Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 20 ώρες πρίν, Bluee19 είπε:

      Ναι κάναμε υπάρχει ουρεοπλασμα πήρε vibramicyn 20μερες και θα επαναλάβουμε επανεξετάση σε 3μηνρς να δούνε αν έφυγε 

      Όταν τελείωσε την αντιβίωση δεν έκανε επανεξέταση ;θα περιμένετε 3 μήνες;νομίζω ότι η επανεξέταση πρέπει να γίνει άμεσα ,είναι ισχυρό μικρόβιο και επηρεάζει γενικά.παει σε ουρολόγο σωστά;

Ανακοινώσεις


Recommended Posts

H δημοσίευση "άποψης",

με την μορφή και μόνο υπονοούμενων,χωρίς αυτή να περιέχει τα οποιαδήποτε στοιχεία, πάνω στα οποία η διαχείριση/ο άμμεσα θιγόμενος να μπορεί να σχολιάσει ή να απαντήσει, και θεωρείται δυσφήμιση (καθώς δεν περιλαμβάνει συγκεκριμένη περιγραφή στοιχείων),αλλά και στερείται όποιας ουσίας.

Ευχαρίστως να απαντηθούν συγκεκριμένα με ανακοίνωση,όλα τα ερωτήματα ή κείμενα τα οποία θα περιέχουν συγκεκριμένες "καταγγελίες" οι οποίες, να ονοματίζουν μέλη, όπως και καταστάσεις.

Θα περιμένουμε να παραλάβουμε κείμενο το οποίο θα διευκρινίζει τα όσα λέγονται στην παρακάτω δημοσίευση,με ακριβή τρόπο, έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος παρερμηνείας των λεγόμενων του μέλους.

Τότε η διαχείριση θα μπορέσει και να παρουσιάσει, επίσης συγκεκριμένα στοιχεία,

τα οποία θα απαντούν με πολύ ξεκάθαρο τρόπο,(με στοιχεία) ,τις διάφορες δράσεις αποφάσεις κυρώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί.

Ο λογαριασμός

MARIANTHI611 δεν απενεργοποιείται έτσι ώστε το μέλος να μπορέσει να στείλει μεσω πμ , κείμενο που να εξηγεί αυτά που υποννοεί.

Μπορεί να στείλει και εμαιλ, στο [email protected]

ευχαριστούμε

απο την διαχείριση.

επισυνάπτονται τα κείμενα:

-υποννοούμενα

-δυσφήμιση

Ηθελα με την σειρα μου να εκφρασω την γνωμη μου (αν βεβαια μου επιτρεψετε κι ολας...)

Δεν θα πω τα κλασσικα του στυλ ποσο ωραια περασαμε εδω και ποση αναγκη ειχαμε την συζητηση με τις αλλες μανουλες του καφε...Δεν μπορω να μην σχολιασω ομως την χουντικη νοοτροπια που αντιμετωπισαμε απο τις κουμπαρομπεμπεκες του φορουμ...εχουμε ολες τα ιδια δικαιωματα ειτε εχουμε γραψει 1 μηνυμα ειτε 7000 σε ολο το φορουμ...λυπαμαι βαθυτατα που και εδω οπως και στην ¨πραγματικη" ζωη μετρανε οι κουμπαριες και ολοι αντιμετωπιζομαστε σαν απλοι χρηστες και οχι σαν ατομα με ευσθησιες...ατομα που μας ενωνε ο ιδιος σκοπος...η αγαπη προς τα παιδια... θελω επισης να προσθεσω οτι ατομα που αντιμετωπιστηκαν ευνοικα λογω της κουμπαριας που ανεφερα πιο πανω ξεφτιλιζαν συστηματικα αλλους ανθρωπους που μου ομως δεν ηταν μελη του φορουμ...αλλα αυτο το ξεφτιλισμα δεν banαριζοταν... γιατι αραγε...

Μην κοροιδευομαστε στην Ελλαδα του Σημερα η Χουντα εχει επιστρεψει...στην εργασια, στους δρομους, στο φορουμ, στα μπλογκ...ελπιζω να αισθανεστε πολυ περηφανοι για τα Δημοκρατικα σας Ιδανικα...Χαιρετω!

Επίσης υπενθυμίζουμε στα μέλη ότι ο νόμος περί εξύβρισης ή συκοφαντικής δυσφήμισης ισχύει και για το διαδύκτιο.

Αρθ. 361. Εξύβριση

1. Όποιος, εκτός από τις περιπτώσεις της δυσφήμησης (άρθρα 362 και 363), προσβάλλει την τιμή άλλου με λόγο ή με έργο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή. Η χρηματική ποινή μπορεί να επιβληθεί και μαζί με την ποινή της φυλάκισης.

