατί παρουσίασαν κάποιο προφίλ που ΕΚΕΙΝΗ ΘΕΛΑΝ και εμένα μου άρεσε ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ


:tongue::tongue:
Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Διαφημίσεις

  • 2 χρόνια μετά...
πρόσεχε!! έχε υπόψη σου ότι ο γραπτός λόγος οδηγεί πάρα πολύ συχνά σε παρεξηγήσεις για αυτό ακριβώς το λόγο.

αυτά που γράφεις μπορεί να μην είναι διατυπωμένα με τρόπο που να μεταφέρουν ακριβώς αυτό που θέλεις να πείς!

Νομίζω οτι δεν φταίει τόσο ο γραπτός λόγος όσο το τι αποσκοπεί κάθε μέλος απο ενα φόρουμ.

Στο συγκεκριμένο υπάρχουν άνθρωποι που γράφουν για ενημέρωση ή ψυχαγωγία και είναι φυσιολογικό,υπάρχουν όμως και άλλοι που μπαίνουν για να έχουν "απολαβές",ζητούν συστηματικά πράγματα ,παρακαλάνε για δωρεάν υπηρεσίες (χαρακτηριστικά πιάστηκα "κορόιδο" δυο φορές απο μαμάδες που θέλαν μπομπονιέρες και δωράκια για παιδικό πάρτυ και οχι μόνο δεν πληρώθηκα τα υλικά που χάλασα,αλλά δεν άκουσα ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! λες και ημουν υποχρεωμένη ή τις ήξερα και απο χτες),και άλλες πολλές περιπτώσεις που εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς.

Καλό είναι το κάθε μέλος να είναι "υποψιασμένο" όσο δακρύβρεχτη και να είναι η ιστορία που θα ακούσει, επειδή οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τα παιδιά τους για να συγκινήσουν και όσο να ναι όλοι γινόμαστε πιο ευαισθητοι με αυτό το θέμα.Αν και προσωπικά πλέον είμαι υπέρ της βοήθειας μόνο σε ανθρώπους που ξέρω!

Link to comment
Share on other sites

Ο λόγος που αποφάσισα να ποστάρω το κείμενο αυτό είναι οτι η μια μαμά που της έφτιαξα εντελώς δωρεάν τις μπομπονιέρες για τη βάφτιση του παιδιού της και φέρθηκε έτσι ,την τελευταία εβδομάδα με "ξαναθυμήθηκε" για δωρεάν μαρτυρικά.Θα γίνει νονά.Πλάκα δεν έχει?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...