Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • On 5/6/2024 at 3:24 ΜΜ, Angot είπε:

      κορίτσια γέννησα ένα αγοράκι 2720 και το εχω εδώ δίπλα μ ! έφαγε τα ml του σε πρόσθετο και έπιασε και βυζακι 🤪 

      Angοt Να σου ζήσει !! Σε ποια εβδομαδα γεννησες? καλότυχο και τυχερό να είναι!! Δεν έχω προλαβει να σας πω κ εγώ τα νέα μου. Δεν ξέρω αν με θυμάστε ειχα την δίδυμη κύηση και μου χε πει ο γυναικολογος μου να ανεβω Αθήνα γτ άρχισε να κοντενει ο τράχηλος! Τελικά 2 εβδομάδες αφού ανεβηκα στην Αθήνα σπάσανε τα νερά μου και γέννησα πρόωρα στις 33 + 4 ημερες τα δύο μωράκια μου! Χρειάστηκε να μείνουν στο νοσοκομείο 1 μήνα λόγω προωροτητας. Τώρα όλα καλά και έχουμε γυρίσει όλοι μαζί σπίτι μας!

      • Μου αρέσει 1

Κάθισμα αυτοκινήτου Young Expert Recaro.


Recommended Posts

Το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Recaro Young Expert είναι ένα εξαιρετικά άνετο παιδικό κάθισμα .

Παρέχει απόλυτη προστασία. Διαθέτει μεγάλα αφρώδη προστατευτικά στο ύψος του κεφαλιού και του στήθους τα οποία προσφέρουν υψηλά επίπεδα ασφάλειας στην περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης .

Επιπλέον προσφορά η άνετη θέση ενός μπάκετ με πολύ καλή στήριξη στο κάθισμα του αυτοκινήτου ακόμα και στις απότομες στροφές.

Σωστό δέσιμο : Το παιδικό κάθισμα Recaro Young Expert διαθέτει ζώνες ασφαλείας 5 σημείων με μαλακή επένδυση για πλήρη ρύθμιση ύψους ζωνών για όσο το παιδί μεγαλώνει.

Έξυπνη σχεδίαση : Χαρακτηριστικό του καθίσματος η ευκολία και η ταχύτητα. Γρήγορο δέσιμο και άμεση απελευθέρωση από ένα κεντρικό σημείο , όπως οι ζώνες των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Εύκολή τοποθέτηση : Γρήγορη και εύκολη στήριξη με την ζώνη ασφαλείας του αυτοκινήτου.

Άνεση Ταξιδιού : Ανατομικές επενδύσεις για άνετο ταξίδι . Ανάκληση. Γρήγορη ανάκληση με μια κίνηση μόνο.

Ειδικό ύφασμα που πλένεται πολύ εύκολα.

Όλα τα καλύμματα αφαιρούνται και πλένονται στο πλυντήριο στους 40 βαθμούς Κελσίου.

Το νέο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου κατηγορίας Ι ( 9 – 18 kg δλδ εως 4-5 ετων) από την Recaro - την πασίγνωστη για την ποιότητα των ειδών της γερμανική εταιρεία κατασκευής καθισμάτων – χαρακτηρίζεται από την απλότητα της χρήσης του , χωρίς συμβιβασμούς!

είναι όπως της φωτογραφίας http://anatello.gr/cart/RECARO-YOUNG-EXPERT-9-18KG-ASPHALT-GREY.html σε κόκκινο (σκούρο) /μπεζ χρώμα σε άριστη κατάσταση, καθώς χρησιμοποιήθηκε μόνο στο αυτοκίνητο παππούδων για λίγες φορές. πραγματικά πολύ σταθερό κάθισμα! τιμή αγορας καινούριου 220 ευρώ, τιμή 95? .πώληση η ανταλλαγή με κάθισμα ίδιας ποιότητας και προδιαγραφών για 15-36 κιλά

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...