Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 8 ώρες πρίν, Nels είπε:

      Αν δεν είσαι σε φυσικό κύκλο και γίνει ωοληψια με νάρκωση-μεθη λόγω πολλών ωαριων (μέχρι 2 ωαρια κάποιες κοπέλες αντέχουν και χωρις) τότε συνήθως στις οδηγίες είναι να έχει αφαιρεθεί το μανικιουρ (αν υπάρξει κάποια επιπλοκη κάτι φαίνεται στα νύχια γι αυτό και θέλουν να τα βλέπουν, πιο λεπτομέρειες δεν ξέρω). Εμένα μου είχαν πει όχι μανικιούρ και όχι αρώματα. Ρώτα το γιατρό σου για ασφάλεια καθώς το ημιμονιμο δε θα μπορέσεις να το αφαιρέσεις επί τόπου αν απαιτείται.

       

Κανόνες λειτουργίας parents cafe


Recommended Posts

Γενικοί κανόνες λειτουργίας:

- Αποφεύγετε την παρατεταμένη χρήση greeklish ή κεφαλαίων, κάνουν δυσανάγνωστες τις δημοσιεύσεις σας. Τα κεφαλαία στην γλώσσα των φόρουμ σημαίνουν ότι "φωνάζει" κάποιος.

- Απαγορεύονται οι προσβλητικές δημοσιεύσεις, η παράθεση χυδαίου ή άσεμνου ή προστατευόμενου απο νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας υλικού

- Απαγορεύονται οι προσωπικές επιθέσεις.

Για να ενισχύεται η ανταλλαγή απόψεων, απαιτείται η διατύπωση της άποψης του καθενός,να μην περιλαμβάνει απαξιωτικούς, ειρωνικούς,ρατσιστικούς ή με χλευασμό χαρακτηρισμούς και εκφράσεις

-Απαγορέυεται,να χρησιμοποιόυνται εκφράσεις απαξίωσης, υπονοώντας ομάδες ασθενών ή άλλων κοινωνικών ομάδων εν'ειδει χιούμορ.

-Απαγορέυονται οποιασδήποτε μορφής ραστιστικά σχόλια.

- Καλό είναι να χρησιμοποιείτε την προεπισκόπηση πρίν την δημοσίευση του μυνήματός σας, έτσι θα δείτε τυχόν λάθη ή παραλείψεις πρίν αυτό εισαχθεί στο τόπικ.

-Απαγορεύονται οι διαφημιστικές δημοσιεύσεις είτε μέσα στο φόρουμ, είτε μέσω προσωπικών μυνημάτων.

-Δεν επιτρέπεται το username να παραπέμπει σε εταιρεία / επαγγελματική δραστηριότητα / email / ονοματεπώνυμο

- ΔΕΝ επιτρέπεται να βάλετε τον σύνδεσμο επιχείρισης, ή γενικής ή ψυχαγωγικής θεματολογίας blog - forum στην υπογραφή σας

Επιτρέπονται μόνο σύνδεσμοι σε ιστοσελίδες κ blog που αφορούν ενημερωτικά και φιλανθρωπικά θέματα!

-Το φόρουμ διατίθεται στην χρήση μόνο φυσικών προσώπων.

-Επιτρέπεται η αναφορά σε εμπορικές ονομασίες, εταιρίες ή ιστοσελίδες εκτός και αν ανήκει στο υπογράφων μέλος η επιχείρηση ή έχει οικονομικό συμφέρον απο τις υπηρεσίες αυτών ή αν γίνεται επι τούτου για διαφήμιση ή είναι ενοχλητική (spam δηλαδή).

-Αν κάποιος χρήστης δεχτεί ανάλογο προσωπικό μήνυμα (διαφημιστικό) θα παρακαλούσαμε να το αναφέρει στον administrator.

- Για την καλύτερη χρηστικότητα του φόρουμ απο όλους, μην βάζετε στις δημοσιεύσεις ή στις υπογραφές σας φωτογραφίες με πλάτος μεγαλύτερο απο 400 pixel και ύψος μεγαλύτερο απο 100 pixel. Χρησιμοποιήστε είτε thumbnail μικρότερες εικόνες ή απλό link.

-Απαγορεύονται παρατηρήσεις, τα σχόλια και συστάσεις προς άλλα μέλη σχετικά με την συμπεριφορά και συμμετοχή τους στο forum.

Υπεύθυνοι για αυτό είναι αποκλειστικά και μόνο οι Διαχειριστές .

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης σας με τους κανόνες λειτουργίας του forum οι συντονιστές /διαχειριστές θα δίνουν κάρτες παρατήρησης (infractions) ή θα απενεργοποιούν το λογαριασμό σας.

- Απαγορεύονται Υβριστικές λέξεις και @#$#$%@$^!

Παρακαλούμε τα μέλη να χρησιμοποιούν ήπιες εκφράσεις στις δημοσιεύσεις τους.

ακόμα και όταν χρησιμοποιούνται χαρακτήρες όπως #$$@#&@*% αντί της υβριστικής λέξης,

το κείμενο μιας δημοσίευσης αποκτά αρνητικό χαρακτήρα με αποτέλεσμα δυναμιτισμό των συζητήσεων και διαμάχες,

είναι καλύτερο για την λειτουργία του φόρουμ να χρησιμοποιούνται εκφράσεις όπως "διαφωνώ κάθετα" "θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι .. "

"είμαι εξαγριωμένη/ος .. " κτλ.

ευχαριστούμε εκ των προτέρων τα μέλη

απο την διαχείριση

Επεξεργάστηκαν by Συντονιστής Org
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
×
×
  • Δημιουργία νέου...