2. Όταν η προσβολή της τιμής δεν είναι ιδιαίτερα βαριά, αν ληφθούν υπόψη οι περιστάσεις και το πρόσωπο του ατόμου που προσβλήθηκε, ο υπαίτιος τιμωρείται με κράτηση ή με πρόστιμο.

3. Η διάταξη της § 3 του άρθρου 308 έχει και σ' αυτή την περίπτωση εφαρμογή.

Αρθ. 361 Α. Απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση

1. Με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών τιμωρείται η έμπρακτη εξύβριση (άρθρο 361 § 1), αν έγινε χωρίς πρόκληση από τον παθόντα.

2. Αν στην πράξη της προηγούμενης παραγράφου συμμετείχαν δύο ή περισσότεροι, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.

Αρθ. 362. Δυσφήμιση

Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλον γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψη του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών ή με χρηματική ποινή. Η χρηματική ποινή μπορεί να επιβληθεί και μαζί με την ποινή της φυλάκισης.

Αρθ. 363. Συκοφαντική δυσφήμιση.

Αν στην περίπτωση του άρθρου 362, το γεγονός είναι ψευδές και ο υπαίτιος γνώριζε ότι αυτό είναι ψευδές τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών· μαζί με τη φυλάκιση μπορεί να επιβληθεί και χρηματική ποινή. Μπορεί επίσης να επιβληθεί και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων κατά το άρθρο 63.

Επεξεργάστηκαν by Συντονιστής Org
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Παρ' όλο που είχα την ευγενή προσφορά , να αναλάβει κάποιος νομικός το κείμενο που θα σας έστελνα, προτίμησα εν τούτοις να το γράψω και να το προσυπογράψω η ίδια, ούσα σίγουρη για o,τι γράφω και έχουσα τη χαρά ότι επί τέλους θα απαντηθούν απλά και ωραία τα ερωτήματα μου.

Ποτέ δεν υπονόησα κάτι, αντιθέτως έγραψα με θάρρος τη γνώμη μου, όπως και άλλα μέλη τα οποία διαγραφήκαν για αυτό το λόγο. Εφόσον όμως έχετε την πρόθεση να απαντήσετε όλα τα ερωτήματα, τώρα διότι όλο αυτό το διάστημα που μέλη σας έστελναν πμ δεν αποφασίσατε να απαντήσετε συγκεκριμένα παρά μόνο στέλνατε 'κίτρινες και κόκκινες κάρτες, θα εξηγήσω περαιτέρω.

¨Όσον αφορά για το αν η διαχείριση μπορέσει και παρουσιάσει στοιχεία, που απαντούν αποφάσεις -κυρώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, δεν αμφισβητώ το λόγο που μερικά μέλη διαγράφηκαν (κάποια όμως τελείως άδικα που θα τα αναφέρω παρακάτω), αμφισβητώ όμως το λόγο που κάποια μέλη ΔΕΝ διαγραφήκαν....και συνεχίζω.

"χουντική νοοτροπία από τις κουμπαρομπεμπέκες του φόρουμ"

Χουντική νοοτροπία, είναι έκφραση που παραπέμπει σε αυθαίρετες πράξεις από τους έχοντες την εξουσία. Σας θυμίζω το μέλος DALIDA που διαγράφηκε με συνοπτικές διαδικασίες επειδή χαριτολογώντας 'στενοχώρησε' το μέλος Aria 146.΅Επίσης σας θυμίζω το μέλος Inaki που διαγράφηκε επίσης με συνοπτικές διαδικασίες επειδή ρώτησε τα ήδη διαγραφόμενα μέλη του 'καφέ' της, αν ήθελαν να συμμετάσχουν σε άλλο φόρουμ.

Όλα αυτά βέβαια σε αντίθεση με άλλα μέλη σας όπως Fistikaki και Aria 146, τα οποία αν και αναφέρθηκαν για τα ειρωνικά ή/και προσβλητικά, ή/και υβριστικά σχόλια τους στο παρελθόν αλλά και στην προκειμένη περίπτωση, απλά τους στάλθηκε κάποια 'κάρτα' ή διαγράφηκαν 'προσωρινά'. Αυτή η αντιμετώπιση δεν είναι ίση προς όλα τα μέλη.

