Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Souri είπε:

Καλησπέρα, προσωπικά δεν έχω ιδέα για αυτό που ρωτάς. Με τι πρωτόκολλα θα ξεκινήσεις; Εύχομαι να πανε όλα καλά και να ξεκινήσεις σύντομα! 

Αμην! Σ ευχαριστώ παρα πολυ! Με το βραχυ. Μου είπε λόγω ηλικίας και χαμηλής ΑΜΗ. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα μαριαεφη και μην ανησυχεις για τα ονειρα,γι'αυτο ειμαστε εδω εμεις για να στα κανουμε πιο ομορφα.

Ερη μου εγω για καθυστερηση θα μιλησω μετα την 33η μερα,γιατι ο κυκλος μου παιζει τα δικα του παιχνιδια,καθε μηνα.Προς το παρον σβηνω τις μερες,σαν τους φανταρους......:?

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα.......κοιμηθηκα απαισια αυτα τα ονειρα ............!!!!!

με κυνηγανε....

τεσπα καινουργια μερα ζεστη μερα και οτι ειναι να γινει θα γινει!

Καλημέρα και σε εσένα....Γιατί κοριτσάκι μου έχεις άσχημα όνειρα;Μήπως έχεις άγχος;Να κάνεις όμορφες σκέψεις πριν τον ύπνο για να είναι τα όνειρα γλυκά!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλημερα μαριαεφη και μην ανησυχεις για τα ονειρα,γι'αυτο ειμαστε εδω εμεις για να στα κανουμε πιο ομορφα.

Ερη μου εγω για καθυστερηση θα μιλησω μετα την 33η μερα,γιατι ο κυκλος μου παιζει τα δικα του παιχνιδια,καθε μηνα.Προς το παρον σβηνω τις μερες,σαν τους φανταρους......:?

Κατάλαβα...Για να δούμε....Πότε είναι η 33η ημέρα;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλημέρα σε όλες..........

τι κάνετε κορίτσια?

μανουτιτάκι όλα καλά βλέπω.....στέλνω θετική ενέργεια ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

εγώ νευρίασα πρωϊ πρωϊ στη δουλειά......αϊ στο διάολο πια με τον κάθε άσχετο δω μέσα......

επίσης πρέπει να έχω τσιμπήσει κανα κιλό και με σφίγγει το παντελόνι μου, με έχει πιάσει πονοκέφαλος πια....

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα νευρααααααααααααααααααααααααααααα

mIdZp3.png

υπομονη ευχομαι οτι θα ερθει αυτο που επιθυμεις!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου

πεμπτη σημερα κι εχουμε λαικη..σε καμια ωρα θα σας αφηγω γιατι πρεπει να φυγω..θα αφησω λιγο τη μανουλα μου να ξεκουραστει γιατι εχθες ξεπατωθηκε και σημερα εχουμε ντουλαπες

μανου μου καλημερα κοριτσακι μου

ερακι πως εισαι σημερα, δουλευεις?

μαριαεφη μου ξεκουραση και καιρος ηταν να το πεις για να μη διακυνδινευεις την υγεια του μωρου σου!περαστικα στη μεσουλα σου!ολα θα πανε τελεια!!!

ελενη κ καλε τι κουκλια ειναι αυτα?τι ματαρες?να τα χαιρεσαι κοπελα μου!

ανδριανουλι μου, καλη επιτυχια στην αδελφουλα σου μωρο μου!

ελενακι, δεν κρατηθηκες..ποση ωρα εκανες για το μνμ που εστειλες?θα τα πουμε αργοτερα!

α κοριτσια το ελενακι μας σας στελνει πολλα πολλα χαιρετισματα και φιλακια!!

μηλιτσα περιμενωωωωω, θα εχω και καφεδακι φρεντο..τον κανω σουπερ!και χυμο για τη μικρη κι εμενα!

κισακι μου, αργεις να εμφανιστεις..επεσε δουλεια?

τζουλακι καλημερα, ελπιζω να βαρεθεις λιγο απτο διαβασμα και να μας πεις και σημερα μια καλημερα!

minaki, ξανθη μου, καλημεραααααααααα, κερναμε καφεεεεεεεεε!!!

κιττυ ελα στο καινουριο μας καφε!!τι ακομα?

αννουλα μου φιλια πολλα και αγκαλιτσες σφιχτες στο εβελινακι!

αστεριακο μου ελα λεμε να μαθουμε κανα ευχαριστο..Παναγιτσα μου, θα γινει της τρελης!!!!!!!!!!!

παπακι καλημερουδια και φιλακια!!!

κουφετακι μου, ελα λεμε να βαλεις κανα τραγουδακι!!!

jelena ο μικρος με τη μυτουλα του οκ?

στυλιανα που εισαι, χαρηκαμε δυο μερες και τωρα μας αφηνεις παλι στην πεινα?το καφεδακι περιμενει!

χριστιανα μου, χανεσαι για πολυ καιρο ρε..εμφανισου!!εμφανισου λεω..εμφανισου τωρα..η εστω το βραδυ!!για να δουμε θα πιασει?χιχιχι

εσυς το ιδιο ισχυει και για σενα, να περνας παντα καλα!!!

ξαχασα καμια?

αν ναι μη με μαλωνετε ετσι?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημερα αννιω μου,παραλαβη θετικης ενεργειας εγινε..........

Ελα βρε ασε τα νευρα στην ακρη,αν ειναι να νευριαζουμε με το καθετι....

Εγω για παραδειγμα χθες,ημουν αστα να πανε,η μικρη ειχαν παει εκδρομη,κι οταν γυρισε συνειδητοποιησα οτι ειχε χασει το καπελακι της(το 2ο σε 2 βδομαδες),επισης ειχαν παιξει,λεει μπουγελο(ευτυχως ειχα προνοησει και της ειχα 2η μπλουζα)το φανελακι ομως απο μεσα δεν το ειχε βγαλει κι ηταν μουσκεμα.Καλα μπουρλοτο εγινα με τη δασκαλα,παιδακια 3ης δημοτικου,μπουγελο;;;;;;:evil:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αννιώ καλημέρα!Να σου πω βρε μην αγχώνεσαι δεν έχεις πάρει κανένα κιλό....το πατελόνι θα μπήκε στο πλύσιμο.....!!!!!

Μανού κάτι μου λέει ότι θα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο και οι δύο μας....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλημερα ανετακι μου,να εχεις μια υπεροχη μερα.

Να σου πω ερη μου το εχω οργανωσει ετσι,ωστε να μεινω πολυ σπιτι και σκεφτομαι,οσο ειμαι εξω ειναι καλυτερα τα πραγματα,Για δοκιμασε το κι εσυ,πιανει το κολπο;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...