Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 13 ώρες πρίν, Unicorns είπε:

      Καλημέρα σε όλες.Αυριο έχω χοριακη και από χθες το βραδάκι έχουν ξεκινήσει καφέ σταγονιτσες.Μιλησα με τον γιατρό μου και είπε να μην ανησυχώ.Ισως να είναι και εμφύτευσης.Συνεχιζω τα φάρμακα μου και το αποτέλεσμα θα φανεί αύριο.Απλα ήθελα να ρωτήσω έχει συμβεί σε καμία κάτι ανάλογο ;

      Όλα με το καλό αύριο!!!! Θα περιμένουμε τα καλά σου νέα!!!! 

      5 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

      Κορίτσια τι κάνετε; Βλέπω πολλές εγκυμοσύνης, άλλες φτάνουν στο τέλος τους, για τις υπόλοιπες που προσπαθούμε ακόμη δεν ξέρω τι να ευχηθώ υπομονή!! Εγώ περιμένω περίοδο να ξεκινήσω την Πέμπτη προσπαθεία, πρώτη φορά με Γκοναλ, για να δούμε.. όλοι λένε να χαλαρώσω, αλλά πώς ;;;; 

      Σε νιώθουμε όλες! Είτε είναι η 1η πρώτη φορά είτε η 1000οστη  αυτό που περνάει η γυναίκα δε μπορεί να το νιώσει κανένας. Άγχος, προσμονή, ελπίδες, απαισιοδοξία...όλα μπερδεύονται! Όλα γίνονται στο δικο μας σώμα  και κατά επέκταση στη δική μας ψυχή....ΟΜΩΣ είμαστε πολύ τυχερες που έχουμε την σωματική και ψυχική υγεία να προσπαθήσουμε για το παιδακι μας! Εγώ κάθε φορά έλεγα ότι είμαι τυχερη που μπορώ να το προσπαθήσω, που μου δίνεται η ευκαιρία να το παλέψω. Υπάρχει κόσμος που δε μπορεί ούτε αυτό για πολλούς λόγους.  Οι γιατροί  και εμεις κάνουμε οτι καλύτερο μπορούμε και ο Θεός αποφασίζει ποτε είναι η στιγμή. Άρα να σκεφτείς ότι είσαι τυχερή που μπορείς να το προσπαθήσεις, να κάνεις θετικές σκέψεις, να το πάρεις αισιόδοξα και θα γίνει!!!! Σου εύχομαι ότι καλύτερο!!! 

      • Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015


Greta

Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααααααα! Ξυπνατεεεεεεεε :tongue: εμείς έχουμε κιόλας φάει χαχαχα

Αθήνα τι ειναι αυτο που πάθατε;; Λίγα δευτερόλεπτα τα αφήνεις και τα βρίσκεις σε αλλο δωμάτιο! Τον παρακολουθήσες, είχε τίποτα συμπτώματα;; Ελπιζω να ειναι καλα και να ήταν μόνο η τρομάρα του!

Σαλώμη θα θελω πολυ να ηξερά τι της απάντησες! Εγω σε κατι τετοια δεν ειμαι ετοιμολογη κ μεταααααα π κάθομαι κ τα σκεφτομαι λεω ααααα επρεπε να την πω αυτο κ αυτο!

Βούλα εξαρτάται σε τι διάθεση βρίσκομαι!! :tongue: αυτής της είπα λίγα σχετικά οτι με προσβάλλει και οτι ειναι ανώριμο και μόνο κατι γυναικούλες σκέφτονται ετσι.. Και μετα την έστειλα και εξω (γιατι οπως ειπε και η Ιωάννα δεν άξιζε να ασχοληθώ!) στους άντρες και με έθαψε εκεί

Μαργαριτα πως ήτανε το βράδυ σας; Φύγανε τα σπιτάκια καθόλου; Τον παιδίατρο τον πήρες να σου δώσει. Μια ιδέα τι να κανεις, τι μπορεί να ειναι;!

Αντιγονη πως εισαι σήμερα;; Ελπιζω να πέρασε ο πολύς ο πόνος!


kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρες μουντές για να μην πω σκατ#νιες σας εύχομαι να μην περάσετε ποτέ αμυγδαλίτιδα δεν υπάρχει χειρότερο ακόμα και οι πόνοι της γέννας πιο υποφερτοί ήταν με έχει πάρει πολύ από κάτω η σκατοίωση αυτή ήθελα να ξερα ποιος κερατάς με κόλλησε :( Για γάμους που λέτε μια χαρά είναι 12 χιλιάρικα έχω ακούσει και για 30 χιλιάρικα γάμο και όχι από πλούσιες οικογένειες μεσαίες και κάτω.. Αχ κορίτσια είμαι στα πατώματα πάλι εκεί που πάω να ορθώσω ανάστημα εκεί κάτι μου τυχαίνει..