Κουμπαρομπεμπέκες είναι έκφραση που χρησιμοποιήθηκε βασιζόμενη στην έκφραση 'κουμπάρος' η οποία καθιερώθηκε με τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων χρόνων της χώρας μας. Δηλώνει την οποιαδήποτε φιλική ή οικογενειακή σχέση κάποιων ανθρώπων η οποία εξασφαλίζει σε μερικούς ευνοϊκή μεταχείριση. Η φιλική ή οικογενειακή σχέση στη προκειμένη, απορρέει στο γεγονός ότι ένα από τα δύο μέλη (ίσως και τα δύο) ήταν παρούσες με ενεργό ρόλο σε γάμο διοικητικού μέλους. Παρακαλώ διαψεύστε με αν κρίνετε ότι σας αδικώ.

Τέλος

όσον αφορά το άρθρο 361 περί εξύβρισης, 362 περί δυσφήμισης και 363 περί συκοφαντικής δυσφήμισης (εγκλήματα κατά της τιμής γενικότερα σύμφωνα με το 21ο κεφάλαιο του ποινικού μας κώδικα) τα οποίο αναρτήσατε, σας παραπέμπω στο άρθρο 367 του Ποινικού Κώδικα, παράγραφο γ και δ, σύμφωνα με το οποίο δεν αποτελούν άδικη πράξη οι εκδηλώσεις που γίνονται για την εκτέλεση νόμιμων καθηκόντων, την άσκηση νόμιμης εξουσίας ή για την διαφύλαξη (προστασία) δικαιώματος ή από άλλο δικαιολογημένο ενδιαφέρον, ή σε ανάλογες περιπτώσεις.

Επί πλέον δε, σας παραπέμπω στα αρθ 9 (ελευθερία σκέψης συνείδησης και θρησκείας), αρθ 10 (ελευθερία έκφρασης), αρθ 14 (απαγόρευση των διακρίσεων), άρθρο 17(απαγόρευση κατάχρησης δικαιωμάτων) της ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων των ανθρώπων ΝΔ53/1974, ΦΕΚ 256/20.09.1974.

Περαιτέρω, στο άρθρο 33 του Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με το οποίο όποιος προκαλεί σε άλλον τρόμο ή ανησυχία απειλώντας τον με βία ή άλλη παράνομη πράξη τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.

Θα μπορούσα να αναφέρω πολλά άρθρα του Νομοθέτη προσπαθώντας να σας εκφοβίσω ή/και απειλήσω 'η/και απλά προκαλέσω τις εντυπώσεις σας. Αλλά δεν θα το κάνω γιατί αυτό δεν είναι και δεν ήταν ο σκοπός μου ποτέ. Με την ίδια λογική δεν βρίσκουν ανταπόκριση στο άτομο μου παρόμοιες απειλές, άμεσες ή έμμεσες, εκφοβισμού κλπ.

Ως μέλος, αφενός δεν διέπραξα καμία άδικη πράξη ώστε να πληρώ την αντικειμενική και υποκειμενική υπόσταση κάποιας παράνομης πράξης, άρα δεν δέχομαι να μου καταλογίζετε οτιδήποτε και αφετέρου δεν ένιωσα την ελευθερία λόγου και έκφρασης ή την ασφάλεια και την ίση αντιμετώπιση ενός διαδικτυακού χώρου, όπως απαιτείται σύμφωνα με την αρχή ηλεκτρονικού ελέγχου για την μη ορθή λειτουργία του φόρουμ και τη μονομερή αντιμετώπιση χρηστών. Λυπάμαι, δεν το προκάλεσα εγώ αυτό.

Εν κατακλείδι, επειδή δεν θα ξαναδιαβάσω μηνύματα αυτού του φόρουμ και δεν θα έχω γνώση για το τι γράφεται, αν θέλετε οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση, να χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ώστε να λυθούν τυχούσες διαφορές μας. Αυτό βέβαια δεν θα προκαλέσει ανάλογο 'θόρυβο' βέβαια ούτε ανάλογες εντυπώσεις στα 'μέλη ' σας αλλά αυτό εμένα δεν με αφορά όσο και αν στεναχωρεί εσάς.

Ευχαριστώ για την κατανόηση


waWmp3.png

9LyAp3.png

Link to comment
Share on other sites

  • 1 χρόνο μετά...

Ταυτόχρονη χρήση δυο λογαριασμών

Απαγορεύεται η χρήση του φόρουμ απο δύο λογαριασμούς ταυτόχρονα. Η ταυτόχρονη χρήση επιβεβαιώνεται μέσω των τεχνικών εργαλείων της διαχείρισης.

Όταν διαπιστώνεται ταυτόχρονη χρήση, ο μεταγενέστερος λογαριασμός απενεργοποιείται, χωρίς άλλη ειδοποίηση»

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...