Σαλώμη να σε ρωτήσω εσύ τις έχεις βγάλει τις αμυγδαλές σου ή όχι γιατί το σκέφτομαι σοβαρά αν είναι να την πατάω συνέχεια εκεί αν και μετά λέει αν τις βγάλεις σε βρίσκει αλλού ο ιός :confused:


J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Βουλααααα τωρα ντρέπομαι να σου πω! Χαχα και γω το 2010 παντρεύτηκα!! Απρίλιο εγώ! Εσυ πότε;

Αντιγόνη μου ετσι ειναι πρέπει να τις προσέξεις πολυ τις αμυγδαλές!! Αμυγδαλιτιδα και οτιτιδα ειναι τα δυο χειρότερα σε πόνο και ταλαιπωρία!! Ακομα και στην πνευμονία δεν εχω βασανιστεί τόσο όσο στην αμυγδαλιτιδα! Εγώ δεν τις έβγαλα γιατι πρωτη φορα με έπιασε μεγάλη σχετικά στα 18-19 μου, ομως τωρα με λέιζερ εαν τις κανεις ειναι υπόθεση μιας ημέρας! Δεν θα σε βρει άλλου ο ιός μην ανησυχείς! Εχω μια φίλη μου που την έπιανε 2-3 φορές τον χρόνο οξία αμυγδαλιτιδα και τις εκανε λέιζερ πρόπερσι και ηρέμησε.


kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Link to comment
Share on other sites

Σαλωμη πες γιατι θα λυσσαξω...:mrgreen:

Αντιγονη μικρη παθαινα συνεχεια αλλα εχω χρονια να παθω!

Οντως ποναει πολυ αλλα σαν την ωτίτιδα για μενα δεν εχει..

Και εγω οντως ειχα παθ ει βρογχοπνευομονια. Απαγορευοταν να βγω απ το σπιτι 5 μερες και ουτε καν πονουσα.

Ο μεγαλος δε πυωδη αμυγαδαλιτιδα 16 μηνων ειμασταν στο παιδων.Και ουτε καν αντιβιωση εδωσαν γιατι δεν δινουν πια απαγορεύεται. Να εχω και την μαμά και τι πραγματα ειναι αυτα εσεις παντα περνατε αντιβιωση σε αμυγδαλιτιδα και μπλα μπλα... Οπως και να χει οι αρρωστιες ειναι....μακρια!


tqpkp3.png

PzUbp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλυτερα ειναι σημερα..η τον επιασε το αταραξ η δεν ηταν αλλεργια..θα κοψω τελειως τα φρουτα για μια εβδομαδα και ξανα σταδιακη εισαγωγη απο την αρχη..κ εκει που ειπα μειωσα αλλον ενα θηλασμο..ουφ...το βραδυ τωρα εφαρμοζω κατι αλλο,ναι μεν τον ακουω ανα διωρο να ψιλοδυσανασχετει αλλα τον αφηνω κανα πενταλεπτο..αν δω οτι σταματα κ κοιμαται μια χαρα..αν δυναμωνει τοτε θηλαζω.ασχετο,στη βαφτιση πρεπει να φορανε τα βαφτιστικα εσωρουχα μετα κατω απο τα ρουχα?περαστικα ,ξερω απο αμυγδαλιτιδες..χαλια... εμας ο γαμος κανα 8 αρι κοστισε,μαζι με το γαμηλιο ταξιδι ομως στην αμερικη


F4oIp2.png
Link to comment
Share on other sites

Ναι,δεξιωση στο πατρικο μου που εχει μεγαλο κηπο..νυφικο απο οικογ.φιλη με καποιες παραλλαγες,τελειο..οποτε απο αυτα γλιτωσα μπολικα χρηματα...εμεις παντρευτηκαμε το 12 κ ειχα δυο αποβολες το 13..


F4oIp2.png
Link to comment
Share on other sites

Καλημερα!!!

Μολις γυρισαμε απο το τελευταιο μπανιο μας στην κερκυρα σε κατάθλιψη θα πέσω :(

Εμάς φουλ κομπλέ (κ το ταξίδι νυφικά κτλ κτλ ) ηταν στα 7500 παντως (7532 για την ακριβεια -ναι εχω καταγεγραμμένα τα παντα ως κ το κόστος για τις ... Φουρκέτες :P ). Κ παλι πολλά μου φαίνονται! Βεβαια εμεις παντρευτήκαμε εν μέσω κρίσης ( 2013 ) οποτε κάποια πραγματα (πχ ποσό κόστιζε το μενού ΚΑΤ άτομο στο κέντρο ) ηταν χαμηλότερα απο οτι το 2010 πχ... Το 2010 πιστεύω θα είχαμε πιάσει δεκάρικο...

Οποτε Αντιγόνη κ εγω παντρεμένη πριν μείνω εγκυος (σύμφωνα με τα νούμερα έμεινα έγκυος...επετειακά γιορτάζοντας την πρώτη μας επέτειο :P )

Κατα τα αλλα ειμαστε μια χαρα μαλλον παει πέρασε πήραμε το βάπτισμα του πυρός στα πεσίματα!


Tsufp2.png0RVqp2.png

Link to comment
Share on other sites

Γκρέτα ελπίζω να μην μου πάθεις τιποτα!! 22000 αλλα εμείς κάναμε δυο τραπέζια, ενα στην Αγγλία πριν παντρευτούμε και ενα με το γλέντι στη Κύπρο την μέρα του γάμου. Και μεσα σε αυτά το πιο ακριβό το ταξίδι του μέλιτος!

Μη με κραξετε!

Μαργαρίτα πο πο φρου κι απο την αρχή με την εισαγωγή τροφών;! Ελπίζω τουλάχιστον να μην ήταν αλλεργία αλλα αν δεν είχα φάει κατι καινούργιο πως γίνετε;!


kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...